Hamis Béke

„Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.”

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!

 


(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen

Remény Imahadjárat

"Jézus, magasztalunk Téged és azt, aki Te vagy. Dicsőítjük az irántunk való szeretetedet. Köszönjük Neked a Húsvét ünnepét, és hogy emlékeztetsz minket arra, hogy nem számít, mennyire volt csüggesztő az előző hetünk, Neked jó híreid vannak a jövőnkre nézve.

Nem számít, mások mit mondanak rólunk, ha Te azt mondod, hogy szeretsz minket. Nem számít, hogy mi történt eddig az életünkben, ha Te úgy fogadsz el minket, ahogy vagyunk. Köszönjük Neked, hogy megajándékozol minket a szereteteddel. Köszönjük Neked a szabadság ajándékát. A nevedben imádkozunk, Ámen."

Itt egy igevers gyűjtemény, amely elűzi a sátánt minden alkalommal, amikor hozzánk jön hazugságaival és megtévesztéseivel.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

 

Az ördög nem akarja, hogy tudjuk róla az igazságot

„Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” Jakab 4:7.

„A békesség Istene pedig összezúzza a sátánt lábatok alatt hamarosan. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” Róma 16:20.

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10.

„És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.” Jelenések 12:9–11.

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1 Péter 5:8–9.

„Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” 1 János 4:4.

„Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja.” 1 János 3:8.

sátán nem akarja, hogy tudjuk, nincs mitől félnünk

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.” Ézsaiás 41:10.

„Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek.” Lukács 10:19.

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” 2 Timóteus 1:7.

Nem akarja, hogy tudjunk a hatalomról, amelyhez hozzáférésünk van

„Mit mondjunk tehát ezekre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?” Róma 8:31.

„De ő ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem… Mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” 2 Korinthus 12:9–10.

„Mégis jól tettétek, hogy közösséget vállaltatok velem nyomorúságomban.” Filippi 4:13.

„Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” 1 Korinthus 10:13.

Az ördög nem akarja, hogy tudjunk a nekünk tett ígéretekről Krisztusban

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16.

„Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata.” Kolossé 1:13–14.

„Nincsen azért most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik Krisztus Jézusban vannak, mert az élet Szellemének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor bűnért való áldozatként tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben.” Róma 8:1–4.

„Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem.” Galátákhoz 2:20.

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” Róma 10:9–10.

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” Róma 5:8.

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsoltárok 103:12.

sátán nem akarja, hogy tudomásunk legyen a feltételekről

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Máté 7:21.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.” Jakab 1:22.

„Mi tanúi vagyunk ezeknek az eseményeknek, és tanúja a Szentlélek, akit azoknak adott Isten, akik engedelmeskednek neki.” Apostolok cselekedetei 5:32.

Nem akarja, hogy tudjunk arról, amit vetettünk, azt le is kell aratnunk

„Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is: mert aki a maga testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Szellemnek vet, a Szellemből fog aratni örök életet.” Galátákhoz 6:7–8.

„Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” Jakab 1:15.

„Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” Máté 16:26.

Olvass többet itt: Vetés és aratás: jót választani

sátán nem akarja, hogy tudjunk a jövőről

„Ne örülj bajomnak, ellenségem, mert ha elestem is, fölkelek, ha sötétségben lakom is, az Úr az én világosságom.” Mikeás 7:8

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.” Filippi 1:6.

„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29:11.

Felfegyverkezve a győzelemre! Isten igéje mindennel felfegyverez bennünket, hogy ellen tudjunk állni Sátánnak és lerombolhassuk munkáját. Nem csoda tehát, hogy az ördög nem akarja, hogy ismerjük az igeverseket! Hogyha Istennek ajánlottuk magunkat szolgálatra, akkor tapasztalni fogjuk, hogy bár az ördög dühöng, mi mégis képesek vagyunk bátran szembeszállni vele, mert Isten megígérte nekünk, hogy győzni fogunk – minden alkalommal! Az eredmény pedig magabiztosság, béke, és nyugalom a szellemünkben. A Szellem gyümölcsei lesznek láthatóak életünkben, és örök életet nyerünk!


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

Keresztes Imahadjárat

(49) – A Keresztény Klérus hűség fogadalma:

Ó, Jézus, én a te alázatos szolgád vagyok.
Szeretetet és hűséget fogadok neked
Kérlek, adj nekem egy jelet, hogy hívsz Engem
Segíts nekem, hogy megnyissam a szemeimet, és tanúja legyek Ígéretednek.

Áldj meg engem a Szentlélek kegyelmével
Hogy ne tudjanak majd megtéveszteni engem azok, akik azt állítják, hogy a Te nevedben jönnek, de akik nem az igazságot mondják.

Mutasd meg nekem az igazságot, és engedd éreznem szeretetedet, hogy legszentebb Akaratodat teljesíteni tudjam.
Alázatos szívvel kérlek, mutasd meg nekem, hogy milyen módon segíthetek az emberiség lelkének megmentésében. Ámen.

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2014. április 24. Szentmisén, Szentáldozás után Jézus…

„Szeretlek. Felfogni nem tudod, mennyire szeretlek. Merülj el Szívem szeretetének lángtengerében, mint parányi vízcsepp a hatalmas szeretetóceánban! Semmisülj meg teljesen Bennem! Hagyd, hogy Én éljek, és működjek általad! A szíved lángoljon Értem! Szeress úgy, ahogy Én téged! Add az életedet Értem! Mindnyájatoktól ezt kérem. Áldozzátok az életeteket Értem a szent szolgálatban, amelyet felebarátaitokért kérek! Az életáldozatban egészen a vértanúságig. Már nagyon közel az óra, amikor színt kell vallani: vagy Velem, vagy Ellenem. Készüljetek! Én mindnyájatoknak megadom a szükséges kegyelmet, hogy hűségesen kitartsatok Mellettem mindhalálig. Én mindnyájatok fejére fel akarom tenni az örök élet koronáját. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Felerősödtek a küzdelmek

Kedveseim, merüljetek el a megpróbáltatások tengerébe, de soha ne egyedül tegyétek ezt, hanem a Szentháromsággal! Ha Velük teszitek, akkor egészen másképp élitek meg a nehézségeket. Ne engedjétek, hogy becsapjon titeket a gonosz lélek, aki szüntelenül azon mesterkedik, hogy ártson nektek! Álljatok résen és álljatok neki ellen a hitben, mert akkor elfut előletek! Valóban felerősödtek a küzdelmek, melyekkel a gonosz erők akarnak becsapni titeket és ártani nektek. De ha nem figyeltek bántalmazásaikra, akkor hamarosan eloldalognak közeletekből, mert nem érték el céljukat. Készüljetek fel, mert mindig ki lesztek téve zaklatásaiknak, de a Szentháromság, aki veletek van, visszaszorítja a gonosz minden erejét, ha kitartóan küzdötök. Soha ne egyedül tegyétek ezt, mert akkor elbuktok! Használjatok fel minden segítséget, melyben a kegyelem által részesültök! Ébredjen és erősödjön hitetek, hogy egyre stabilabban járjátok küzdelmes utatokat!

