Hamis Béke

„Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.”

ISTENI IMÁRA HÍVÁS MINDENKINEK!!!

Ghislain ROY atya, híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse, küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja * hogy imádkozza ipso facto, sőt mától kezdve többször is ismételje meg: “Legszentebb Szentháromság, KRISZTUS VÉRE, pusztítsd el a Sátánt; hatástalanítsd és bénítsd meg azoknak a csapdáit (üzelmeit), akik az egész világot manipulálják! Mária Szeplőtelen Szíve, zúzd szét a Sátán fejét; semlegesítsd és blokkold azoknak a csapdáit, akik az egész világot manipulálják! SZENT MIHÁLY arkangyal és a te hat testvéred (az arkangyalok) láncoljátok meg a Sátánt; hatástalanítsátok és bénítsátok azok csapdáit, akik az egész világot manipulálják! Ámen!”

Kérem, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak. Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18:20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”) Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )

https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/

Ez az eredeti festmény Isten Anyját ábrázolja címe alatt: Remény és öröm anyja.

Mindenkit arra biztatunk, hogy imádkozzon a Szűzanya felé, miközben szeretettel nézi ezt a szentképet. Az Istenszülő Ígérete el fog érni hozzád, és megérinti a szívedet. Gyengédsége és anyai szeretete szorosan tart és megvéd. Soha nem fog elengedni! Add át Neki a szívedet és a múltadat – Ő alkalmazni fogja azokat az imákat, amelyek lassan begyógyítják legmélyebb sebeidet. Ne feledd, mint a mennyei Édesanyád, közelről ismer téged, és gondoskodik a szükségleteidről. Legyen hite, bizalma és magabiztossága imáitokkal, és biztonságban lesz az örök üdvösség ösvényén. Ne nézz hátra… csak nézz rá a szívedben. Jézus áldjon + téged és a Szűzanya gyengéden szeressenek. Ámen.

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!

 


(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

 

2016. április 23. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben, mert eljön az óra, sőt már itt is van, amikor beteljesülnek a próféciák. Nagyon hirtelen fog jönni. Már minden elő van készítve. Sokakat meg fognak ölni. Nagy keresztényüldözés lesz. Mindezeknek be kell teljesülni, mert így válik el, hogy ki a hűséges, és ki a hűtlen. Aki mindvégig kitart, az üdvözül. Kérjétek magatokra a végső állhatatosság és a jó halál kegyelmét! Akkor nagyon sokaknak égi születésnapja lesz a halála napja.
Gyermekeim! Az életetek a földön rövid. Az érdemszerzés ideje hamar lejár. Ti, akik újjászülettetek vízből és Szentlélekből, mindannyian testvérek vagytok. „Akit a (keresztény) igazságokra tanítanak, engedjen részt tanítójának minden javából. Amíg tehát időnk van, tegyünk jót mindenkivel, főképpen hittestvéreinkkel.” (Galata 6: 6, 10.) Éljetek egymással szeretetben, mert erről ismernek fel, hogy Hozzám tartoztok.
Gyermekeim! Eljön az óra, sőt már itt is van, amikor meg kell vallanotok Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt. Ne féljetek tőlük! Bízzatok Bennem! Örök, boldog, teljes életetek akkor kezdődik el a mennyben, akikor kiszáll lelketek földi, porsátor testetekből. Aki megvall Engem az emberek előtt, azt Én is megvallom Atyám és szent angyalai előtt. De aki megtagad Engem, azt Én is megtagadom. Így teljesül az Írás szava: aki föláldozza életét Értem, megmenti azt az örök életre. De aki meg akarja menteni életét, és ezért megtagad Engem, az elveszíti az örök boldogságot, az örök életet.
Gyermekeim! Jól jegyezzétek meg ezt a tanítást! Szavaim lélek és élet. Mindazok, akik tettekre váltják, örök életet kapnak általa.
Kicsinyeim! Már nem beszélek sokáig hozzátok. Beteljesülnek a próféciák. Nagyon sok vértanúm lesz. Örüljetek és ujjongjatok, mert nagy lesz jutalmatok a mennyben! Itt a földön kövessetek Engem a keresztúton, amely az önmegtagadás és a kereszthordozás. Ez az a szűk ösvény, amely a mennybe visz. Sajnos, sokan mennek a széles úton, ami a léhaság és a bűn útja, és a vége az örök kárhozat.
Gyermekeim! Forduljatok el a bűntől! Akkor rátaláltok az üdvösség útjára, ami az örök boldogságba vezet. Szeressétek Istent, a teljes Szentháromságot mindenekfölött úgy, hogy megtartjátok parancsait, mert az szeret Engem, aki törvényeimet megteszi. Bennem szeressétek felebarátaitokat úgy, ahogy Én szerettelek titeket, hogy az életemet is odaadtam értetek. Ha ilyen tiszta, önzetlen szeretetben éltek, hű képmásaim lesztek, és Atyám Rám fog ismerni Bennetek. Vágyakozzatok Hozzám a mennybe! Szent Pál a 2 Korintusiaknak 12, 2-4. levélben ezt írta: „Tudok egy emberről Krisztusban, aki tizennégy évvel ezelőtt – testben-e, nem tudom, testetlenül-e, nem tudom, csak az Isten tudja – elragadtatott a harmadik égig. És tudom, hogy ez az ember – testben-e vagy testetlenül, nem tudom, csak az Isten tudja – elragadtatott a mennybe, és titokzatos szavakat hallott, amelyeket embernek nem szabad kimondania.”  Ezután ezt írta: „De ennek az életnek a szenvedései véleményem szerint nem mérhetők az eljövendő dicsőséghez, amely majd megnyilvánul rajtunk.” (Róma 8, 18.) Valamint ezt: „Sőt Uramnak, Krisztus Jézusnak fönséges ismeretéhez mérten mindent szemétnek tartok. Érte mindent elvetettem, sőt szemétnek tekintettem, csakhogy Krisztust elnyerhessem és hozzá tartozzam.” (Fil 3,8.)
Gyermekeim! Ne gyűjtögessetek! Minden itt marad, és elenyészik. Tűz emészti meg. Inkább imádkozzatok! Vegyetek részt a Szentmisén, ami a legnagyobb ima! Gyónjátok meg bűneiteket, és fogadjatok Engem tiszta szívetekbe a Szentáldozásban! Akkor Én leszek a ti kincsetek, Akit magatokkal hoztok a Mennybe. Nyissátok nagyra szíveteket, fogadjátok be kegyelmemet! Örökre szóló értékeket adok nektek. De ha nem fogadjátok be, nem lesz hasznotokra.
Gyermekeim! A ma még a tiétek. Ma még tettekre válthatjátok szavaimat. De lehet, hogy holnap már lezárul életetek, és akkor koldus szegényen fogtok megállni ítélőszékem előtt.
Gyermekeim! Fogadjátok meg szavam! Tápláljátok a lelketeket! Olvassátok naponta az Evangéliumot, az Újszövetségi Szentírást! Ha ezt megismertétek, csak utána olvassátok az Ószövetséget, amelyet nem töröltem el, hanem beteljesítettem. Olvassátok, és váltsátok tettekre üzeneteimet, amely a Szentírás megismétlése! Ha ezt teszitek, nem érnek váratlanul a hirtelen bekövetkező események. Legyetek éberek! Kérjétek magatokra a tisztánlátás kegyelmét! Az Evangélium fényében vizsgáljatok meg mindent! Ma nagyon sok a tévtanítás. Az Evangéliumból kiemelnek egy-egy szót, és azt tévesen értelmezik. Az egész részt kell elolvasni, mert csak úgy lehet helyesen értelmezni.
Gyermekeim! Megáldalak titeket Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim! Tekintsetek Rám, és eláraszt a fény benneteket! Ti, akik imádtok Engem, továbbítsátok fényemet, sugározzátok kegyelmemet, árasszátok ki szeretetemet minden teremtményre! Mert csak a szeretet az, ami éltet. Csak ennek van értelme, csak erre kapjátok kegyelmemet. Szeressetek viszont úgy, hogy megteszitek, amit kérek tőletek. Kövessetek Engem a keresztúton! Zokszó és zúgolódás nélkül hordozzátok mindennapi kis keresztjeiteket! Magatokat megtagadva szolgáljatok Engem a felebarátban, és mindazokban, akiket elétek hozok! Oly rövid az élet. Ha mindig igent mondotok kérésemre, vagyis ha csak a szeretet nyelvét beszélitek, százszoros termést hoztok magatokkal.
Gyermekeim! Bevontalak titeket megváltásom hatalmas művébe. Általatok akarom megmenteni a lelkeket a világ végezetéig. Szükségem van rátok azért, hogy érdemeket szerezzetek, és lelkeket mentsetek.
Kicsinyeim! Minden itt marad. Ennek az egynek van értelme a mennyben és a földön. Jöjjetek ti is szőlőskertembe! Veletek is örök tervem van, hogy nektek is odaadjam az egy dénárt, ami az örök élet.
Kicsinyeim! Adjátok át Nekem az életeteket! Én minden rosszból jót hozok ki. Én Isten vagyok. Mindent a ti üdvösségetekre fordítok. Egyedül Én szeretlek titeket a legjobban. Az életemet adtam oda értetek a keresztfán. Higgyetek Nekem! Bízzatok Bennem! Bizalmatlanságotok jobban fáj Nekem, mint a világ összes bűne együttvéve. Foglaljátok el azt a helyet, amit nektek szántam fogantatásotok pillanatától kezdve! Akkor boldogok lesztek, célt és értelmet nyer életetek. Nekem nem az számít, hogy valaki tanult vagy egyszerű, gazdag, vagy szegény. Nekem csak egy a fontos: engedelmeskedik-e tanításomnak. Ha ezt megteszi, szentet formálok belőle, és a mennyben úgy hullatom rá dicsőségemet, mint a nyári záport.
Gyermekeim! Országomban nincsenek címek, rangok, gazdagság. Itt csak erények vannak. Aki követ Engem úgy, hogy megteszi akaratomat, az lesz a legnagyobb a mennyben. Legyetek lélekben kisdedek! Bízzatok Bennem! Hagyatkozzatok Rám teljesen! Akkor nagy béke és öröm honol a lelketekben. Akkor semmiben sem láttok hiányt, mert annak, aki Istené, semmi sem hiányzik, Isten egymaga elég. A mennyben az ilyen, Bennem bízó kisded lelkek a legnagyobbak. Fogadjátok el ezt a tanítást, és törekedjetek rá, hogy tettekre váltsátok! Keressétek a mennyek országát, és annak igazságát! A többi mind megadatik hozzá nektek. Mennyei Atyám túláradó szeretettel gondoskodik minden Benne bízó kisgyermekéről. Legyetek olyanok, mint Mária, aki hallgatta, és szívébe zárta szavaimat! Ő a jobbik részt választotta. Nem is veszítette el soha. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2017. április 23. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Nagyon - nagyon szeretlek téged. Szívem eleped a lelkedért! Szeress Engem még lángolóbban! Vágyakozz Szent Színem látására! Vágyad megdicsőít Engem.

