Hamis Béke

„Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.”

ISTENI IMÁRA HÍVÁS MINDENKINEK!!!

Ghislain ROY atya, híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse, küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja * hogy imádkozza ipso facto, sőt mától kezdve többször is ismételje meg: “Legszentebb Szentháromság, KRISZTUS VÉRE, pusztítsd el a Sátánt; hatástalanítsd és bénítsd meg azoknak a csapdáit (üzelmeit), akik az egész világot manipulálják! Mária Szeplőtelen Szíve, zúzd szét a Sátán fejét; semlegesítsd és blokkold azoknak a csapdáit, akik az egész világot manipulálják! SZENT MIHÁLY arkangyal és a te hat testvéred (az arkangyalok) láncoljátok meg a Sátánt; hatástalanítsátok és bénítsátok azok csapdáit, akik az egész világot manipulálják! Ámen!”

Kérem, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak. Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18:20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”) Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )

https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/

Ez az eredeti festmény Isten Anyját ábrázolja címe alatt: Remény és öröm anyja.

Mindenkit arra biztatunk, hogy imádkozzon a Szűzanya felé, miközben szeretettel nézi ezt a szentképet. Az Istenszülő Ígérete el fog érni hozzád, és megérinti a szívedet. Gyengédsége és anyai szeretete szorosan tart és megvéd. Soha nem fog elengedni! Add át Neki a szívedet és a múltadat – Ő alkalmazni fogja azokat az imákat, amelyek lassan begyógyítják legmélyebb sebeidet. Ne feledd, mint a mennyei Édesanyád, közelről ismer téged, és gondoskodik a szükségleteidről. Legyen hite, bizalma és magabiztossága imáitokkal, és biztonságban lesz az örök üdvösség ösvényén. Ne nézz hátra… csak nézz rá a szívedben. Jézus áldjon + téged és a Szűzanya gyengéden szeressenek. Ámen.

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!

 


(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen

Itt egy igevers gyűjtemény, amely elűzi a sátánt minden alkalommal, amikor hozzánk jön hazugságaival és megtévesztéseivel.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

 

Az ördög nem akarja, hogy tudjuk róla az igazságot

„Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” Jakab 4:7.

„A békesség Istene pedig összezúzza a sátánt lábatok alatt hamarosan. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” Róma 16:20.

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10.

„És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.” Jelenések 12:9–11.

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1 Péter 5:8–9.

„Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” 1 János 4:4.

„Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja.” 1 János 3:8.

sátán nem akarja, hogy tudjuk, nincs mitől félnünk

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.” Ézsaiás 41:10.

„Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek.” Lukács 10:19.

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” 2 Timóteus 1:7.

Nem akarja, hogy tudjunk a hatalomról, amelyhez hozzáférésünk van

„Mit mondjunk tehát ezekre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?” Róma 8:31.

„De ő ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem… Mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” 2 Korinthus 12:9–10.

„Mégis jól tettétek, hogy közösséget vállaltatok velem nyomorúságomban.” Filippi 4:13.

„Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” 1 Korinthus 10:13.

Az ördög nem akarja, hogy tudjunk a nekünk tett ígéretekről Krisztusban

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16.

„Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata.” Kolossé 1:13–14.

„Nincsen azért most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik Krisztus Jézusban vannak, mert az élet Szellemének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor bűnért való áldozatként tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben.” Róma 8:1–4.

„Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem.” Galátákhoz 2:20.

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” Róma 10:9–10.

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” Róma 5:8.

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsoltárok 103:12.

sátán nem akarja, hogy tudomásunk legyen a feltételekről

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Máté 7:21.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.” Jakab 1:22.

„Mi tanúi vagyunk ezeknek az eseményeknek, és tanúja a Szentlélek, akit azoknak adott Isten, akik engedelmeskednek neki.” Apostolok cselekedetei 5:32.

Nem akarja, hogy tudjunk arról, amit vetettünk, azt le is kell aratnunk

„Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is: mert aki a maga testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Szellemnek vet, a Szellemből fog aratni örök életet.” Galátákhoz 6:7–8.

„Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” Jakab 1:15.

„Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” Máté 16:26.

Olvass többet itt: Vetés és aratás: jót választani

sátán nem akarja, hogy tudjunk a jövőről

„Ne örülj bajomnak, ellenségem, mert ha elestem is, fölkelek, ha sötétségben lakom is, az Úr az én világosságom.” Mikeás 7:8

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.” Filippi 1:6.

„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29:11.

Felfegyverkezve a győzelemre! Isten igéje mindennel felfegyverez bennünket, hogy ellen tudjunk állni Sátánnak és lerombolhassuk munkáját. Nem csoda tehát, hogy az ördög nem akarja, hogy ismerjük az igeverseket! Hogyha Istennek ajánlottuk magunkat szolgálatra, akkor tapasztalni fogjuk, hogy bár az ördög dühöng, mi mégis képesek vagyunk bátran szembeszállni vele, mert Isten megígérte nekünk, hogy győzni fogunk – minden alkalommal! Az eredmény pedig magabiztosság, béke, és nyugalom a szellemünkben. A Szellem gyümölcsei lesznek láthatóak életünkben, és örök életet nyerünk!


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

Keresztes Imahadjárat

(42) – Böjti ima az egy világpénznem megakadályozására

Ó, Legmagasságosabb Isten,
Felajánlom Neked böjtöm ajándékát,
Hogy állítsd meg a gonosz szorítását a világban,
Amelyet azért terveztek, hogy megfosszák hazámat az élelemtől, beleértve az élet kenyerét is.
Fogadd el felajánlásomat, és hallgasd meg más nemzetekért mondott könyörgésemet is, hogy megakadályozza azt a szenvedést, amelyet az Antikrisztus tervez.

Ments meg minket, drága Urunk, ettől a gonoszságtól, és védd meg hitünket,
Hogy tisztelhessünk Téged azzal a szabadsággal, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy örökkön örökké szeressünk és imádjunk Téged. Ámen.

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az ítélő Isten

 

2015. 03. 27, Péntek

Két szeráf angyal kísérte el a Mennyei Atyát egy helyre, ahol az Ő Szent Jogara található. Amikor Isten a kezébe vette a jogart, azt mondta: „E jogar jelképezi az Én hatalmamat minden nép fölött és igazságosságomat, amelyet azokkal szemben alkalmazok, akik megsértik Szent Nevemet és minden művemet, amit végtelen szeretetemből alkottam.

Szeretett Fiam minden fájdalmát és szomorúságát látom olyan lelkek miatt, akik felül akarnak kerekedni minden emberen és bűneik megbánása nélkül élnek. A hatalom iránti vágy az ember vesztét okozza, de még súlyosabb az, amikor valaki gőgjében Luciferhez hasonlóan istenné akar válni. Ti, angyalaim Velem együtt láthatjátok, hogy az emberiség milyen irányba halad. Atyai szívem számtalanszor megsebződik attól, hogy a bűn mennyi ember halálát okozza. Nemsokára elérkezik az Én időm, és elküldöm Szent Fiamat másodszor is a Földre, hogy a világot megtisztítsa mindattól, aminek semmi köze nincs Hozzám. A szorongattatás sok véráldozatot fog magával hozni, ugyanakkor egyre több embernek meg fog nyílni a szeme az igazságra. Ó, mennyire vágyódom azután, hogy lehulljon szemükről a fátyol. De nem feledkezek meg választottaimról sem, akik az Én oldalamon állnak és viszont szeretnek. Bizony mondok nekik, hogy fényes jövő áll előttük, és boldogságuk eléri a tökéletességet. Mielőtt igazságom időszaka megvalósul a Földön, előtte minden választottamnak elküldöm felhívásomat. Ez a felhívás arra szólítja őket, hogy készüljenek fel és másokat is figyelmeztessenek.”