2013. 04. 24. Anna Terézia
https://engesztelok.hu/lelkielet/felersoedtek-a-kuezdelmek

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1987. április 24.
IMÁDKOZZÁL AZ ARATÁS URÁHOZ, HOGY KÜLDJÖN MUNKÁSOKAT AZ ARATÁSBA.
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!
Köszöntelek testvérem az Atya Isten, a Fiú Isten és a Szentlélek Isten szent nevében, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből.
Imádkozzunk testvérem! Áldjuk az öröktől fogva levőt az Atya Istent, mindeneknek szerető Istenét. Magasztaljuk az ő szent Fiát, a megváltó Jézus Krisztust és dicsőítsük a lelket betöltő Szentlelket, ki irányít és vezérel bennünket a krisztusi úton. Minden dicséret és tisztelet tied Szentháromság; Atya, Fiú és Szentlélek. Légy áldott mindöröktől és mindörökké! Ámen.
Testvérem! Imádkozzál az aratás Urához, hogy küldjön munkásokat az aratás ba. Mert mint mondotta: az aratni való sok, a munkás kevés.
Kérjétek a pásztorok Urát, hogy küldjön pásztorokat a nyájhoz, hogy ne széledjen el és a gonosz martalékává váljon.
Kérd Uradat Istenedet, hogy adja meg az egységet, mert ami egységes, ahhoz a gonosz nem tud hozzáférkőzni. Kérj, mert adatik, kopogj és nyittatik, mert imáid és imáitok meghallgatásra találnak.
Legyen imáitok először hallható, másodszor könyörgő és esdeklő, mert ti azt nem is tudjátok, hogy micsoda csodálatos ajándék, de nemcsak ajándék, hanem fegyver is, mivel felvehetetiek a harcot a gonosszal szemben. Mert az ima, a böjt, a bűnbánat mire a legnagyobb szükséged van, mert napjában százszor is botlasz, de mindannyiszor megfürdetheted lelkedet a Bárány vérében, a Bűnbánat Szentsége által. Akit Krisztus vére tisztára mos, az a hónál is fehérebb. Bánjátok meg bűneiteket, mihelyt felismeritek, de azt is mit felismerni még nem vagytok képesek, mert Uratok soha nem taszít el magától ha kéritek, mert végtelenül szeret benneteket.
Mert Krisztus mindent számon tart, mert semmi sem ismeretlen előtte, még hajatok szálát is, azt is tudja, hány hullott ki és hány fehéredett meg, csak egyetlen egyet nem tart számon, hogy hányszor bocsátott meg nektek.
Minden ügyes bajos dolgotokban forduljatok Megváltó Uratokhoz és az ő szent Anyjához, a szeplőtelenül fogantatott Szent Szűzhöz, és kérjétek Isten Szent Lelkét, hogy vezessen és vezéreljen benneteket, mert csak általa és vele juthattok be a mennyek országába.
Éljetek Krisztus jelenlevésében és nincs mitől félni. Szeressétek és imádjátok az Istent. Legyetek engedelmes bárányai a jó Pásztornak, és megnyílik előttetek a mennyek országának kapui.
Testvérem, tartsd számon miket leírtál, mert ez nem tőled van. Mert meglátott téged Urad és Istened és azt akarja, hogy minden nap közelebb kerülj az ő szent szívéhez. Légy állhatatos a jóban, a rosszat pedig tépd ki szívedből.

Testvérem, most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg a mindenható Örök Atya, az ő szent Fia, Jézus Krisztus. Ámen. Ármin.

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

ISTEN FÉNYE ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 2.

Kedves gyermekek, nyissátok meg szíveteket Isten Fénye előtt. Az emberiség a a bűn sötétségében él, és szegény gyermekeim úgy járnak, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Más vak embereket. Forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket Fiamtól. Jézus. Ti az Úrhoz tartoztok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Én vagyok a ti Anyátok, és mellettetek vagyok. Egy olyan jövő felé tartotok, amely nagy zűrzavar jövője felé, és csak azok, akik imádkoznak, fogják elviselni a súlyát. megpróbáltatásokat. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Bánjátok meg bűneiteket és keressétek Jézusom Irgalmát. a gyónás szentségén keresztül. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot kell tennetek hitetekről. Előre! Ez az az üzenet, amit én a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ISTEN IGAZSÁGAI KÖZÉPPONTBA KERÜLNEK ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 4.

Drága gyermekek, Isten siet. Forduljatok hozzá, hogy megmeneküljetek. Meneküljetek a bűntől, és fogadjátok el Isten kegyelmét életetekben. A szomorúság idejét éltek, és eljött az idő, hogy megtérjetek. Fogadjátok el az én Jézusom evangéliumát. Ne engedjétek, hogy a világ dolgai gyökeret eresszenek bennetek. Ti az Úrhoz tartoztok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Az emberiség egy nagy szellemi szakadék felé tart. Isten Igazságait meg fogják vetni, és az emberek azt fogják elfogadni, ami hamis. A hamis tanok nagy mocsara fogja sújtani Isten házát, de ne hátráljatok meg. A reverendás bátor katonák vigyázni fognak a hit férfijaira és asszonyaira. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MINDEN HAZUGSÁG A FÖLDRE FOG HULLANI ... NE VESZÍTSE EL A REMÉNYT! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 6.

Drága gyermekeim, Fiam, Jézus az Atya Abszolút Igazsága, és csak benne van a ti igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Ne forduljatok el az igazságtól. Maradjatok hűségesek Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. Minden hazugság a földre fog hullani, és a hit elárulói ki fogják inni a kárhozat keserű poharát. Legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. A rossz pásztorok miatt még fogtok borzalmakat látni Isten házában, de ne veszítsétek el a reményt. A holnap jobb lesz az igazak számára. Vegyetek bátorságot! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

HAGYJA, HOGY AZ ÉLETED TÖBBET BESZÉLJENEK, MINT A SZAVAK . ITT AZ IDEJE AZ ŐSZINTE ÉS BÁTOR BIZONYSÁGTÉTELEDNEK .. A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 9.

Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket az Igazság Fénye előtt, mert csak így lesz erőtök szembeszállni azokkal, akik hamis tanokat vetnek. Ne feledjétek: Istenben nincs féligazság. Térdeljetek le imádságban a kereszt előtt. Az emberiség beteg és gyógyításra szorul. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát. Életetek beszéljen többet az Úrról, mint szavaitok. Itt az ideje őszinte és bátor bizonyságtételeteknek. Az Én Jézusom igazsága az Ő Evangéliumában és Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaiban van. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz. Ne nézzétek az igazságot ködös tükrön keresztül. Az Én Jézusom igazsága mindig a hűséges lelkeken keresztül fog ragyogni! Hallgassatok a reverendás bátor katonák hangjára, és ne forduljatok el a múlt tanulságaitól. A hit nagy hajótörésében csak azok menekülnek meg, akik szeretik és védik az igazságot. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

BABILON MINDENHOL ELTERJED A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 11.

