Hamis Béke

„Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.”

Kadarkúti Égi Üzenetek 262-264. Szűzanya-Jézus-Szentlélek: Az első parancs elleni bűnök

ÉGI ÜZENETEK

2015. május 12.

Szűzanya:  Az első parancs elleni bűnök 1.
Szűzanya: Drága, engesztelő Gyermekeim! Édesanyai szeretetem összes melegével köszöntelek benneteket. Ez a szép tavaszi hónap, május, az Én hónapom. Várlak benneteket a májusi litániákra. Ilyenkor gyönyörűség Szívemnek hallgatni dicséreteiteket és könyörgéseiteket. Komoly és megtisztelő feladat számomra, hogy a tízparancsolatról s ezen belül az 1. Parancs elleni bűnökről tarthatok tanítást nektek.
Mióta ember él a földön, képes különbséget tenni a jó és rossz között, mert a Teremtő egy természetes törvényt vésett bele a szívébe, mely kötelez a jóra és tiltja a bűnt. Azután ezt a természetes törvényt tökéletesítette a régi törvény, melyet Isten választott népének Mózesen keresztül kinyilatkoztatott: A Tízparancsolat. Ez a régi törvény előkészület az evangéliumra. Ennek a régi kinyilatkoztatott isteni Törvénynek tökéletes formája az új Törvény, vagy más néven evangéliumi törvény, mely Krisztus műve és elsősorban a Hegyi beszédben fejeződik ki. A Katolikus Egyház Katekizmusa így ír erről: „Az evangéliumi Törvény beteljesíti a Törvény parancsolatait. Az Úr beszéde nem oldja föl és nem fokozza le a régi törvény erkölcsi előírásait, hanem… új igényeket fakaszt belőlük… Nem ad hozzá új külső parancsolatokat, hanem a cselekedetek gyökerét újítja meg… Tökéletesíti a törvényt, isteni nagylelkűséggel megbocsátva az ellenségeknek és imádkozva az üldözőkért… Az aranyszabály: Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük… Jézus új parancsa, úgy szeressük egymást, ahogyan Ő szeretett minket.”
Gyermekeim! Ma az 1. paranccsal foglalkozunk: Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj! Szeretném bemutatni nektek, hogy milyen bűnöket lehet elkövetni e parancs ellen. A vasárnapi szentmisén a pap Jézus szavait idézi a szentbeszédben: „Aki eszi az Én Testemet és issza az Én Véremet, annak örök élete van.” – majd megmagyarázza e felséges szavak jelentését.
Ahogy két asszony Juci és Margit hazafelé ballagnak a mise után, visszagondolnak a prédikációra. Margit kételkedve így szól: - Te elhiszed, Jucikám, hogy abban a kis fehér ostyában valóban benne van Jézus Teste és Vére? Még elsőáldozó koromban elhittem, de ma már senki sem tudja nekem ezt bemagyarázni, mert ez fizikai lehetetlenség. A másik abszurd dolog, amit folyton ígérgetnek: az Örök élet, a Mennyország. Hidd el, minden itt a földön van: a Menny, a pokol és a tisztítóhely is.
-Akkor miért állsz be az áldozók közé, Margit? Hiszen ezzel a kételkedéssel szentségtörést követsz el. Nem hiszel Isten mindenhatóságában és az általa teremtett túlvilágban. Az első parancsot mélyen megsérted, mely így szól: Uradat Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!
-De én imádom, mert szoktam imádkozni.
-Ez nem elég, Margitkám! El kell fogadnod hitünk és vallásunk alapigazságait.
Gyermekeim! Ez a templombajáró hiába imádkozik, mert makacsul szembehelyezkedik a kinyilatkoztatott hittételekkel, ezért halálos bűnt követ el. Nemcsak a kételkedőkről, hanem a hitetlen gyermekeimről is azt mondhatom, hogy az első parancs ellen vétenek. Nem hisznek Isten létezésében, tehát nem imádják, nem szolgálják, halálos bűnben élnek.
Dani jóindulatú, becsületes, sikeres autószerelő. Saját vállalkozása van, jó anyagi alapot teremt családjának. Feleségével szeretetben élnek és okosan nevelik 3 gyermeküket. Neje, Annus vallását gyakorló jó katolikus, Dani ateista, csak az ő kedvéért esküdtek templomban. Annus a gyerekeket vallásosan neveli, minden vasárnap viszi őket a szentmisére, férje otthon marad, nem tagadja meg az elveit. Ez a gyermekem, bármennyire pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amíg meg nem tér, halálos bűnben él: a hitetlenségben. Megsérti Isten fölségét, mert megszegi az 1. parancsolatot.
