Hamis Béke

„Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.”

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!

 


(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen

Égi üzenetek a szabadkőművességről

A SZABADKŐMŰVESSÉG I. 2013.01.08.

Ezt a szót: szabadkőművesség mostanában gyakran halljátok, de talán jó lenne ezzel a fogalommal bővebben megismerkedni. Ehhez a tanításhoz felhasználtam Paul Josef Jakobius: „Utolsó harc a fény és a sötétség között” c. könyvét.
A szabadkőművesség keletkezése a régi középkorra nyúlik vissza, amikor a román és gót stílusú díszes templomokat építették. Ezekhez az épületekhez a nehéz, durva munkát, a kövek kifaragását a kőművesek végezték. A finomabb, művészi faragásokat, pl. a díszeket, a kőcsipkézeteket, a szobrokat, ablakokat az úgynevezett szabadkőművesek. Azért hívták őket „szabad”-kőműveseknek, mert szabadon mozogtak, oda mentek, ahol szükség volt rájuk. Míg a durva munkát végző kőművesek helyi céhekbe tömörültek, addig a szabadkőművesek szervezetekbe. Kunyhóikat „loge”-nak, páholynak hívták. A szabadkőművesség Angliából származik. A nevükben szereplő „szabad” szóra építették alapelvüket: Az ember az első és legfontosabb, szabadnak kell lenni Istentől, vallástól, erkölcstől. A szabadkőművességet 3 angol férfi alapította: 1. egy protestáns udvari lelkész, 2. egy protestáns ókor-kutató, 3. és egy londoni protestáns prédikátor. 1717-ben alakultak és hárman létrehozták a nagypáholyt. Hamarosan e páholyok elterjedtek Németországban, Franciaországban és mindenfelé. Akik ezekbe a szervezetekbe beléptek, engedelmességgel tartoztak a nagymesternek. Árulásért vagy kilépésért meggyilkolták őket. Ugye, ez a hitleri gestapóra, a testvérgyilkosságra emlékeztet? Ott is mindenki kémkedett mindenki után, és aki hibát követett el, azt megölték.
Hogy ez a szervezet alapelvét, az emberi szabadosságot megteremtse, azok ellen fordult, akik ezt akadályozták: 1. Az állam ellen, mely hozza a törvényeket és betartatja, 2. a pápa és a katolikus egyház ellen, aki a Tízparancsolat törvényeinek figyelembevételére nevel hitre, istenszeretetre. Céljuk lett a királyok és fejedelmek, valamint a pápa és az Egyház megsemmisítése. Azt mondták a szabadkőművesek, hogy minden vallás el fog tűnni, és a tiszta emberiesség vallása, a szabadkőművesség lesz a jövő évszázadok és évezredek vallása. De hát gondoljatok bele, Testvéreim, hová vezet ez az öntörvényűség, a törvény sárba tiprása? A káoszba, a zűrzavarba, a bűn mocskába.
Most azt szeretném bemutatni nektek, hogy a szabadkőművesek hogyan befolyásolták a történelmet.Ők indították el az I. és II. világháborút, és ők fogják előkészíteni a háttérből a III. világháborút is.
Nézzük mi történt az I. világháború előtt!
Az angol uralkodó, VII. Edwárd látta, hogy a szabadkőművesség a legnagyobb titkos hatalom. Ezért ő is belépett közéjük, az angol páholy nagymestere lett. Az volt a terve, hogy Ausztriát és Németországot leveri, megdönti a monarchiát és így ebben a 2 országban uralomra kerülnek a szabadkőművesek. Ausztriában ekkor az öreg Ferenc József volt a császár, aki jó katolikus, mélyen vallásos volt. De fiát, Rudolfot a langyos vallású, egyházellenes Erzsébet császárné nevelte. Gyenge jellemű, erkölcstelen fiatalember volt a zseni és az őrült között. Már 18 évesen titkos szabadkőművesek közé keveredett. Angliába került és összebarátkozott VII. Edwarddal, a szabadkőművesek vezetőjével. Ez felbiztatta őt, hogy Ausztriában, apját, Ferenc Józsefet letaszítsa a trónról. De ezt az árulást a császárt védő titkosszolgálat felfedezte és megakadályozta. Erre Rudolf szerelmével együtt főbe lőtte magát. Ezzel meghiúsult az angol szabadkőművesség terve, hogy osztrák-magyar szabadkőműves államot hozzanak létre. Elhatározták, hogy Németországot fogják bekebelezni. Sikerült nekik Olaszországot és Franciaországot a németek ellen fordítani és Belgiumot rávenni, hogy náluk landolhassanak az angol csapatok, hogy alkalomadtán Ausztriát és Németországot letámadhassák. Ausztriában még mindig Ferenc József öreg császár uralkodott, de ott volt mellette a trónörökös, Ferenc Ferdinánd, aki erős kézzel rendet akart teremteni. Ráncba szedte az osztrák-magyar monarchiát. Felvette a harcot a támadó Boszniával. Mint a hadsereg főparancsnoka vezette az ütközetet, amely 1914. júniusában volt. Közben a szabadkőművesek mesterkedései eredményeként a trónörököst, Ferenc Ferdinándot Szarajevóban meggyilkolták. Az osztrák rendőrség kimutatta, hogy a szerb szabadkőműves páholy parancsára ölték meg feleségével együtt. A szabadkőművesség parancsára Oroszország hadat üzent Ausztriának és Németországnak. Folyton a németek győztek, és úgy tűnt, csődöt mondtak a szabadkőművesek. Ebbe a csődbe nem nyugodtak bele. Politikát változtattak: ne legyen háború, de legyen forradalom. Ezzel a forradalommal, amit Wilson szabadkőműves amerikai elnök ajánlott, megdöntötték az osztrák-magyar monarchiát. Így lett vége az első világháborúnak.
Látjátok, Kedves Testvéreim, mit műveltek a szabadkőművesek? Hátulról, a rejtekből egymásnak ugrasztották a nemzeteket, a végén pedig szörnyű forradalmakat szítottak.
Nézzük mi volt a II. világháború előzménye?
Vajon kinek fordult meg először a fejében egy új világháború terve? Az akkori amerikai szabadkőműves elnöknek Franklin Rooseveltnek. Azt mondta, hogy egész Európát bombatámadásokkal kell megsemmisíteni. Ez lesz a szabadkőművesek jövendő Országa. De nem úgy lett, ahogy Roosevelt gondolta, hanem Oroszország lett a győztes. Jött a nemzetekre a bolsevizmus. Roosevelt, mint elnök és szabadkőműves nagymester nem tudta elfogadni a vereséget. Ezért Japánt izgatta fel. Japán nem akart háborúskodni, de Amerika sokat bosszantotta őket és végül egy ultimátumot adott nekik. A japánok erre úgy válaszoltak, hogy 1000 repülőgépet küldtek és megsemmisítették az amerikai flottákat. 4000 fiatal amerikai tengerész veszett oda.
A szabadkőművesek szervezik majd meg a III. világháborút is.
A Szűzanya az ecuadori Patriciának ezt mondja: „Közel van a harmadik világháború. Imádkozzatok gyermekeim Kínáért, Oroszországért, Csehszlovákiáért. Imádkozzatok a déli országokért. Ott katasztrófák lesznek. Imádkozzatok Pamamáért, Nicaraguáért, El-Salvadorért. Tartsatok bűnbánatot, böjtöljetek, vezekeljetek! Mondd meg nekik, hogy mindegyiküket nagyon szeretem! Imádkozz sokat Latin Amerikáért és Közép Amerika országaiért. Imádkozz értük. Ezek az országok fognak részt venni a 3. világháborúban. Németország, Anglia is köztük lesz.”
Érdekes, hogy Magyarországot és Lengyelországot az európai államok közül kihagyta a Szűzanya! Talán azért, mert ők felajánlották a koronájukat és országukat Neki?
Most pedig az Úr Jézus szeretne szólni hozzánk. Jöjj, Szentlélek Isten, hogy Megváltónk szavait méltóképpen tudjam közvetíteni testvéreimnek.
Jézus:
Drága Engesztelő Gyermekeim! Elmondom nektek, hogy ezután a tanítás után mi történik Velem. A pusztában vagyok, bűnös gyermekeim közé igyekszem, hogy kegyelmeimmel felébresszem őket. Szembe jön Velem ellenségem, a gonosz. Öntelten és gúnyosan vigyorogva így szól: „Csak nézz körül itt a Földön! Láthatod, hogy az embereket megnyertem magamnak. Már nem hisznek benned és Atyádban. Sárba tapossák parancsaitokat. A gonosz lelkek és földi szolgáim segítségével a bűn útjára léptek. Kiöltük az erényt belőlük. A végén minden ember az Enyém lesz és pokolba kerül. Legnagyobb szolgálatot tette nekem a szabadkőművesség és a bolsevizmus. Látod? Hiába áldoztad fel magad az emberiségért, egy embert se hagyok neked. Az én követőim és neveltjeim: az Antikrisztus és a hamis próféta mindent megtesznek, hogy elragadják Tőled gyermekeidet, még a leghűségesebbeket is.”
Én, Jézus erre így reagálok:
„Tévedsz, gonosz. Mutatok neked valamit. Jöjj Velem az űrbe. Nézd, itt a Föld bolygó! Sűrűn tele van égő gyertyákkal. Minden gyertyaláng egy engesztelő közösséget jelent.” A Sátán nevet és leheletére a lángok harmada kialszik. Én, Jézus így folytatom: „Szentlelkem hatalmasabb nálad. Azon nyomban leszáll a Földre és Szeretetlángjával újra éleszti a kialvó engeszteléseket. Azt is megmutatom neked, hogy mikor elhatalmasodnak híveimen a te gonosz megbízottjaid, maradék Egyházam tovább él a rejtekekben. Hamarosan cselvetéseidnek vége. A 3 legnehezebb nap után eljövök dicsőségben égi seregemmel és Téged csatlósaiddal együtt megláncolva a pokolra küldelek. Nézd! Mutatom neked az Új Világot. Látod ezt a fehér ruhás tömeget? Örülnek, ujjonganak. Ők az Én hűséges követőim, a Mennyország örökösei. Ők az Én Egyházam, mely legyőzhetetlen, örökkön örökké fennmarad.”
Azután így szóltam hozzá fenséggel és hatalommal: „Most pedig távozz Tőlem, Sátán, ne merj kísérteni tovább, mert Én vagyok a te Urad, Istened!” Mutató ujjammal megérintettem a mellét és ő azonnal köddé vált.
Drága Gyermekeim! Bízzatok Bennem! Csak imádkozzatok, engeszteljetek, harcoljatok és Én végső győzelemre vezetlek benneteket.
Megáldalak titeket a remény lelkületével: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.”
2013.01.15.