A Mennyei Atya felhívása úgy történt, hogy a Szűzanyával minden nemzet fölött megálltak és közben az Atya jogarát háromszor a Földhöz verte, amelynek hangját minden ember valamiképpen érzékelte. Az utolsó nemzet Magyarország volt, és a Szűzanya elvezette a Mennyei Atyát a Szent Koronához. Isten megengedte nekem, hogy az Ő szemével lássam, hogy eddig hány ember tette meg a napokban a felajánlást Édesanyánknak, mint a Világ Győzedelmes Királynőjének. Majd szomorúan az Atya így szólt: „Keveslem a felajánlásokat, még több magyartól várom, hogy tegyék meg ezt a lépést nemzetük érdekében. A papok is csatlakozzanak hozzájuk, mert felajánlásuk értékesebb, mint a híveké. Ha megteszik, akkor sok püspök és pap részesül az Én irgalmamban és elkerülik a halált. Mert Szentlelkem eljövetelekor nemcsak kegyelmet oszt szét, hanem ítéletet is. Egyházam klérus tagjait előbb fogom felelősségre vonni, mint a világ vezetőit. Ugyanis ők tisztában vannak Szent Fiam tanításával, és tudják mit vár Szentlelkem tőlük. Az angyalok ismertek Engem, hiszen színről színre láttak, és amikor Ellenem döntöttek az örök sötétségbe zuhantak. Ti gyermekeim, még megváltoztathatjátok döntéseteket, de amikor eljön számotokra a különítélet, onnantól kezdve csakis szabad akaratotokra lesztek utalva és a Földön eltékozolt vagy kegyelemben teljes életetekre. Imádkozzatok a papságért, hogy felismerjék a lehetőséget és ne elutasítsák!”

Amikor egy pap megteszi a felajánlást a Szent Korona előtt, vagy szentmisében gondolatban a Szent Korona elé képzeli magát, akkor a Mennyei Atya áldásainak sokaságát küldi Magyarország felé, és megtöri az átkokat, amely mögött a Sátán áll. Az átkok hozzák a magyarokra a legtöbb büntetést, hiszen általa olyan pecsétek nyílnak fel a pokolban, melynek következtében a legerősebb démonok szállják meg hazánkat, de különösképpen a családokat. Az áldás Isten fénye, amit a gonosz lelkek nem bírnak elviselni és ezért kénytelenek visszamenni a pokolba.

Mária Magdolna

https://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/931-az-itelo-isten

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2017. március 27. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Nagyon szomorú idők várnak rátok. Az Egyház üldözése már elkezdődött. Imádkozzatok, hogy kitartsatok az életszentségben, Atyám törvényeinek megtartásában! Ne az eretnekek számát szaporítsátok, hanem a földalatti Egyház tagjai legyetek, mint igaz tanúim, akik megtartjátok Atyám törvényeit. Hű és igaz papjaim vezetésével továbbra is részt vesztek a legszentebb Áldozatban, a Szentmisén, és a szívetekbe fogadtok Engem.

Drága kicsinyeim! Ne keseredjetek el! Mindez nem tart sokáig. Rövid idő, és visszajövök dicsőségemben, amikor szám leheletével elsöpröm a gonoszt. Megújítom a Föld színét és visszaállítom az Általam alapított Egyházat eredeti szépségébe és fényébe. Egyházam ragyogása és fénye Én magam leszek a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. Ti pedig, akik tiszta lélekkel a szívetekbe fogadtok Engem, mind fényhordozóim lesztek, akik által kisugárzom jóságomat, szeretetemet környezetetekre és az egész világra.

Kicsinyeim! Ne aggódjatok, hogy ez hogyan és miként következik be! Bízzátok magatokat Rám, hagyatkozzatok Rám teljesen, mindenben! Én gondoskodom rólatok, és beteljesítem rátok vonatkozó örök, szent tervemet.

Drága gyermekeim! Bízzatok Bennem! Az Én békémet adom nektek, és Szívem szeretetét, amely lángra gyújtja pici szíveteket, hogy viszontszeressetek Engem, és Énbennem testvéreiteket, mert egy a ti Atyátok, a Mennyei, ti pedig mindnyájan testvérek vagytok. Erre áldalak meg benneteket, Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Mk 9, 7: „a felhőből szózat hallatszott: ez az Én szeretett Fiam, Őt hallgassátok” 1Kor 10, 7: „Ne legyetek bálványimádóvá…” 20-22: „Amit a pogányok áldoznak, azt nem Istennek, hanem az ördögöknek áldozzák. Igazán nem óhajtom, hogy közösségre lépjetek az ördögökkel. Ti nem ihatjátok az Úr kelyhét is, meg a sátán kelyhét is. Nem részesedhettek az Úr asztaláról, meg az ördögök asztaláról. Vagy ingerelni akarjuk az Urat? Talán erősebbek vagyunk nála?”

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

NAGY PUSZTÍTÁS JÖN. Mária üzenete. Pedro Regis. 2024. március 2.

Drága gyermekek, ne csüggedjetek. Az én Jézusom veletek van, és soha nem hagy el benneteket. Bízzatok és reménykedjetek benne, és győzni fogtok. Az emberiség a spirituális szakadék felé tart, és eljött a nagy visszatérés ideje. Fiam szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Keressétek először a mennyei dolgokat. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Ne feledjétek: az ördög győz, ha távol vagytok Fiamtól, Jézustól. Védelmi fegyveretek az igazság iránti szeretet. Legyetek éberek! Istenben nincs féligazság. Az özönvíz idejénél is rosszabb időket éltek. Még mindig fogtok borzalmakat látni a Földön. Nagy pusztítás fog bekövetkezni az emberek keze által. Szenvedek azért, ami rátok vár. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SÖTÉTSÉGGEL SZENNYEZETT VILÁG. Mária üzenete. Pedro Regis 2024. március 5.

Drága gyermekek, legyetek kicsik az emberek szemében, hogy nagyok legyetek Isten szemében. Amikor Isten elhív benneteket, többé nem tartoztok a világhoz, és a köpenyt, amelyet ő adott nektek, semmilyen emberi hatalom nem veheti el tőletek. Legyetek az igazság hírnökei. Olyan világban éltek, amelyet az ördög sötétsége szennyezett be. Ti a világosságból vagytok. Legyetek csak az Úréi, és hagyjátok, hogy ő gondoskodjon rólatok. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Csak az ima ereje által győzhetitek le a gonoszt. Legyetek engedelmesek hívásomra, és minden jóra fog fordulni számotokra. Én vagyok az Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát küldöm le rátok a mennyből. Menjetek előre! Az én Jézusomnak szüksége van rád. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SZENVEDÉS ÉS VAKSÁG MINDENHOL A Béke Királynőjének üzenete, 2024. március 7.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Nagy megpróbáltatások jövője felé tartotok. Sokan lesznek kénytelenek megtagadni az igaz hitet és elfogadni azt, ami hamis. Az igazak a szenvedés keserű poharát fogják inni, és a lelki vakság mindenütt jelen lesz. Az igazság védelmére kiválasztottakat elhallgattatják, és mindenütt sírás és jajgatás lesz. Hajoljatok térdre imádságban, és keressetek erőt az Eucharisztiában. Jézusban van a ti győzelmetek. Ne hátráljatok meg! Minden nyomorúság után látni fogjátok Isten Hatalmas Keze munkáját, és az igazak boldogok lesznek. Legyetek bátrak! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NEM AZ EMBERI ERŐ ÍRTJA ISTEN TERVÉT A Béke Királynőjének üzenete Pedro Regisnek, 2024. március 9-én