Drága gyermekek, vegyetek bátorságot! Az én Jézusom arra tanított benneteket, hogy mindig az igazság útját válasszátok. Hallgassátok az ő evangéliumát, és nagyok lesztek a hitben. A zűrzavar és a megosztottság idejét éltek. A rossz pásztorok hibájából Bábel mindenütt elterjed, és a hamis tanok mocsara el fogja vezetni szegény gyermekeimet az üdvösség útjáról. Szenvedek azért, ami rátok vár. Bármi történjék is, álljatok szilárdan az igazság védelmében. Ne féljetek attól, hogy elveszítitek, ami elmúlik. A mennyországnak mindig a célotok kell lennie. Imádkozzatok! Keressetek erőt az Eucharisztiában, és fogadjátok el szeretettel felhívásaimat. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE ENGEDD, HOGY AZ ÖRDÖG MEGTÉVESSZEN! A HAMIS TANOK HALÁLOS MÉRGÉVEL ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 13.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Legyetek engedelmesek hívásomra, és mindenben utánozzátok Fiamat, Jézust. A nagy nyomorúság idejében éltek, és eljött az idő, hogy őszinte tanúságot tegyetek. Az emberiség a lelki szakadék felé tart, és azok, akik távol vannak az imától, nem fogják elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket Fiamtól, Jézustól. Vigyázzatok lelki életetekre, és ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. A hamis tanok halálos mérge sok megszentelt embert fog megfertőzni, és az igazság kevés helyen lesz jelen. Szenvedek azért, ami rátok vár. Menjetek előre az általam mutatott úton! Mindig veletek leszek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SZÉLES AJTÓK NYÍLNAK ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 16.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Hajoljatok térdre imádságban. Széles ajtók nyílnak meg, és az ellenségek előrenyomulnak, kétségeket ébresztve szegény gyermekeimben. Az én Jézusom várja őszinte és bátor igeneteket. Ne engedjétek, hogy a gonosz megfertőzzön benneteket. Ti az Úré vagytok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Az emberiség egy nagy szellemi szakadék felé tart. Tartsátok meg magatokat az imában és Jézusom Szavaiban. Közeledjetek a gyóntatószékhez, és kérjétek Jézusom Irgalmát életetekért. Aki az Úrral jár, azt soha nem fogják legyőzni. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 18/04/2024

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Keressétek Fiamat, Jézust, aki jelen van az Eucharisztiában, és erősek lesztek a hitben. Ne engedjétek, hogy a bűn sötétsége elvigyen benneteket Isten Fényétől. Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Hirdessétek a Fiam, Jézus által hirdetett igazságot mindazoknak, akik távol vannak az üdvösség útjától. Olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen fognak szilárdan megmaradni az igazságban. Nagy üldöztetés lesz, és sokan félelemből visszavonulnak majd. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ne vonuljatok vissza! Én mindig veletek leszek. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsomban, amelyre teremtettetek. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli esőjével fogok elárasztani benneteket. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, 20/04/2024.

Drága gyermekek, Isten siet. Ne ragadjatok meg a bűnben, hanem forduljatok ahhoz, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Uram sokat vár tőletek. Ne kulcsoljátok össze a karotokat. Amit meg kell tennetek, ne halogassátok holnapra. A bánat idejét éltek, és csak az ima erejével tudjátok elviselni az eljövendő kereszt súlyát. Szenteljétek időtök egy részét az imádságra. Hallgassátok az én Jézusom szavait, és engedjétek, hogy az Úr kegyelme átalakítson benneteket. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek a ti szenvedéseitek miatt. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket a szentségre. Ne feledjétek: ebben az életben és nem a másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Vigyázzatok lelki életetekre, mindig a mennyországra törekedve. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete Lisszabonban, Portugáliában, közvetítve: 21/04/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Hallgassatok rám. Tudjátok, hogy mennyire szeretlek benneteket. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és a Mennyország lesz a jutalmatok. Ne feledjétek: akinek sokat adtak, annak sokat fognak visszafizetni. Ne csüggedjetek. Amikor érzed a kereszt súlyát, hívd Jézust, és ő győzelmet ad neked. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. Mondjátok el mindenkinek, hogy az Úr mindig hűséges lesz ígéreteihez, de nem tehetitek keresztbe a karotokat. Fogadjátok el felhívásaimat, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Még mindig fogtok mindenütt borzalmakat látni, de azok, akik a végsőkig hűségesek maradnak, soha nem lesznek legyőzve. Bátorság! Ebben a pillanatban a kegyelem rendkívüli esőjét zúdítom rátok a Mennyből. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete Algarve-ban, Portugáliában, közvetítve: 22/04/2024

Drága gyermekek, adjátok nekem a kezeteket, és én vezetlek benneteket a szentség útján. Ne veszítsétek el a reményt. Isten mindent irányít. Bízzatok Őbenne, aki látja a rejtettet és név szerint ismer titeket. Az özönvíz idejénél is rosszabb időket éltek, és eljött a visszatérésetek ideje. Forduljatok el a világtól, mert az Úr tulajdona vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Szeplőtelen Szívemben vagytok, és semmitől sem kell félnetek. Hallgassatok rám! Szabadságotok van, de a legjobb, ha Isten akaratát cselekszitek. Legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. A lelki zűrzavar idejét éltek, és csak az igazság lesz a fegyveretek, amellyel megvédhetitek magatokat Isten ellenségeivel szemben. Ne dobjátok el az áldásokat, amelyeket Fiammal, Jézussal való folyamatos találkozásotokban kaptatok. Ne utasítsátok el a szentségekben kapott áldásokat, amelyek Fiam Jézus életetekben végzett Megváltó Működésének igazi csatornái. Vegyetek bátorságot! A holnap jobb lesz az igazak számára. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Fatimában, Portugáliában, közvetítve: 23/04/2024

Drága gyermekek, én vagyok Jézus Édesanyja és a ti Édesanyátok. Azért jöttem a Mennyből, hogy felajánljam nektek Szeretetemet, és elvezesselek titeket ahhoz, aki a ti Nagy Barátotok. Emlékezzetek Isten csodáira, amelyek ezen a földön történtek, és nyissátok meg szíveteket az Úr Tevékenységének, aki arra hív benneteket, hogy éljetek és tegyetek tanúságot hitetekről. A nagy lelki sötétség jövője felé tartotok. A nagy háború a reverendás bátor katonák között elterjed az egész világon. Szenvedek azért, ami rátok vár. Ti, akik szeretitek az igazságot, ne dobjátok el Isten Kincseit. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek részei annak a kis nyájnak, amely hozzájárul Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalához. A nagy lelki háború sok szegény gyermekem halálát fogja okozni. Ne feledjétek: ködös tükrön keresztül nem találjátok meg az igazságot. Hirdessétek Jézusom igazságát, még akkor is, ha üldöznek és kitaszítanak benneteket. Ne felejtsétek el a múlt nagy leckéit. Bennük megtaláljátok Isten teljes igazságát. Segíteni akarok nektek, de tőletek függ, hogy mit akarok tenni a javatokra. Legyetek éberek! Ne engedjétek, hogy szabadságotok rabszolgasorba taszítson benneteket. Imádkozzatok! Ha távol maradsz az imádságtól, Isten ellenségének célpontjává válsz. Menj előre félelem nélkül! Mondd el mindenkinek, hogy Istenben nincs féligazság. Ebben a pillanatban a kegyelem rendkívüli esőjét zúdítom rátok a mennyből. Legyetek bátrak! Aki az Úrral és az igazságban van, az győzni fog! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Minden lehetőséget ragadjatok meg mások megtérítésére

2011. április 24. Húsvét Vasárnap; 20:30
Szeretett, drága leányom, ez egy jelentőségteljes nap, mivel halottaimból való Feltámadásom által beteljesedett az embereknek tett ígéretem. Feltámadásommal mindannyiatoknak segíteni fogok a Mennyország fényességébe emelkedni. Keljetek fel most mindannyian, járuljatok Elém és saját megváltásotok elé.
Gyermekeim, minden lehetőséget meg kell ragadnotok mások megtérítésére. Minél többet magyaráztok, és minél több szeretetet mutattok szívetekben a gyenge lelkek felé, annál inkább lesz ennek a végeredménye az, hogy a másik lélek megtér. Én el foglak halmozni benneteket különleges kegyelmekkel. Ez egy nagyon különleges ajándék Tőlem, ugyanakkor nagyszerű irgalmassági cselekedetet jelent a részetekről.
A megtérés, Gyermekeim, lelkeket fog menteni. Amikor megtérés történik, az átterjed annak barátaira és ismerőseire, aki megtért. A megtérés megtérést hoz. Nem számít, hogy kinevetnek, vagy úgy kezelnek, mint aki ostobaságokat beszél. Ez sok bátorságot követel tőletek, Én szeretett, hű követőim. De minden egyes alkalommal, amikor kiálltok, és Tanításaimat magyarázzátok másoknak, az emberek figyelni fognak. Míg egyesek talán megmosolyognak, és úgy tűnnek, hogy nem vesznek benneteket komolyan, mélyen legbelül sokan fogják meghallgatni, amit el kell mondanotok.