A katekizmus kimondja, hogy az első parancsolat a remény elleni bűnökre is vonatkozik, amelyek a kétségbeesés és a vakmerő bizakodás. A kétségbeesésre szeretnék a valós életből egy példát kiemelni nektek. Egy 45 éves leányról van szó, Ibolyáról, aki szüleivel él, idegbetegsége miatt sosem dolgozott. A kevés segélyből és idős apja, anyja nyugdíjából él. Betegsége miatt kicsi korától elkényeztették, nem nevelték munkára és maximálisan mindenben kiszolgálták. Hozzászokott a semmittevéshez. Ma is elvárja öreg, beteg édesanyjától, hogy hozza be neki az uzsonnáját, fűtsön be a szobájában, és még a főzésben, mosogatásban, takarításban sem segít. Pedig nem fekvő beteg, jön-megy a lakásban és udvaron. Egyetlen elfoglaltsága a kézimunkázás, zenehallgatás, TV nézés. A sok lustálkodás, heverészés egymásután szüli a negatív gondolatokat. Lázadozik Isten ellen a betegsége, a skizofrénia miatt. Dühös, hogy nem járhat dolgozni, mint mások. Van egy vallásos, jó szándékú barátnője, aki próbálja Isten felé fordítani, de ő keserűen visszautasítja. Az ablakon keresztül irigykedve nézi az utcán kézenfogva sétáló szerelmespárokat. Eddig még egyetlen udvarlója se volt és tisztában van vele, hogy ennek oka a betegsége, amit rögtön észrevesznek rajta. Mélyen elkeseredik, hogy őt senki sem szereti. Kétségbeesésében öngyilkossági gondolatokkal foglalkozik. Egyszer már fölvágta az ereit a fürdőkádban, de észrevették. Mindenkitől elzárkózik, sehova nem megy, még a telefont se használja. Szüleivel hálátlan és goromba, intézetbe, kórházba nem hajlandó menni. Az önzés, az önsajnálat és gőg teljesen eluralkodik rajta. Ez a gyermekünk már hallott Istenről, volt elsőáldozó és bérmálkozó, de már elszakadt tőlünk, bennünk sem talál vigaszt. A kereszt és a rózsafüzér ott függ a falon, de ez csak dekoráció. Nincs vigasza, már nem akar élni, teljes kétségbeesésbe burkolózik. Nem bízik abban, hogy Isten megbocsát és utat enged magának a többi parancs megszegéséhez.
A kétségbeesésen kívül a másik bűn, mely a reménnyel kapcsolatosan helyezkedik szembe az 1. paranccsal: a vakmerő bizakodás. Erről a Katolikus Egyház Katekizmusa így nyilatkozik: „A vakmerőségnek 2 fajtája van. Vagy vakmerően bízik az ember saját képességeiben (remélve, hogy a magasból jövő segítség nélkül is üdvözülhet), vagy az isteni mindenhatóságban és irgalmasságban bízik vakmerően (remélve, hogy bocsánatot nyer megtérés nélkül és dicsőséget érdem nélkül.)”
Gyermekeim! Egy özvegyasszonyról szólok Sárikáról, akinek a háztáji kertje mellett szőlője van a hegyen, disznókat és baromfikat tart. A munka az istene. 70 éves, de úgy ég a keze alatt a munka, mint 10 fiatalnak. Egyik este büszkén sorolja a szomszédasszonyának a kerítésen keresztül, hogy a ma mi mindent elvégzett, most már nyugodtan megy aludni. Julika, a szomszéd, így válaszol: -Sárikám! Ma vasárnap van. Jobban tenné, ha legalább ilyenkor pihenne és eljönne a Szentmisére. Hiszen Istennek köszönheti, hogy még ebben a korban is ilyen tevékeny.
-Julika! Nézzen körül a templomban! Hányan járnak oda a mi utcánkból? Talán hárman. Kihasználják a szép időt, hasznosan töltik a kertjükben. Különben Isten mindenütt ott van, az én házamban is. Itthon is lehet imádkozni. Higgye el, kizárólag magamnak köszönhetem, hogy ilyen jól bírom még a munkát: nem hagyom el magam, szorgalmas, kitartó vagyok, nem ismerem a semmittevést. Istennek nem sok köze van ehhez. Mi ilyen fajták vagyunk. Anyám még 98 évesen is kiment a szőlőbe kapálni.
Drágáim! Ezután a párbeszéd után két héttel Sárikát elvitte a mentő súlyos agyvérzéssel. A nagy önbizalmával, hogy vakmerően bízott saját erejében megbántotta Istent és az Ő első parancsát. Bizony nem élt a kegyelem állapotában. Vajon lebénulva, kerekesszékbe kényszerülve rádöbben-e bűnére, és arra az igazságra, hogy egyedül a Mennyei Atyában kell bízni, nem önmagában?
Nemcsak az bűn, Kicsinyeim, hogy ha valaki saját képességeiben bízik vakmerően, hanem az is, mikor Isten irgalmában, szintén vakmerően. Erre is mondok egy példát. Egy engesztelő csoportban hárman járnak. Felvetődik, hogy már egy hete gyóntak, itt az ideje, hogy újra menjenek. Az egyik asszony így szól:
-Nekem elég egy évben egyszer-kétszer gyónni. Hiszen nem loptam, nem öltem, nem paráználkodtam. A többi apróságot megbocsátja nekem Isten gyónás nélkül is.