Drága gyermekek, forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket Fiamtól, Jézustól. Ti az Úr tulajdona vagytok, és a világ dolgai nem nektek valók. Ne csüggedjetek. Minden, ami a világból való, el fog múlni, de ami az Úrtól származik, és hit által elfogadott, az örökre megmarad. Egyetlen emberi hatalom sem fogja meghiúsítani Isten terveit. Nyissátok meg szíveteket, és fogadjátok el az Úr akaratát az életetekre vonatkozóan. Ebben a világban, és nem egy másikban kell bizonyságot tennetek arról, hogy Jézuséi vagytok. Az emberiség az önpusztítás ösvényein jár, amelyeket az emberek saját kezükkel készítettek. Sok nemzet megissza majd a bánat keserű poharát, mások pedig eltűnnek. Szenvedek azért, ami rátok vár. Hajoljatok térdre imádságban. Csak az ima ereje által tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket ahhoz, aki az Egyetlen Út, Igazság és Élet. Előre! Mindig veletek leszek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY HITEHAGYÁS A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. március 12-én

Drága gyermekek, bízzatok Jézusban. Őbenne van az igazi boldogságotok. Tanúsítsátok saját életetekkel, hogy az Úrhoz tartoztok. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen fognak életükkel tanúságot tenni Jézus Szeretetéről. A hit nagy hidegsége sok szegény gyermekemben lelki vakságot fog okozni. Szenvedek azért, ami rátok vár. Az emberek azt fogják imádni, ami hamis, és Isten Igazságát megvetik. Szeressétek és védjétek az igazságot. Ne féljetek! Azok, akik az Úrral vannak, mindig az Ő gondját viselik. Legyetek bátrak! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 14/03/2024

Drága gyermekek Gyermekeim, a katonák nagy sokasága el fog menekülni a háború elől és elhagyja a háborút. egyenruhájukat. Félelemből fognak menekülni, majd bűnbánatukban sírni fognak. A Isten győzelme az igazakhoz fog eljutni. A bátor katonák, azok akik kiállnak az igazság védelmében, elnyerik jutalmukat. A következők felé tartasz a nagy üldöztetés jövője felé. Ami jönni fog, azt még soha nem láttuk Ádám óta. Én szenvedek azért, ami rátok vár. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz. A jutalmatok nagy lesz, ha megtartjátok hitetek lángját. Hajoljatok térdre térdeiteket az imádságban. Keress erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Ez a üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. I megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A NAGY RABSZOLGASÁG JÖVŐJE  Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 16/03/2024

Drága gyermekeim, mindannyiótokat név szerint ismerlek, és azért jöttem a Mennyből, hogy elmondjam nektek, hogy fontosak vagytok Tervem megvalósítása szempontjából. Hallgassatok rám! Szabadságotok van, de ne engedjétek, hogy szabadságotok elvegyen benneteket Fiamtól, Jézustól. Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. Ne forduljatok el az igazságtól. Fogadjátok el Jézusom evangéliumát, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Az emberiség ki fogja inni a szenvedés keserű kelyhét, mert a teremtményt helyezte a Teremtő helyébe. Legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. Istenben nincs féligazság. A nagy rabszolgaság jövője felé tartotok. A fájdalom nagy lesz a hívő férfiak és nők számára. Keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Győzelmetek az Úrban van. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ÜLDÖZÖTT LESZEL A Béke Királynőjének üzenete, Macapá, Amapá, Brazília, továbbítva: 2024.03.17.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy elvezesselek benneteket ahhoz, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Adjátok nekem a kezeteket, és én vezetlek benneteket a szentség útján. Forduljatok el a világtól és éljetek a mennyei dolgokra összpontosítva. Hallgassatok rám! Ti a világosságból vagytok, és ha hűségesek maradtok Jézushoz, nem ér titeket semmi rossz. Fordítsd időd egy részét az imádságra. Ne dobjátok el Isten kincseit, amelyek bennetek vannak. A nagy szellemi csata idejét éltek. A fegyverek, amelyeket felajánlok nektek a nagy csatához, a következők: A Szent Rózsafüzér, a Szentírás, a gyónás, az Eucharisztia, a hűség Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalához és a Szeplőtelen Szívemnek való szentelés. Legyetek engedelmesek hívásomra. Ígérem, hogy segítek híveimnek, akik mindvégig hűségesek maradnak. Bármi történjék is, ne hátráljatok meg. Nehéz idők jönnek majd számotokra, de én mellettetek leszek, és megadom nektek a győzelem kegyelmét. Legyetek bátrak! Amikor minden elveszettnek tűnik, hívjátok Jézust. Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Abban a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Menjetek előre! Ne hagyjátok, hogy a hamis tanok mocsara eltérítsen benneteket az igazságtól. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Szent József ünnepén, közvetítve: 19/03/2024

Kedves gyermekek, arra hívlak benneteket, hogy Józsefet utánozzátok a hit és az Úrba vetett bizalom példájával. Tudjátok meg, hogy az ő hitbeli élete nagyszerű példa az emberiség számára. Uram nemes küldetésre választotta őt, és ő hű maradt ahhoz, amit az Úr rábízott. Szeretettel és szeretettel teli szíve mindenkit vonzott. A csend és az imádság embere. Azért élt, hogy az Urat és felebarátját szolgálja. Amikor Egyiptomban jártunk, és Assziutba érkeztünk, találkoztunk Karimmal és feleségével, Danubiával. Karim József és szüleinek gyermekkori barátja volt. Assiutban Karim árpa, datolya és hagyma termesztésével foglalkozott. Könnyes szemmel Karim átölelte Josét, és hat hónapra befogadott minket az otthonába. Felesége, egy nagy erényű asszony, fél szemére vak volt, és amikor a karjaimban lévő Jézusra nézett, látni kezdett. József elmondta nekik, hogy ott van Jézus, a Megváltó, akit a próféták ígértek és hirdettek. Azok a család számára a mérhetetlen öröm pillanatai voltak. József irányította őt az árpa vetésében, és azt tanácsolta neki, hogy más gyümölcsöt is teremjen. Az a hatalmas völgy a Nílus mellett termékeny föld volt. Ottlétünk alatt József három csónakot épített, hogy segítsen Karimnak a terményeinek szállításában. József segített a fiatalembereknek téglát készíteni, hogy eltartsák magukat. Isten kiválasztotta Józsefet, és rendkívüli ajándékokat bízott rá. József hűséges volt az Úrtól kapott talentumokhoz. Arra kérlek benneteket, hogy József példáját követve legyetek teljesen Istenéi. Ne hagyjátok, hogy a világ dolgai eltérítsenek titeket a szentség útjától. Nyissátok meg szíveteket, és hagyjátok, hogy az Úr átalakítson benneteket. Mindig a mennyország legyen a célotok. Előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, 23/03/2024

Drága gyermekek, bátorítsátok magatokat és tegyetek tanúságot arról, hogy az Úréi vagytok. Forduljatok el a világtól és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyre egyedül ti lettetek teremtve. Álljatok szilárdan az igazság védelmében. Üldözni és kitaszítani fognak benneteket, de ne hagyjátok, hogy a hit elárulói győzedelmeskedjenek. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Térdre borulva imádkozzatok a kereszt előtt, mert csak így érthetitek meg Isten terveit életetekkel kapcsolatban. Ne veszítsétek el a reményt. Az én Jézusom nagyon közel van hozzátok. Bármi történjék is, maradjatok szilárdan azon az úton, amelyet az évek során mutattam nektek. Ismerem szükségleteiteket, és imádkozni fogok az én Jézusomhoz értetek. Legyetek bátrak! Minden fájdalom után nagy öröm fog eljönni számotokra. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 26/03/2024

Drága gyermekek, bízzatok teljesen Isten erejében, és győzni fogtok. Legyetek bátrak! Hagyjátok, hogy az Úr vezesse életeteket. Szabadságotok van, de a legjobb, ha Isten akaratát teljesítitek. Vigyázzatok lelki életetekre. Menjetek el a gyóntatószékbe, és keressétek az én Jézusom Irgalmát. Bűnbánat és gyónás nélkül nem kaphattok Irgalmat. Én vagyok az Édesanyátok és szeretlek benneteket. Adjátok nekem a kezeteket, és én győzelemre vezetlek benneteket. Imádság, bűnbánat és a szeretet cselekedetei: ezek a lépcsőfokok, hogy megnyíljatok a Mennyei Kegyelmek előtt. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Szűz Mária: Kérd meg gyermekeimet, hogy Nagypénteken tartsanak egy böjti napot, hogy megakadályozzák az egy világpénznem bevezetését