Amikor a Szentlélek működik általatok, miközben dolgoztok, a fogadó felek szívükben vonzást fognak érezni. De nem fogják tudni, miért. Akkor fogjátok őket közelebb vonni.

Néhányan lassan fognak reagálni. De legyetek türelmesek. Fokozatosan elkezdik átadni magukat. Először egy kérdést tesznek fel nektek. Ez általában arra fog vonatkozni, hogy valami jó vagy rossz. Ez fogja azt jelenteni, hogy a megtérés gyökeret vert. Soha ne adjátok fel Tanításom igazságának terjesztését. Ezt nem kell úgy tennetek, mintha prédikáció lenne, inkább legyen nagyon érthető. Térítsetek meg másokat a mindennapi életetekben átlagos beszélgetések során. Ily módon az emberek sokkal elfogadóbbak lesznek.
Gyermekeim, sokkolni fog benneteket mások reakciója, különösen azoké, akik tagadásban és sötétségben élnek. Az ő válaszuk agresszív és gúnyos hangvételű lesz. Meg fogják kérdezni, hogy valóban hisztek-e ilyen ostobaságokban. Szidalmazni és sértegetni fognak benneteket. Intelligenciátokat megkérdőjelezik. Azzal vádolnak majd, hogy személyes nehézségeitek miatt fordultok a valláshoz. Időnként zavarban lesztek, és talán nehezen tudjátok magatokat megvédeni. Maradjatok csendben az ilyen helyzetekben. Majd egyszerűen tegyetek fel kérdéseket időről-időre.
Kérdezzétek meg az ilyen lelkektől: „miért érzel így”? Minél több kérdést tesztek fel nekik, annál inkább elkezdik mérlegelni saját válaszaikat ezek az emberek. Nem fogtok mindenkit meggyőzni az igazságról. De minden egyes próbálkozással nőni fogtok Szememben.
Menjetek most Gyermekeim. Térítsetek az Én nevemben, és sok-sok kegyelemben fogtok részesülni.
Szeretett Megváltótok
Jézus Krisztus



Szent Szolgáimnak a következőket mondom: Ne kövessétek el elődeitek hibáját, akik elutasítottak Engem, amikor első alkalommal jöttem

2012. április 24., kedd, 19:45
Drága szeretett leányom, tudnod kell, hogy egy olyan fontos küldetést, mint amelyen ez, amelyet most örökségül hagyok a világnak, sok ember megpróbálja megakadályozni.
Megpróbálnak támadni téged és lealacsonyítani azokat, akik felismerik az Én Hangomat, amikor megpróbálom üzeneteimet közölni a világgal.
A gyűlölet skálája ezen üzenetek felé mutat, amelyek általad, az utolsó idők prófétája által adatnak, és egyre csak növekedni fog.
Most hallgassanak meg mindazok, akik azt mondják, hogy ismernek Engem. Én, a Második Eljövetelemre készítem fel az emberiséget.
Ha hisztek Bennem, Tanításaimban, és azt mondjátok, hogy ismertek Engem, akkor tudjátok meg, hogy Én küldöm a prófétámat, az utolsó idők prófétáját más prófétákkal együtt, hogy méltóvá tegyenek benneteket a Királyságomba való belépésre.
Szent Szolgáimnak a következőket mondom: ne kövessétek el elődeitek hibáját, akik elutasítottak Engem, amikor első alkalommal jöttem!
Méltányoljátok hívásomat és halljátok meg azt, mert szükségem van rátok, hogy segítsetek Nekem nyájam lelkének a felkészítésében, még mielőtt a nagy csoda bekövetkezne.
Azt gondoltátok, hogy Én nem küldeném el prófétáimat, hogy figyelmeztessenek benneteket?
Azt gondoltátok, csak egyszerűen kihirdetem visszatérésemet anélkül, hogy felkészítenélek benneteket, és hagynám elveszni a lelkeket?
Ti, akik bíráljátok Második Eljövetelemet, és mégis azt állítjátok, hogy ismeritek az emberiségnek adott Ígéretemet: szégyelljétek magatokat!
Alázatotok hiánya azt jelenti, hogy nem lehet benneteket megtisztítani a Szentlélekkel.
Nektek kérnetek kell Tőlem a megkülönböztetés ajándékát, vagy pedig távozzatok Tőlem.
Ti cserbenhagytatok Engem. A csalódottság miatt sírásra fakasztotok Engem, mert ti vagytok az Én szolgáim, akiknek az a felelősségteljes küldetés adatott, hogy a lelkek üdvösségét szolgálják.
Most, amikor a Mennyből hívlak benneteket, nagyon kérlek, hogy válaszoljatok hívásomra.
Sok lelket választottam ki, akik Velem együtt dolgoznak, hogy Hozzám vezessék a lelkeket, akik után szomjazom.
A ti kötelességetek, hogy felébredjetek szendergéseitekből, és legyetek éberek Hívásomra.
Közületek csak azok fogják felismerni a Hangomat, akik valóban szeretnek Engem.
Akár egy anyát, akit egy gyermek a sajátjának ismer fel, úgy nektek is, szeretett szolgáim, hívnotok kell Engem, mint egy csecsemő, hogy megnyugvást keressetek, mert Én vagyok az, szeretett Jézusotok, aki int nektek, hogy fogjátok meg a kezemet. A tövisek dzsungelén foglak keresztül vezetni benneteket, amely fölött át kell lépnetek annak érdekében, hogy elérjétek az Új Paradicsomom kapuit.
Hát nem megmondtam nektek, hogy Én újra el fogok jönni, ítélni élőket és holtakat?
Nos, Én hamarosan jönni fogok, és szükségem van rátok, hogy segítsetek Nekem Isten minden gyermekét összegyűjteni, hogy eggyé váljanak.
Ma már nagyon kevesen ismernek fel Engem a csalás fátyla miatt, amely az egész világra leereszkedett. Sokan nem hisznek a Mennyei Atyában.
Nagyon kevesen fogadják el azt, hogy Én, Jézus Krisztus, az Ő egyszülött Fia vagyok, aki meghalt, hogy megmentse őket. De a hamis istenekben hajlandóak hinni, és azokat bálványozni, akik nem is léteznek.
Mennyire sírok rettenetes szomorúságomban, amikor tanúja vagyok annak, amint a fiatalok nevem említésére nevetnek, és gúnyosan kinevetik a többieket, akik nyilvánosan elismerik, hogy Létezem.
Mennyire szenvedek ismét a keresztrefeszítés fájdalmától, amikor azokat látom, akik keresztényeknek vallják magukat, de visszautasítják, hogy tanításaimat nyilvánosan hirdessék, mert félnek attól, hogy nevetségessé válnak.
A világot becsapta a hazugságok királya. Egyedül csak Én hozhatok reményt és menthetem meg Isten gyermekeit attól a szörnyű sorstól, amely tervezés alatt van, hogy rémületet okozzon minden nemzeten keresztül, az erőteljes globális csoportok hadseregei által, beleértve azokat is, akik a Hamis próféta és az Antikrisztus ellenőrzése alatt állnak.
Minden figyelmeztetés, amelyet prófétámon, az Isteni Irgalmasság Máriáján, az utolsó idők prófétája által adtam, be fog következni.
Amíg ez meg nem történik, ne feledkezzetek meg arról, hogy hűségesek legyetek Hozzám, a ti Üdvözítőtökhöz, Jézus Krisztushoz. Szeretetem és vezetésem nélkül lehetetlennek fogjátok találni, hogy megmozdítsátok a hajót, amely az Én Egyházam a Földön.
Ébredjetek fel! Ne utasítsátok el Isten prófétáit!
Sokan fogják most azt állítani, hogy az Én Nevemben jönnek, amint azt az írások megjövendölték, de nem tudják majd azt a lelki táplálékot felkínálni, amely egyedül csak Tőlem jöhet.
Sokan lépnek most fel úgy, hogy a világnak adott nyilvános Hangom, amelyet ezek az üzenetek tartalmaznak – ezekben az utolsó időkben – elutasításra kerül.
Az ima a ti Karjaimba vezető visszautatok.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a kegyelmekért, hogy úgy megnyíljon a szemetek, hogy felismerjetek Engem, mielőtt még túl késő lenne.
Szükségem van a segítségetekre, a szeretetetekre és a hűségetekre.
Ne feledjétek, hogy Értem tettétek le szent fogadalmatokat. Most amikor értetek kiáltok, ne utasítsatok el Engem. Öleljetek át Engem, és engedjétek, hogy vezesselek benneteket, hogy vezetni tudjátok maradék Egyházamat, és megmenteni a lelkeket.
Különleges áldásban részesítelek benneteket, és várom, hogy válaszoljatok hívásomra a következő Keresztes Imahadjárat 49. imája által: A Keresztény Klérus hűség fogadalma
Ó, Jézus, én a te alázatos szolgád vagyok.
Szeretetet és hűséget fogadok neked
Kérlek, adj nekem egy jelet, hogy hívsz Engem
Segíts nekem, hogy megnyissam a szemeimet, és tanúja legyek Ígéretednek.
Áldj meg engem a Szentlélek kegyelmével
Hogy ne tudjanak majd megtéveszteni engem azok, akik azt állítják, hogy a Te nevedben jönnek, de akik nem az igazságot mondják.
Mutasd meg nekem az igazságot, és engedd éreznem szeretetedet, hogy legszentebb Akaratodat teljesíteni tudjam.
Alázatos szívvel kérlek, mutasd meg nekem, hogy milyen módon segíthetek az emberiség lelkének megmentésében. Ámen.
Ne hagyjátok figyelmen kívül hívásomat. Ne utasítsatok el Engem, amikor újból jönni fogok.
Ezúttal nemcsak azért jövök, hogy megmentsem az emberiséget, hanem hogy teljesítsem szeretett Atyám, a Legmagasságosabb Isten Akaratát.