SZABADKŐMŰVESSÉG II.
Egy idézettel kezdem a Jelenések Könyvéből.
János így szól:
„Akkor láttam, hogy egy hatalmas angyal száll le az égből… Kezében kibontott kis könyvtekercset tartott. Azután az égi hang újra szólt hozzám: „Menj, vedd el a nyitott könyvet az angyal kezéből, aki a tengerben és a földön áll.” Odamentem az angyalhoz, hogy adja át nekem a könyvecskét. Így szólt hozzám: „Nesze, nyeld le! Keserű lesz tőle a gyomrod, de a szád olyan édes, mint a méz.” Elvettem és lenyeltem.
Testvéreim! Ez a könyvtekercs a lepecsételt Igazság Könyve volt, azért kellett Jánosnak lenyelnie, hogy a tartalma ne kerüljön kinyilatkoztatásra egészen az idők végéig, akkor majd felfedhető lesz.
Most érkezett el ennek az ideje. Ez a könyv az Igazság Könyve, az ír látnoknőé, és Isten üzenetei vannak benne, az eddig elrejtett titkai a jövőről. János gyomrának azért volt keserű, mert sokak számára az igazság megismerése keserűséget és félelmet okoz. Szája azért érezte édesnek, mert ez az igazság édes azoknak, akik elfogadják Isten irgalmát, szeretetét, elismerik bölcs terveit. Az Igazság Könyvének egyik titka azt fedi fel, hogy a szabadkőműves csoportok, melyek Angliából indultak és terjedtek szét az egész világban, összeesküvést szőttek Isten és minden terve ellen. Ez az összeesküvés azzal indult, hogy a szabadkőművesek beszivárogtak az Egyházba.
Ugye ismeritek a Szentírásból, a Jelenések könyvéből a két vadállatot?
Az egyik a tengerből emelkedett ki, a párduchoz hasonlított, a Sátán erővel és hatalommal ruházta fel: ez Testvéreim, a szabadkőművesség jelképe. A másik vadállat a szárazföldből jött elő, a bárányhoz hasonlított. Ez az egyházi szabadkőművességet jelenti.
Beékelődtek a hierarchia tagjai közé, papok, szerzetesek közé. A templomba járó hívek között is van belőlük. A szabadkőművesek az ateista, egyház- és Isten ellenes érzelmű tagjait a papi szeminárium szolíd, tiszta szívű hallgatói közé küldik. Ezek a ravasz, báránybőrbe bújt farkasok hamarosan püspökök, bíborosok lesznek, és belülről bomlasztják az Egyházat. Közülük egyesek tanítani fognak a szemináriumban és a kispapokat félreinformálják. Képzeljétek csak, egyik nap felhívott egy anya, akinek mindkét fia papnak készül. A nagyobbik, aki már utolsó éves, majdnem sírva panaszkodott, hogy az egyik paptanár kifejtette, hogy a meséket nem kell elhinni, ugyanis Jézus személye nincs jelen valóságosan az Oltáriszentségben, mely csak az utolsó vacsora emlékeként van a szentmisén. Megdöbbenten hallgattam ezt a hírt a telefonban. Hiszen az ilyen tanár keze alól kikerült és felszentelt fiatal papok ki tudja, hány százaléka nem fog hinni a valóságos jelenlétben, és ezt a hamis elméletet ülteti bele hívei lelkébe.
Ezek után már nem is kételkedek abban, hogy a múltban is a nem odavaló elemek hozták az Egyházba a reformokat. A pápák a hagyományok hívei, a Szentlélek vezeti őket.
Higgyétek el, nem ők találták ki az újításokat. Ti még emlékeztek a szép fehér csipketerítővel borított áldoztató rácsokra. A mi drága Jézusunk milyen boldog volt, hogy mi, az Ő gyermekei szentáldozáskor térdeplésünkkel hódolatunkat fejezzük ki iránta, Ég és Föld leghatalmasabb ura iránt. Az egyházi szabadkőművesek befolyására hamarosan bevezették a másik tiszteletlenséget: a kézben áldoztatást. Szomorúan nézem az elsőáldozók szentmiséjén, hogy a gyermekek ezt a szent cselekményt külső tiszteletadás nélkül végzik. Úgy tanítják meg nekik, hogy a Szentostyát állva és tenyerükkel vegyék magukhoz. Azután tekintsetek a szembe misézésre. A papok, ellentétben a régi évszázadok szokásával, hátat fordítanak a szentségi Jézusnak, aki be van zárva a tabernákulumba. Azután az egyházi szabadkőművesek nyomására megszüntették a latin nyelvű szentmisét, mely azelőtt az Egyház egységét fejezte ki. Régen bármelyik országban elmehettünk templomba, értettük a mise menetét. Megszoktuk a latin szavakat és a fordítását olvashattuk az imakönyvből.
Az is a szabadkőművesek beszivárgását jelenti az Egyházba, hogy a templomokban lecsökkentik a különböző vallásgyakorlatokat. Sok testvér azzal a panasszal fordul hozzám, hogy falujukban vagy városukban egyáltalán nincs szentségimádás. Mások mondják, hogy nem engednek rózsafüzért imádkozni a szentmisék előtt. Sok helyen különböző indokkal megszüntetik az engesztelést Isten Házában. A szentgyónásokat is helyenként elsorvasztják, mondván, ott a közgyónás.
A Sátán hatására az Egyház szerkezetébe is beleszólnak a szabadkőművesek. Nézzük a nemzeti püspöki konferenciákat. A II. vatikáni zsinat után hazatértek a püspökök és saját nemzeti konferenciát létesítettek. Olyan irányba fejlődtek, hogy a Vatikán egyre kevesebb szerephez jusson náluk. Lassan a püspök személyes felelőssége megszűnik, együtt döntenek mindenről. Ez olyan eljárás, amire nem volt példa a történelemben.
Jézus Krisztus utolsó prófétájához, az ír látnoknőhöz így szól:
„A katolikus Egyház az Antikrisztus első számú célpontja és ő addig nem fog megállni, ameddig Egyházam vezetőinek legalább a felét el nem térítette ezen a Földön. Olyan felkészületlenek a bíborosaim, püspökeim és pap fiaim, hogy nem képesek felismerni azokat a kifinomult változásokat, melyek a saját köreikben észlelhetők. Szegény, szeretett szolgáim! Sokan közülük csak ártatlan gyalogosok az élet sakktábláján, ki vannak szolgáltatva azoknak a sötét erőknek, a szabadkőműveseknek, akik óvatosságból nem fedik fel kilétüket.”
Az Antikrisztus csatlósainak, a szabadkőműveseknek az a feladata, hogy a lelkeket romlásba vigyék, amikor bálványimádásra késztetik őket. Az utóbbi 40-50 évben az emberiség elé undorító bálványokat állítottak: a pénzt, a vagyont, a szabad szerelmet, a homoszexualitást. A legnagyobb bálvány, amit imádtatni fognak mindenkivel: a hamis Krisztus, a tengerből kiemelkedő, párduchoz hasonló vadállat, az Antikrisztus. Az ökumenizmus jegyében az összes vallást világegyházba tömörítik. Ezek az egyházi szabadkőművesek hamis próféták lesznek és próbálják elhitetni velünk, hogy szavaik Istentől valók. Azért küldi őket az Antikrisztus és a Sátán, hogy felkészítsenek titeket a következő pápa fogadására, aki a Hamis próféta lesz. De most még van egy akadály előttük: XVI. Benedek pápa. Tervbe vették, hogy elüldözik vagy megölik. Egyenlőre próbálják rávenni a reformokra: a cölibátus eltörlése, az abortusz törvény, az eutanázia engedélyezése, az egyneműek házasságának bevezetése. Ha a pápa engedne ezeknek a bűnös reformoknak, a 10 parancsolat ellen cselekedne, már nem lenne az a szikla, amelyre Krisztus az Egyházat alapította. Ez soha nem lesz, mert Jézus azt ígérte, hogy a „pokol kapui sem vesznek erőt rajta”.
A szabadkőművesek nemcsak a pápa ellenségei, hanem a Tanítóhivatalé is. Régimódinak, középkorinak, elmaradottnak tekintik. Ha meg akar maradni, át kell alakulnia az új idők szelleméhez. Az evangéliumot is elítélik, korszerűtlennek tartják. El akarják taposni a vallást, főleg a katolikust és az emberiséget hitetlenségbe, pogányságba sodorni.
De ne féljetek, Testvéreim az Egyházat nem lehet eltiporni. Titkos helyeken, pincékben, lakásokban működik tovább. Jézusnak vannak lánglelkű, bátor, elszánt pap fiai, akik lángoszlopként vezetnek bennünket. Szentmiséket tartanak majd a rejtekekben és kiszolgáltatják nekünk a szentségeket. Az Egyház Isten oltalma alatt lesz, és új fényben, megtisztulva fog kikerülni a megpróbáltatásokból.
Még a szabadkőműves szimbólumokról szeretnék szólni néhány szót.
Az emberiség történetét jelképek, szimbólumok kísérik, melyekkel mutatni akarnak valamit. Pl. ilyen jelkép a kereszt, Krisztus megváltásának jele. A náci uralom szimbóluma a horogkereszt, a szovjet hatalomé a vörös csillag és a vörös zászló.
A szabadkőműveseknek is vannak szimbólumai. Ilyen a pentagramm, amit boszorkányszögnek neveznek. Ez egy ötágú csillag, a belsejében ötszög van. A sugárzó csillag, Lucifer, a fényhordozó jelképe. Kifejezi az Istentől megszabadított embert, aki széttárt karokkal terpeszállásban áll. Ha a csillag fordított, egy hegyén áll, akkor sátánközpontúságot jelent. Ezt a szimbólumot a szabadkőművesek mindenhová belopják: ruhákba, reklámokba, cipőkbe, játékokba, ékszerekbe, futball-labdákba, még a kegytárgyakra, rózsafüzérekre is igyekszenek rárakni. Olyan kegytárgyakat, rózsafüzéreket ne terjesszünk, amelyeken egyértelműen láthatók ezek a jelképek.
A másik szabadkőműves jelkép az ököl, amely a tengerből kiemelkedő vadállat jelképe, az erőszaké. A nyitott ököl, amikor a mutató és középső új V alakban szét van terjesztve és a többi új bezárva, az a meghamisított Krisztus jelet, a hamis pápa jelét mutatja. Ezt a szimbólumot „Győzelem-jelként” hozták forgalomba.
A negyedik: a sarló és a kalapács. A kalapács a hatalom és erőszak, a vadállat szimbóluma. A sarló a hamis papság jele, a hamis ellen -egyház szimbóluma, de jót is jelent, a Holdat, a holdsarlót, mely a jelenések könyve szerint Szűz Mária lába alatt van, az Ő győzelmét szimbolizálja az utolsó időkben.
Ezután a Mennyei Atya kíván szólni hozzátok. Jöjj, Szentlélek, segíts nekem, hogy az Atya szavait méltóképpen tudjam közvetíteni!
Drága engesztelő Gyermekeim!
Ne féljetek, Én vagyok Mennyei Atyátok.