2012. március 27., kedd, 6:00
Gyermekem, szenvedésed, a többi kiválasztott lelkekkel együtt, a Nagyhét alatt fokozódni fog.
Ez az a hét, amikor a csaló úgy fogja gyötörni Isten sok gyermekét, ahogyan csak tudja, a háborúk, az üldöztetés és az erőszak által.
Ez az az idő, amikor ő olyan nagy szenvedést okoz, amelyet az Én drága Fiam is elszenvedett kínszenvedése során a keresztre feszítéskor.
Gyermekem, el kell mondanod mindazoknak, akik világszerte bátorítottak más lelkeket, hogy minden pénteken Húsvétig imádkozzák el Szent Rózsafüzéremet, hogy ezzel nagyon megörvendeztettek Engem.
Mindazok a lelkek, akiket megmentenek – a saját nemzetük szenvedésével egyetemben -, segítséget kapnak ezen ájtatosságokon keresztül.
Fiam szeretete most, mindenütt a világon, ezen nagy szenvedés idején, egyre több ember által válik érezhetővé.
Ő, különleges kegyelmeivel enyhíti szenvedéseiket, és a Szentlélek ereje által megnyugtatja lelküket.
Gyermekeim, imáitok, amelyeket oly nagy szeretettel ajánlotok fel, a Mennyországban meghallgatásra találnak.
Nektek állandóan kérnetek kell Fiam és a Mennyei Atya segítségét. Minden egyes ima, bármilyen rövid legyen is az, meghallgatásra és megválaszolásra kerül a Legmagasságosabb Isten Akaratának megfelelően.
Gyermekem, kérd meg gyermekeimet, hogy Nagypénteken tartsanak egy böjti napot, hogy megakadályozzák az egy világpénznem bevezetését.
Imáitok és böjtjeitek képesek elérni ezt.
Amint ez az ima böjtölésetek alatt elmondásra kerül, Örök Atyám meg fogja akadályozni azt, hogy ezek az emberek azokkal a megszorításokkal sújtsanak, amelyeket már elterveztek, hogy ez által ellenőrizzenek benneteket.
Ugyanezek az emberek akarják eltörölni a Kereszténységet is, ezért fontos, hogy különleges áldozatok által akadályozzátok meg, hogy ez megtörténjék.
A Keresztes Imahadjárat 42. imája: Böjti ima az egy világpénznem megakadályozására
Ó, Legmagasságosabb Isten,
Felajánlom Neked böjtöm ajándékát,
Hogy állítsd meg a gonosz szorítását a világban,
Amelyet azért terveztek, hogy megfosszák hazámat az élelemtől, beleértve az élet kenyerét is.
Fogadd el felajánlásomat, és hallgasd meg más nemzetekért mondott könyörgésemet is, hogy megakadályozza azt a szenvedést, amelyet az Antikrisztus tervez.
Ments meg minket, drága Urunk, ettől a gonoszságtól, és védd meg hitünket,
Hogy tisztelhessünk Téged azzal a szabadsággal, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy örökkön örökké szeressünk és imádjunk Téged. Ámen.
Gyermekem, a Nagypénteki böjti nap nagy szabadságot fog hozni a gonosztól és azoktól, akik követik azon gonosz kívánságait, hogy ellenőrizzék minden nemzet pénzügyi rendszerét.

Szeretet Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja,
Istennek Anyja


A Földről való átmenetetek Új Királyságomba fájdalommentes lesz, azonnali és olyan hirtelen fog bekövetkezni, hogy alig lesztek képesek lélegzetet venni

2013. március 27. szerda 23:15

Drága szeretett leányom, jöjjetek mindnyájan és örvendjetek Velem együtt, emlékezvén arra a napra, amikor a Megváltás Ajándéka adatott nektek.

A Nagypéntekre úgy kell emlékezni, mint a napra, amikor végre megnyíltak a Paradicsom Kapui, hogy köszöntsék Isten gyermekeit a Tőle való száműzetésből. Az Én Halálom egy olyan jövőt biztosított számotokra, melyben sohasem részesülhetnétek, ha Atyám, mint Messiást el nem küldött volna Engem.

A Testemet keresztre feszítették, de a Halálom életet hozott nektek. Ebben az időben, az Én Második Eljövetelem idejében a Testem ugyanazt a Keresztrefeszítést szenvedi el – csakhogy ez alkalommal Egyházam, az Én Misztikus Testem lesz az, amely szenvedni fog. Tudnotok kell, hogy Én sohasem engedném meg Egyházam Keresztre feszítését, hogy tönkretegye Isten gyermekeinek hitét. Így tehát most hívok minden embert, minden felekezetet, minden bőrszínű és minden fajhoz tartozót, hogy hallgassanak meg Engem.

Ti hamarosan minden olyan jelet meg fogtok tapasztalni a földön, amelyek bizonyítani fogják nektek, hogy ti Isten teremtményei vagytok. Hamarosan tudni fogjátok, hogy sohasem fogtok meghalni, ha Isten Irgalmáért kiáltotok. Fényes jövő vár mindnyájatokra, ha elfogadjátok, hogy Isten gyöngéden szeretett gyermekei vagytok. Meghívlak benneteket, családjaitokat és barátaitokat, hogy egyesüljetek Királyságomban, és hogy egyetek az Asztalomról.

A Földről való átmenetetek Új Királyságomba fájdalommentes lesz, azonnali és olyan hirtelen fog bekövetkezni, hogy alig lesztek képesek lélegzetet venni, mielőtt annak szépsége feltárulna előttetek. Kérlek benneteket, ne féljetek Második Eljövetelemtől, ha szeretitek Istent. Isten szeret benneteket. Én szeretlek benneteket. A Szentháromság át fogja ölelni a Földet és mindazokat, akik elfogadják Irgalmasságom Kezét, és akik megbánást mutatnak bűnös életük miatt, biztonságban lesznek.

Azok közületek, akiknek erős a hitük, gyorsan el fognak ragadtatni. Azoknak viszont, akik a hit hiánya miatt lemaradtak, vagy akik lehetetlennek találják, hogy elérjenek Engem, hosszabb időre lesz szükségük.

Nektek, hűséges Követőim, a gyengéket kell segítenetek, és azokat, akik el vannak veszve. Olyan nagy az Én Irgalmam, hogy Én mindezen lelkeknek megadom a számukra szükséges időt, hogy a mindenkinek megígért majdani örök életbe vigyem őket. Sohase érezzétek lehangoltnak magatokat, amikor minden reménytelennek látszik, mivel a bűn továbbra is falni fogja a gyengék lelkét. Nekünk egységben kell dolgoznunk, hogy megmentsük azokat, akik nagyon távol vannak Tőlem, akik számára alig van valami, ami a Karjaimba csábítsa őket. Az egymás iránti szeretetek kapcsán történő csodák segíteni fognak abban, hogy ezek az elveszett lelkek megtérjenek. Ez az Én Ígéretem a számotokra. Az ima, méghozzá a sok ima, az Irántam való kötelességetek egy része lesz, hogy megmentsék ezeket a lelkeket attól a szörnyű végzettől, amelyet a Sátán tervezett Isten gyermekei ellen, akiket gyűlöl. Nem szabad neki adni ezeket a lelkeket.

Hívásom mindenkinek szól. Ezek az Üzenetek egyetlen vallást sem zárnak ki. Ehelyett nagy Szeretettel adatnak Isten minden gyermeke számára, mivel ti egyenlők vagytok a Szemében.

Legyetek békével, és bízzatok Isten Szeretetében.