-Apróságot? –kérdezi a másik – hiszen már háromszor nem voltál Szentmisén vasárnap, és a múltkori engesztelésen megátkoztad előttünk a menyedet, hogy törjön ki a keze-lába, amiért nem engedte, hogy dajkáld a kisunokádat.
-Ja, igaz, el is felejtettem. Nem számít, majd Húsvétkor meggyónom. Addig is bízom Isten megbocsátó szeretetében és irgalmában.
-És ha hirtelen elér valami súlyos betegség és nem éled meg a Húsvétot? Akkor ezekkel a halálos bűnökkel fogsz Jézus elé állni a különítéleten?
-Á, dehogy! Velem nem történhet semmi baj, mert Isten tenyerén vagyok.
Lelkitestvérei megdöbbenve hallgatták és szinte egyszerre mondták:
-Isten csak akkor bocsát meg neked, ha minél hamarabb megbánod a bűneidet és meggyónod azokat.
Gyermekeim! Soha ne kövessetek el bűnt abban a „megnyugtató” tudatban, hogy sebaj, majd meggyónom. Ugyanis az ilyen gyónás szentségtörésnek számít.
A katekizmus arra is tanít titeket, hogy az 1. parancsolat kötelez benneteket Isten mindenekfölötti szeretetére, és minden teremtményt őáltala és őmiatta szeressetek. Hogyan lehet vétkezni az Istenszeretet ellen? Közömbösséggel, hálátlansággal, langyossággal, gyűlölettel. A közömbös ember nem törődik azzal, hogy gondoskodik róla az Isten, szereti őt. Távol érzi magától, semmi szeretetet nem érez iránta, pedig hiszi, hogy létezik. Ez az érzelmi állapot is megszegi az 1. parancsolatot. Ó, milyen sok az ilyen gyermekünk! A hálátlan nem ismeri el Isten szeretetét, védelmét, törődését, ajándékait. Úgy érzi, ez a sok jó neki jár. Nem köszön meg semmit. Oly természetesnek veszi, hogy tud jönni, menni, étkezni, működik az emésztése, tud dolgozni, aludni stb. Pedig, Isten az Ő hatalmánál fogva bármitől megfoszthatná. Ti, drága Engesztelőim, mindenért adjatok hálát: hogy erőt ad ahhoz, hogy el tudjátok látni magatokat, családotokat, hogy el tudtok jönni ide az engesztelésekre, a lakóhelyeteken a szentmisékre, hogy van még áldozási és gyónási lehetőségetek, hogy segít legyőzni a kísértéseket, hogy jól működteti a lelkiismereteteket és felismeritek bűneiteket.
A langyosság is bűn az 1. parancs ellen. A hívő, templombajáró gyermekeink között sok ilyen van. Hanyagok a vallásgyakorlatokban. Csak akkor imádkoznak, ha kedvük van, csak akkor mennek szentmisére és közös imaórákra, ha a hangulatuk úgy diktálja. Ez azért veszélyes, mert lassan egészen leszoknak a hitben járásról, ellustulnak, elszakadnak Istentől.
Az 1. parancs megszegésének legsúlyosabb formája az Isten iránti gyűlölet. Az evangélium azt mondja erre, hogy ez a gőgből fakad. Ellenkezik Isten szeretetével, kinek jóságát tagadja, és átkozni akarja, mert tiltja a bűnöket és büntet.
Ebben a mai tanításban az 1. parancsolat első felével foglalkoztunk, és az ellene elkövetett bűnökkel: „Uradat, Istenedet imádd…” Legközelebb ott folytatjuk, hogy „…és csak Neki szolgálj”.
Kicsinyeim! Én, Édesanyátok felmutatok a mennyezetre. Lelki szemetekkel tekintsetek oda, mert megnyílik és láthatóvá válik a ragyogó kék ég. Az ég is kettéválik, tündöklő fény árad lefelé, és benne kirajzolódik Szent Fiam fenséges alakja. Hófehér ruha van rajta, az arcát csak lassan lehet kivenni a fényességből és nézzétek mit tart a kezében: egy lekerekített dupla kőtáblát, a tízparancsolatot. Felette lebegve két kicsi rózsaszínruhás angyal tart kifeszítve egy széles, világoskék selyemszalagot, melyre cifra aranybetűkkel van ráhímezve: EVANGÉLIUMI TÖRVÉNY. Jézus Krisztus megáll veletek szemben és a táblán ujjával az 1. parancsolatra mutat. Ez a felirat erősen elkezd sziporkázni és fénysugarakat szór felétek. Fiam elindul felétek a táblával és szívetekre érinti azt a részét, ahol az első felirat világít. Egyszerre, egyidejűleg teszi ezt mindegyiketekkel, és így szól hozzátok:
-Drága Gyermekem! Azért jöttem, hogy örökre szívedbe véssem a legfontosabb parancsolatot, az elsőt: „URADAT ISTENDET IMÁDD, ÉS CSAK NEKI SZOLGÁLJ! SZERESD FELEBARÁTODAT, MINT ÖNMAGADAT!” Ebben a törvényben benne foglaltatik az összes többi. Aki ezt a törvényt megszegi, a többi ellen is vét. Ezután lehajolok és szívedet lepecsételem egy szeretetcsókkal, hogy ezt a parancsot senki és semmi ne tudja kitépni belőled.