Szent Fiam hatalmas alakjának körvonalát fényből. Az Ő teste az Egyház. Az igaz, hogy beletartozik a győzedelmes és a szenvedő Egyház is, de most csak titeket, a küzdő Egyházamat mutatom meg benne. Ott hemzseg a belsejében a sok ember, hívők és hitetlenek, tiszták és bűntől feketéllők, férfiak és nők, gyermekek, fiatalok, öregek. Mindenki a szokásos életét folytatja: esznek, isznak, dolgoznak, szórakoznak, imádkoznak, engesztelnek, templomba járnak, rabolnak, fosztogatnak, házasságot törnek, paráználkodnak, betegségekben szenvednek. Látom, hogy a föld mélyéből démonok jönnek fel undorító szörnyalakokban és ellepik őket.
Fülükbe vallásellenes, istenkáromló szavakat suttognak és titkos szervezetekbe terelik őket. Ezek a szabadkőművesek.
Hamis jelszavakkal, mint szabadság, egyenlőség, testvériség, szeretet, szabad szerelem, önmegvalósítás, sok hiszékeny embert toboroznak maguk köré. Zakójukban jelvényeket hordanak: pentagramm, sarló és kalapács, zárt ököl, nyitott ököl.
Vezetőjük kimagaslik közülük és egy földgömböt tart magasan a kezében és ezt kiáltozza lelkesen: „Világkormány, egységes világvallás, Új Messiás!”
Híveit csatasorba rendezi. Célpontja a Római Katolikus Egyház és feje, a Pápa.
Fegyverük a hazug szó, az új bálványok, a szabadosság, a bűn. Az Egyházon mély sebeket ütnek.
Jézus szeméből patakokban hullik a könny, Szent Szíve teljesen el van borítva tövissel.
Tagjai közül a legbuzgóbb, legbátrabb felszentelt szolgái, a leglángolóbb hitű, imádságos lelkületű hívei és a buzgón engesztelők sokasága odaáramlik Szíve köré. Kihúzogatják töviseit, letörölgetik véres sebeit és csókjaikkal borítják. Ti is köztük vagytok, drága kicsi Gyermekeim.
Majd így szól hozzájuk:
Köszönöm, Barátaim, az együttérző szereteteteket, vigasztalásotokat. Már sokat enyhítettetek szenvedésemen. Fájdalmaimat akkor tudnátok teljesen elmulasztani, ha imádkoznátok rosszakaróitok, az egyházi szabadkőművesek megtéréséért. Ők is az Én szeretett gyermekeim, és a kárhozat felé haladnak. Kérjétek Szentlelkemet, hogy a Nagyfigyelmeztetéskor az egyházi szabadkőművesek is fogadják el Irgalmasságomat, láthassák meg utálatos bűneiket és bánják meg azokat. Ti vagytok, Kicsinyeim, az Én bátor hadseregem. Fegyveretek a Keresztes imahadjárat füzete és a rózsafüzérek, pajzsotok az Én Szent piros Vérem, mellyel tetőtől talpig beborítottalak benneteket. Győzelemre vezetlek benneteket.
Köszönöm, hogy meghallgattatok és nagy szeretetünkben Atyám és Én egyszerre áldunk meg titeket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2018. április 16. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Nyisd ki a Szentírást!”

Ide nyílt ki: 1 Timóteus 1, 3: „figyelmeztess bizonyos embereket, hogy ne tanítsanak téves dolgokat…”

Jézus: „Írd, amit mondok! Drága gyermekeim! Közel van a Nagy Figyelmeztetés. Mindnyájan tartsatok bűnbánatot! Mosakodjatok meg értetek kiontott drága Szent Véremben, a bűnbocsánat szentségében! Ha megteszitek, nyugodtan nézhettek szembe a Nagy Figyelmeztetéssel, ami a Szentlélek kiáradása. Szentlelkem megmutatja minden cselekedeteteket, egész életeteket és az érte járó jutalmat vagy büntetést a szerint, amit kiérdemeltetek. Lelki szemetekkel látni fogjátok a poklot, a tisztítótüzet és a Mennyet, ahová mennetek kellene, ha akkor halnátok meg. Ez egy hatalmas kegyelem. Még mindig kaptok időt, haladékot, hogy megváltoztassátok az életeteket és jó útra térjetek. A Nagy Figyelmeztetést azért adom, hogy megmentsem a lelketeket. Ellenfelem most soha nem látott módon mesterkedik, hogy elveszejtsen benneteket. Sokakat megtévesztve bűnbe taszít. Hallgassatok a lelkiismeret szavára! Soha ne tegyetek rosszat! Mindig a jót válasszátok! Az ítéletet bízzátok Rám! Az Örök Bíró Én vagyok. Ti ne szolgáltassatok magatoknak igazságot! Én megfizetek mindenkinek tettei szerint. Előttem csak por és hamu vagytok. Én vagyok az Alkotó. Én kérlek számon benneteket. Ti csak tartsátok meg törvényeimet, és akkor nincs mitől félnetek. Így készüljetek a Nagy Figyelmeztetésre, ami már nem várat sokáig magára. Fogadjátok meg intésemet! Szeretetteljes áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Kolosszei 4, 5: „Az időt jól használjátok fel.”

Itt egy igevers gyűjtemény, amely elűzi a sátánt minden alkalommal, amikor hozzánk jön hazugságaival és megtévesztéseivel.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

 

Az ördög nem akarja, hogy tudjuk róla az igazságot

„Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” Jakab 4:7.

„A békesség Istene pedig összezúzza a sátánt lábatok alatt hamarosan. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” Róma 16:20.

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10.

„És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.” Jelenések 12:9–11.

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1 Péter 5:8–9.

„Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” 1 János 4:4.

„Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja.” 1 János 3:8.

sátán nem akarja, hogy tudjuk, nincs mitől félnünk

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.” Ézsaiás 41:10.

„Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek.” Lukács 10:19.

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” 2 Timóteus 1:7.

Nem akarja, hogy tudjunk a hatalomról, amelyhez hozzáférésünk van

„Mit mondjunk tehát ezekre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?” Róma 8:31.

„De ő ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem… Mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” 2 Korinthus 12:9–10.

„Mégis jól tettétek, hogy közösséget vállaltatok velem nyomorúságomban.” Filippi 4:13.

„Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” 1 Korinthus 10:13.

Az ördög nem akarja, hogy tudjunk a nekünk tett ígéretekről Krisztusban

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16.

„Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata.” Kolossé 1:13–14.

„Nincsen azért most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik Krisztus Jézusban vannak, mert az élet Szellemének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor bűnért való áldozatként tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben.” Róma 8:1–4.

„Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem.” Galátákhoz 2:20.

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” Róma 10:9–10.

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” Róma 5:8.

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsoltárok 103:12.

sátán nem akarja, hogy tudomásunk legyen a feltételekről

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Máté 7:21.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.” Jakab 1:22.

„Mi tanúi vagyunk ezeknek az eseményeknek, és tanúja a Szentlélek, akit azoknak adott Isten, akik engedelmeskednek neki.” Apostolok cselekedetei 5:32.

Nem akarja, hogy tudjunk arról, amit vetettünk, azt le is kell aratnunk

„Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is: mert aki a maga testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Szellemnek vet, a Szellemből fog aratni örök életet.” Galátákhoz 6:7–8.

„Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” Jakab 1:15.

„Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” Máté 16:26.

Olvass többet itt: Vetés és aratás: jót választani

sátán nem akarja, hogy tudjunk a jövőről

„Ne örülj bajomnak, ellenségem, mert ha elestem is, fölkelek, ha sötétségben lakom is, az Úr az én világosságom.” Mikeás 7:8

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.” Filippi 1:6.

„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29:11.

Felfegyverkezve a győzelemre! Isten igéje mindennel felfegyverez bennünket, hogy ellen tudjunk állni Sátánnak és lerombolhassuk munkáját. Nem csoda tehát, hogy az ördög nem akarja, hogy ismerjük az igeverseket! Hogyha Istennek ajánlottuk magunkat szolgálatra, akkor tapasztalni fogjuk, hogy bár az ördög dühöng, mi mégis képesek vagyunk bátran szembeszállni vele, mert Isten megígérte nekünk, hogy győzni fogunk – minden alkalommal! Az eredmény pedig magabiztosság, béke, és nyugalom a szellemünkben. A Szellem gyümölcsei lesznek láthatóak életünkben, és örök életet nyerünk!


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

Keresztes Imahadjárat

Imák vétkeink bocsánatáért és mások megtéréséért

Mondd meg a világnak, hogy ez az esemény meg fogja őket menteni. Sokan fognak megbánást tanúsítani ezen misztikus élmény során. Égető érzést fognak tapasztalni, hasonlót, mint amit a lelkek a tisztítótűzben éreznek. Ez bepillantást nyújt nekik abba, min kell keresztülmenniük azoknak a lelkeknek, akik nem teljesen tiszták, mielőtt megpillantják a Mennyország dicsőséges fényét. Pusztán csak azzal, hogy elfogadják, hogy ez az esemény megtörténhet, túlélhetik azt.
Forduljatok Felém, és mondjátok: „Kérlek, vezess engem nagyszerű Irgalmasságod fényéhez és jóságához, és bocsásd meg az én vétkeimet”; és Én azonnal megbocsájtok nektek.
Közvetlenül a Nagyfigyelmeztetés után mélységes békét és örömöt fogtok érezni a lelketekben.
Tekintettel azokra a hívő emberekre a világon, kiknek gyenge a hitük, óriási a felelősségetek nektek, akik erős hittel bírtok. Nektek ezt a megtérésért szóló imát kell imádkoznotok a többiekért:
„Sürgetve kérlek Isteni Irgalmasságodban Jézus, Drága Véreddel borítsd be a langyos lelkeket, hogy megtérhessenek.” Mondjátok ezt a rövid imát azokért, akikről azt gondoljátok, a legjobban rászorulnak.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Mit fogtok tapasztalni a Nagyfigyelmeztetés alatt és Ima az azonnali megbocsájtásért

2011. április 16. szombat; 10:00
Szeretett leányom, igyekezz, hogy az Én üzeneteimről gyorsan tudomást szerezzenek, mivel a Nagyfigyelmeztetés ideje csaknem elérkezett. Mondd meg azoknak a lelkeknek, akik elutasítják az imádkozást, hogy tegyék félre büszkeségüket és ellenszenvüket, és forduljanak most Hozzám, megbocsájtást kérve. Legyetek tudatában, hogy nagyon sok lélek nem fogja túlélni ezt a küszöbön álló eseményt. Sokan ezek közül a lelkek közül egyszerűen csak lusták, és míg talán mélyen legbelül hisznek Istenben, az Örök Atyában, mégis azt gondolják, hogy majd valamikor a jövőben foglalkoznak lelki életükkel. De akkor már túl késő lesz.
Mondd meg a világnak, hogy ez az esemény meg fogja őket menteni. Sokan fognak megbánást tanúsítani ezen misztikus élmény  során. Égető érzést fognak tapasztalni, hasonlót, mint amit a lelkek a tisztítótűzben éreznek. Ez bepillantást nyújt nekik abba, min kell keresztülmenniük azoknak a lelkeknek, akik nem teljesen tiszták, mielőtt megpillantják a Mennyország dicsőséges fényét. Pusztán csak azzal, hogy elfogadják, hogy ez az esemény megtörténhet, túlélhetik azt.
Forduljatok Felém, és mondjátok: „Kérlek, vezess engem nagyszerű Irgalmasságod fényéhez és jóságához, és bocsásd meg az én vétkeimet”; és Én azonnal megbocsájtok nektek.
Közvetlenül a Nagyfigyelmeztetés után mélységes békét és örömöt fogtok érezni a lelketekben.
A fiatalokat feszélyezi az imádkozás
Sok ember ma a világon elutasítja az imádkozást. Sok fiatal különösen kínosnak és ódivatúnak találja. Tévesen azt hiszik, ha csak megtartják Istenben való hitüket, akkor az imádkozás szükségtelen. Ez nem igaz. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy bejussatok a Paradicsomba, mely után oly erősen fogtok vágyakozni halálotok után. Ha bűnben maradtok, nem fogjátok megízlelni ezt a nagyszerű ünnepet. Csakúgy, mint azok közületek, akik testi erőnlétük megőrzéséért ügyelnek testükre, gondosan megválogatják, mit esznek, és karbantartják magukat, pontosan így kell felkészítenetek lelketeket is. Ha lelketek állapotára nem fordítotok nagy figyelmet, akkor az elgyengül, és hiányozni fog a tápláléka, hogy tökéletes formában legyen.
Ima mások megtérítéséért
Tekintettel azokra a hívő emberekre a világon, kiknek gyenge a hitük, óriási a felelősségetek nektek, akik erős hittel bírtok. Nektek ezt a megtérésért szóló imát kell imádkoznotok a többiekért:
Sürgetve kérlek Isteni Irgalmasságodban Jézus, Drága Véreddel borítsd be a langyos lelkeket, hogy megtérhessenek.” Mondjátok ezt a rövid imát azokért, akikről azt gondoljátok, a legjobban rászorulnak.
Ne feledjétek gyermekeim dicsőséges  Ígéretem: Végül Én fogok győzedelmeskedni . A sátán, a csaló egyszerűen nem élheti túl. Kérlek, hadd védelmezzelek és vigyelek benneteket Magammal. Ne adjátok lelketeket a sátánnak. Mindannyiatokat szeretlek. Kérjetek rendületlenül, minden nap Engem, hogy hiteteket megerősítsem.
Isteni Megváltótok
Az Irgalom és Könyörület Királya
Jézus Krisztus