Jézusotok


Megengedvén, hogy a pogányok zsarnokoskodjanak fölöttük, ők is pogányokká válnak

2014. március 27., csütörtök, 14:30
Drága szeretett leányom, az a Vágyam, hogy követőim – beleértve minden felekezet Keresztényeit is – most több időt töltsenek Társaságomban.
Független attól, hogy milyen közelinek gondoljátok a Velem való kapcsolatotokat, a gonosz minden erejét be fogja vetni, hogy a gonoszság mindenféle formájával kísértsen benneteket.
Egyikkőtöknek sem elég erős a hite ahhoz, hogy ellenálljon a gonosz lélek befolyásának. Nektek törekednetek kell arra, hogy naponta egyre több időt töltsetek imában, és ezt az időt használjátok arra, hogy védőburkot építsetek magatok köré, mely fontos, hogy védve legyetek, ha hűségesek akartok maradni Hozzám. Ha elhanyagoljátok azt, hogy az ima és a Szentségek által Velem legyetek, akkor elgyengültök, Irántam való szeretetetek bizonytalanná válik, s aztán megnyíltok a kétségek előtt, melyek Tanításaimmal, Ígéretemmel és Hatalmammal kapcsolatosak. A megpróbáltatásokat, melyekkel szembe kell néznetek, és amelyek nagyon nehezek lesznek, az eljövendő rémtettek fogják okozni az Én igaz követőimnek, akik továbbra is rendíthetetlen hűséggel fognak ragaszkodni Isten Szent Szavához.
Isten nektek szabad akaratot adott, mely a ti természetes veleszületett jogotok és mégis, azok a csalók, akik elözönlik Egyházamat, megpróbálják majd elvenni tőletek azt.
Kényszeríteni fognak benneteket, hogy fogadjátok el azokat a hazugságokat, amelyeket a Szent Evangéliumok új kiadásainak leple alatt mutatnak be nektek, és ha bátorkodtok azt megkérdőjelezni, akkor megszégyenítve száműznek majd benneteket. Nagyon sokan közületek a gyávaság, lelki vakság és azok iránti téves tisztelet miatt, akikről azt hiszitek, hogy nyájamat vezetik, azon fogjátok majd találni magatokat, hogy megöleltétek a hamis tant.
A bevezetésre kerülő hamis tanokat szeretetteljes szavakkal fogják gondosan álcázni. Háromféle módon ismeritek majd fel, hogy ez nem Tőlem származik: az első helyre a bűnösök igényeit helyezik, azt nyilatkozván nektek, hogy imádkoznotok kell azon emberi jogok felmagasztalásáért, mely Isten előtt bűnnek számít. Másodszor, arra fognak kérni benneteket, hogy nyilvánítsátok a bűnt egy természetes dolognak, és hogy a bűn miatt sohasem szabad félnetek a jövőtől, mert Isten soha nem fog elutasítani egy bűnöst sem, és hogy Isten minden gyermeke be fog lépni a Paradicsomba. Harmadszorra pedig azt fogják mondani nektek, hogy a Szentségeket, melyek a Kereszténységben gyökereznek, a saját keresztény gyökereikhez igazítva, alkalmassá kell tenni arra, hogy megszólítsák a pogányokat, akik megérdemlik, hogy emberi jogaikról gondoskodjanak Isten Szemében.
Amikor ezek a dolgok megtörténnek, mindez csupán egyetlen dolgot fog jelenteni: Az ember a saját értelmezéseit fogja bemutatni az Isten által lefektetett Szabályokról mindenhol, Egyházam oltárai előtt a szerint, hogy mi felel meg számára, és mi nem. Elvárja majd Istentől, hogy meghajoljon követelései előtt. Valójában így ő fog diktálni Istennek, mivelhogy azt hiszi önmagáról, nagyobb, mint Én.
Én el fogom dobni Magamtól ezeket a lelkeket, mert többé már nem mondhatják el magukról azt, hogy Keresztények. Megengedvén, hogy a pogányok zsarnokoskodjanak fölöttük, ők is pogányokká válnak. Az Én Királyságomban nincs helyük az olyanoknak, akik nem úgy adják át magukat Nekem, ahogyan azt Én nekik tanítottam, amikor a Földön jártam. Az elkövetkezendő években nehéznek fogjátok találni, hogy továbbra is hűek maradjatok Tanításaimhoz, mert azok, akik azt állítják, hogy Engem képviselnek, súlyos tévedésbe fognak benneteket vezetni, amint az előre meg volt jövendölve. Legyetek óvatosak! Arra figyeljetek, hogy mi az, amit kérni fognak tőletek, hogy elfogadjátok, mint Szent Szavam helyettesítőjét. Azok, akik a Szentlélek Ereje által megkapták a valódi megkülönböztetést, azonnal tudni fogják, hogy ezek a dolgok mikor történnek. Mások nem lesznek megáldva ezzel a kegyelemmel, mert nem figyeltek mindarra, amit tanítottam nekik. Ők egy nagyon sötét és magányos helyen fogják találni magukat, anélkül, hogy Jelenlétem Megvilágítaná számukra az Igazság útját. Ez az idő nagyon hamar kirajzolódik.
Jézusotok

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Boldogok a lélekben szegények


Kedveseim,hozzátok fordulok drága kis engesztelőim. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni, amikor a szegénység és az egyszerűség látszatával próbálnak meggyőzni titeket! Minden keresztényben természetesen kell működnie azoknak az erényeknek, melyeket maga Jézus mutatott meg. Elsősorban lélekben kell a szegénységet, az alázatos lelkületet élni úgy, ahogy azt Jézus elénk tárta. Ne feledjétek, egy szegény sorsú ember is lehet felfuvalkodott, amikor nem képes elfogadni sorsát és folyton lázadozik és nem képes elfogadni nincstelenségét. Vigyázzatok, ne engedjetek a megtévesztés lelkének, aki el akarja hitetni veletek, hogy minden kereszténynek ezt az utat kell járnia. Csak azok képesek mindenüket elhagyni Jézusért, akiket egészen a szoros útra hívott meg. Csak nagyon kevés ember van, aki a kegyelem által megkapja a teljes kiüresedés és a teljes Istenre hagyatkozás ajándékát. Ez a kegyelem ajándék és nem kiváltság. Bízzatok, és ne kételkedjetek utatokban!