Menjetek békével,
Szeretett Jézusotok




Isten Anyja: Ez alkalommal Ő nem emberi testben fog eljönni
2013. április 24. szerda 14:15

Szeretett gyermekeim, Fiam, az emberiség iránti nagy Szeretetéből fakadóan, most Második Eljövetelére készít fel benneteket. Mivel Ő szeret benneteket, most prófétái által szól hozzátok annak biztosítására, hogy senki se legyen kizárva Irgalmából. Mint ahogyan Isten elküldte Keresztelő Jánost, hogy felkészítse a világot Fiam – Isten egyszülött Fia, a Messiás – számára, most Fiam ugyanúgy feltárja a végső tervet számotokra. Az üdvösség e végső terve hasonló lesz az Ő első eljöveteléhez, de egy különbséggel: Ez alkalommal Ő nem emberi testben fog eljönni.

Most, hogy az Igazság újra feltárásra kerül számotokra, Fiam, Szent Szaván keresztül emlékeztet benneteket mindarra, ami Istentől jön, miközben a végső szakaszt készíti elő.

Amikor Fiam a Földön járt, Isten gyermekeinek megadatott az Igazság. Most a teljes Igazság adatik meg nektek – beleértve Isten ellenségeinek a munkálkodására vonatkozó kinyilatkoztatásokat is, s mindez a ti érdeketekben, hogy ne lehessen megtéveszteni benneteket. Nektek nagylelkűeknek kell lennetek, amikor Ő elhozza nektek ezeket az Ajándékokat, melyek a lelketeket fogják táplálni.

Amikor az évek során megjelentem Isten kiválasztott látnokainak, ez azért volt, hogy felkészítsem a lelketeket ezekre az időkre. Most, amikor felkészültök az üldöztetésre, amely a Keresztényeket fogja sújtani, ez rendkívül nehéz lesz, mert ez az üldöztetés a lélek megbecstelenítése lesz, és ez fogja okozni a legnagyobb fájdalmat. Amikor már ismeritek Isten Szava Igazságát, és tudni fogjátok, hogyan kell felismerni a csaló munkálkodását, akkor erősebbé váltok. Sokkal fontosabb, hogy hűségesek maradjatok Isten Szavához, minthogy elfogadjátok azokat a hazugságokat, melyeket azok fognak bemutatni nektek, akik nem Istentől jönnek.

Fiam nagy dicsőségre fog emelni benneteket, ha engedelmeskedtek Szent Szavának és megtartjátok Tanításait. Azt kérem tőletek, hogy azt a tiszteletet mutassátok Fiam iránt, amelyet megérdemel. Azok, akik elutasították Őt, amikor a Földön járt, végül mégis elfogadták az Igazságot, hogy Ki volt Ő valójában, amikor meghalt a Kereszten. Azok, akik ma elutasítják az Ő Szavát, végül fel fogják ismerni az Igazságot azon a Napon, amikor ítélni jön. Sokak számára az már túl késő lesz.

Imádkozzatok, hogy minden lélek hűséges maradjon szeretett Fiam, Jézus Krisztus örökségéhez, mert csak azokat lehet Királyságába felvenni, akik elfogadják Őt.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

 


Ezeknek az aljas cselekedeteknek meg kell történniük, mivel a Föld megtisztításra kerül
2013. április 24. szerda 14:40

Drága szeretett lányom, ahogy Én folytatom – a Szentlélek Ajándéka által – a Föld megtisztítását, egyre nagyobb lesz a gyűlölet Ellenem, Jézus Krisztus ellen.

Amint az emberek szívében a Jelenlétem megnövekszik, megannyi gyűlölet lesz látható azok tevékenységein keresztül, akik ellentmondanak Legszentebb Szavamnak.