Gyermekem! Hamarosan megállsz Szent Színem előtt. Ne félj! Elkerülöd az ítéletet, mivel minden szentgyónásban megítéled magadat, töredelmesen megbánod és megvallod bűneidet, amelyeket eltörlök, sőt el is felejtek örökre. Lelkedet érted kiontott Szent Véremmel mosom hónál tisztábbra, napnál ragyogóbbra minden szentgyónásban.

Kislányom! Készülj! Hamarosan kiragadlak ebből a világból. Soha nem látott csodálatos, gyönyörű országba vezetlek. Atyám Házában helyet készítettem neked. Örülj és ujjongj, mert neved fel van írva az Élet Könyvében. Szent angyalaim kísérnek fel az örök hazába. Örökre egyesülve leszel Velem, Megváltó Isteneddel lélekben, úgy, ahogy ez földi testedben lehetetlen lenne, mert belehalnál a boldogságba. Amíg még itt élsz, adj hálát szüntelen megváltásom hatalmas művéért! Törekedj arra, hogy imáiddal, és áldozataid, szenvedéseid felajánlásával, amelyeket az Én kínszenvedéseimmel és kereszthalálommal egyesítesz, még sok lelket ments meg az örök életre! Táplálkozz gyakran Velem, Aki az Oltáriszentségben valóságosan jelen vagyok! Amikor a szívedbe fogadsz, teremts csöndet a lelkedben! Egyedül Nekem hódolj és Engem imádj! Ne legyenek más gondolataid! Megsemmisülve adj hálát Nekem azért, hogy köztetek maradtam, és megalapítottam a legméltóságosabb Oltáriszentséget. Gondolj arra, hogy ez mibe került Nekem. Szent kereszthalálomat vételeztem előre az Utolsó Vacsorán. A világ végezetéig szenvedek a szentségtörések és a meggyalázások miatt, amit Szentségi Jelenlétem ellen elkövetnek. Forró szereteteddel engesztelj Engem a sok közömbösség és bűn miatt!


Gyermekem! Kiválasztottalak Magamnak. Minden nap mondd el a Te Deumot ezért! Életed legfőbb célja a lélekmentés legyen! Akkor munkatársam leszel, mint apostolaim. Országomban mellettük foglalsz majd helyet. Gondolj Rám szüntelen! Amikor a rózsafüzért imádkozod, merülj el szent titkaimban! Többet ér Előttem egy szeretettel teli fohász, mint bármennyi gépies ima. Hozz Elém mindenkit, akit csak ismersz! Esdj le számukra kegyelmeket! Én Mindenható vagyok, és minden emberi elképzelést felülmúlóan gazdag. Én Magam vagyok a ti Örök Életetek. Számomra nincs lehetetlen. Bármennyi lelket is kérsz, megadom neked. Az az Én boldogságom, ha mindenki üdvözül. Sajnos a szabad akarat miatt, amit Én messzemenően tiszteletben tartok, sokan elkárhoznak. Pedig Én ezt mondtam: „Azért jöttem, hogy életük legyen, és bőségben legyen.” Atyám házában sok hely van, de csak azoknak készült, akik Istent szeretik. Készülj! Hamarosan fölemellek az örök dicsőségbe, és Magam mellé ültetlek. Imádj Engem szüntelen, és adj hálát jóért és rosszért egyaránt! A környezetedhez légy türelmesebb! Mindent és mindenkit fogadj el úgy, ahogy van. Minden mögött Én állok. Mindenből jót hozok ki. Mindent a ti üdvösségetekre fordítok. Azért, akitől szenvedsz, ajánld föl mindazt a szenvedést, amit okozott neked, az Én kínszenvedéseim és kereszthalálom örök érdemeivel egyesítve, annak a személynek az üdvösségéért, aki ezt okozta. Akkor a sátán el fogja őt hagyni. Az Én békémet adom neked. Megáldalak téged, szeretteidet és útjaidat Szívem minden emberi értelmet maghaladó, csodálatos szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Apcsel 15,35: „…hirdették az Úr szavát.”

 

Itt egy igevers gyűjtemény, amely elűzi a sátánt minden alkalommal, amikor hozzánk jön hazugságaival és megtévesztéseivel.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

 

Az ördög nem akarja, hogy tudjuk róla az igazságot

„Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” Jakab 4:7.