Újra Én vagyok Édesanyátok. Jobbkezemben egy szál fehér liliomot tartok, a tisztaság jelképét. Felemelem és ezzel áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.
ÉGI ÜZENETEK  2015.május 19.   Jézus: Az első parancs elleni bűnök 2.
Jézus: Én vagyok a ti Jézusotok. Sugározó fényben állok előttetek, mint feltámadt, megdicsőült Üdvözítőtök. Mellemen egy kissé széthúzom a ruhámat és lelki szemeitekkel láthatjátok, dobogó, szent Szívemet, melyből végtelen szeretetemet és irgalmamat lövelem felétek. Újra eljöttetek, hogy a lelkek sokaságát mentsétek nekünk és meghallgassátok égi tanításunkat.
Az 1. parancsnak van egy második része, mely így hangzik: „CSAK NEKI SZOLGÁLJ!” Mi, a háromságos egy Isten elvárjuk, hogy gyermekeink csak Minket imádjanak és Nekünk szolgáljanak. Hányszor lehet hallani ilyen felkiáltásokat: „Imádom ezt a színészt! Imádom a fagylaltot! Imádom az unokámat!” Ez a beszéd bűn, mert sérti az 1. Parancsot. Ezeket szeretni kell, de imádni csak Istent lehet. Az is ez ellen a parancs ellen vét, aki babonás. Ha szembejön vele egy kéményseprő, megfogja a gombját, hogy szerencséje legyen. Ha megúszott valami bajt lekopogja, hogy máskor is elkerülje. Ha lát egy fekete macskát előtte átszaladni az úton, balszerencsétől tart. Ha kuvikoló bagolyt észlel, halálesetre számít. „A babona a vallásosságnak torz túlzása, a vallásos érzék és vallásos gyakorlatok eltévelyedése.” A babonához hasonlóan a bálványimádás is az ember vallásos érzésének eltorzulása. Nem csak az ókori pogányok imádtak bálványokat. Mindaz bálványimádást jelent, mikor az ember Isten helyett teremtményt vagy ember által alkotott dolgot imád és szolgál. Lehet ez családtag, filmcsillag, rock-énekes, pénz, autó, hatalom, siker, a gyomor és a szex. Az 1. parancsot szegi meg az is, aki kiváncsiságból és gyógyulási szándékkal okkult, ezoterikus gyakorlatokhoz fordul, a New Age áramlataiba keveredik. A jósnők, az asztrológusok, a tenyérjósok, a kártyavetők, a jövőbe látok hatalmat akarnak gyakorolni az idő és az emberek fölött azzal, hogy titokzatos erőt tulajdonítanak maguknak megtévesztve sok hiszékeny embert. Ide tartozik a fekete és a fehér mágia. Mindkettőnek alkalmazása és elfogadása súlyos bűn. A mágia bűn, mert olyan erőkben hisz, melyeket az ember maga hasznára fordít vagy mások megkárosítására.
Megtörtént eset, amit most mondok nektek. Annának van egy barátja, akivel szeretne összeköltözni, ennek van egy akadálya, édesanyja, aki  erősen ellenzi ezt a kapcsolatot. Rossz a fiú családi háttere: iszákos apa, kicsapongó anya és a fiútestvére börtönben van kábítószerkereskedés miatt. Hiába próbálja lebeszélni a lányát, az egyre dühösebb lesz és bosszút forral. A harmadik faluban lakik egy boszorkány, akiről hallották, hogy ért a rontáshoz. Felkeresték, és megígérte, hogy segíteni fog rajtuk, csak hozzanak a mama hajából egy hajszálat, fényképet róla, egy galambtollat és 5 tojást. Így is történt. Újra elmentek hozzá ezekkel a dolgokkal. Az asszony gyertyát gyújtott, mellé állított egy feszületet és eléfektette az anya fényképét. Volt a kezében egy vastag varrótű, a fokába belefűzte a hajszálat, és a fotón a képet a homloka körül elkezdte szurkálni. Közben „imádkozott”, érthetetlenül mormogott valamit. Egy barna löttyel kereszet rajzolt a fiatalok szívére és így szólt: „Most már nyugodtan összeköltözhetnek, nem lesz semmi akadálya.” Másnap ebéd közben a mama elsápadt, a fejéhez kapott, leszédült a székről és azonnal meghalt. A boszorkány megátkozta és rontást hajtott vére rajta. Ilyen a fekete mágia. Halálos bűn ennek az asszonynak az 1. parancs ellen, de a fiatal párnak is.
Okkult gyakorlatok közé tartozik még a mágián, varázsláson kívül a szellemidézés, ahol nem is a halott hozzátartozók lelke szólal meg, hanem maga a Sátán. Ilyenen résztvenni halálos bűn. Sérti az 1. parancsot a jóga, a transzcendentális meditáció, a Silva féle agykontroll, aura és irísz vizsgálat, szellemgyógyászat, fénygyógyászat, reiki gyógyászat, ingázás, varázsvessző, amivel a vízereket keresik, reinkarnáció, Ufó-hit, sámánizmus, talpmasszázs, akupunktúra. Ezek az eljárások a gonosztól valók, őt szolgálják, nem az Istent.