Azok, akik folyatják az olyan törvények behozatalát, amelyek káromlásnak számítanak Istennel szemben, növelni fogják erőfeszítéseiket, hogy bemocskolják Isten Szavát. Ezeknek az aljas cselekedeteknek meg kell történniük, mivel a Föld megtisztításra kerül. Ahogyan a megtisztítás fokozódik, úgy fog a bűn gonoszsága is feltárulni majd számotokra. Észre fogjátok venni, hogy minden elképzelhető Isten ellenes cselekedetet, az ellenségeim mozdítják majd elő. Sokan ártatlanoknak fogják magukat vallani, de ezeket a jogszabályokat az Enyéim, akik ismerik az Igazságot, nem fogják elfogadni. A megkülönböztetés Ajándéka, amit sok léleknek adományozok, azt jelenti, hogy azokat a gonosz cselekedeteket, amelyeket a hatalmi pozíciókban lévők követnek el, akik a nemzeteket ellenőrzik, olyannak lehet majd látni, amilyenek azok valójában – a Sátán munkálkodásának.

A Sátán gonosz szellemei megnövelték jelenlétüket azok lelkében, akik nem hisznek Istenben. Nem elégednek meg azzal, hogy ezek a lelkek hátat fordítsanak Istennek, hanem ezek a gonosz szellemek arra ösztönzik ezeket az embereket, hogy támogassák a legaljasabb bűnöket. Idővel ezek a lelkek annyira romlottak lesznek, és annyira tele lesznek Isten iránti gyűlölettel, hogy elmerülnek majd egy olyan sötétségbe, amely sohasem lesz képes Isten Fényét elviselni.

Ne feledjétek: az Én Irgalmam nagy. Csak Irgalmam által lehet megmenteni ezeket a lelkeket. Nincs más remény a számukra, mert e lelkek közül sokan nem képesek arra, hogy a saját szabad akaratuk által kérjék Irgalmasságom Kezét, annyira megfertőződtek. Azok, akik ismernek és szeretnek Engem, kell, hogy segítsenek ezeknek a szegény lelkeknek könyörögvén a lelkük üdvösségéért.

Nektek kérnetek kell, hogy forduljanak most Hozzám, hogy közbe tudjak lépni, megállítván az üldöztetést, melyet a világnak akarnak okozni. Nektek esedeznetek kell Hozzám – személyes áldozataitokon keresztül -, hogy elálljanak a népirtástól, amelyet terveznek. A népirtás legrosszabb formája az igazságtalan háborúk és az anyjuk méhében történő ártatlanok meggyilkolása által lesz majd látható.

Jézusotok





 

Albánul ; Albánul ; Angolul (Eredeti) - Crusade of Prayers ; Arabul - Litany of Prayers ; Bahasa nyelven; Dánul ; Filippino ; Franciául - Croisade de Priére (French); Franciául ; Franciául ; Franciául ; Franciául ; Görögül ; Hollandul ; Hollandul ; Hollandul ; Horvátul ; Horvátul ; Indonézül ; Japánul ; Kínaiul ; Koreaiul ; Koreaiul ; Koreaiul ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lettül ; Litvánul ; Litvánul ; Magyarul ; Magyarul ; Magyarul ; Magyarul ; Máltai nyelven ; Máltai nyelven ; Mandarinul ; Németül ; Olaszul ; Oroszul ; Oroszul ; Örményül ; Portugálul ; Portugálul ; Románul ; Románul ; Spanyolul ; Spanyolul ; Spanyolul ; Svédül ; Svédül ; Szlovákul; Szlovénül - Litany & Crusade of Prayers (Slovenian) ; Ukránul ; Ukránul ; Vietül ; Vietül - Crusade of Prayers (vietnamese)




Közeledik annak az ideje, hogy a bűnt ne nyilvánítsák többé bűnnek

2014. április 24. csütörtök, 16:45

Drága szeretett leányom, most már közel van annak az ideje, amikor az Egyház úgy fog tekinteni az ember bűnére, mintha az jelentéktelen és ártalmatlan lenne az Én Szememben.

Az Én megítélésem szerint a bűn nem olyasvalami, ami gyengeség, vagy hiányosság lenne. A bűn e két jellemvonás miatt jön ugyan létre, de a Sátán létezése az oka annak, hogy a bűn megtörténik. Hamarosan Egyházam meg fogja nyugtatni követőimet, belevezetvén őket azon hazugság elfogadásába, hogy a bűn csupán egy metafora, amelyet csupán szimbólumként használnak Isten gyermekei számára, ösztönözvén őket arra, hogy megmaradjanak egy olyan úton, amely „Isten számára kedves”. A bűn miatt nem kell azt éreznetek, hogy elkülönültök a többiektől – fogják mondani. A bűn – fogják mondani – nem igazán számít, mert Isten mindent megbocsát. Igen, Én Mindent – Megbocsátó – Vagyok, és minden bűnt megbocsátok – kivéve az örök (a Szentlélek elleni) bűnt –, ha a bűnös bűnbánatot mutat és erőfeszítéseket tesz arra, hogy elhárítson és elkerüljön minden kísértést, hogy a bűn ne ismétlődjék meg. Ti addig nem kérhetitek Tőlem, hogy bocsássam meg bűneiteket, amíg ti abban éltek. A gyilkos, aki gyilkol, aki másokat megnyomorít és megöl, nem kérheti Tőlem, hogy bocsássak meg neki, miközben továbbra is gyilkol, és nem áll szándékában abbahagyni bűntetteit. Mi haszna van kérni Tőlem, hogy váltsalak meg benneteket bűneitektől, ha mindenekelőtt nem fogadjátok el, hogy vétkeztek.

A bűnt a gyengeség okozza, és Én megbocsátok annak a bűnösnek, aki őszinte bűnbánatot tart. Amikor a bűnös már nem hiszi, hogy ő valóban bűnt követ el, akkor ez beleivódik a lelkébe. Közeledik annak az ideje, hogy a bűnt ne nyilvánítsák többé bűnnek. Amikor ez az idő elérkezik, nagy megkönnyebbülés és ünneplés lesz, mert ami egykor bűnnek számított az Én Szememben, azt többé már nem fogják annak tekinteni.

A bűnre úgy fognak tekinteni, mint egy természetes dologra, amelyet mindnyájatoknak el kellene, hogy fogadjatok. Nektek nemcsak azt fogják mondani, hogy a bűnöst úgy kell szeretnetek, ahogyan Én szeretem őket. Nem, hanem még biztatni is fognak benneteket arra, hogy fogadjátok el: a bűn mint olyan, nem létezik. Mindez Istenségem végső elárulásához fog vezetni, amikor a világ addig fogja önmagát, tehetségeit, intelligenciáját bálványozni, amíg – Istennel, az Örök Atyával szemben dacolva – be nem jelenti a saját nagyságát.

Ó, hány embert fognak a megtévesztésbe, a kétségbeesésbe és a gonosz tettek elkövetésébe vezetni! Egyházamat arra fogják felhasználni, hogy az Én Szent Nevemben eretnekséget hirdessenek ki. Ezeket a félrevezetetteket fejre fogják állítani és ki fogják fordítani és nem Én leszek az, Jézus Krisztus, Aki ezeknek a változásoknak bármelyik részét is irányítanám. A Szentlélek nem fog működni az utálat fölött és nagy lesz a zűrzavar, a szomorúság és a tehetetlenség érzése azokban, akik hűségesek maradnak Egyházam Tanításaihoz. A hagyományos tanításokat többé már nem fogják megtűrni. Aztán, amikor mindaz, amit szentnek tartanak, összeomlik, az idő érett lesz arra, hogy a kárhozat embere elfoglalja a helyét Egyházamban.