„A békesség Istene pedig összezúzza a sátánt lábatok alatt hamarosan. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” Róma 16:20.

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10.

„És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.” Jelenések 12:9–11.

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1 Péter 5:8–9.

„Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” 1 János 4:4.

„Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja.” 1 János 3:8.

sátán nem akarja, hogy tudjuk, nincs mitől félnünk

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.” Ézsaiás 41:10.

„Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek.” Lukács 10:19.

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” 2 Timóteus 1:7.

Nem akarja, hogy tudjunk a hatalomról, amelyhez hozzáférésünk van

„Mit mondjunk tehát ezekre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?” Róma 8:31.

„De ő ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem… Mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” 2 Korinthus 12:9–10.

„Mégis jól tettétek, hogy közösséget vállaltatok velem nyomorúságomban.” Filippi 4:13.

„Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” 1 Korinthus 10:13.

Az ördög nem akarja, hogy tudjunk a nekünk tett ígéretekről Krisztusban

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16.

„Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata.” Kolossé 1:13–14.

„Nincsen azért most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik Krisztus Jézusban vannak, mert az élet Szellemének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor bűnért való áldozatként tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben.” Róma 8:1–4.

„Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem.” Galátákhoz 2:20.

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” Róma 10:9–10.

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” Róma 5:8.

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsoltárok 103:12.

sátán nem akarja, hogy tudomásunk legyen a feltételekről

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Máté 7:21.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.” Jakab 1:22.

„Mi tanúi vagyunk ezeknek az eseményeknek, és tanúja a Szentlélek, akit azoknak adott Isten, akik engedelmeskednek neki.” Apostolok cselekedetei 5:32.

Nem akarja, hogy tudjunk arról, amit vetettünk, azt le is kell aratnunk

„Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is: mert aki a maga testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Szellemnek vet, a Szellemből fog aratni örök életet.” Galátákhoz 6:7–8.

„Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” Jakab 1:15.

„Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” Máté 16:26.

Olvass többet itt: Vetés és aratás: jót választani

sátán nem akarja, hogy tudjunk a jövőről

„Ne örülj bajomnak, ellenségem, mert ha elestem is, fölkelek, ha sötétségben lakom is, az Úr az én világosságom.” Mikeás 7:8

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.” Filippi 1:6.

„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29:11.

Felfegyverkezve a győzelemre! Isten igéje mindennel felfegyverez bennünket, hogy ellen tudjunk állni Sátánnak és lerombolhassuk munkáját. Nem csoda tehát, hogy az ördög nem akarja, hogy ismerjük az igeverseket! Hogyha Istennek ajánlottuk magunkat szolgálatra, akkor tapasztalni fogjuk, hogy bár az ördög dühöng, mi mégis képesek vagyunk bátran szembeszállni vele, mert Isten megígérte nekünk, hogy győzni fogunk – minden alkalommal! Az eredmény pedig magabiztosság, béke, és nyugalom a szellemünkben. A Szellem gyümölcsei lesznek láthatóak életünkben, és örök életet nyerünk!


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Több nemzet egyesül, és Isten gyermekeit Egy Szervezet fogja uralni


2012. április 23., hétfő, 8:00
Drága szeretett leányom, a változások idejére, arra, ahogyan a kormányok országaikat irányítani fogják, hamarosan sor kerül.
Több nemzet egyesül és Isten gyermekeit Egy Szervezet fogja uralni.
Itt az idő számotokra, hogy szemeiteket nyitva tartsátok, és hogy odafigyeljetek a törvények változásaira, amelyek nyomorba döntenek majd benneteket.
Harcoljatok azon törvények ellen, amelyek élelmiszer ellátásotokat ellenőrzik.
Isten, az Én Örök Atyám, meg fogja büntetni azokat a gonosz csoportokat, akik megpróbálják kiéheztetni gyermekeit.
Ez, követőim, a Harmadik Pecsét kinyilatkoztatásának az ideje.
Bár ez egy bizonyos ideig még nem lesz feltörve, de elmondom nektek, hogy próbáljátok meg élelmiszereteket előkészíteni, úgy, hogy saját magatok termelitek meg, és úgy tárolni, hogy ne menjen tönkre.
Idővel az élelmiszereteket korlátozni fogják, valamint az ivóvízhez való hozzáférést is. Ez a csoport, bár imáitok hatására egyre gyengül, azt akarja, hogy kiéheztessen és megmérgezzen sok ártatlan embert, megkísérelvén, hogy lecsökkentsék a világ népességét. Ők keményen fognak harcolni, hogy ezt keresztülvigyék.
Miközben ők továbbra is rémületet okoznak Isten gyermekeinek, Örök Atyám ökológiai büntetéseket hoz majd létre, és e gonosz emberek millióit pusztítja majd el a Föld színéről.
Időjárásotok továbbra is változni fog. Idővel ez befolyásolja majd a kereskedelmet, így a globális hatalmakat meg fogja akadályozni a gonosz tervük véghez vitelében.
Mindezeken a válságokon át, nektek, hadseregem, imádkoznotok kell Istenhez, az Atyához, hogy megvédjen benneteket ezektől az emberektől, és hogy ezek megnyissák megkeményedett szívüket Isten irgalmasságának igazsága előtt.
Ezt azért mondom el, hogy készülődni tudjatok.
Ezek az események nem fognak azonnal megtörténni, és ezekből a tervekből sokat lehet elhárítani és enyhíteni, imáitok és áldozatotok által.
A gonoszság nem Istentől jön. Ez, a kapzsiságból, az önszeretetből, a hatalomra és az ellenőrzésre való szomjúságból fakad. Mindezeket a gyengeségeket a sátán rakta le, és a világ vezetői elé helyezte, hogy megkísértse őket úgy, hogy Isten gyermekeinek fájdalmat okozhassanak.
Ne hagyjátok, hogy sátán hatalma ellenőrizhesse országotokat.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a megfelelő erőért, hogy ellenállhassatok azon intézkedéseknek, amelyeknek célja, hogy szegénnyé és függővé tegyenek benneteket, kiszolgáltatva azok kegyelmének, akik országaitokat ellenőrzik. Ők, a globális hatalmak fennhatósága alatt uralkodnak, magába foglalva az Egyesült Királyságot (Angliát), az Egyesült Államokat, az Európai Uniót, Kínát és Oroszországot.
Én, Jézusotok, segíteni fogok az üldöztetés elkerülésében, de ne feledjétek, hogy az ima lesz a legfőbb fegyveretek.
Az ima megakadályozhatja, hogy ezek a gonosz emberek elvegyék tőletek azon jogotokat, hogy enni, inni és ruházkodni tudjatok, és hogy felügyelje a Keresztény Egyházakat.
Harcoljatok az Én Nevemben, és Én mindenkor mellettetek fogok állni.

Szeretett Jézusotok


Minden hamis prófétát el fogok vetni Magamtól, és szigorúan megbüntetem őket

2013. április 23. kedd 16:55

Drága szeretett leányom, látnokaim világszerte nagy szenvedésen mennek keresztül ebben az időben, mivel elviselik azt a fájdalmat, amelyre szükség van ahhoz, hogy az emberek lelke megmeneküljön. Ők miután az Én Szolgálatomra ajánlották fel magukat, egyedül fognak járni, amint azt Én is tettem, amikor felkapaszkodtam a Kálvária Hegyére, mert csak nagyon kevesen lesznek, akik a segítségükre fognak jönni.