Ezután azt szeretném bemutatni nektek, hogyan lehet Istent szolgálnotok, ahogy az 1. parancs ezt megköveteli.
A Mennyei Atyának minden egyes emberrel, akit teremtett, terve van, úgy kell élnetek, hogy ezt beteljesítsétek. Mindenki más és más feladatot kapott és hozzáillő képességeket, talentumokat. Van, aki apostolkodásra lett meghívva, van, aki tanításra, van, aki odaadó szolgálatra, van, aki szenvedésre, van, aki önmegtagadó, lemondásokkal teli életre, van, aki szüntelen imádkozásra, van, aki a kísértő elleni harcra, testvérei szabadítására, van, aki anyaságra, van, aki, szüzességre, van, aki szerzetesi életre és papi szolgálatra. Az a gyermekem szolgálja jól Istent, és tesz eleget az 1. parancsolatnak, aki a Teremtő által kapott megbízását minden erejéből képességeinek megfelelően teljesíti.
„ÉS CSAK NEKI SZOLGÁLJ!” – mondja az 1. parancs egyik része. Bizony nagyon sokan megsértik ezt, mert nem Istennek szolgálnak, hanem a bálványnak, amit ők választottak.  Imre festő és mázoló, 3 gyermekes családapa. Már évek óta iszik, sok gondot, keserűséget okozva feleségének és gyermekeinek. A Mennyei Atyának az a célja vele, hogy ügyes kezeivel, fizikai erejével megfelelő anyagi alapot nyújtson családja megélhetéséhez. Rossz barátok befolyásolására már 3 éve rászokott az italra, rövid időn belül kitették a cégtől. Azóta mégjobban ivásnak adta a fejét, esténként holtrészegen hozzák haza a kocsmából. Természetesen nincs munkahelye. Felesége óvónői fizetéséből csak élelemre és ruházkodásra jut, a számlákat nem tudják kifizetni. A fűtést már ki is kapcsolták. Most következik a villany. Imre, amint halljátok súlyosan megsérti az 1. parancsot, mert állapotbeli kötelességeit nem teljesíti. Alkoholizálásával és felelőtlenségével a Sátánt szolgálja. A mértéktelen ivás, a sör, a bor, a pálinka az istene.
Hallgássátok meg a másik példát! Ilidkó már 5 éve szentségi házzasságban él Bélával. Gyermektelenek. A férj annyira vágyódik egy kisbaba után, de Ildi hallani se akar róla. Pedig már rég felépült a házuk szülői segítséggel, autójuk is van, nincs anyagi gondjuk. Béla hiába könyörög, felesége csak szedi a fogamzásgátlót. Az a tény, hogy nagyon csinos nő. Félti az alakját, hogy meghízik a szüléstől és szoptatástól, attól tart, hogy a gyerek mellett odalesz a kényelme, a külföldi utak, a hétvégi szórakozás. Az önzés és hiúság egészen hatalmába keríti. Őt Isten anyának teremtette, de ezt a feladatot engedetlenül visszautasította. Vétett az 1. parancs ellen, de az 5. és 6. ellen is. Hiszen aki gyógyszerrel megöli a kezdődő kis életeket, az gyilkol és aki a házaséletben csak saját örömét keresi és közben visszautasítja a gyermekáldást – mégha egyházi házasságban is él – paráználkodik.
Drága Engesztelő Gyermekeim! Egy kicsit nézzetek magatokba. Azt a feladatot teljesítitek-e, amire hívtalak benneteket? Te, gyermekem, aki olyan buzgón jársz a külföldi zarándokutakra, vajon nem hiányzol nagyanyai besegítéseddel a fiataloknak? Évente 5-6 helyre is elmész. Mi lenne, ha ezekből legalább egy utat lemondanál és játszanál egy jó nagyot a kis unokáiddal, hiszen annyira vágyakoznak utánad... Te, kedves Fiam, éppen azt gyakorlod, amire kiszemeltelek. Az életed állandó szolgálat. Ott segítesz, ahol szükség van rád, sohasem sajnálod a pénzt és fáradságot. Nagy felebaráti szeretet buzog benned... Kislányom! Téged együttérzésre, vigasztalásra teremtettelek. Sok szomorú, gondterhelt gyermekem vár a te megértő, türelmes, szeretettel teli szavaidra. Mindig ez legyen a legfontosabb számodra...