Jézusotok

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Vakok, süketek, némák

2020. 04. 23, Csütörtök
Megkérdeztem Jézustól, hogy mi történik azokkal az emberekkel, akik a földön vakok, némák, süketek. Az Úr így válaszolt:
„Gyermekem, ezek az emberek érzékszerveikben sérültek, de értelmük jól működik. Ők másképpen élnek, gondolkoznak, mert a világot más szemszögből látják. A bűn őket is terheli, hiszen az emberek között élnek és tudnak magukról, a körülöttük élőkről. Vannak köztük olyanok, akik mély bűnben élnek, mások pedig keveset vétkeznek. Minden attól függ, hogy mit látnak vagy hallanak a környezetükben. A neveltetés, a társadalom őket is éppúgy formálni tudja, mint az egészségeseket. Bűneikről számon lesznek kérve. Ezek a sérültek egy nagy kegyelmet is kapnak Tőlem - ha élnek vele, bár a világ elutasítja őket -, mert a szívüket kevésbé tudja megkeményíteni a bűn, mint azokét, akik érzékszerveikben épek, és a világot meg akarják nyerni maguknak. Akik sérültek, többen közülük legbelül olyanok, mint a gyermekek. Vannak, akikben a gyermeki lelkület kívülről is megmutatkozik kortól függetlenül. Azonban a bűn alól nem kap senki felmentést - legyen egészséges, beteg vagy sérült-, csak azok, akik értelmileg sérültek másképpen lesznek megítélve. Látod gyermekem, hogy milyen nagy jelentősége van az emberi értelemnek? Mert az öntudat nemcsak a szívben él, hanem az értelemben is. Az öntudatból származik a gondolat, vágy, cselekedet, mert az emberi teremtmény így van megalkotva létezésében.”

Mária Magdolna
............

Előzmények uzenete.blogspot.com
Virrasszunk!

Mi, a magyar fajnak egyes tagjai, akik egész éltükön keresztül szolgáltuk a nemzetiség és szabadság angyalát és semmi nem törhette meg szent hitünket, hogy egykor bizonyosan kimondhatatlan nemzeti díszre fog virulni a magyarság, mi ne gyengüljünk gyáva panaszra, habár létünk Istene csak áltatás lett volna is.
Álljunk ki -- keblünket kettôztetett erôre lelkesítve -- mindnyájan a gátra és akár volna most utolsó óránk, akár csak most fakadna nemzeti létünk szebb hajnala: ,,virrasszunk!''...
...Valóban virrasztanunk kell!
Virrasszunk pedig azért, nehogy pompás és hízelgô, de csak csábeszmékkel teljes szavakkal a maga legnagyobb kárára a sokaság a józanság útjából elcsábíttassék!
Virrasszunk, nehogy gyengéinek hízelegve, restségének tömjénezve, vérét felizgatva, indulatosságát felhasználva, álpróféták a közelégedetlenség mérgét a közösség közé hintsék!
Virrasszunk, nehogy hetvenkedések és minden érdekek egymás ellen és tűhegyre állítása által tökéletes forrásnak induljon a magyarság, és az egyesség isten-angyala helyett a viszálykodás ármánya üsse fel köztünk tanyáját!
Virrasszunk, nehogy büntetlenül emelhesse fel parancsoló szavát köztünk a felszínes elbizakodás, s gôgjében büntetlenül ne tiporhassa mindazt, mit a szerényebb, de éppen olyan ôszinte, sôt tán ôszintébb hazafinak keble rejt!
Virrasszunk, nehogy felbôszült garaboncként szilaj erôvel ostoroztassanak honunk külön ajkú népei a magyarság megkedveltetésére, hanem annyira becsülje meg a magyar magamagát és másokat s a csinosodás, értelmi súly és jóízlés annyi bájával fogja magát körül, hogy erkölcsi erôvel vonzza magához a honnak különféle felekezeteit!
Virrasszunk végre, nehogy rögtönzés, minden ok nélkül való gyanúsítás, ijesztgetés, és durva erôszak legyenek a megbecsült hazafiság jelei, hanem csak a tűrnitudás, mérséklet, józan tapintat és mély bölcsesség nyerje bérül a polgári érdemkoszorút!

(Széchenyi könyörgése, Sík: DB, 853)
forrás: magvető lista 2002

Babilon pusztulása

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)
     Van egy jóslat, ami azt mondja, hogy a fekete és a fehér pápa egyszerre fog elpusztulni; ez is csak napjainkban válhat valósággá, amikor két hitehagyott üldögél a vatikáni vendégházakban.

Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A vészt hozó undokság Isten templomában
  • Abruzzo-Molise-Puglia
  • Adoráció-Örökimádás
  • Advent-Kisböjt-Úrjövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Adventi túlzások
  • Afrikai Hamis Béke
  • Akik BeDőltek az Antikrisztusnak, életükkel fizetnek, ha nem térnek észhez, s fel nem ébrednek...
  • Áldás
  • Alföld
  • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
  • Amerikai Hamis Béke
  • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
  • Anzix
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
  • Ausztria
  • AusztrálÁzsiai Hamis Béke
  • Bács-Kiskun
  • Baranya
  • Bazilicata
  • Békés
  • Bizalommal Új Esztendőben Krisztussal! - Bízd Újra Életed Krisztusra! - Biztos Úton Életünk …
  • Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Böjt-engesztelés-ima
  • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
  • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
  • Budapest
  • Calabria
  • Campania
  • Csongrád-Csanád
  • Dunántúl
  • Ébredések, jelenések
  • Egri Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Éltető Figyelmeztető Csodák
  • Emilia-Romagna
  • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmezõ-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Erről mégis miért nem beszélnek?
  • Északkelet-Olaszország
  • ÉszaKözép-Magyarország
  • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Esztergom-Vác
  • Európai Hamis Béke
  • Európai látnok által követvén
  • Fatimai Boldogságos Szűz
  • Fejér
  • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
  • Franciaország
  • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
  • Frissülés
  • Gomora Szodoma Technika
  • Gondolkodó Szemlélődő
  • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
  • Gyökereink
  • Győr-Moson-Sopron
  • Hajdú-Bihar
  • Hamis Béke
  • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
  • Heves
  • Himnusz
  • Hiszek Magyarország feltámadásában
  • Hűvösvölgy, Városliget, Viharbükk még nem épül, az ösvényt ne tévesszük szem elől...
  • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
  • Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják állítani őket.
  • Ízelítő
  • Irányadó: Salzburg 1984-től
  • Jász-Nagykun-Szolnok
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
  • John Ramirez
  • Kadarkút-Siófok-Veszprém
  • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Kanonok
  • Karácsony
  • Karácsonyban van a Mindenség
  • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
  • Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében
  • Keresztény életek, filmek, történetek
  • Keresztút
  • Ki lehet a hamispróféta legnagyobb barátja?
  • Koldus
  • Komárom-Esztergom
  • Krisztus Feltámadott! Valóban Feltámadott!
  • La Salette-Fallavaux Miasszonyunk
  • Lazio
  • Legendák, mesék, mondák
  • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
  • Liguria
  • Lengyelország
  • Lombardia
  • Lourdesi Szeplőtelen Fogantatás
  • Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen
  • Marche
  • MártírSors
  • Második Pünkösdre Készülődvén
  • Meddig még?
  • Medjugorje Béke királynője
  • Mijo Barada
  • Monasztikus
  • Munkanapló
  • NagyBöjt-Negyvenlőböjt
  • NagyHét
  • Nógrád
  • Nyár
  • Olvasó gondolkodó
  • Örökimádás
  • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
  • Örömhír
  • Örömhír
  • Ősz
  • Őszinte alázatos erkölccsel
  • Pehm Mindszenty József
  • Pest
  • Piemont
  • Prohászka Ottokár
  • Rák
  • Romboló Vakoló
  • Rózsafüzér a démoni erők megkötözésére
  • San Sebastian de Garabandal-Rosario-Kármelhegyi Miasszonyunk.
  • Somogy
  • Sopron-Vác-Mohács
  • Svájc
  • Szabályozott
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Szardínia
  • Szent Mihály Barlangjában Monte San Angelon
  • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
  • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
  • Szeretetláng
  • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
  • Szerzetesrendek feloszlatása
  • Szicília
  • Szlovénia
  • Tavasz
  • Tél
  • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
  • Tested a Szentlélek temploma. Nem szabad megfertőzni, megsemmisíteni vagy megégetni.
  • Titeket is üldözni fognak
  • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
  • Tolna
  • Toszkána
  • Üzenet
  • Üzenet
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • Vas
  • Veneto
  • Veszprém
  • Veszprémi Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Zala
  •  