Mint ahogy a Hozzám tartozó igaz lelkek elszenvedik a fájdalmat, a gúnyt és az elutasítást, úgy fogják felmagasztalni a hamis prófétákat és látnokokat is, akik sokakat be fognak csapni. A hamis próféták közületek fognak kiemelkedni és vonzani fogják a dicséretet és a dicsőséget. Az alázat látszata és az édes szavak mögött egy üresség lesz, amelyet a gonosz szelleme hordoz.

Figyelmeztetem a világot, hogy ne kövesse azokat a hamis prófétákat, akik az Én Nevemben dicsőséget, hízelgést és dicséretet keresnek a maguk számára. Azok közül, akiket Én, Jézus Krisztus küldök, senki sem fogja önmagát felmagasztalni azért, hogy a lábai elé hulljanak. Egyetlen Hozzám tartozó próféta sem fog emelvényre állni és azt mondani, hogy kiválóbb, mint ti. Neki nem kell azt mondania, hogy kiválóbb, mint felebarátai, ahhoz, hogy ezt tegye. Mindaz, amit tennie kell, hogy úgy hirdesse az úgynevezett bölcsesség szavait, mely elhiteti veletek, hogy őt az Istenhez való – saját értelmezése szerinti – hűségéért kellene dicsérnetek. A hamis próféta ahelyett, hogy imákra ösztönözne, és hogy közelebb vinne Istenhez benneteket, parancsolni fog nektek, de mindenekelőtt az iránta való tiszteletet fogja tőletek megkövetelni. Ő ezt azáltal fogja megtenni, hogy azokat a tulajdonságokat mutatja nektek, melyeket ti az egyszerű emberekkel hoztok kapcsolatba. Ezek a hamis próféták a büszkeség bűnével fogják magukhoz vonzani a lelkeket. A hamis próféta gőgje más lelkekbe is vonzani fogja a gőgöt. Egyik a másikat fogja dicsérni, Isten Nevét felhasználván, hogy nagyságukat hirdessék.

Legyetek óvatosak azokkal szemben, akik arra fognak kérni benneteket, hogy az általuk „különlegesnek” mondott ajándékokkal, melyek vonzzák a szellemvilágot, biztosítsátok be magatokat. Nektek kerülnötök kell azokat, akik az Én Nevemben arra hívnak meg benneteket, hogy olyan szellemekkel foglalkozzatok, amelyekről azt fogják mondani, hogy nagy békét és vigasztalást hoznak nektek, de ahol Istent meg sem említik. Ha nem arra hívnak benneteket, hogy alázattal meghajoljatok Isten előtt, hanem e helyett azt kérik Tőletek, hogy előbb magatokat és saját jóléteteket helyezzétek mások szükségletei elé, akkor tudnotok kell, hogy az sohasem jöhet Istentől. Nektek sohasem szabad a saját vagy mások érdekeit Isten elé helyeznetek. Mindennek, amit tőletek kérnek, meg kell felelnie Isten Akaratának.

Az e világ hamis prófétái közül sokan olyan szellemekkel dolgoznak, amelyek nem Istentől jönnek. Ők a belső gyógyulás, a pozitív gondolkodás és a metafizika fontosságát fogják elősegíteni, melyek mindegyikének csak egy jelentősége van: arra fogják ösztönözni az embert, hogy felmagasztalja magát Isten előtt.

Minden hamis prófétát el fogok vetni Magamtól, és szigorúan megbüntetem őket. Büntetésük meghaladja majd az egyszerű halandó ember büntetését, mivel ők felelősek lesznek oly sok lélek elvesztéséért.

Jézusotok

 




 

Albánul ; Albánul ; Angolul (Eredeti) - Crusade of Prayers ; Arabul - Litany of Prayers ; Bahasa nyelven; Dánul ; Filippino ; Franciául - Croisade de Priére (French); Franciául ; Franciául ; Franciául ; Franciául ; Görögül ; Hollandul ; Hollandul ; Hollandul ; Horvátul ; Horvátul ; Indonézül ; Japánul ; Kínaiul ; Koreaiul ; Koreaiul ; Koreaiul ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lettül ; Litvánul ; Litvánul ; Magyarul ; Magyarul ; Magyarul ; Magyarul ; Máltai nyelven ; Máltai nyelven ; Mandarinul ; Németül ; Olaszul ; Oroszul ; Oroszul ; Örményül ; Portugálul ; Portugálul ; Románul ; Románul ; Spanyolul ; Spanyolul ; Spanyolul ; Svédül ; Svédül ; Szlovákul; Szlovénül - Litany & Crusade of Prayers (Slovenian) ; Ukránul ; Ukránul ; Vietül ; Vietül - Crusade of Prayers (vietnamese)



Én nem fogom megengedni, hogy azok, akik Paradicsomomba jönnek, elszenvedjék a fizikai halál fájdalmát

2014. április 23. szerda, 15:30

Drága szeretett leányom, sok ember tévesen azt hiszi, hogy az emberiség számára adott Figyelmeztetéseim a kétségbeesés és a felesleges aggodalom érzését keltik. Ez egyrészt érthető, de tudnod kell a következőt: Az eljövendő világ lélegzetelállító, és minden részében Dicsőséges. A Paradicsom, amely már elkészült számotokra, áhítattal, csodálattal és a legnagyobb lelkesedéssel töltene el benneteket, ha csak egy pillanatra is feltárulna előttetek. Mivel az ember fél az ismeretlentől, és mivel hiányzik bizalma azon Ígéretemben, hogy mindnyájatoknak Örök Életet hozok, sokaknak, bár próbálkoznak vele, nehéz felkészülniük Királyságomra.

Szeretett követőim, Én gyöngéden szeretett kicsinyeim, kérlek, vegyetek tudomást arról, hogy Én nem fogom megengedni azoknak, akik Paradicsomomban jönnek, hogy elszenvedjék a fizikai halál fájdalmát – ez az Én Ajándékom ezen áldott nemzedék számára. Ez az átmenet ebből a világból, amelyben éltek, az Új Paradicsomomba, egy szempillantás alatt fog megtörténni; ilyen Nagy az Én Szeretetem irántatok. A Nagy Nap előtt fel kell készítenem benneteket, hogy mindannyian örököljétek majd Királyságomat. Az igaz, hogy nem kellene kitennem benneteket ezeknek a megpróbáltatásoknak, amelyeket most elviseltek, vagy azoknak, amelyek a jövőben várnak rátok. Azonban azt a sok embert, akik elfogadják Szavamat és Irgalmamat magától értetődőnek tartják, fel kell készítenem. Hogyan is tudnálak megtisztítani benneteket, hacsak nem úgy, hogy emlékeztetlek benneteket az Igazságra? Csakis az Igazság fog szabaddá tenni benneteket azoktól a bilincsektől, amelyek a gonoszhoz kötnek benneteket, aki el fog vonszolni Tőlem titeket, minden alkalommal, amit kap. Ő tudja, hogy ha ti nem válaszoltok Hívásomra, mely jogos örökségeteket biztosítja számotokra Királyságomban, akkor ő fog győzni. Aztán miután félrevezetett benneteket, nem fog sikerülni számotokra, hogy Isteni Irgalmammal megbékítsétek a lelketeket.

Csak azoknak fog sikerülni, hogy elnyerjék az Örök Üdvösséget, akik minden lépésükkel követnek Engem. Kérlek benneteket, hogy legyetek türelmesek. Legyetek éberek Hívásomra. Ne taszítsatok el Engem, miközben Én ezeken az Üzeneteken keresztül megpróbállak elérni benneteket. Tanuljatok megbízni Bennem Szent Igém által, amelyet már ismertek Atyám Könyvéből.