2013. 03. 27. Anna Terézia

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1984. március 27.
AKI ÖNMAGÁT SZERETI, AZ NEM VÁLASZTJA A KRISZTUSI UTAT
Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott légy testvérem, a mi Urunk, Jézus Krisztus által.
Ármin vagyok, ne félj!
Köszöntelek testvérem, áldjon meg az Atya, a Fiú, a Szentlélek Úr Isten, az Úr, az Isten, a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Az ő végtelen kegyelme munkálkodjon a te lelkedben, és mint megszentelő kegyelem, örökös lakója legyen a te lelkednek.
Imádkozzunk testvérem!
Mennyei Atyánk! Áldjuk szent neved, imádunk téged, mert te szerető Atyánk vagy, mert te ezt megüzented nekünk a te szent Fiad által. A mi Urunk, Jézus Krisztus meghozta nekünk az örömhírt, hogy te vagy Atyja mindeneknek és ennek az örömhírnek megtestesítője. A te szeretett fiad, kit leküldtél hozzánk és te Atyám, te is velünk voltál és velünk is vagy a te szent Fiad által. Mert mondatott, hogy én és az Atya egy vagyunk. Uram Jézus add, hogy mint te egy vagy az Atyával, úgy lehessünk mi is veled eggyé, kik téged szeretünk, és így eggyé váljunk veled, mint élő szeretet és felolvadjunk a te szereteted szent tüzében, hogy korlátlan ura légy a mi lelkünknek és úgy járja át lelkünket a te szereteted kegyelme, mint ahogy a kovász eggyé lesz a kenyérrel. Így lakozzál te is bennünk Uram Jézus, hogy ne legyen lelkünknek még csak egy parányi része sem, mit meg akarnánk tartani a magunk számára. Hanem légy ó Uram Jézus a mi lelkünk kovásza és lakozzál bennünk, és mint ahogy a kovász munkálkodik a kenyérben – mit te adsz nekünk – úgy gyúrd és formáld át a mi lelkünket is a te tetszésed és akaratod szerint.
Uram Jézus, te az Atyával egyetemben szabad akaratot adtál nekünk. De most átnyújtom Uram neked az akaratomat, és azt mondom: tőled kaptam Uram és tőled kapta testvérem is, és most neked adjuk, de nem visszaadjuk. Hanem a tőled kapott szabad akaratunkból ezt a legnagyobb kincset, amink csak van, odatesszük a te szentséges lábaid elé, és azt mondjuk: Uram Jézus fogadd el tőlünk és emeld fel a te szentséges szent kezeiddel. Mert most már a tieid vagyunk, és a te szent akaratod munkálkodjon bennünk, mert ez a mi legfőbb akaratunk, hogy te vezess, és te irányíts minket.
Uram, leborulunk szent lábaid elé és imádunk, áldunk téged és megköszönjük mindazt a jót, mit velünk és érettünk tettél. Áldassék és dicsértessék a te szent és szentséges szent neved mindöröktől és mindörökké. Ámen.
Testvérem, ne csüggedj, legyen a te gondolatod az Úr Jézus Krisztusé. Szólj a te Uradhoz a magad botladozó nyelvén, mert nem a szó, vagy a mondat szépen csengése a fontos, hanem a te lelked akarása és szándéka.
Ne csüggedj, ha lelked nem is szárnyal, ha az események és a körülmények érintik is a te lelkedet. Ne veszítsd el a te lelked nyugalmát. A te lelked szavak nélkül is akarja Krisztust. Majd felemeli, majd szárnyat ad a te Urad és Istened, amikor ő azt jónak látja. Mert a lélek próbája a lelki szárazság. Majd megöntözi azt a te Urad a kegyelmek forrásából, mikor azt ő jónak látja. Ezért a te lelked úgy szomjazza Krisztust, mint a száraz föld az esőt, mint a szomjazó a vizet. Mert ugyan mi lenne a te érdemed Isten előtt, ha a te lelked állandóan a kegyelem táplálná, anélkül, hogy te bármit is tennél érte. Hol maradna a te érdemed? – Mert bizony már mondottam: Gyűjtsetek kincseket, ami az e világi, az nem a tietek, mert itt hagyjátok. Hanem gyűjtsetek az örök élet részére, mit soha el nem vesznek tőletek.
Mert a krisztusi út nem sima, amin gyorsan lehet haladni és nem síkos, amin fáradtság nélkül előbbre lehet siklani, hanem göröngyös és nehéz, ahol minden lépésért meg kell küzdeni. Mert mit mondott az Úr, az Isten, Jézus Krisztus:
“AKI NEM GYŰLÖLTE MEG MAGÁT, AZ NEM MÉLTÓ HOZZÁM.”
Most ezt megmagyarázom:
Testvérem! Tehát aki önmagát szereti, az nem választja a krisztusi utat, mert az önszeretet nem viseli el a nehézségeket. Mert aki a testté, az keresi a test kényelmét, és szereti önmagát testben. De aki Krisztust szereti és követi, gyűlöli magát testben, mert nem keresi annak a kényelmét, az nem törődik fáradtsággal, küzdelemmel és követi bármily nehéz is a testnek követni Urát és Istenét, mert lelkét, mint a mágnest, úgy vonzza az ő Ura és Istene szeretete. Ez a lélek lelkében szereti Istenét. Csak így tud a lélek kibontakozni. Mert az Úr lélekben imádókat keres. Mert mondotta az Úr, Jézus Krisztus: “CSAK A LÉLEK, AMI SZÁMÍT, A TEST NEM ÉR SEMMIT”.
Aki legyőzte testének bűnös vágyait és hajlamait, Uráért, Istenéért, az jár a krisztusi úton. Mert ez testvérem a krisztusi út, mi keskeny és göröngyös, mi az életre visz. De testvérem, ez a küzdelem tart a bölcsőtől a sírig. Mert a test bűnös hajlamai, bűnös vágyai minden nappal újra élednek és a küzdelemben nincs megnyugvás, mert ha a lélek elszunnyad, a test ördöge erőre kap, és a küzdelem mind nehezebbé válik. Ezért mondotta az Úr: “Ki követni akar, az minden nap vegye fel keresztjét, és úgy kövessen engem.
Ezért hangsúlyozom annyiszor az éberséget, a törtetést a tökéletesedés felé. De ne féljetek, mert Krisztus mellettetek van, és segíti a ti nagy akarásotokat. Ezért mondotta: “Az én utam könnyű és az én igám édes” - mert lelketeket körülzárja az isteni szeretet és megszenteli Isten Szent Lelke a megszentelő kegyelem.
Most búcsúzom testvérem és azt mondom: a mennyei Atya szent vonzása és szeretete, az Úr Jézus szent kegyelme, a Szentlélek Isten világossága szentelje meg és töltse be a te lelkedet. Az Úr Jézus szent áldása kísérjen végig a földi utadon, és vezessen át az örök életre. Ámen. Ármin