    2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

    2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

    2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

    2019. június 8-a óta szerkeszthetlenek:

    2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

  • Adni, hogy még többet adhassak!
  • Ahogy kapom, úgy adom!
  • Délvidék
  • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
  • Felvidék-Kárpátalja
  • Őrvidék-Gyepüvidék
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • 2022. május 2-a óta szerkeszthetlenek:

  • Jézus az Emberiséghez
  • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
  • Kolduló rendek
  • Monasztikus rendek 
  • Pünkösd-ElJövet
  • Segítek, hogy segíthessek!
  • Szabályozott rendek

     

  • Free counters!

     

    „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”


    „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”



    Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
    életem egyedüli Reménye,
    lelkem egyedüli Világossága!
    maradj velem ezért Krisztusom!

    Bűnöm beborít engem,
    és bánom, hogy vétkeztem.
    Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
    ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
    jöjj, és újíts meg,
    mozgass meg bölcsességeddel,
    és Szentlelked uralkodjék bennem!
    Amen


    „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”


    „Jöjj Szentlélek. Gyere és érintsd meg az embereket, hogy megtérítsd őket, hogy ne hagyják annyian megbántani Urunkat. ”

     

     

    Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

     

    https://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf



     

    Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

    Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.



    Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.



    1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
    és szívünk, lelkünk töltsed el!
    Te alkotád a szíveket,
    hozd nekik bő kegyelmedet!

    2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
    kit ád nekünk az Alkotó,
    te, élő forrás, égi láng,
    szent kenet, égből szállj le ránk!

    3.    Te, hét ajándok kútfeje,
    Atyánk kegyelmes jobb keze,
    az Úr erős ígérete,
    sugalmas ajkak ihlete.

    4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
    és szállj szívünkbe, Szeretet!
    Ha testünk gyarló, s lankadunk,
    légy mindig éber gyámolunk!

    5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
    Szent békességed add nekünk!
    Te járj, Vezér, utunk előtt,
    veszélytől védjen szent erőd!

    6.    Add, ismerjük meg az Atyát
    teáltalad, és egy Fiát,
    és kettejüknek Lelke, te,
    örökre légy lelkünk hite!

    7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
    s ki felkelt sírból, szent Fiát,
    s a Lelket, szívünk vigaszát,
    most és örök időkön át!



     
    Uram, az évek alatt elviseltél bűneimmel együtt, és mindezekkel együtt megszántál engem. Minden módon téves irányba vezettek, de most már többé nem fogok vétkezni. Bántottalak Téged, és igazságtalan voltam Veled. Nem leszek többé ilyen. Ellene mondok a bűnnek, ellene mondok a gonosznak, ellene mondok a hamisságnak, amely befeketíti lelkemet. Szabadítsd meg a lelkemet mindattól, ami szentséged ellen van.
    Könyörgök Hozzád, Uram, ments meg minden gonosztól. Gyere Jézus most, gyere most és maradj a szívemben.
    Bocsáss meg nekem, Uram, és engedd meg, hogy Benned nyugalomra leljek, mert Te vagy az én Védelmezőm, a Megváltóm és a Fényem, és csak Benned bízom.
    Mától fogva minden időben áldalak Téged, Uram.
    Elutasítom a gonoszt és más isteneket és bálványokat, mert Te vagy a Leghatalmasabb a világ felett, messze felette állsz minden más istennek.
    Hatalmas karoddal ments meg a betegségtől, ments meg engem a fogságból, ments meg engem a bajtól és győzd le ellenségemet, a Sátánt. Jöjj gyorsan segítségemre, ó, Szabadítóm!
    IMÁDKOZZUNK!!!
    RÓZSAFÜZÉR + NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA FOLYAMATOSAN,KINEK MIKOR VAN ERRE IDEJE...
     
     

    NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA, MELYET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ADOTT MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA

     

    Szentháromság egy Isten, alázattal kérlek, hogy Szűz Mária, Szent Mihály Arkangyal, az összes angyalok és szentek közbenjárására add meg azt a nagy kegyelmet, hogy a sötétség erőit legyőzhessük Magyarországon, Lengyelországban…. és az egész világon, a mi Urunk Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért, drága Szent Vérének kiontásáért érettünk, Szent Sebeiért, a kereszten való szenvedéseiért, és minden szenvedéséért, melyet Passiója és egész földi élete során a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.
    Könyörgünk Urunk, Jézus Krisztus, küldd el szent angyalaidat, hogy a gonosz erőit letaszítsák a pokolba, a kárhozatba, hogy Magyarországon, Lengyelországban….és az egész világon eljöhessen Isten uralma, és Isten kegyelme áradjon minden szívbe, hogy ez által Magyarország, Lengyelország…és minden ország a Te békéddel teljen el.

    Mi Nagyasszonyunk és Királynőnk, tiszta szívből könyörgünk Hozzád, küldd el szent angyalaidat, hogy letaszítsanak a pokolba, az örök kárhozatba minden gonosz lelket, kiknek el kell veszniük.

    Szent Mihály Arkangyal, a mennyei seregek vezére, az Úr Téged küldött e nagy mű megvalósítására, hogy az Úr kegyelme örökösen velünk lehessen. Vezesd mennyei seregedet, hogy a sötétség erői véglegesen a pokolba, a kárhozat helyére kerüljenek. Egyesítsd minden erődet, hogy legyőzd Lucifert és bukott angyalait, kik Isten akarata ellen fellázadtak, és most a lelkek vesztére törnek. Győzedelmeskedj, mert hatalmad van és tekintélyed. Kérd Istentől számunkra békéje és szeretete kegyelmét, hogy mindig követhessük a mi Urunkat Isten Országa felé.
    Ámen.

    „Minden imádság 50 ezer démont taszít le a kárhozatba.
    Hatalmas kegyelem ez, imádkozzátok minél gyakrabban! Ez isten nagy ajándéka számotokra általam, az én ünnepem alkalmából. Nagyon nagy szabadulásokat eszközölhettek ki ez által országaitok számára. A sötétség erői reszketnek ez előtt az ima előtt, mert örökre el kell tűnniük. Ez az ima megszabadíthatja országotokat és sok országot a világon!”
    Szent Mihály Arkangyal, 2011 09.29.

    Locations of Site Visitors

    Powered by Blogger.hu