Amikor Én a gonoszról beszélek, akkor egyszerűen csak feltárom előttetek azt a csalást, amellyel szembe kell majd néznetek. A csalással az a probléma, hogy megvakít benneteket az Igazsággal szemben, és egy olyan meggyőződést hitet el veletek, ami egy hamis tanba szippant be titeket. Ha nem Engem, Jézus Krisztust fognak ebben az új tanban tisztelni, akkor biztosak lehettek abban, hogy azt nem a Szentlélek sugalmazta.

Legyen a szívetek nyugodt, a bizalmatok legyen olyan, mint egy gyermeké, és úgy szeressetek Engem, ahogyan Én szeretlek benneteket. Soha ne álljatok ellen Irgalmasságomnak, soha ne féljetek Tőlem, soha ne érezzetek haragot Irántam, főleg akkor nem, amikor szenvednetek kell ebben az életben. Mert hamarosan haza foglak vinni benneteket. Mihelyt a Nagy Nap felvirrad, s a világ megszületik, egy új csodálatos élet fog várni rátok és szeretteitekre. Mindannyian kötődni fogtok Hozzám, anélkül, hogy ellenség lenne a láthatáron – félelem nélkül, veszély, vagy bármilyen más szenvedés nélkül. Akkor miért féltek Királyságomtól? Az olyan boldogságot és szeretet fog hozni nektek, amilyet egész földi éltetek során kerestetek – de ami valójában sohasem teljesedett be bármennyire is törekedtetek ezen ajándékok elnyerésére.

Az Én Legnagyobb Ajándékom számotokra: az Örök Élet. Félelem nélkül várjátok Ajándékomat: Inkább szeretettel és megfontoltan várjátok Új Királyságomat, mert sok minden van, aminek már előre örülhettek.

Jézusotok

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Jézus üzenete a magyarokhoz

Ezt az üzenet és az „új rózsafüzéreket” is, amelyeket ezen a honlapon közlünk, egy 18 éves lányon keresztül kaptuk, aki a múlt év szeptembere óta kap folyamatosan az égiektől üzeneteket, beszélget a Mennyei Atyával, Jézussal, a Szentlélekkel, a Szűzanyával, és szentekkel. Ezeket a beszélgetésit, amelyeket egy idő óta látomások is kísérnek, naplójában le kell írnia. Egyelőre rejtekben kell maradnia, de azt kérték az égiek, hogy ezek a beszélgetések, ill. látomások minél előbb kerüljenek nyilvánosságra. Naplójának ezt a címet adták: Égi kegyelmek zápora. Folyamatban van ezeknek az üzeneteknek a számítógépbe vitele és átvizsgálása. Időrendben tervezzük közreadni ezt a naplót. Néhány fontosabb üzenetet azonban már előre közlünk. Közéjük tartozik ez a Húsvéti Vigília szentmiséjén elhangzott üzenet is.
2011.04.23. Nagyszombat
Szentmisén látomásban a Szűzanya elvitt a Mennyországba, ahol a szentek és az angyalok mind letérdeltek és egy égő gyertyát tartottak a kezükben. Középen egy hosszú aranyszőnyeg vezetett egészen a Szentháromsághoz. Láttam a Mennyei Atyát fehér ruhában a magyar szent koronával a fején, fehéren csillogó hosszú fehér köpenyben és övvel a derekán. Majd így szólt Szent Fiához, aki előtte térdelt koronával a fején, hosszú arany köpenyben, fehér ruhában és arany övvel a derekán:
„Szent Fiam! Eljött a Te órád. Menj és vidd hírül gyermekeimnek, hogy van feltámadás! Mert megváltásod által lehetőségük van arra, hogy megleljék boldogságukat, mely az örök életben nyilvánul meg igazán.”
Ezután Jézus ünnepélyes ruhájában és arany pásztorbottal a kezében így szólt hozzánk szeretettel:
„Drága magyar gyermekeim! Ne féljetek Tőlem! Mert Én vagyok a ti Megváltótok. Atyámmal együtt figyelemmel kísérjük országotok sorsát. Édesanyám szüntelenül közbenjár értetek, hogy amikor eljön a Szentlélek, ne elkárhozzatok, hanem újból feltámadjatok arra az életre, ahol nincs többé bűn, csak szeretet. Akik Engem követnek, azok világosságban élnek. Akik pedig a sátánt követik, azok sötétségben élnek. Én végtelenül szeretlek mindnyájatokat! Ezért is figyelmeztetlek titeket arra, hogy térjetek meg! Tartsatok bűnbánatot! Vizsgáljátok meg lelketeket, kit is szolgáltok azzal, hogy vétkeztek. Bizony, bizony mondom nektek gyermekeim: Nem szolgálhattok két úrnak egyszerre! Döntésetek a ti kezetekben van, melyet mi tiszteletben tartunk. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Minden a Szentháromság ajándéka

Kedveseim, mindig figyeljetek arra a sugallatra, melyet a Szentháromság ad nektek! Minden nap egyre határozottabban bontakoztatja ki bennetek kegyelmeit. Amikor imádkoztok, kérjétek a teljes ráhangolódást, figyelmetek összpontosítását, hogy ez által mindent megtegyetek, ami csak tőletek telik. A forrás a Szentháromságból ered. Ezért ti csak nyissátok fel edényeitek fedelét, had töltekezzetek csordultig a kegyelem vizével, amely nemcsak felüdíti lelketeket, hanem megtisztít és kellemes illatú áldozati kehellyé váltok. Hozzátok meg ezt az áldozatot nagy szeretetetekben, hogy kiáradjon mindenkire, akikkel csak érintkeztek! Bízzatok, mert minden a Szentháromság ajándéka, amelyben nap, mint nap részesültök!

2012.04. 23.                   Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/minden-a-szentharomsag-ajandeka

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

ISTEN FÉNYE ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 2.

Kedves gyermekek, nyissátok meg szíveteket Isten Fénye előtt. Az emberiség a a bűn sötétségében él, és szegény gyermekeim úgy járnak, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Más vak embereket. Forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket Fiamtól. Jézus. Ti az Úrhoz tartoztok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Én vagyok a ti Anyátok, és mellettetek vagyok. Egy olyan jövő felé tartotok, amely nagy zűrzavar jövője felé, és csak azok, akik imádkoznak, fogják elviselni a súlyát. megpróbáltatásokat. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Bánjátok meg bűneiteket és keressétek Jézusom Irgalmát. a gyónás szentségén keresztül. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot kell tennetek hitetekről. Előre! Ez az az üzenet, amit én a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ISTEN IGAZSÁGAI KÖZÉPPONTBA KERÜLNEK ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 4.

Drága gyermekek, Isten siet. Forduljatok hozzá, hogy megmeneküljetek. Meneküljetek a bűntől, és fogadjátok el Isten kegyelmét életetekben. A szomorúság idejét éltek, és eljött az idő, hogy megtérjetek. Fogadjátok el az én Jézusom evangéliumát. Ne engedjétek, hogy a világ dolgai gyökeret eresszenek bennetek. Ti az Úrhoz tartoztok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Az emberiség egy nagy szellemi szakadék felé tart. Isten Igazságait meg fogják vetni, és az emberek azt fogják elfogadni, ami hamis. A hamis tanok nagy mocsara fogja sújtani Isten házát, de ne hátráljatok meg. A reverendás bátor katonák vigyázni fognak a hit férfijaira és asszonyaira. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MINDEN HAZUGSÁG A FÖLDRE FOG HULLANI ... NE VESZÍTSE EL A REMÉNYT! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 6.