1985. március 27.
BÁRMIT CSELEKSZEL, MINDENBEN A TE URAD TETSZÉSÉT KERESD
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem, a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
Köszöntelek testvérem az örök Atya, az ő szent Fia és a Szentlélek Isten szent nevével, a szentháromságú egy Isten szent kegyelme által, az Úr, Jézus Krisztus akarata által.
Imádkozzunk testvérem! Mindenható Atya Isten, te aki mindeneknek teremtő Istene vagy, a te szereteted tart fenn mindeneket a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Könyörülj rajtunk, irgalmazz, kegyelmezz és tarts meg bennünket, mint tieidet. Áldás és örök hála és dicsőség a te szent nevednek. Amen.
Testvérem! Tudja a te Urad vívódásaidat, de te azt is tudod, hogy te szabad akaratú ember vagy, kinek megvan a döntési joga. A te Urad és Istened reád bízza, a te lelkiismeretedre azt, amiben neked döntened kell, mert jusson eszedbe, mindaz a taní­tás, amit az Úr üzent neked és dönts a magad belátása szerint. Most többet nem üzen az Úr, de kérlek testvérem, folytasd. Ámen.
Köszöntelek testvérem! Áldott legyen az Úr mindörökkön, örökké. Hálatelt szívvel köszöntünk és imádunk téged Uram, Jézus Krisztus. Te egek Ura és Istene! Megkö­szönünk Neked minden jót és megköszönjük a rosszat és a megpróbáltatásokat is. Köszönjük a szenvedést is. Mert tudjuk, hogy azzal mi is részesei lehetünk és részeseivé válunk a te szent kereszthordozásodnak. Mert a tieid vagyunk. Mert te mondottad Uram, Jézus Krisztus:
“Ki követni akar, az minden nap vegye fel keresztjét és úgy kövessen engem.
Köszönjük Uram a te keresztedet és köszönjük neked testvérem keresztjét is, mert kit te szeretsz, azt próbára teszed. Mert te, csakis te tudod Uram, hogy mi válik a lélek
javára. Köszönöm Uram, Jézus hogy te szent kegyelmeddel elárasztottad testvérem lelkét, köszönöm, hogy beléd helyezi minden reményét. Köszönöm, hogy a te szent kegyelmed által szétzúztad mindazokat a bilincseket, mik a földhöz kötik. Köszönöm, hogy megadtad a lelki békét, a te békédet Uram, Jézus. De egyben kérlek Uram, hogy légy vele, bocsásd meg esendőségét, de lásd meg azt a nagy akarását, mivel feléd igyekszik. Köszönöm kudarcait, miből lélekben gazdagodva áll újra talpra és neked ajánlja munkáját, fáradalmait, testi-lelki vívódását. Köszönöm a reád hagyatkozását, mit a végtelen nagy kegyelmed által tudott felfogni.
Uram, légy továbbra is vele, én ugyanis tudom, hogy vele vagy és vele leszel, de hadd kérjelek én is és kér ő is, mert Uram, nem váratlan vendége vagy az ő lelkének, hanem hívott és örökre ott marasztalt lakója legyél az ő lelkének. Hogy úgy legyen egy veled Uram, mint ahogy te egy vagy az Örök Atyával, hogy majd azon a napon megvalld a te Atyád előtt, mint ahogy ő is megvallott az emberek előtt. Te édes Urunk, te drága Jézus! Te felséges Istenünk! – áldott legyen a te szent neved mindörökké. Ámen.
Testvérem! Örüljön a te lelked és ujjongjon Uradnak Istenednek. Mert imád és cseleke­deted tetszésére van a te Uradnak, Istenednek.
Adj hálát azért a sok-sok kegyelemért, mivel az Úr elhalmoz. Továbbra is ezen az úton haladj. Félelmet ne ismerjen a te szíved, mert ki az Úrral van és akivel az Úr van, annak nincs mitől félni testvérem. Próbára tett Téged az Úr. Köszönöm, hogy ezáltal lelked gazdagabb lett, mert azt tetted, mit az Úr elvárt tőled.
Ezért testvérem, ne félj te a kereszttől, ne térj ki a megpróbáltatások elől. Bármit cselekszel, mindenben azt keresd, hogy a te Urad és Istened előtt mi az, ami kedves. Hagyatkozz teljesen a te Uradra és Istenedre. Mint mondottam, ez az év nehéz lesz a te számodra. Megpróbáltatások érnek, ki kell merítened testi, lelki erőidet. De ne félj! Az Úr veled van és ellát szent kegyelmének erejével, mikor azt szükségesnek látja. Ez az év a próbák és a megpróbáltatások éve lesz. Te csak imádkozz és legyél minden cselekedetedben nagylelkű. Te a rosszat jóval fizesd, a gyűlöletre szeretettel válaszolj, és imádkozz és fohászkodj! Keresd fáradhatatlanul Isten országát, a többi majd hozzá adatik neked. Te csak bízz és remélj és higgy minden feltétel nélkül a te Uradban és Istenedben.
Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg a mindenható örök Atya, a megváltó Jézus Krisztus és a Szentlélek Isten töltse be a te lelkedet, és nehéz óráidban vigasztaljon meg téged. Az Úr Jézus legyen veled minden küzdelmedben és minden imáidban, szent kegyelme őrizzen és óvjon meg az eljövendő örök életre. Ámen.
Előzmények uzenete.blogspot.com
Virrasszunk!

Mi, a magyar fajnak egyes tagjai, akik egész éltükön keresztül szolgáltuk a nemzetiség és szabadság angyalát és semmi nem törhette meg szent hitünket, hogy egykor bizonyosan kimondhatatlan nemzeti díszre fog virulni a magyarság, mi ne gyengüljünk gyáva panaszra, habár létünk Istene csak áltatás lett volna is.
Álljunk ki -- keblünket kettôztetett erôre lelkesítve -- mindnyájan a gátra és akár volna most utolsó óránk, akár csak most fakadna nemzeti létünk szebb hajnala: ,,virrasszunk!''...
...Valóban virrasztanunk kell!
Virrasszunk pedig azért, nehogy pompás és hízelgô, de csak csábeszmékkel teljes szavakkal a maga legnagyobb kárára a sokaság a józanság útjából elcsábíttassék!
Virrasszunk, nehogy gyengéinek hízelegve, restségének tömjénezve, vérét felizgatva, indulatosságát felhasználva, álpróféták a közelégedetlenség mérgét a közösség közé hintsék!
Virrasszunk, nehogy hetvenkedések és minden érdekek egymás ellen és tűhegyre állítása által tökéletes forrásnak induljon a magyarság, és az egyesség isten-angyala helyett a viszálykodás ármánya üsse fel köztünk tanyáját!
Virrasszunk, nehogy büntetlenül emelhesse fel parancsoló szavát köztünk a felszínes elbizakodás, s gôgjében büntetlenül ne tiporhassa mindazt, mit a szerényebb, de éppen olyan ôszinte, sôt tán ôszintébb hazafinak keble rejt!
Virrasszunk, nehogy felbôszült garaboncként szilaj erôvel ostoroztassanak honunk külön ajkú népei a magyarság megkedveltetésére, hanem annyira becsülje meg a magyar magamagát és másokat s a csinosodás, értelmi súly és jóízlés annyi bájával fogja magát körül, hogy erkölcsi erôvel vonzza magához a honnak különféle felekezeteit!
Virrasszunk végre, nehogy rögtönzés, minden ok nélkül való gyanúsítás, ijesztgetés, és durva erôszak legyenek a megbecsült hazafiság jelei, hanem csak a tűrnitudás, mérséklet, józan tapintat és mély bölcsesség nyerje bérül a polgári érdemkoszorút!

(Széchenyi könyörgése, Sík: DB, 853)
forrás: magvető lista 2002

Babilon pusztulása

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)
     Van egy jóslat, ami azt mondja, hogy a fekete és a fehér pápa egyszerre fog elpusztulni; ez is csak napjainkban válhat valósággá, amikor két hitehagyott üldögél a vatikáni vendégházakban.

Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A vészt hozó undokság Isten templomában
  • Abruzzo-Molise-Puglia
  • Adoráció-Örökimádás
  • Advent-Kisböjt-Úrjövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Adventi túlzások
  • Afrikai Hamis Béke
  • Akik BeDőltek az Antikrisztusnak, életükkel fizetnek, ha nem térnek észhez, s fel nem ébrednek...
  • Áldás
  • Alföld
  • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
  • Amerikai Hamis Béke
  • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
  • Anzix
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
  • Ausztria
  • AusztrálÁzsiai Hamis Béke
  • Bács-Kiskun
  • Baranya
  • Bazilicata
  • Békés
  • Bizalommal Új Esztendőben Krisztussal! - Bízd Újra Életed Krisztusra! - Biztos Úton Életünk …
  • Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Böjt-engesztelés-ima
  • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
  • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
  • Budapest
  • Calabria
  • Campania
  • Csongrád-Csanád
  • Dunántúl
  • Ébredések, jelenések
  • Egri Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Éltető Figyelmeztető Csodák
  • Emilia-Romagna
  • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmezõ-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Erről mégis miért nem beszélnek?
  • Északkelet-Olaszország
  • ÉszaKözép-Magyarország
  • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Esztergom-Vác
  • Európai Hamis Béke
  • Európai látnok által követvén
  • Fatimai Boldogságos Szűz
  • Fejér
  • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
  • Franciaország
  • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
  • Frissülés
  • Gomora Szodoma Technika
  • Gondolkodó Szemlélődő
  • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
  • Gyökereink
  • Győr-Moson-Sopron
  • Hajdú-Bihar
  • Hamis Béke
  • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
  • Heves
  • Himnusz
  • Hiszek Magyarország feltámadásában
  • Hűvösvölgy, Városliget, Viharbükk még nem épül, az ösvényt ne tévesszük szem elől...
  • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
  • Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják állítani őket.
  • Ízelítő
  • Irányadó: Salzburg 1984-től
  • Jász-Nagykun-Szolnok
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
  • John Ramirez
  • Kadarkút-Siófok-Veszprém
  • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Kanonok
  • Karácsony
  • Karácsonyban van a Mindenség
  • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
  • Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében
  • Keresztény életek, filmek, történetek
  • Keresztút
  • Ki lehet a hamispróféta legnagyobb barátja?
  • Koldus
  • Komárom-Esztergom
  • Krisztus Feltámadott! Valóban Feltámadott!
  • La Salette-Fallavaux Miasszonyunk
  • Lazio
  • Legendák, mesék, mondák
  • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
  • Liguria
  • Lengyelország
  • Lombardia
  • Lourdesi Szeplőtelen Fogantatás
  • Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen
  • Marche
  • MártírSors
  • Második Pünkösdre Készülődvén
  • Meddig még?
  • Medjugorje Béke királynője
  • Mijo Barada
  • Monasztikus
  • Munkanapló
  • NagyBöjt-Negyvenlőböjt
  • NagyHét
  • Nógrád
  • Nyár
  • Olvasó gondolkodó
  • Örökimádás
  • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
  • Örömhír
  • Örömhír
  • Ősz
  • Őszinte alázatos erkölccsel
  • Pehm Mindszenty József
  • Pest
  • Piemont
  • Prohászka Ottokár
  • Rák
  • Romboló Vakoló
  • Rózsafüzér a démoni erők megkötözésére
  • San Sebastian de Garabandal-Rosario-Kármelhegyi Miasszonyunk.
  • Somogy
  • Sopron-Vác-Mohács
  • Svájc
  • Szabályozott
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Szardínia
  • Szent Mihály Barlangjában Monte San Angelon
  • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
  • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
  • Szeretetláng
  • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
  • Szerzetesrendek feloszlatása
  • Szicília
  • Szlovénia
  • Tavasz
  • Tél
  • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
  • Tested a Szentlélek temploma. Nem szabad megfertőzni, megsemmisíteni vagy megégetni.
  • Titeket is üldözni fognak
  • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
  • Tolna
  • Toszkána
  • Üzenet
  • Üzenet
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • Vas
  • Veneto
  • Veszprém
  • Veszprémi Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Zala
  •  