Még a kis Isteni Irgalmasság imacsoportok is milliókat menthetnek meg

2011. április 16. szombat; 22:45
S
zeretett leányom, a Nagyfigyelmeztetés ideje közel van, egy szempillantás alatt meg fog történni. Mindenki le fog állni teendője közben, amikor tanúi lesznek Nagy Irgalmasságomnak. Elsősorban azokért imádkozzatok, akik halálos bűnben élnek. Szükségük van imáitokra, mert sokuk fog szörnyethalni a sokktól, mikor az általuk elkövetett borzalmakat az Én szemeimen keresztül látják meg. Az Isteni Irgalmasság imádkozása milliókat tud megmenteni, még akkor is, ha az áhítatos szerető követők csak egy kis csoportja is imádkozza.
Nem fogom megadni neked leányom ennek a nagy eseménynek az időpontját. De biztos lehetsz benne, hogy a világban elérkezett az idő. Ahogy a gonoszság megállás nélkül tovább nő az egész világon, úgy fog most mindenhol lesújtani Atyám keze. Nem fog továbbra is a háttérben állni, és nem fogja megengedni, hogy ezek a gonosz bűnösök a sátánnal karöltve tönkretegyék vagy megmételyezzék Gyermekeimet.  Szégyelljék magukat azok a bűnösök, akik saját maguk megszállottjai, és akiket továbbra is szeretek, annak ellenére, hogy beszennyezték magukat gonosz vétkeikkel. Kérlek, imádkozzatok most az ő bűneik bocsánatáért.
Ahogyan a Nagyfigyelmeztetés most bekövetkezik, úgy fogják az emberiséget természeti katasztrófák is sújtani. Az ima az egyetlen fegyveretek most Gyermekeim, hogy megvédjétek magatokat és az emberiséget a Pokol tüzétől.
Amint a Nagyfigyelmeztetésnek vége, béke és öröm köszönt be. Majd azt követően az Új Világszövetség általi üldöztetés fog elkezdődni. Hatalmuk gyengülni fog, ha elegen tértek meg és kitartóan imádkoztok.
Ne féljetek Szeretett követőim, egymás közelében fogtok imádkozni az emberiség üdvösségéért. És lelkek millióit fogjátok megmenteni ezen a módon.
Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus




Én, a ti szeretett Jézusotok soha nem tudnám aláásni saját Egyházamat

 

2012. április 16., hétfő, 18:00
Drága szeretett leányom, hívom Isten minden gyermekét, és biztosítom számotokra, hogy Én, a ti szeretett Jézusotok, soha nem tudnám aláásni saját Egyházamat.
Azonban nem fogok visszavonulni és tétlenül nézni Egyházamat, hogy szétesik egy bizonyos szekta keze által, akinek a Szentszékben nincs joga szerepet játszani.
Mert pontosan ezt próbálja tenni a Hamis Próféta és a csalók, akik a Sátánt bálványozzák.
Ők le akarják dönteni a Katolikus Egyházat és apró darabokra tördelni.
Ez, gyermekeim az, ahogyan a sátán, az ő utolsó lázadása során ellenszegül Istennek, minden dolog Teremtőjének.
Ez a gonosz terv, hogy Egyházamat megsemmisítsék, már 100 éve folyik, de 1967 óta erősödött.
Sok szélhámos tagja ennek a gonosz szektának, akik a sátánt imádják, akik belépnek szemináriumokba, hogy megvessék lábukat a Vatikánban.
Miközben őket Isten elismerte, hatáskörük a mai napig korlátozva volt.  Mivel a végidő közeledik, ez változni fog.

Ez a gonosz szekta most minden hatalmat meg fog mozdítani annak érdekében, hogy egy új helyettest válasszanak Szent Helytartóm, XVI. Benedek Pápa helyett.

Mindazok, akik Tanításaimat ismerik, a Szentmise mondásakor látni fogják a változásokat.

Új világi törvényeket fognak bevezetni, amelyek Kereszthalálomra nézve sértőek lesznek.

Sok odaadó követőm fogja ezt látni, és fájni fog nekik. Észrevételeiket el fogják utasítani, és sok Szentség felajánlását megszüntetik.

Ezért van szükség nagyobb felkészülésre.

Azoknak a katolikusoknak mondom, akiket bántanak és kétségbeesnek: kérlek, ne feledjétek, hogy Én itt vagyok.

Hívjatok Engem, szeretett Jézusotokat, és tudjátok, hogy nem szabad félnetek Tanításaim igazságait hirdetnetek.

Nem szabad félnetek attól, hogy hátat fordítsatok az eretnekségnek.

Én vezetni foglak benneteket, utazásotok során megvédelek titeket, és a Szentlélek ereje által vezetésben lesz részetek.

Szeretett Üdvözítőtök,
Jézus Krisztus



Amint a pogányság végigsöpör a Földön, Isten Igéjét szét fogják szaggatni

 

2013. április 16. kedd 20:40
Drága szeretett leányom, Egyházam számára elkezdődött a Kálvária- hegy megmászásának elvszenvedése, amint az meg volt jövendölve. Mindazoknak, akik az Én Nevemben beszélnek, akik szeretnek Engem és tisztelik Tanításaimat, most szembe kell nézniük ezzel a gyötrelmes úttal Szent Szavam megvédése érdekében.
Amint a pogányság végigsöpör a Földön, Isten Igéjét szét fogják szaggatni. Mindazoknak mondom, akik követnek Engem, hogy emelt fővel járjatok. Soha ne mondjatok le az Igazságról, amikor mások arról akarnak meggyőzni benneteket, vagy arra akarnak rábeszélni titeket – beleértve családotokat és barátaitokat is -, hogy forduljatok el Szent Szavamtól, melyet a Földön eltöltött időm során adtam nektek. Nem szabad gyengítenetek azon szándékotokat, hogy hűségesek maradjatok Hozzám. Néhányan közületek erősek lesznek az üldöztetés útja során. Lesznek azonban, akik el fognak esni. Egyesek feladják. Mások úgy döntenek majd, hogy elfogadják a Szent Tanként bemutatott hazugságokat, és el fognak szakadni Tőlem.
A vállamon fogom hordozni mindazokat, akik teljesen megbíznak Bennem. Védelemben fogom részesíteni mindazokat, akik elég bátrak ahhoz, hogy továbbra is olyan módon mutassák be a Szentmise áldozatot, ahogyan azt megkívánják a szabályok. Védelmezni fogom azon szent szolgáim által bemutatott Szentségeket, akik nem hajlandók sem mozdulni sem pedig elhagyni az Értem végzett szolgálatukat. Azoknak egyáltalán nem kell aggódniuk, akik az Én Gondomra bízták magukat. Azok, akiknek egész életük folyamán megadatott az Igazság, és ennek ellenére Tanításaimat a hazugságok javára mégis el fogják utasítani, félre lesznek dobva Tőlem. Igazságosságom félelmetes: Ne higgye senki azt, hogy lelkiismeret furdalás és minden következmény nélkül a megtévesztés mélységébe süllyedhet.
Az Én Szeretetem elég erős lesz ahhoz, hogy átölelje azokat, akik össze fognak zavarodni ezekben az időkben. Isten minden gyermekét elérem majd, akik keresnek Engem, nem számít, hogy mennyire megfeketedett a lelkük. A zűrzavar közepette megismertetem végre magam, és a Lelkem végigsöpör majd a Földön, éppen akkor, amikor az emberek már azt hiszik, hogy ennél többet nem tehetnek.
Ne feledjétek, hogy Én vagyok az Első és az Utolsó, semmi sem győzedelmeskedhet Felettem, mert Én Mindenható vagyok; és amikor úgy érzitek, hogy a gonoszság már nagyon nyomasztó, melyet Isten ellenségei okoznak a világnak, ne feledjétek, hogy Én itt vagyok. Azért engedem meg ezt a szenvedést, ezt az utolsó üldöztetést, mert ez a végső fegyver a fenevad ellen. E nélkül ő ellopná a világ lakossága többségének a lelkét.
Ez a lelkekért folytatott harc sokkolni fogja azokat, akik valóban szeretnek Engem, mert tanúi lesztek a gonoszságnak, mely azokban az emberekben lesz látható, akiket ti jónak tartottatok. A Sátán minden követ meg fog mozdítani és minden lelket fel fog használni, különösen azokat, akik Hozzám közel állnak, annak érdekében, hogy ők hátat fordítsanak Tanításaimnak. Miközben a csata már javában tombol, a megtéréseknek köszönhetően milliárdok lelkét fogom megmenteni ezen a Küldetésen keresztül.

 

Jézusotok

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1995. április 16.

AZT AKAROM, AHOL ÉN LESZEK, OTT LEGYETEK TI IS

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme által, Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem, az örök Atya, az ő szent Fia, aki meghalt és feltámadott, mert közöttetek él és veletek van mindvégig, hogy országába vigye az övéit Jézus Krisztus és Isten Szent Lelke, a Szentlélek Úristen, ki szent kegyelmével áraszt el benneteket tetszése szerint, a dicső Szentháromság kegyelméből, mindörökké. Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Áldjuk a mindörökké élőt, ki egy és mégis három, kiben a változásnak még az árnyéka sincs, ki mindig ugyanaz mindöröktől és mindörökké. Kinek szeretete öröktől fogva és mindörökké tart, ki a Fiúban küldte el ennek a szeretetnek a bizonyságát, hogy az az ember, ki bűneibe belevakult, kinek értelmük el­homályosult, hogy az is megértse. Mert mit mondott Uratok, Istenetek; ” Nem az iga­zakért jöttem, hanem a bűnösökért.” Kiben földre szállott a fölséges Isten, és közöt­tetek maradt a Fiúban, a világ végezetéig. Kinek szent Lelke keresi a jóakaratú bűnös embert, ki hívogatja, kiknek azt súgja, mit a megváltó Jézus Krisztus szavakkal is kinyilatkoztatott; “Jöjjetek hozzám mindnyájan, kik terhelve vagytok és én megenyhítelek titeket.