Drága gyermekeim, Fiam, Jézus az Atya Abszolút Igazsága, és csak benne van a ti igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Ne forduljatok el az igazságtól. Maradjatok hűségesek Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. Minden hazugság a földre fog hullani, és a hit elárulói ki fogják inni a kárhozat keserű poharát. Legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. A rossz pásztorok miatt még fogtok borzalmakat látni Isten házában, de ne veszítsétek el a reményt. A holnap jobb lesz az igazak számára. Vegyetek bátorságot! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

HAGYJA, HOGY AZ ÉLETED TÖBBET BESZÉLJENEK, MINT A SZAVAK . ITT AZ IDEJE AZ ŐSZINTE ÉS BÁTOR BIZONYSÁGTÉTELEDNEK .. A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 9.

Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket az Igazság Fénye előtt, mert csak így lesz erőtök szembeszállni azokkal, akik hamis tanokat vetnek. Ne feledjétek: Istenben nincs féligazság. Térdeljetek le imádságban a kereszt előtt. Az emberiség beteg és gyógyításra szorul. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát. Életetek beszéljen többet az Úrról, mint szavaitok. Itt az ideje őszinte és bátor bizonyságtételeteknek. Az Én Jézusom igazsága az Ő Evangéliumában és Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaiban van. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz. Ne nézzétek az igazságot ködös tükrön keresztül. Az Én Jézusom igazsága mindig a hűséges lelkeken keresztül fog ragyogni! Hallgassatok a reverendás bátor katonák hangjára, és ne forduljatok el a múlt tanulságaitól. A hit nagy hajótörésében csak azok menekülnek meg, akik szeretik és védik az igazságot. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

BABILON MINDENHOL ELTERJED A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 11.

Drága gyermekek, vegyetek bátorságot! Az én Jézusom arra tanított benneteket, hogy mindig az igazság útját válasszátok. Hallgassátok az ő evangéliumát, és nagyok lesztek a hitben. A zűrzavar és a megosztottság idejét éltek. A rossz pásztorok hibájából Bábel mindenütt elterjed, és a hamis tanok mocsara el fogja vezetni szegény gyermekeimet az üdvösség útjáról. Szenvedek azért, ami rátok vár. Bármi történjék is, álljatok szilárdan az igazság védelmében. Ne féljetek attól, hogy elveszítitek, ami elmúlik. A mennyországnak mindig a célotok kell lennie. Imádkozzatok! Keressetek erőt az Eucharisztiában, és fogadjátok el szeretettel felhívásaimat. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE ENGEDD, HOGY AZ ÖRDÖG MEGTÉVESSZEN! A HAMIS TANOK HALÁLOS MÉRGÉVEL ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 13.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Legyetek engedelmesek hívásomra, és mindenben utánozzátok Fiamat, Jézust. A nagy nyomorúság idejében éltek, és eljött az idő, hogy őszinte tanúságot tegyetek. Az emberiség a lelki szakadék felé tart, és azok, akik távol vannak az imától, nem fogják elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket Fiamtól, Jézustól. Vigyázzatok lelki életetekre, és ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. A hamis tanok halálos mérge sok megszentelt embert fog megfertőzni, és az igazság kevés helyen lesz jelen. Szenvedek azért, ami rátok vár. Menjetek előre az általam mutatott úton! Mindig veletek leszek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SZÉLES AJTÓK NYÍLNAK ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 16.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Hajoljatok térdre imádságban. Széles ajtók nyílnak meg, és az ellenségek előrenyomulnak, kétségeket ébresztve szegény gyermekeimben. Az én Jézusom várja őszinte és bátor igeneteket. Ne engedjétek, hogy a gonosz megfertőzzön benneteket. Ti az Úré vagytok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Az emberiség egy nagy szellemi szakadék felé tart. Tartsátok meg magatokat az imában és Jézusom Szavaiban. Közeledjetek a gyóntatószékhez, és kérjétek Jézusom Irgalmát életetekért. Aki az Úrral jár, azt soha nem fogják legyőzni. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 18/04/2024

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Keressétek Fiamat, Jézust, aki jelen van az Eucharisztiában, és erősek lesztek a hitben. Ne engedjétek, hogy a bűn sötétsége elvigyen benneteket Isten Fényétől. Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Hirdessétek a Fiam, Jézus által hirdetett igazságot mindazoknak, akik távol vannak az üdvösség útjától. Olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen fognak szilárdan megmaradni az igazságban. Nagy üldöztetés lesz, és sokan félelemből visszavonulnak majd. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ne vonuljatok vissza! Én mindig veletek leszek. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsomban, amelyre teremtettetek. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli esőjével fogok elárasztani benneteket. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, 20/04/2024.

Drága gyermekek, Isten siet. Ne ragadjatok meg a bűnben, hanem forduljatok ahhoz, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Uram sokat vár tőletek. Ne kulcsoljátok össze a karotokat. Amit meg kell tennetek, ne halogassátok holnapra. A bánat idejét éltek, és csak az ima erejével tudjátok elviselni az eljövendő kereszt súlyát. Szenteljétek időtök egy részét az imádságra. Hallgassátok az én Jézusom szavait, és engedjétek, hogy az Úr kegyelme átalakítson benneteket. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek a ti szenvedéseitek miatt. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket a szentségre. Ne feledjétek: ebben az életben és nem a másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Vigyázzatok lelki életetekre, mindig a mennyországra törekedve. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete Lisszabonban, Portugáliában, közvetítve: 21/04/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Hallgassatok rám. Tudjátok, hogy mennyire szeretlek benneteket. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és a Mennyország lesz a jutalmatok. Ne feledjétek: akinek sokat adtak, annak sokat fognak visszafizetni. Ne csüggedjetek. Amikor érzed a kereszt súlyát, hívd Jézust, és ő győzelmet ad neked. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. Mondjátok el mindenkinek, hogy az Úr mindig hűséges lesz ígéreteihez, de nem tehetitek keresztbe a karotokat. Fogadjátok el felhívásaimat, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Még mindig fogtok mindenütt borzalmakat látni, de azok, akik a végsőkig hűségesek maradnak, soha nem lesznek legyőzve. Bátorság! Ebben a pillanatban a kegyelem rendkívüli esőjét zúdítom rátok a Mennyből. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete Algarve-ban, Portugáliában, közvetítve: 22/04/2024

Drága gyermekek, adjátok nekem a kezeteket, és én vezetlek benneteket a szentség útján. Ne veszítsétek el a reményt. Isten mindent irányít. Bízzatok Őbenne, aki látja a rejtettet és név szerint ismer titeket. Az özönvíz idejénél is rosszabb időket éltek, és eljött a visszatérésetek ideje. Forduljatok el a világtól, mert az Úr tulajdona vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Szeplőtelen Szívemben vagytok, és semmitől sem kell félnetek. Hallgassatok rám! Szabadságotok van, de a legjobb, ha Isten akaratát cselekszitek. Legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. A lelki zűrzavar idejét éltek, és csak az igazság lesz a fegyveretek, amellyel megvédhetitek magatokat Isten ellenségeivel szemben. Ne dobjátok el az áldásokat, amelyeket Fiammal, Jézussal való folyamatos találkozásotokban kaptatok. Ne utasítsátok el a szentségekben kapott áldásokat, amelyek Fiam Jézus életetekben végzett Megváltó Működésének igazi csatornái. Vegyetek bátorságot! A holnap jobb lesz az igazak számára. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Notre-Dame székesegyház

 

2019. 04. 22, Hétfő

Mennyei Édesanyám megjelent a Notre-Dame székesegyház fölött, amely a „Mi Asszonyunk” nevet képviseli. Láttam, hogy a tűzvész mögött olyan emberek álltak, akiknek kezében kőműveskanalak voltak. A Szűzanya lábánál Franciaország zászlaját láttam, mely fölött az angyalok sírtak. Hallottam, ahogyan Édesanyám a következőt mondta:

„A Sátán arra ösztönözte a szabadkőműveseket, hogy rombolják le a Notre-Dame templomát. Ez a templom Franciaország keresztény hitét jelentette, mivel már évszázadok óta fennállt. Gyermekeim, ez az esemény jel arra, hogy Párizs hamarosan lángokba fog borulni. A francia nép elhagyta Istent és ennek következményei a szemetek láttára valósulnak meg. A szabadkőműveseknek sikerült elérnie, hogy a Fiamba vetett hitet megszüntessék. De ez nem volt elég nekik. Célként kitűzték maguknak, hogy az emberek szívéből engem is kitépnek. Ahogyan az Istenben való hit megszűnik, úgy egy egész ország élete is összedől. Most ismét bűnbánatra és megtérésre szólítom a francia népet úgy, ahogyan annak idején Bernadetten keresztül kértem! Ha nem hallgatnak a kérésemre, akkor Franciaország elvész.”