Téged, Kislányom buzgó, imádságos életre szólítottalak. Nagyon sok lelket tudnál menteni, de még nem tudtál eléggé elszakadni a TV nézéstől, az internettől. Én féltékeny vagyok ezekre a világi dolgokra. Osztatlan szeretetet várok tőled... Kisfiam! Apai és férji, munkahelyi teendőid mellett sok lemondást és önmegtagadást kérek tőled. Egészen üresítsd ki magad, úgy, mint Én tettem. De még egy kis nyugtalanságot, szorongást látok benned. Miért nem hagyatkozol Rám egészen? Ó, szeretett Kislányom! Remélem magadra ismersz szavaimból? Te arra lettél kiválasztva, hogy példáddal megbocsátó szeretetre tanítsd a környezetedet. Olyan sok lelki sebet, keresztet kapsz családtagjaidtól, és minden erődet megfeszítve cipeled. Némelykor úgy érzed, nem megy tovább, kiszakítod magad ebből a „pokolból”, de valami visszatart. Újra felveszed a kereszted, és mész tovább. Ugye, hogy hasonlítunk egymásra?... Drága Kicsim! Téged a gonosz elleni harcra szemeltelek ki. Alkalmas vagy erre a feladatra, mert nem félsz. A Szűzanya oltalmazó tekintete mindig veled van. A Sátán és démonai nagyon dühösek rád, mert rendkívül sokat imádkozol. Szent Vérem páncélt képez körülötted, ezért a gonosz lelkek nem tudnak ártani neked...
Te, Kislányom a legszebb ajándékot kaptad a Mennyei Atyától, hogy példát mutass másoknak a fizikai és lelki szenvedés zokszó nélküli elviselésére. Soha nem panaszkodsz, csak hurcolod keresztedet. Köszönöm, hogy mindig felajánlod a lelkekért. Hidd el, Én kegyelemmé alakítva felhasználom.
Drága Kincseim! Ti, akik most hallgattok Engem, mind Engem imádtok és Nekem szolgáltok. Boldoggá tesztek, nem sértitek meg az Én első parancsomat. E legfontosabb törvény 3. Része csak jövő héten kerül sorra, mely így szól: „SZERESD FELEBARÁTODAT, MINT ÖNMAGADAT!”
Búcsúzásul egy olyan helyre viszlek titeket, amit emberi szem nem látott, fül nem hallott: a Mennyek Országába. Eljöttök Velem? .... Köszönöm! Megnyílik az engesztelő helyiség mennyezete és vele együtt a ragyogó kék ég is. Felülünk a képzelet szárnyára, egyenként felemelkedünk és elhagyjuk helyünket. Előre megyek, kövessetek! Már meg is érkeztünk a Menny bejáratához, melyet jobbról-balról kerubok őríznek. Azonnal térdreborulnak Előttem. Fejüket mélyen lehajtva, karjaikat mellükön keresztbetéve köszöntenek Engem. Majd felállnak, bensőséges, vendégszerető mosollyal rátok tekintenek és szélesre tárják az aranykapu szárnyait. Belépünk és Én, a ti Üdvözítőtök hirtelen eltünök szemetek elől. Megengedem, hogy lelki szemetekkel megláthassátok őrangyalaitokat. Ők vezetnek tovább titeket. Nézzetek körül! Itt is van égbolt, de nem kék, hanem aranysárga fényben ragyog. Ez a színes fény mindent beburkol. Egy pompás díszkerben lépkedtek, ápolt, hullámzó pázsiton, illatozó virágkruppok, bokrok, cserjék között. Az utak mentén fehér padok vannak. Mindenütt mosolygós, fehér ruhás emberek, kicsik és nagyok sétálgatnak, beszélgetnek. Ők az üdvözültek. Angyalokat is látok közéjük vegyülve, de meg lehet különböztetni őket a szentektől, áttetszőek és szárnyuk van. Minden szent testből fény árad, de különböző erősséggel, ez jelzi elnyert dicsőségének fokozatát. Több fehérruhás szent egészen közel jön hozzátok és boldog mosollyal köszönt benneteket. Ők elhunyt őseitek és hozzátartozóitok, akikért imádkoztatok. Még nem ölelhetnek meg benneteket, mert még testben vagytok. Hirtelen rengeteg fehérruhás ragyogó alak széles gyűrűben vesz körül benneteket. Őrangyalotok magyarázza, hogy ők azok a lelkek akiket a 3 közös rózsafüzérrel a tisztítóhelyről kiszabadítottatok. A Mennyországban sok épület van a legegyszerűbbtől a legpompásabbig: a szentek hajlékai. Az egyik magasan kiemelkedik a többi közül. Falai illatozó fehér rózságkból vannak fölépítve. Körülötte angyalok állnak, többnyire kerubok és szeráfok. Nincs ajtaja. A bejáratot áttetsző, arannyal átszőtt függöny fedi. A Szentháromság hajléka előtt álltok. Egy kerub elhúzza a függönyt és elétek tárul a fenséges látvány. Nagyon