Miért nem akartok hát megenyhülni ennél a szent Szívnél, ki annyira szeretett, hogy elvérzett értetek. Miért keresitek a bűnt, miért keresitek a földi örömöket? Miért kábítjátok magatokat? Miért lettetek szenvedélybetegek?

Mert a világ nem ad enyhületet, csak egyedül az a szív adhat, ki elvérzett a keresztfán. Ti pedig elmentek mellette érzéketlenül, bűneitekbe elmerülve. Sőt mi több, káromolva Uratokat teremtőtöket, ki annyira szerette az embert, hogy egyszülött Fiát adta érette. De nemcsak a Fiú szenvedett, mert az egy igaz Isten elválaszthatatlan. Mert egy az Isten, három személyben. Mert mit mondott Uratok, Istenetek? Ki látta a Fiút, az látta az Atyát is. Véges elméteknek ez nehéz. Ezt felfogni csak az tudja, akinek ez fentről megadatott. Ezért áldunk és imádunk egy igaz Istenünk a Szentháromságban, ki keresed és vezeted azokat a lelkeket, kik kinyílnak feléd, és a te végtelen bölcses­ségedben elülteted szívükben a hit fáját és szent kegyelmeiddel ellátod őket, és az üdvösségüket szabad akaratuk alá helyezed. De őrzöd őket Szent Lelked által és felnyitod szemeiket, hogy a bűnt felismerjék és botlásaik után hozzád fussanak bűn­bánó szívvel, mert megígérted, hogy “Erőtökön felül nem engedlek benneteket kísérteni”, mert szent kegyelmed erejével körülveszed a tieidet.

Áldassék, imádtassék a te szerető szent szíved, ó dicső Szentháromság! Mert szent Fiadnak emberi szívet adtál, mert azt akartad, hogy egy légy velünk, és bemutattad azt a halált, mit az embemek meg kell szenvedni, hogy átjuthasson azon a küszöbön, hol a mennyek országa nyílik ki a tieid előtt. Mint szent Fiad meghalt az emberért, legyőzte a halált, mert feltámadott emberi testben – emberi szívével lépett a mennyei dicsőségbe – ugyanúgy az övéinek van feltámadása lélekben és testben. Tudom, hogy ezt véges elmétekkel nem értitek, de higgyétek, mert azt mondotta Uratok: “Azt akarom, ahol én leszek, ott legyetek ti is.” Amit Uratok kétezer évvel ezelőtt mondott, azt most is mondja, mert Krisztus szavai ma is élnek, mert Isten igéi nincs alávetve az időnek, örökké élnek, mert örök érvényűek! Legyetek ebben biztosak. Mert Isten igazságos és hű, nem feledkezik meg ígéreteiről. Mit mondott Uratok, mikor szent szívének szeretete kiáradt felétek: “Ne félj te kicsi nyáj, mert Atyátoknak úgy tetszett, hogy nektek adja az országot.” Minden dicsőség és dicséret tied, te öröktől és örökké élő Atyám, a dicső szentháromságú egy igaz Istenünk, áldott legyen a te szent neved, mindig és mindörökké. Ámen.

Testvérem! Meghallgatja imádat a te Urad és Istened. Haladj ezen az úton, de ne feledd, mindig jobbá és jobbá kell válnod. Küzdj hibáid ellen és kérd Isten szent Lelkének kegyelmi erejét, hogy küzdelmeidben legyen hathatósan segítségedre. Mert ha kérsz adatik, mert ha kopogtatsz ajtót nyitnak neked. Itt nincs megállás, mert a csúcsra törsz. Előtted két út áll, vagy lefelé, vagy fölfelé, megállni nem lehet. Mert aki megáll, az meg van elégedve önmagával és észre sem veszi, hogy szép lassan már csúszik a lejtőn lefelé.

Testvérem, csak előre a nehéz úton felfelé. Vesd le magadról a világ gondját, bízd magad teljesen Uradra és Istenedre! Mentsétek a lelkeket! Az árral szemben mentek, küzdjetek a lelkek megmentéséért, mert megindult olyan folyamat, mit az emberi gonoszság indított útjára. Ki törődik vele, hogy a szent Szűz, a szeplőtelenül fogan­tatott Isten anya, Mária szobrai, képei siratnak benneteket. Megváltótok vért izzad ma is értetek. Sírnak isteni megváltótok szobrai, figyelmeztetve lettetek már évszázadokkal ezelőtt és sírva kémek benneteket az égiek. Látják, és mégis megy minden a pusztulásba. Hányszor mondják a földön: “Hiszem, ha látom!” Látják, és hisznek? Még elkeseredettebben káromolnak. Vakokká és süketekké válnak, mert sem látni, sem hallani nem akarnak. Hagyják magukat sodorni az árral, eszükbe sem jut szembefordulni vele. De Istent káromló rettenetes szájuk Istent vonja felelősségre, hogy miért engedte ezt meg. Eszükbe sem jut, hogy mindennek ők maguk az elő­idézőik.

De van egy kicsi nyáj, aki szembe mer fordulni a viharral, aki árral szemben halad, aki a csúcs felé tör. Ezek azok az imádkozó kicsi lelkek, kik észrevétlenek. Senki sem figyel rájuk. Ha észreveszik is őket, csak hogy kinevessék, hogy beléjük rúghassanak. De ti ne féljetek, Uratok szeme rajtatok nyugszik. Őriz benneteket az örökélet számára és előttetek megy, járhatóvá teszi utatokat. Isten Szentlelke megadja a tisztánlátás kegyelmét, hogy a bűnt még csírájában felismerjétek és a bűnbánat szentsége által Uratok szent Vére harmatával lemos minden foltot lelketekről, mivel a világ befröcsköl benneteket. Ti csak legyetek bizalommal Uratok és Istenetek iránt, mint már mon­dottam, ne féljetek az eljövendőtől. A ti dolgotok az ima! Mint már annyiszor mondottam. A lelkeket imával, a testet munkával kell lefoglalni. Igy tudtok leghat­hatósabban védekezni a gonosz kísértő ellen. A dolgok törvényszerűen haladnak a maguk rendje szerint, mert mint már mondottam, a bűn maga után vonja a büntetést.

Megméretett a világ és kevésnek találtatott. Mert kevés a kicsi bárány, kicsi a nyáj. Sok a farkas és nagy a csorda. Bűn és bűn mindenütt, és ezek a bűnök égbe kiáltanak. Nem tanult az emberiség sem a katasztrófákból sem a háborúkból. Nem hallgatott a fentről jövő figyelmeztetésekre. A gyümölcs megérett, csak idő kérdése, hogy megváljon fájától és pusztulása iszonyatos lesz. De mondom, és ismételen mondom, ne félj te kicsi nyáj, Isten veletek van, és van hatalma rá, hogy megvédje övéit. Mit mondott Uratok az ő főpapi imájában; “Megőriztem Atyám, akiket nekem adtál. Nem is veszett el közülük egy sem, csak a kárhozat fia.” A nyáj Istené, ti pedig úgy éljetek, hogy Uratok magáénak valljon benneteket, mert ti is megvallottátok őt az emberek előtt. Ámen.

Most pedig búcsúzom, áldjon meg benneteket a mindenható örök Isten, a Fiú, a megváltó Jézus Krisztus, kinek szent szíve úgy szeretett benneteket, hogy elvérzett értetek a keresztfán. Isten szent Lelke, ki őriz és irányít benneteket, hogy utatok ne a sötétben járjon, ki a krisztusi úton vezet benneteket. Oltalmazzon a szeplőtelen szent Szűz, Isten anyja Mária. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket kicsi báránykák a viharban és az ordító farkasok között. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020. április 15. Az Úr Jézus…

„Drága kislányom! Most még elképzelni sem tudod azt a boldogságot, amit tartogatok számodra a Mennyben. Megszűnnek a tér és az idő korlátai. Végtelen távlatok nyílnak meg előtted. Oly sebesen szárnyalsz majd, mint a gondolat. Nem lesz betegség, sem könny, sem halál, sem jajkiáltás. Állandó öröm és béke lesz osztályrészed, és mindazoknak, akik osztatlan szívvel, lángolóan szerettek Engem a Földön. Jóllehet nem láthattok dicsőségemben, mert gyönge testetek nem bírná ki. De rátok vonatkozik, amit Tamásnak mondtam: boldogok, akik nem láttak és mégis hisznek.

Amíg a Földön vagytok, hitben éltek. De mihelyst kirepül lelketek testetekből, már a beteljesülésben és a megtapasztalásban fogtok élni. Várd kitörő örömmel, és minden nap imádkozd el a Te Deumot azért, amit tartogatok számodra.

Atyám minden egyes embernek helyet készített Országában. Én azért jöttem, hogy mindenkit üdvözítsek. Sajnos a sátán kísérti a lelkeket. Sokakat meg tud téveszteni. Ha megtérnek Hozzám, megbocsátom és elfelejtem bűneiket. De ha megátalkodottak maradnak, örökre elvesznek. Értük sírok vérkönnyeket. Miattuk küldtem el Édesanyámat, hogy figyelmeztesse őket a világ számos pontján. Sajnos éppen azoknál talál süket fülekre, akik miatt megjelenik. Ha ezek az emberek tudnák, hogy milyen nagy jótól fosztják meg magukat, térden kúszva járulnának szentségeimhez, hogy elnyerjék ígéretemet.

Drága kislányom! A Mennyben vég nélkül fogod imádni, dicsőíteni és magasztalni a Legszentebb Szentháromságot. Addig is, amíg még itt tartalak azért, hogy a rád bízott feladatokat elvégezd, gondolj mindig erre az üzenetemre, amelyet azért adtam, hogy megvigasztaljalak, és tudassam veled, hogy az idő közel. Megáldalak téged Szívem végtelen, örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Zsid 8, 8. 10: „mondja az Úr”

2 Tessz 2, 3-12 „előbb be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani. Nem emlékeztek, hogy minderről beszéltem nektek, még amikor nálatok voltam? Tudjátok azt is, mi késlelteti föllépésének idejét. A gonoszság titka már munkálkodik, csak annak kell még az útból eltűnnie, ami még késlelteti. Akkor majd megjelenik a gonosz, de Urunk, Jézus elsöpri szája leheletével, és megsemmisíti jövetelének tündöklésével. Megjelenését a sátán erejéből mindenféle feltűnő tett, jel és hamis csoda kíséri, meg mindenféle gonosz csábítás is, azok vesztére, akik elkárhoznak, mert nem voltak fogékonyak az igazság szeretetére, ami üdvösségükre szolgált volna. Azért szolgáltatja ki őket az Isten a kísértés hatalmának, hogy higgyenek a hazugságnak. Így azok, akik nem hittek az igazságban, hanem a gonoszságban telt kedvük, mind ítéletet vonnak magukra.”

Mt 24, 21-22: „Akkora lesz a gyötrelem, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mindmáig és nem is lesz. Ha nem rövidülnének meg azok a napok, nem menekülne meg egyetlen ember sem. De a választottak kedvéért megrövidülnek azok a napok.” 29-31: „Mindjárt e gyötrelmes napok után a Nap elhomályosul, a Hold nem világít, a csillagok lehullanak az égről, és az egek erői megrendülnek. Akkor feltűnik az égen az Emberfia jele, és a mellét veri a föld minden népe, mert látja, amint az Emberfia eljön az ég felhőin, nagy hatalommal és dicsőséggel. Elküldi angyalait hangos harsonaszóval, s összegyűjtik a választottakat a szélrózsa minden irányából, az ég egyik szélétől a másikig.”