Mária Magdolna

Keresztes Imahadjárat

(47) – Élesszétek újra Jézus iránti szereteteteket

Ó, áldott Anya, az egész világ Üdvösségének Anyja
Imádkozz, hogy Jézus iránti szeretetem újra feléledhessen,
Segíts nekem, hogy Szeretetének lángját úgy érezzem, hogy az eltölti a lelkemet.

Segíts nekem, hogy jobban szeressem Jézust.
Imádkozz, hogy az Iránta való hitem, szeretetem és odaadásom egyre erősebb legyen.
Oszlass el minden kétséget, amely engem gyötör, és segíts nekem, hogy az igazság Isteni Világosságát tisztán lássam, amely szeretett Fiadból az egész emberiség Üdvözítőjéből sugárzik. Ámen.



(48) – Ima Krisztus Második Eljövetele hirdetésének kegyelméért:

Ó, Jézusom, add meg nekem azt a kegyelmet, hogy úgy hirdessem Szent Szavadat az egész emberiség számára, hogy a lelkek megmenekülhessenek.

Áraszd reám Szentlelkedet, alázatos szolgádra, hogy a szívek befogadhassák Szent Szavadat, különösen azok a lelkek, akiknek a legnagyobb szükségük van irgalmadra.

Segíts nekem, hogy mindenkor tiszteljem Szent Akaratodat és soha ne bántsam vagy ítéljem el azokat, akik visszautasítják Irgalmasságod kezét. Ámen.

Előzmények uzenete.blogspot.com
Virrasszunk!

Mi, a magyar fajnak egyes tagjai, akik egész éltükön keresztül szolgáltuk a nemzetiség és szabadság angyalát és semmi nem törhette meg szent hitünket, hogy egykor bizonyosan kimondhatatlan nemzeti díszre fog virulni a magyarság, mi ne gyengüljünk gyáva panaszra, habár létünk Istene csak áltatás lett volna is.
Álljunk ki -- keblünket kettôztetett erôre lelkesítve -- mindnyájan a gátra és akár volna most utolsó óránk, akár csak most fakadna nemzeti létünk szebb hajnala: ,,virrasszunk!''...
...Valóban virrasztanunk kell!
Virrasszunk pedig azért, nehogy pompás és hízelgô, de csak csábeszmékkel teljes szavakkal a maga legnagyobb kárára a sokaság a józanság útjából elcsábíttassék!
Virrasszunk, nehogy gyengéinek hízelegve, restségének tömjénezve, vérét felizgatva, indulatosságát felhasználva, álpróféták a közelégedetlenség mérgét a közösség közé hintsék!
Virrasszunk, nehogy hetvenkedések és minden érdekek egymás ellen és tűhegyre állítása által tökéletes forrásnak induljon a magyarság, és az egyesség isten-angyala helyett a viszálykodás ármánya üsse fel köztünk tanyáját!
Virrasszunk, nehogy büntetlenül emelhesse fel parancsoló szavát köztünk a felszínes elbizakodás, s gôgjében büntetlenül ne tiporhassa mindazt, mit a szerényebb, de éppen olyan ôszinte, sôt tán ôszintébb hazafinak keble rejt!
Virrasszunk, nehogy felbôszült garaboncként szilaj erôvel ostoroztassanak honunk külön ajkú népei a magyarság megkedveltetésére, hanem annyira becsülje meg a magyar magamagát és másokat s a csinosodás, értelmi súly és jóízlés annyi bájával fogja magát körül, hogy erkölcsi erôvel vonzza magához a honnak különféle felekezeteit!
Virrasszunk végre, nehogy rögtönzés, minden ok nélkül való gyanúsítás, ijesztgetés, és durva erôszak legyenek a megbecsült hazafiság jelei, hanem csak a tűrnitudás, mérséklet, józan tapintat és mély bölcsesség nyerje bérül a polgári érdemkoszorút!

(Széchenyi könyörgése, Sík: DB, 853)
forrás: magvető lista 2002

Babilon pusztulása

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)
     Van egy jóslat, ami azt mondja, hogy a fekete és a fehér pápa egyszerre fog elpusztulni; ez is csak napjainkban válhat valósággá, amikor két hitehagyott üldögél a vatikáni vendégházakban.

Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A vészt hozó undokság Isten templomában
  • Abruzzo-Molise-Puglia
  • Adoráció-Örökimádás
  • Advent-Kisböjt-Úrjövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Adventi túlzások
  • Afrikai Hamis Béke
  • Akik BeDőltek az Antikrisztusnak, életükkel fizetnek, ha nem térnek észhez, s fel nem ébrednek...
  • Áldás
  • Alföld
  • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
  • Amerikai Hamis Béke
  • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
  • Anzix
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
  • Ausztria
  • AusztrálÁzsiai Hamis Béke
  • Bács-Kiskun
  • Baranya
  • Bazilicata
  • Békés
  • Bizalommal Új Esztendőben Krisztussal! - Bízd Újra Életed Krisztusra! - Biztos Úton Életünk …
  • Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Böjt-engesztelés-ima
  • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
  • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
  • Budapest
  • Calabria
  • Campania
  • Csongrád-Csanád
  • Dunántúl
  • Ébredések, jelenések
  • Egri Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Éltető Figyelmeztető Csodák
  • Emilia-Romagna
  • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmezõ-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Erről mégis miért nem beszélnek?
  • Északkelet-Olaszország
  • ÉszaKözép-Magyarország
  • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Esztergom-Vác
  • Európai Hamis Béke
  • Európai látnok által követvén
  • Fatimai Boldogságos Szűz
  • Fejér
  • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
  • Franciaország
  • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
  • Frissülés
  • Gomora Szodoma Technika
  • Gondolkodó Szemlélődő
  • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
  • Gyökereink
  • Győr-Moson-Sopron
  • Hajdú-Bihar
  • Hamis Béke
  • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
  • Heves
  • Himnusz
  • Hiszek Magyarország feltámadásában
  • Hűvösvölgy, Városliget, Viharbükk még nem épül, az ösvényt ne tévesszük szem elől...
  • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
  • Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják állítani őket.
  • Ízelítő
  • Irányadó: Salzburg 1984-től
  • Jász-Nagykun-Szolnok
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
  • John Ramirez
  • Kadarkút-Siófok-Veszprém
  • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Kanonok
  • Karácsony
  • Karácsonyban van a Mindenség
  • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
  • Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében
  • Keresztény életek, filmek, történetek
  • Keresztút
  • Ki lehet a hamispróféta legnagyobb barátja?
  • Koldus
  • Komárom-Esztergom
  • Krisztus Feltámadott! Valóban Feltámadott!
  • La Salette-Fallavaux Miasszonyunk
  • Lazio
  • Legendák, mesék, mondák
  • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
  • Liguria
  • Lengyelország
  • Lombardia
  • Lourdesi Szeplőtelen Fogantatás
  • Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen
  • Marche
  • MártírSors
  • Második Pünkösdre Készülődvén
  • Meddig még?
  • Medjugorje Béke királynője
  • Mijo Barada
  • Monasztikus
  • Munkanapló
  • NagyBöjt-Negyvenlőböjt
  • NagyHét
  • Nógrád
  • Nyár
  • Olvasó gondolkodó
  • Örökimádás
  • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
  • Örömhír
  • Örömhír
  • Ősz
  • Őszinte alázatos erkölccsel
  • Pehm Mindszenty József
  • Pest
  • Piemont
  • Prohászka Ottokár
  • Rák
  • Romboló Vakoló
  • Rózsafüzér a démoni erők megkötözésére
  • San Sebastian de Garabandal-Rosario-Kármelhegyi Miasszonyunk.
  • Somogy
  • Sopron-Vác-Mohács
  • Svájc
  • Szabályozott
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Szardínia
  • Szent Mihály Barlangjában Monte San Angelon
  • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
  • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
  • Szeretetláng
  • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
  • Szerzetesrendek feloszlatása
  • Szicília
  • Szlovénia
  • Tavasz
  • Tél
  • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
  • Tested a Szentlélek temploma. Nem szabad megfertőzni, megsemmisíteni vagy megégetni.
  • Titeket is üldözni fognak
  • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
  • Tolna
  • Toszkána
  • Üzenet
  • Üzenet
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • Vas
  • Veneto
  • Veszprém
  • Veszprémi Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Zala
  •  