tágas, többszintű és fényben ragyogó ez a helyiség. Egy virágszirmokkal borított emelvényen – melyhez hosszú, fehér lépcsősor vezet – 3 díszes trón látható. Rajta ül három gyönyörű ifjú alak palásttal, fehér ruhában, koronával a fején, a Szentháromság tagjai. Középen a Mennyei Atya arany palásttal, jobbra Tőle, Én, a ti Jézusotok piros palásttal, balra a Szentlélek Isten fehér palásttal. Próbálom érzékeltetni veletek, hogy ott a Mennyben mekkora imádásban és dicsőítésben van részük. E hajlék telítve van fényes alakokkal. Jobbról fehérruhás, glóriás szentek térdelnek homlokukat a földhöz érintve, sokszor felegyenesednek és kitárják karjukat Isten felé. Balról az angyalok 9 kara van képviselve. Míg társaik a Földön és a Mennyben különböző szolgálatokat teljesítenek, ők addig dicsőítéssel vannak elfoglalva. Az angyalok és szentek egyaránt szüntelenül zengik, hogy „szent vagy, szent vagy, seregek Ura, Istene, dicsőséged betölti a Mennyet és a Földet, hozsanna a magasságban... stb.” Éneküket hárfával, cimbalommal, cintányérral, dobbal, harsonákkal, fuvolákkal kísérik. Nincs az a földi zene, amely felérne e mennyei muzsika gyönyörűségével. Az Atya felemelkedik és hirtelen mély csend lesz. Így szól:
-Ó, mekkora öröm ért Minket. Ellátogattak hozzánk engesztelő gyermekeim. Jöjjetek be, Kicsinyeim! Angyalaim és szentjeim! Nyissátok meg soraitokat és engedjétek Közelünkbe őket! Már ott is álltok a Szentháromság lábai előtt és térdreborulva imádjátok Istent. Köszönöm szolgálataitokat: a buzgó lélekmentést. Kérésünkre az irgalmasság órájában 15:00-től16:30-ig szinte minden nap elmondjátok a 3 kedvenc rózsafüzérünket, pedig fárasztó, áldozatot kívánó feladat. E nemes szolgálatért megajándékozunk benneteket. Nyissátok ki szívetek ajtaját! Én, Mennyei Atyátok egy aranyrózsát helyezek szívetekbe: az álhatatos SZOLGÁLAT jelképét. Szent Fiam egy piros rózsát tesz belétek: az áldozatosság és önmegtagadás szimbólumát, a Szentlélek pedig egy fehér rózsával ajándékoz meg titeket: a lelki tisztasággal.
Újra az Én szavamat hallhatjátok, Jézusotokét. Őrangyalotok már vissza is hozott benneteket. Búcsúzásképpen megáldalak titeket az Istent imádó és szolgáló szeretet lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.


ÉGI ÜZENETEK    2015. május 26.    Szentlélek:  Az első parancs elleni bűnök 3.
Szentlélek: Drága Gyermekeim! Én állok előttetek a 3. Isteni Személy, a Szentlélek Isten. Tőlem kaptátok szívetekbe a három isteni erényt: a hitet, a reményt és a szeretetet. Ma a harmadikról, a szeretetről tanítalak benneteket, és ezen belül is az 1. parancsolat befejező részéről: a felebaráti szeretetről, mely így hangzik: „SZERESD FELEBARÁTODAT, MINT ÖNMAGADAT!” A parancs első része, hogy „Szeresd Uradat, Istenedet” elválaszthatatlan ettől. Ugyanis csak az tudja igazán és teljesen szeretni embertársait, aki szereti Istent, mert ő minden felebarátjában meglátja az isteni szikrát és testvérének tekint mindenkit, hiszen minden ember a Mennyei Atya gyermeke.
Azt szeretném most szívetekbe vésni, hogy hogyan kell a felebarátot szeretni. Először is feltétel nélkül. Egy negatív példát állítok elétek. Andrea bankban dolgozik három kollégájával egy irodában. Tudnotok kell, hogy nem hívő és nem vallásos. Ügyesen dolgozik, már 10 éves gyakorlata van. Tapasztalatlanabb társait szívesen segíti szakmai tudásával. Az egyik kolléganője nemrég került oda, egy másik irodából helyezték közéjük. Úgy hírlik, összeférhetetlenség miatt. Hamarosan kimutatta ezen az új helyén is kellemetlen természetét. Pár napja Andrea zárás előtt pár perccel előbb ment haza és ő reggel azonnal beárulta a főnöknek, aki bizony felelősségre vonta a régi jó beosztottját. Néhány nap múlva – mivel még kissé tájékozatlan volt az itteni irodai munkában – Anditól segítséget akart kérni. De bizony merev elutasításban volt része. Andrea szívében a következő játszódott le: „Dehogy segítek neki, hiszen beárult engem. Ez egy ellenszenves, utálatos nő.”