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Eligazodni az információk áradatában

Kedveseim, amikor figyelemmel kíséritek az eseményeket, ne mélyüljetek el rögtön a gondolatokban, hogy mit és hogyan tegyetek! Imádkozzatok és bízzatok a Szentháromság kegyelemosztó bőkezűségében! Ha csupán az eseményekre koncentráltok, könnyen félreinformálódhattok, mert az igazság ismerete Isten kezében van. Az imádsággal az Isten-ismeret gazdagságába merülhettek, mely feltárja szívetekben az igazságot. Akkor ez valóban szabaddá tesz benneteket és nem lesztek megkötözve az információ-áradattól. Az imádságban való elmélyülés megerősíti a Szentháromsághoz való tartozásotokat. Teljetek el az Úr iránti bizalommal, hogy megmeneküljetek lelketek békétlenségétől.

2013. 04. 15. Anna Terézia
https://engesztelok.hu/lelkielet/eligazodni-az-informaciok-aradataban

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Hogyan tudjátok biztosítani, hogy családotok és barátaitok beléphessenek a Mennyországba

2011. április 15. péntek; 15:30
Szeretett leányom, boldog vagyok, mert oly sok jó és ájtatos Követőm gyűlik össze a Nagyhét során, hogy közösen fejezzék ki tiszteletüket a mindenkiért hozott áldozatomért. Az áldozatért, melyet szívesen hoznék meg újra és újra, hogy mindannyiatokat megmentselek. Mélységes szeretetet érzek mindannyiatokért a földön, mindenkiért, aki Isten, az Örök Atya, az Emberiség Teremtőjének Szent Akarata által lett teremtve.  Mindannyian egy nagyon különleges helyet foglaltok el az Én szívemben, még azok is, akik nem ismernek engem.
Ha olyan életet ígérnének nektek itt ezen a földön, mely egészséget és boldogságot ajánlana nektek, sokan élnétek a lehetőséggel. Annyira elszántak vagytok, hogy a test szükségleteit kielégítsétek. Ha az embernek fel lenne ajánlva a Paradicsom a Mennyben, nehezen tudná azt elképzelni. Én megértem, hogy a langyos léleknek élénk képzelőerőre lenne szüksége, hogy ezt a dicsőséges helyet egyáltalán fel tudja fogni. A langyos lélek mindig is küzdeni fog, hogy el tudja képzelni ezt a dicsőséges létet.  Csakis azok a lelkek tudják elképzelni, akiknek erős a hitük Isten létezésében. Az egyetlen módja annak, hogy igazán megértsétek a drágakövet (megj.: a Paradicsomot a Mennyben), mely mindannyiatokra vár, a hitetek megerősítése. Az elérésének egyetlen módja, hogy kitartóan kell imádkozni, hogy megpillantsuk az igazságot, a világosságot, a tündöklő jövőt, mely mindazokra vár, akik tisztelik Istent, a Mindenség Atyját. Hívők, nektek imádkoznotok kell barátaitokért, házastársaitokért, rokonaitokért, szüleitekért, testvéreitekért, és a gyermekekért, a kicsinyhitűekért. Ha az Én Isteni Irgalmasságom rózsafüzérét mondjátok értük, azzal megmentitek a lelküket. Ez az Én ígéretem számotokra most.
Szeretett Megváltótok
Jézus Krisztus

Ébredjetek rá az Igazságra, mielőtt túl késő


2011. április 15. péntek; 22:00
Drága, szeretett leányom, meg kell mondanod a világnak, hogy az Én Legszentebb Akaratomat követnetek kell most, ha az emberiség örök életet akar. Ez a földi világ – ugyan sok ígérettel bír -, sosem fogja éhségeteket csillapítani. Ha első szüleitek, Ádám és Éva vétke nem lett volna, akkor igen, lehetséges lett volna, hogy örök boldogságban éljetek, akadályok nélkül. Mivel a csaló mindenütt jelen van, ő nem fogja engedni egyikőtöknek sem, hogy életét az Én irányomban tervezze. Ravasz, egy hazug, folyamatosan azon fog igyekezni, hogy biztosan bűnbe essetek a különféle kísértések által. Azonban igen nehéz lesz neki, hogy közeletekbe férkőzzön, ha a kegyelem állapotában vagytok, melyet a gyónás és az Áldott Szentségek által érhettek el.
A Szent Rózsafüzér különösen hatásos a sátán ellen, amiatt a hatalom miatt, melyet Isten, az Örök Atya adott az Áldott Szűznek, az Én Édesanyámnak. Ő óriási hatalommal bír a csaló felett. A csaló tehetetlen az Én Édesanyámmal szemben, és ezt a csaló tudja. Ha engeditek az Én Szent Édesanyámnak, hogy vezessen benneteket a kegyelmek felé, ő közbenjárhat értetek, és akkor ellene tudtok állni a csaló befolyásának.
Miközben az emberek ma a boldogság és béke felé igyekeznek ezen a földön, valami titkos receptet keresnek. Eközben azzal töltik az időt, hogy próbálnak rájönni a boldogság, az anyagi gyarapodás és a béke titkára az életükben.  Új megoldásokkal, ötletekkel állnak elő, melyek mindegyike a meggazdagodási sémákon alapul. Függetlenül valamennyi felsorakoztatott érvtől, melyek többsége a pszichológiailag vezérelt idealizmuson alapszik, egyszerűen lehetetlen a békét és a boldogságot elérnetek az életetekben, ha nem hisztek Istenben, az Örök Atyában. Ő az egyetlen élet-adó. A Hozzá való közelkerülés nélkül, üres lelkűek lesztek.
Azok közületek, akik jelentős időt töltenek azzal, hogy megpróbálják cáfolni az Én létezésem, idejüket olyan álmok kergetésére fecsérlik, melyek sosem válnak valóra. A Teremtőtökkel, a Legfelsőbb Lénnyel, aki ezt a világot teremtette, a Vele szembeni makacs elutasításotok benneteket az örök sötétség mélyére fog vezetni. Sok ember, akik életükben, hozzátok hasonlóan különösen hosszasan tagadták Isten létezését, olyan hazugságok terjesztése által, hogy nem létezik olyasmi, mint Isten az Atya, ők most sajnos a pokol mélyén vannak saját választásuk miatt. Ne engedjétek, hogy ez megtörténjen a ti lelketekkel, mert a pokolra jutott lelkek, úgy égnek, mintha még mindig eleven húsból lennének. Mennyire nevet a sátán a tudatlanságotokon. Amikor tagadjátok az Istent, akkor az örök boldogsághoz való jogotokat tagadjátok meg. Ez ugyanaz az örök boldogság, melyet fáradhatatlanul kerestek ebben a világban. De ez elérhetetlen ezen a földön.
Soha ne éljétek az életeteket úgy ezen a földön, mintha ez lenne az egyetlen része létezésetek körforgásának. Mert nem ez az egyetlen. Az igazi otthonotok a Paradicsomban lesz, Velem.
Szerető Megváltótok

Jézus Krisztus



Az Én maradék Egyházam az a két tanú, akikre a Jelenések Könyve utal

2012. április 15., vasárnap, 19:16

Drága szeretett leányom, tisztában vagyok azzal, hogy ezek közül az üzenetek közül néhánynak nem sok értelme lesz számodra, de neked meg kell bíznod Bennem, és tudnod kell, hogy Nekem ki kell nyilatkoztatnom a Jelenések Könyvének a tartalmát, hogy a lelkek megtudják, mire számíthatnak ezekben az időkben.

A kicsinyhitűekhez szólok, akik elfogadják a neked, ezen prófétának adott Szavamat: tudnotok kell, hogy az alázat és a vágyakozás, amely az Irántam való tiszta szeretetből született, közelebb hozott benneteket Szentséges Szívemhez.

Ti vagytok az Én maradék Egyházam. Ti vagytok az Egyház, amelyre a Jelenések Könyve utal.

Ti vagytok az asszony szüleménye, aki fiúgyermeket szült, és akit kiűztek a pusztába, ahol majd el lesztek különítve, de majd egyként egyesülni fogtok, hogy hirdessétek Szent Szavamat, és hogy az Evangélium igazságát prédikáljátok.

Az asszony az Én igaz Egyházamat szüli, az Én hűséges nyájamat, amelyet a Hamis Próféta nem tud majd félre vezetni.

Benneteket, az Én Egyházamat, 1260 napra a pusztába fognak űzni, ahol majd menedéket találtok. De a Szentlélek ajándéka által, Szeretetem gyümölcsével fognak táplálni benneteket.

Az Én Keresztény Egyházam hűséges tagjai lesznek azok – beleértve felszentelt szolgáimat és mindazon követőimet is -, akik elutasítják a Hamis Prófétát, és akiknek egyben kell tartaniuk Egyházamat.

Ti titokban fogtok tisztelni Engem, mert a Hamis Próféta uralma alatt a Szentmise a felismerhetetlenségig meg fog változni.

Ti vagytok az Én igaz követőim, és a Mennyország minden kegyelme kiárad értékes lelketekre.

Mennyire szeretlek benneteket gyermekeim, és ti mennyire enyhítitek Szenvedéseim! De mennyi fájdalom van a Szívemben azon követőim miatt, akik nem lesznek hajlandóak hallgatni Rám.

Ők, a Hamis Próféta hálójába kerülnek, a sötétségbe, és Én nem tudom megmenteni őket.

Saját akaratuk által arcul fognak ütni Engem.

Maradék Egyházamnak terjesztenie kell az Igét a többi gyermekem számára, beleértve azokat is, akik egyáltalán nem ismernek Engem.

Nektek, az Én Maradék Egyházamnak, hirdetnetek kell próféciáimat és Szent Szavamat azoknak, akik nem keresztények, vagy akik nem ismerik a Tízparancsolatot.

A ti feladatotok annak biztosítása, hogy olvassák és megértsék a Szent Bibliát.

Rajtatok fog múlni, hogy tájékoztassátok a világot a Jelenések Könyvében található pecsétek teljes jelentéséről, melyeket az Irgalmasság Máriáján keresztül nyilatkoztatok ki.

A Két Tanú a Jelenések Könyvéből:

Ti, követőim, egyike vagytok annak a Két Tanúnak, amelyekre a Jelenések Könyve utal, és akiket a Mennyország védelmezni fog.

Szavamat, mint egy hullát félredobhatják, amelyet nektek, a Maradék Egyházamnak adok, de az Én Szavam sohasem fog megsemmisülni.

A két tanú közül a második, a zsidók lesznek.

A két gyertyatartó: az Én Keresztény Egyházam, a hagyományos és az igaz Egyház, és azok a követőim, akiket a Hamis Próféta majd félre fog állítani.

A két olajfa: Izrael Ó és Új Jeruzsáleme.

Ők, a zsidók, tudni fogják végre, hogy Én vagyok a Messiás, az igazságról szóló prédikálásaikat pedig szintén elvetik majd, és a Hamis Próféta meg az Antikrisztus kidobják őket, hogy elrothadjanak, akár egy hulla. De ez a választott nép most sem fog elpusztulni.

Mindkettő legyőzöttnek fogja magát érezni, de ez nem így lesz, mert ti fogjátok megalkotni a többi vallással egyetemben az Igaz Egyházat, az Új Jeruzsálemet, amely a hamuból fog felemelkedni.