    2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

    2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

    2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

    2019. június 8-a óta szerkeszthetlenek:

    2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

  • Adni, hogy még többet adhassak!
  • Ahogy kapom, úgy adom!
  • Délvidék
  • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
  • Felvidék-Kárpátalja
  • Őrvidék-Gyepüvidék
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • 2022. május 2-a óta szerkeszthetlenek:

  • Jézus az Emberiséghez
  • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
  • Kolduló rendek
  • Monasztikus rendek 
  • Pünkösd-ElJövet
  • Segítek, hogy segíthessek!
  • Szabályozott rendek

     

  • Free counters!

     

    „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”


    „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”



    Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
    életem egyedüli Reménye,
    lelkem egyedüli Világossága!
    maradj velem ezért Krisztusom!

    Bűnöm beborít engem,
    és bánom, hogy vétkeztem.
    Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
    ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
    jöjj, és újíts meg,
    mozgass meg bölcsességeddel,
    és Szentlelked uralkodjék bennem!
    Amen


    „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”


    „Jöjj Szentlélek. Gyere és érintsd meg az embereket, hogy megtérítsd őket, hogy ne hagyják annyian megbántani Urunkat. ”

     

     

    Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

     

    https://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf



     

    Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

    Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.



    Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.



    1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
    és szívünk, lelkünk töltsed el!
    Te alkotád a szíveket,
    hozd nekik bő kegyelmedet!

    2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
    kit ád nekünk az Alkotó,
    te, élő forrás, égi láng,
    szent kenet, égből szállj le ránk!

    3.    Te, hét ajándok kútfeje,
    Atyánk kegyelmes jobb keze,
    az Úr erős ígérete,
    sugalmas ajkak ihlete.

    4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
    és szállj szívünkbe, Szeretet!
    Ha testünk gyarló, s lankadunk,
    légy mindig éber gyámolunk!

    5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
    Szent békességed add nekünk!
    Te járj, Vezér, utunk előtt,
    veszélytől védjen szent erőd!

    6.    Add, ismerjük meg az Atyát
    teáltalad, és egy Fiát,
    és kettejüknek Lelke, te,
    örökre légy lelkünk hite!

    7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
    s ki felkelt sírból, szent Fiát,
    s a Lelket, szívünk vigaszát,
    most és örök időkön át!



     
    Uram, az évek alatt elviseltél bűneimmel együtt, és mindezekkel együtt megszántál engem. Minden módon téves irányba vezettek, de most már többé nem fogok vétkezni. Bántottalak Téged, és igazságtalan voltam Veled. Nem leszek többé ilyen. Ellene mondok a bűnnek, ellene mondok a gonosznak, ellene mondok a hamisságnak, amely befeketíti lelkemet. Szabadítsd meg a lelkemet mindattól, ami szentséged ellen van.
    Könyörgök Hozzád, Uram, ments meg minden gonosztól. Gyere Jézus most, gyere most és maradj a szívemben.
    Bocsáss meg nekem, Uram, és engedd meg, hogy Benned nyugalomra leljek, mert Te vagy az én Védelmezőm, a Megváltóm és a Fényem, és csak Benned bízom.
    Mától fogva minden időben áldalak Téged, Uram.
    Elutasítom a gonoszt és más isteneket és bálványokat, mert Te vagy a Leghatalmasabb a világ felett, messze felette állsz minden más istennek.
    Hatalmas karoddal ments meg a betegségtől, ments meg engem a fogságból, ments meg engem a bajtól és győzd le ellenségemet, a Sátánt. Jöjj gyorsan segítségemre, ó, Szabadítóm!
    IMÁDKOZZUNK!!!
    RÓZSAFÜZÉR + NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA FOLYAMATOSAN,KINEK MIKOR VAN ERRE IDEJE...
     
     

    NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA, MELYET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ADOTT MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA

     

    Szentháromság egy Isten, alázattal kérlek, hogy Szűz Mária, Szent Mihály Arkangyal, az összes angyalok és szentek közbenjárására add meg azt a nagy kegyelmet, hogy a sötétség erőit legyőzhessük Magyarországon, Lengyelországban…. és az egész világon, a mi Urunk Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért, drága Szent Vérének kiontásáért érettünk, Szent Sebeiért, a kereszten való szenvedéseiért, és minden szenvedéséért, melyet Passiója és egész földi élete során a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.
    Könyörgünk Urunk, Jézus Krisztus, küldd el szent angyalaidat, hogy a gonosz erőit letaszítsák a pokolba, a kárhozatba, hogy Magyarországon, Lengyelországban….és az egész világon eljöhessen Isten uralma, és Isten kegyelme áradjon minden szívbe, hogy ez által Magyarország, Lengyelország…és minden ország a Te békéddel teljen el.

    Mi Nagyasszonyunk és Királynőnk, tiszta szívből könyörgünk Hozzád, küldd el szent angyalaidat, hogy letaszítsanak a pokolba, az örök kárhozatba minden gonosz lelket, kiknek el kell veszniük.

    Szent Mihály Arkangyal, a mennyei seregek vezére, az Úr Téged küldött e nagy mű megvalósítására, hogy az Úr kegyelme örökösen velünk lehessen. Vezesd mennyei seregedet, hogy a sötétség erői véglegesen a pokolba, a kárhozat helyére kerüljenek. Egyesítsd minden erődet, hogy legyőzd Lucifert és bukott angyalait, kik Isten akarata ellen fellázadtak, és most a lelkek vesztére törnek. Győzedelmeskedj, mert hatalmad van és tekintélyed. Kérd Istentől számunkra békéje és szeretete kegyelmét, hogy mindig követhessük a mi Urunkat Isten Országa felé.
    Ámen.

    „Minden imádság 50 ezer démont taszít le a kárhozatba.
    Hatalmas kegyelem ez, imádkozzátok minél gyakrabban! Ez isten nagy ajándéka számotokra általam, az én ünnepem alkalmából. Nagyon nagy szabadulásokat eszközölhettek ki ez által országaitok számára. A sötétség erői reszketnek ez előtt az ima előtt, mert örökre el kell tűnniük. Ez az ima megszabadíthatja országotokat és sok országot a világon!”
    Szent Mihály Arkangyal, 2011 09.29.

    Locations of Site Visitors

    Powered by Blogger.hu