    2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

    2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

    2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

    2019. június 8-a óta szerkeszthetlenek:

    2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

  • Adni, hogy még többet adhassak!
  • Ahogy kapom, úgy adom!
  • Délvidék
  • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
  • Felvidék-Kárpátalja
  • Őrvidék-Gyepüvidék
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • 2022. május 2-a óta szerkeszthetlenek:

  • Jézus az Emberiséghez
  • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
  • Kolduló rendek
  • Monasztikus rendek 
  • Pünkösd-ElJövet
  • Segítek, hogy segíthessek!
  • Szabályozott rendek

     

  • Free counters!

     

    „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”


    „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”



    Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
    életem egyedüli Reménye,
    lelkem egyedüli Világossága!
    maradj velem ezért Krisztusom!

    Bűnöm beborít engem,
    és bánom, hogy vétkeztem.
    Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
    ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
    jöjj, és újíts meg,
    mozgass meg bölcsességeddel,
    és Szentlelked uralkodjék bennem!
    Amen


    „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”


    „Jöjj Szentlélek. Gyere és érintsd meg az embereket, hogy megtérítsd őket, hogy ne hagyják annyian megbántani Urunkat. ”

     

     

    Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

     

    https://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf



     

    Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

    Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.



    Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.



    1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
    és szívünk, lelkünk töltsed el!
    Te alkotád a szíveket,
    hozd nekik bő kegyelmedet!

    2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
    kit ád nekünk az Alkotó,
    te, élő forrás, égi láng,
    szent kenet, égből szállj le ránk!

    3.    Te, hét ajándok kútfeje,
    Atyánk kegyelmes jobb keze,
    az Úr erős ígérete,
    sugalmas ajkak ihlete.

    4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
    és szállj szívünkbe, Szeretet!
    Ha testünk gyarló, s lankadunk,
    légy mindig éber gyámolunk!

    5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
    Szent békességed add nekünk!
    Te járj, Vezér, utunk előtt,
    veszélytől védjen szent erőd!

    6.    Add, ismerjük meg az Atyát
    teáltalad, és egy Fiát,
    és kettejüknek Lelke, te,
    örökre légy lelkünk hite!

    7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
    s ki felkelt sírból, szent Fiát,
    s a Lelket, szívünk vigaszát,
    most és örök időkön át!



     
    Uram, az évek alatt elviseltél bűneimmel együtt, és mindezekkel együtt megszántál engem. Minden módon téves irányba vezettek, de most már többé nem fogok vétkezni. Bántottalak Téged, és igazságtalan voltam Veled. Nem leszek többé ilyen. Ellene mondok a bűnnek, ellene mondok a gonosznak, ellene mondok a hamisságnak, amely befeketíti lelkemet. Szabadítsd meg a lelkemet mindattól, ami szentséged ellen van.
    Könyörgök Hozzád, Uram, ments meg minden gonosztól. Gyere Jézus most, gyere most és maradj a szívemben.
    Bocsáss meg nekem, Uram, és engedd meg, hogy Benned nyugalomra leljek, mert Te vagy az én Védelmezőm, a Megváltóm és a Fényem, és csak Benned bízom.
    Mától fogva minden időben áldalak Téged, Uram.
    Elutasítom a gonoszt és más isteneket és bálványokat, mert Te vagy a Leghatalmasabb a világ felett, messze felette állsz minden más istennek.
    Hatalmas karoddal ments meg a betegségtől, ments meg engem a fogságból, ments meg engem a bajtól és győzd le ellenségemet, a Sátánt. Jöjj gyorsan segítségemre, ó, Szabadítóm!
    IMÁDKOZZUNK!!!
    RÓZSAFÜZÉR + NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA FOLYAMATOSAN,KINEK MIKOR VAN ERRE IDEJE...
     
     

    NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA, MELYET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ADOTT MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA

     

    Szentháromság egy Isten, alázattal kérlek, hogy Szűz Mária, Szent Mihály Arkangyal, az összes angyalok és szentek közbenjárására add meg azt a nagy kegyelmet, hogy a sötétség erőit legyőzhessük Magyarországon, Lengyelországban…. és az egész világon, a mi Urunk Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért, drága Szent Vérének kiontásáért érettünk, Szent Sebeiért, a kereszten való szenvedéseiért, és minden szenvedéséért, melyet Passiója és egész földi élete során a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.
    Könyörgünk Urunk, Jézus Krisztus, küldd el szent angyalaidat, hogy a gonosz erőit letaszítsák a pokolba, a kárhozatba, hogy Magyarországon, Lengyelországban….és az egész világon eljöhessen Isten uralma, és Isten kegyelme áradjon minden szívbe, hogy ez által Magyarország, Lengyelország…és minden ország a Te békéddel teljen el.

    Mi Nagyasszonyunk és Királynőnk, tiszta szívből könyörgünk Hozzád, küldd el szent angyalaidat, hogy letaszítsanak a pokolba, az örök kárhozatba minden gonosz lelket, kiknek el kell veszniük.

    Szent Mihály Arkangyal, a mennyei seregek vezére, az Úr Téged küldött e nagy mű megvalósítására, hogy az Úr kegyelme örökösen velünk lehessen. Vezesd mennyei seregedet, hogy a sötétség erői véglegesen a pokolba, a kárhozat helyére kerüljenek. Egyesítsd minden erődet, hogy legyőzd Lucifert és bukott angyalait, kik Isten akarata ellen fellázadtak, és most a lelkek vesztére törnek. Győzedelmeskedj, mert hatalmad van és tekintélyed. Kérd Istentől számunkra békéje és szeretete kegyelmét, hogy mindig követhessük a mi Urunkat Isten Országa felé.
    Ámen.

    „Minden imádság 50 ezer démont taszít le a kárhozatba.
    Hatalmas kegyelem ez, imádkozzátok minél gyakrabban! Ez isten nagy ajándéka számotokra általam, az én ünnepem alkalmából. Nagyon nagy szabadulásokat eszközölhettek ki ez által országaitok számára. A sötétség erői reszketnek ez előtt az ima előtt, mert örökre el kell tűnniük. Ez az ima megszabadíthatja országotokat és sok országot a világon!”
    Szent Mihály Arkangyal, 2011 09.29.

    Locations of Site Visitors

    Powered by Blogger.hu