Ti túl fogjátok élni a szörnyű monarchiát, amely a Hamis Próféta és az Antikrisztus vezetése alatt keletkezik, akik majd mindketten a tüzes tóba vetetnek, ami maga a Pokol.

Ez az üldöztetés nem fog sokáig tartani, és ti nagy erőt fogtok kapni, és védelemben fogtok részesülni.

Segítséget fogtok kapni, és sok vezető fog közületek kiemelkedni, hogy átvezessenek benneteket ezen az időszakon.

Sokan közületek szentek lesznek az Én Új Paradicsomomban, és mivel segítettek Maradék Egyházam felépítésében a Földön, az Új Ég és Föld idején, amely Második Eljövetelem után jelenik meg, együtt fognak uralkodni Velem.

Azoknak közületek, akik nem Velem tartanak, egy nagyon rövid döntési idő lesz adva.

Ti vagy a Hamis Prófétához fogtok tartozni, és Ellenem lesztek, vagy Mellém álltok.

Ha az elsőt választjátok, akkor a lelketeket ellopja majd a Csaló. Keményen hangzik, de ez az igazság.

Jelenlétem bizonyítékát Isten minden gyermeke meg fogja kapni a Nagyfigyelmeztetés alatt.

Imádkozzatok, hogy elfogadjátok majd az igazságot, hogy ezt követően már ez, hogy: „Én vagyok a ti szeretett Jézusotok, aki az égből hív benneteket, szemeitek megnyitására, hogy látni tudjatok, és hogy úgy tudjatok hallgatni, hogy hallani is tudjatok” – mielőtt még túl késő lenne.

Szeretett Jézusotok


Sokan nem lesznek elég erősek ahhoz, hogy harcoljanak az abortusz, az eutanázia és az azonos neműek házassága ellen

 

2013. április 15. hétfő 18:20

Drága szeretett leányom, Isten ellenségei most nagy számban kelnek fel minden nemzetből, hogy elítéljék Isten Törvényeit.

Sok új törvényt fognak bevezetni minden országban és minden egyházban. A törvények nagy része ellentétben lesz a Szent Bibliában lefektetett
Mindenfajta bűnt törvényesíteni fognak, mert a fenevad sötétsége beborítja majd a világot. Azokat, akik ellenszegülnek ezeknek a törvényeknek, mint hóbortosokat elutasítják és megszállottakká nyilvánítják. A hangjukat azok fogják majd elnyomni, akik magukévá teszik a szekularizmust, mintha az egy hiteles vallás lenne. Minden észérvet fel fognak használni, hogy gonosz törvényeiket erőszakkal érvényre juttassák, és sokakat meg fognak téveszteni, mivel az emberi jogokat fogják eszközként felhasználni azért, hogy másokat ellenőrizzenek.
Sokan nem lesznek elég erősek ahhoz, hogy harcoljanak az abortusz, az eutanázia, és az azonos neműek házassága ellen. Aztán, amint a törvényeket hatályba léptetik, a Katolikus Egyház bejelenti reformációját (megújulását), miszerint minden emberi jogot és vallást elismer. Ezt követni fogja majd egy szörnyű megosztottság azok között, akik a Szentlélektől megkapták a szellemi megkülönböztetés ajándékát, és akiknek egyetlen vágya az önszeretet, és akik elutasítják Istent. Ők úgy vélik, hogy Isten és az Én Tanításaim akadályozzák életmódjukat, melyről azt hiszik, hogy egy szabad életstílus.
A hatalmas globális elit-szervezet, mely a világ minden szögletébe beszivárgott, új egyházi törvényeket és összeesküvést fog megtervezni a vezetők megdöntésére, miközben ugyanabban az időben háborúkat dolgoznak ki, melyek pusztítást fognak magukkal hozni. Ezek annyira büszkék és a sátáni istenítéshez oly nagymértékben hűségesek, hogy azt hiszik, ők nélkülözhetetlenek. Mennyit kell majd szenvedniük gonosz tetteikért! Miközben ők hiszik, hogy ellenőrizhetnek másokat, és fondorlatos tervüket másokon kivitelezhetik, Atyám Keze le fog csapni rájuk. Csak annyi idő lesz nekik adva, hogy hátat fordítsanak. Azután egyik a másik ellen fog fordulni, és elpusztítják egymást. Olyan nagy lesz a szenvedésük, hogy még a vége felé sem lehet majd őket rábírni arra, hogy vegyék észre mi vár rájuk, ha továbbra is ragaszkodnának a gonoszhoz.
Ami az emberek többségét illeti, akik nem hisznek Istenben, először csak nagyon keveset fognak észrevenni ezekből az eseményekből. Majd csak miután a szabadságukat korlátozni fogják, fognak szembeszállni nyíltan a saját nemzetükön belüli igazságtalanságokkal. Akkor majd fel fogják ismerni a rémtettet, mely éppen azért jött létre, mert Isten Fényét kioltották. Ennek helyébe a sötétség, az üresség, az éhség és a szeretet hiánya fog kerülni. Az ember majd csak ez után fog Isten Irgalmáért kiáltani. Én ott leszek majd arra várva, hogy vigaszt nyújtsak nekik és megmentsem szegény, megrémült lelküket.

 

 

Jézusotok

 


A Kereszt a ti összekötő láncszemetek az Örök Élethez. Ne hagyjátok el soha a Keresztet

 

2014. április 15. kedd, 20:15

Drága szeretett leányom, amikor szeretett követőim a Nagypénteket ünneplik, emlékezniük kell arra, hogy Szeretetem milyen nagyon kiterjed az egész emberiségre.

Azok, akik üldöztek s aztán megöltek Engem, tele voltak gyűlölettel, és a szívük kőből volt. Annak ellenére, hogy gyűlöltek Engem, meghaltam értük, és megváltásuk érdekében súlyos kínokat szenvedtem, hogy meg lehessen őket váltani. Mégis ma nagyon sok ember gyűlöl és megvet Engem – a számuk tömérdek -, hogyha én felfedném előttük mindazt a rosszat, ami pusztítja a lelküket, képtelenek lennének felállni.

Ellenségeim mindenhol harcolni fognak azon próbálkozásom ellen, hogy az Igazság Könyve által felkészítsem a világot. A legrosszabb támadás a sátáni csoportoktól fog jönni, akik közül sokan Kereszténynek tettetik magukat, hogy így szabadjára engedhessék haragjukat, s közben megjátsszák azt, hogy a hitüket védik. Ilyen módon használja fel a Sátán az ő készséges áldozatait, hogy a Munkámat támadja. Milyen nyomorult a lelkük, és Én nagyon szomorú vagyok, mivel ők továbbra is elárulnak Engem, sárral dobálnak, és hazugságokat terjesztenek Szavamról azon fáradozván, hogy Irgalmas Szívemtől ellopják a lelkeket.

A gyötrelem Könnyeit sírom ezen a héten, mert az idő rövid és tudom, hogy nem számít mennyire sírok, mégis sok lélek hátat fog fordítani Nekem. Miért utálnak ennyire Engem ezek a lelkek? A válasz az: hogy nincs szeretet bennük Irántam. Sokan félelmetesnek találják, hogy a gyűlöletet, amelyet a szívükben Irántam éreznek, nem lehet elmosni. Annyira megszállta már a gonosz őket, hogy a nap minden percét azzal töltik, hogy Engem átkozzanak.

Az emberek nagy többsége többé már nem hisz Bennem – azok, akik hisznek Bennem, csak egy csekély szám a lelkek óceánjában, melynek nagysága kiterjed a Föld egyik sarkától a másikig. De Én megígérem nektek, hogy annyi lelket fogok összegyűjteni, amennyit csak tudok, és az Irántatok érzett Szeretetemnek köszönhetően, Irgalmamat még azok között is ki fogom terjeszteni, akik azt meg sem érdemlik. Milyen nagy örömmel fogadom a jó, szerető és azokat a tiszta lelkeket, akik a Színem elé járulnak. Ők nagy örömmel töltenek el Engem. Ó, mennyire enyhítik Sebeimet. Milyen nagy megkönnyebbülést hoznak abban a szomorúságban, amelyet elviselek a szegény bűnösökért, akiknek fogalmuk sincs az Új Királyságomban lévő nagy boldogságról, amelyet megígértem nekik. Sajnos nagyon sok lélek el fogja dobni a kulcsot, amelyet az Örök Élethez adtam nekik – és miért? Egy értelmetlen életért, egy olyan életért, mely tele van bizsergéssel és üres ígéretekkel. Egy unalmas fárasztó élet, amely nem hoz életet magával – csak azt, ami porban végződik. Én vagyok a ti életetek. Én hozok életet nektek. Ha elfogadjátok Kereszthalálomat, és elismeritek Feltámadásomat, a halált nem fogjátok elszenvedni soha.

Nektek, ennek a generációnak, a következőket mondom: Ti, akik Velem vagytok, a halált nem fogjátok elszenvedni – még a test halálát sem. Azoknak, akik a bűn által elárulnak Engem, amikor megadatik nektek az Igazság, nem lesz életük. Így tehát nektek, szeretett követőim, soha nem szabad félnetek ettől a Küldetéstől. Én foglak, és elárasztalak majd benneteket mindazokkal az Ajándékokkal, amelyekkel Atyám már alig várja, hogy elhalmozzon mindnyájatokat, miközben végre összegyűjti gyermekeit Királyságába, melyet megígért nektek, amikor elküldött Engem, az Ő egyetlen Fiát, hogy Kereszthalálom által megmentsem a lelketeket. A Kereszt a ti összekötő láncszemetek az Örök Élethez. Ne hagyjátok el soha a Keresztet. Az Én halálom volt a ti utatok az Örök Élethez. Keresztem nélkül a halál győzedelmeskedne azok felett, akik azt elutasítják.

Jézusotok


Előzmények uzenete.blogspot.com
Virrasszunk!

Mi, a magyar fajnak egyes tagjai, akik egész éltükön keresztül szolgáltuk a nemzetiség és szabadság angyalát és semmi nem törhette meg szent hitünket, hogy egykor bizonyosan kimondhatatlan nemzeti díszre fog virulni a magyarság, mi ne gyengüljünk gyáva panaszra, habár létünk Istene csak áltatás lett volna is.
Álljunk ki -- keblünket kettôztetett erôre lelkesítve -- mindnyájan a gátra és akár volna most utolsó óránk, akár csak most fakadna nemzeti létünk szebb hajnala: ,,virrasszunk!''...
...Valóban virrasztanunk kell!
Virrasszunk pedig azért, nehogy pompás és hízelgô, de csak csábeszmékkel teljes szavakkal a maga legnagyobb kárára a sokaság a józanság útjából elcsábíttassék!
Virrasszunk, nehogy gyengéinek hízelegve, restségének tömjénezve, vérét felizgatva, indulatosságát felhasználva, álpróféták a közelégedetlenség mérgét a közösség közé hintsék!
Virrasszunk, nehogy hetvenkedések és minden érdekek egymás ellen és tűhegyre állítása által tökéletes forrásnak induljon a magyarság, és az egyesség isten-angyala helyett a viszálykodás ármánya üsse fel köztünk tanyáját!
Virrasszunk, nehogy büntetlenül emelhesse fel parancsoló szavát köztünk a felszínes elbizakodás, s gôgjében büntetlenül ne tiporhassa mindazt, mit a szerényebb, de éppen olyan ôszinte, sôt tán ôszintébb hazafinak keble rejt!
Virrasszunk, nehogy felbôszült garaboncként szilaj erôvel ostoroztassanak honunk külön ajkú népei a magyarság megkedveltetésére, hanem annyira becsülje meg a magyar magamagát és másokat s a csinosodás, értelmi súly és jóízlés annyi bájával fogja magát körül, hogy erkölcsi erôvel vonzza magához a honnak különféle felekezeteit!
Virrasszunk végre, nehogy rögtönzés, minden ok nélkül való gyanúsítás, ijesztgetés, és durva erôszak legyenek a megbecsült hazafiság jelei, hanem csak a tűrnitudás, mérséklet, józan tapintat és mély bölcsesség nyerje bérül a polgári érdemkoszorút!

(Széchenyi könyörgése, Sík: DB, 853)
forrás: magvető lista 2002

Babilon pusztulása

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)
     Van egy jóslat, ami azt mondja, hogy a fekete és a fehér pápa egyszerre fog elpusztulni; ez is csak napjainkban válhat valósággá, amikor két hitehagyott üldögél a vatikáni vendégházakban.

Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A vészt hozó undokság Isten templomában
  • Abruzzo-Molise-Puglia
  • Adoráció-Örökimádás
  • Advent-Kisböjt-Úrjövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Adventi túlzások
  • Afrikai Hamis Béke
  • Akik BeDőltek az Antikrisztusnak, életükkel fizetnek, ha nem térnek észhez, s fel nem ébrednek...
  • Áldás
  • Alföld
  • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
  • Amerikai Hamis Béke
  • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
  • Anzix
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
  • Ausztria
  • AusztrálÁzsiai Hamis Béke
  • Bács-Kiskun
  • Baranya
  • Bazilicata
  • Békés
  • Bizalommal Új Esztendőben Krisztussal! - Bízd Újra Életed Krisztusra! - Biztos Úton Életünk …
  • Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Böjt-engesztelés-ima
  • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
  • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
  • Budapest
  • Calabria
  • Campania
  • Csongrád-Csanád
  • Dunántúl
  • Ébredések, jelenések
  • Egri Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Éltető Figyelmeztető Csodák
  • Emilia-Romagna
  • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmezõ-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Erről mégis miért nem beszélnek?
  • Északkelet-Olaszország
  • ÉszaKözép-Magyarország
  • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Esztergom-Vác
  • Európai Hamis Béke
  • Európai látnok által követvén
  • Fatimai Boldogságos Szűz
  • Fejér
  • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
  • Franciaország
  • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
  • Frissülés
  • Gomora Szodoma Technika
  • Gondolkodó Szemlélődő
  • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
  • Gyökereink
  • Győr-Moson-Sopron
  • Hajdú-Bihar
  • Hamis Béke
  • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
  • Heves
  • Himnusz
  • Hiszek Magyarország feltámadásában
  • Hűvösvölgy, Városliget, Viharbükk még nem épül, az ösvényt ne tévesszük szem elől...
  • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
  • Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják állítani őket.
  • Ízelítő
  • Irányadó: Salzburg 1984-től
  • Jász-Nagykun-Szolnok
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
  • John Ramirez
  • Kadarkút-Siófok-Veszprém
  • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Kanonok
  • Karácsony
  • Karácsonyban van a Mindenség
  • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
  • Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében
  • Keresztény életek, filmek, történetek
  • Keresztút
  • Ki lehet a hamispróféta legnagyobb barátja?
  • Koldus
  • Komárom-Esztergom
  • Krisztus Feltámadott! Valóban Feltámadott!
  • La Salette-Fallavaux Miasszonyunk
  • Lazio
  • Legendák, mesék, mondák
  • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
  • Liguria
  • Lengyelország
  • Lombardia
  • Lourdesi Szeplőtelen Fogantatás
  • Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen
  • Marche
  • MártírSors
  • Második Pünkösdre Készülődvén
  • Meddig még?
  • Medjugorje Béke királynője
  • Mijo Barada
  • Monasztikus
  • Munkanapló
  • NagyBöjt-Negyvenlőböjt
  • NagyHét
  • Nógrád
  • Nyár
  • Olvasó gondolkodó
  • Örökimádás
  • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
  • Örömhír
  • Örömhír
  • Ősz
  • Őszinte alázatos erkölccsel
  • Pehm Mindszenty József
  • Pest
  • Piemont
  • Prohászka Ottokár
  • Rák
  • Romboló Vakoló
  • Rózsafüzér a démoni erők megkötözésére
  • San Sebastian de Garabandal-Rosario-Kármelhegyi Miasszonyunk.
  • Somogy
  • Sopron-Vác-Mohács
  • Svájc
  • Szabályozott
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Szardínia
  • Szent Mihály Barlangjában Monte San Angelon
  • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
  • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
  • Szeretetláng
  • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
  • Szerzetesrendek feloszlatása
  • Szicília
  • Szlovénia
  • Tavasz
  • Tél
  • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
  • Tested a Szentlélek temploma. Nem szabad megfertőzni, megsemmisíteni vagy megégetni.
  • Titeket is üldözni fognak
  • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
  • Tolna
  • Toszkána
  • Üzenet
  • Üzenet
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • Vas
  • Veneto
  • Veszprém
  • Veszprémi Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Zala
  •  

    2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

    2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

    2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

    2019. június 8-a óta szerkeszthetlenek:

    2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

  • Adni, hogy még többet adhassak!
  • Ahogy kapom, úgy adom!
  • Délvidék
  • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
  • Felvidék-Kárpátalja
  • Őrvidék-Gyepüvidék
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • 2022. május 2-a óta szerkeszthetlenek:

  • Jézus az Emberiséghez
  • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
  • Kolduló rendek
  • Monasztikus rendek 
  • Pünkösd-ElJövet
  • Segítek, hogy segíthessek!
  • Szabályozott rendek

     

  • Free counters!

     

    „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”


    „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”



    Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
    életem egyedüli Reménye,
    lelkem egyedüli Világossága!
    maradj velem ezért Krisztusom!

    Bűnöm beborít engem,
    és bánom, hogy vétkeztem.
    Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
    ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
    jöjj, és újíts meg,
    mozgass meg bölcsességeddel,
    és Szentlelked uralkodjék bennem!
    Amen


    „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”


    „Jöjj Szentlélek. Gyere és érintsd meg az embereket, hogy megtérítsd őket, hogy ne hagyják annyian megbántani Urunkat. ”

     

     

    Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

     

    https://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf



     

    Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

    Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.



    Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.



    1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
    és szívünk, lelkünk töltsed el!
    Te alkotád a szíveket,
    hozd nekik bő kegyelmedet!

    2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
    kit ád nekünk az Alkotó,
    te, élő forrás, égi láng,
    szent kenet, égből szállj le ránk!

    3.    Te, hét ajándok kútfeje,
    Atyánk kegyelmes jobb keze,
    az Úr erős ígérete,
    sugalmas ajkak ihlete.

    4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
    és szállj szívünkbe, Szeretet!
    Ha testünk gyarló, s lankadunk,
    légy mindig éber gyámolunk!

    5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
    Szent békességed add nekünk!
    Te járj, Vezér, utunk előtt,
    veszélytől védjen szent erőd!

    6.    Add, ismerjük meg az Atyát
    teáltalad, és egy Fiát,
    és kettejüknek Lelke, te,
    örökre légy lelkünk hite!

    7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
    s ki felkelt sírból, szent Fiát,
    s a Lelket, szívünk vigaszát,
    most és örök időkön át!



     
    Uram, az évek alatt elviseltél bűneimmel együtt, és mindezekkel együtt megszántál engem. Minden módon téves irányba vezettek, de most már többé nem fogok vétkezni. Bántottalak Téged, és igazságtalan voltam Veled. Nem leszek többé ilyen. Ellene mondok a bűnnek, ellene mondok a gonosznak, ellene mondok a hamisságnak, amely befeketíti lelkemet. Szabadítsd meg a lelkemet mindattól, ami szentséged ellen van.
    Könyörgök Hozzád, Uram, ments meg minden gonosztól. Gyere Jézus most, gyere most és maradj a szívemben.
    Bocsáss meg nekem, Uram, és engedd meg, hogy Benned nyugalomra leljek, mert Te vagy az én Védelmezőm, a Megváltóm és a Fényem, és csak Benned bízom.
    Mától fogva minden időben áldalak Téged, Uram.
    Elutasítom a gonoszt és más isteneket és bálványokat, mert Te vagy a Leghatalmasabb a világ felett, messze felette állsz minden más istennek.
    Hatalmas karoddal ments meg a betegségtől, ments meg engem a fogságból, ments meg engem a bajtól és győzd le ellenségemet, a Sátánt. Jöjj gyorsan segítségemre, ó, Szabadítóm!
    IMÁDKOZZUNK!!!
    RÓZSAFÜZÉR + NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA FOLYAMATOSAN,KINEK MIKOR VAN ERRE IDEJE...
     
     

    NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA, MELYET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ADOTT MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA

     

    Szentháromság egy Isten, alázattal kérlek, hogy Szűz Mária, Szent Mihály Arkangyal, az összes angyalok és szentek közbenjárására add meg azt a nagy kegyelmet, hogy a sötétség erőit legyőzhessük Magyarországon, Lengyelországban…. és az egész világon, a mi Urunk Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért, drága Szent Vérének kiontásáért érettünk, Szent Sebeiért, a kereszten való szenvedéseiért, és minden szenvedéséért, melyet Passiója és egész földi élete során a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.
    Könyörgünk Urunk, Jézus Krisztus, küldd el szent angyalaidat, hogy a gonosz erőit letaszítsák a pokolba, a kárhozatba, hogy Magyarországon, Lengyelországban….és az egész világon eljöhessen Isten uralma, és Isten kegyelme áradjon minden szívbe, hogy ez által Magyarország, Lengyelország…és minden ország a Te békéddel teljen el.

    Mi Nagyasszonyunk és Királynőnk, tiszta szívből könyörgünk Hozzád, küldd el szent angyalaidat, hogy letaszítsanak a pokolba, az örök kárhozatba minden gonosz lelket, kiknek el kell veszniük.

    Szent Mihály Arkangyal, a mennyei seregek vezére, az Úr Téged küldött e nagy mű megvalósítására, hogy az Úr kegyelme örökösen velünk lehessen. Vezesd mennyei seregedet, hogy a sötétség erői véglegesen a pokolba, a kárhozat helyére kerüljenek. Egyesítsd minden erődet, hogy legyőzd Lucifert és bukott angyalait, kik Isten akarata ellen fellázadtak, és most a lelkek vesztére törnek. Győzedelmeskedj, mert hatalmad van és tekintélyed. Kérd Istentől számunkra békéje és szeretete kegyelmét, hogy mindig követhessük a mi Urunkat Isten Országa felé.
    Ámen.

    „Minden imádság 50 ezer démont taszít le a kárhozatba.
    Hatalmas kegyelem ez, imádkozzátok minél gyakrabban! Ez isten nagy ajándéka számotokra általam, az én ünnepem alkalmából. Nagyon nagy szabadulásokat eszközölhettek ki ez által országaitok számára. A sötétség erői reszketnek ez előtt az ima előtt, mert örökre el kell tűnniük. Ez az ima megszabadíthatja országotokat és sok országot a világon!”
    Szent Mihály Arkangyal, 2011 09.29.

    Locations of Site Visitors

    Powered by Blogger.hu