Drága Gyermekeim! Ha nem lennétek jó keresztények, helyeselnétek: „Úgy kell neki, megérdemelte. Miért árulkodott!?” De ti, engesztelők, akik Jézus Krisztus tanítványai vagytok, jól tudjátok, hogy Andrea szeretetlenül viselkedett. Nemcsak azt kell szeretni az emberek közül, aki kedves és jó hozzánk, hanem feltétel nélkül kell jót tenni mindenkivel, akár megbántott, akár nem. Bizony nagyon nehéz a feltétel nélküli szeretet: elfogadni a sértegető, csipkelődő szomszédot, a házsártos feleséget, a goromba iszákos férjet, a nehezen kezelhető kamasz gyermeket, a sértődékeny, veszekedő lelkitestvért, a mindenbe beleszóló anyóst, az imádkozásunkon gúnyolódó, hitetlen férjet stb.. Mikor a gonosz arra csábít titeket, hogy forduljatok el tőle, bántsátok vissza, ne segítsetek, ha rátok szorul, akkor hívjatok Engem, a Szentlélek Istent, az erények osztogatóját. Kérjetek Tőlem feltétel nélküli, válogatás nélküli szeretetet. Akkor Én jövök, és lobogó lángot ültetek szívetekbe, mely segíteni fog abban, hogy ne sértsétek meg az 1. parancsolat második nagyon fontos tételét, hogy „szeresd felebarátodat, mint önmagadat!”. Ha őrzitek ezt a lángot, nem lesznek előítéleteitek azokkal szemben, akik mások, mint ti. Például nem néztek ferde szemmel azokra, akik nem járnak szentmisére, akik vasárnap kapálnak a kertjükben, akik rosszat mondanak rátok, mert kiálltok hitetek és az igazság mellett. Nem szóljátok meg magatokban a nem szentségi házasságban élőket, a dohányzókat és részegeskedőket, hanem imádkoztok értük és áldást kértek rájuk. Így fog kialakulni a tökéletes feltétel nélküli szeretet.
Hogyan kell még szeretni a felebarátot? Megbocsátó szeretettel. Egyszerű nézeteltérésből vagy félreértésből gyakran előfordul gyermekeink között vita, veszekedés, harag, gyűlölet. Bizony az 1. parancsolat ellen vét, aki haragszik vagy gyűlöl. A történet, amit elmondok nektek, néhány éve történt két asszony, Anna és Rózsika között. Anna fia megnősült és egy bájos, fiatal feleséget hozott a házhoz, Rózsikát. Két évig nem volt semmi baj. Mivel a fiatalasszonynak nem volt munkahelye, sokat volt együtt az anyósával. Megosztották a munkát és barátságos beszélgetéseket folytattak. Néha a hitről, vallásról is szó esett, de Rózsika ateista családból származott, nem volt nyitott ezekre a dolgokra. Akkor kezdődött a probléma, mikor megszületett az első gyermek. Rózsi attól kezdve minden percét a kicsivel töltötte, és szinte az összes munka Annára hárult. Nem panaszkodott, szívesen végezte a házimunkát. Mikor a kismama aludni vitte a babát, a legbelsőbb szobába fektette le, hogy semmi zaj ne szűrődjön be. Ezután semmi nem tetszett neki, mindenért rászólt a nagymamára: napközben nem engedte mosogatni, sepregetni, felmosni, főzni, a villanykapcsolót felkapcsolni vagy leoltani. Még az anyós lépéseire is dühös volt ott a konyhában, hogy felébreszti a szoba mélyén alvó kicsit. A sok munkát csak akkor végezhette el, ha menye kivitte sétáltatni az utcára a kisbabát. Történt egyszer, hogy Anna fia nagyon belázasodott. Be akart menni a szobába, hogy megnézze a beteget. Rózsika nem engedte be, erősen húzta az ajtót, Anna pedig feszegetni próbálta. Kiabálni kezdtek és a vége az lett, hogy a fiatalok elköltöztek a másik nagymamához. Rózsika e perctől kezdve – ha találkoztak – nem köszönt, elfordult, átment a másik oldalra. Anna sokat sírdogált és imádkozott érte. Próbált kibékülni vele, bocsánatot kért tőle, de menye 5 évig nem szólt hozzá és nem is köszönt. Történt egyszer, hogy a másik nagymama elutazott valahova, a szülők mindketten dolgoztak és az 5 éves unoka nem mehetett óvodába, mert hirtelen lázas beteg lett. Fia eljött anyjához, és kérte jöjjön el vigyázni a gyerekre. A kisfiú csak látásból ismerte a nagymamáját, de hamar összebarátkoztak. Anna közben, míg vigyázott a kis betegre és kiszolgálta, kivette a mosógépből a tiszta ruhát és kiteregette. Délután összehajtogatva a fotelbe tette. Főzött is valamit, meleg étellel várta a munkából hazatérő szülőket. Rózsika megenyhült, rámosolygott az anyósára és búcsúzásul megköszönte a segítséget. Azóta szent a béke közöttük.
Gyermekeim! Figyeltétek, hogy Anna e hosszú ideig tartó harag alatt, hogy viselkedett menyével? Az utcán azért is köszönt neki, bocsánatot kért tőle és a végén készségesen, szeretettel segített neki, mikor rászorult. Az eltelt 5 év alatt szinte mindennap imádkozott érte, hogy múljon el a gyűlölet belőle. Imái meghallgatásra találtak. A harag és gyűlölet nagyon nagy bűn az első és az ötödik parancsolat ellen. Aki haragban hal meg, kiengesztelődés nélkül, a tisztítóhely legmélyebb fokozatára kerül, a legnagyobb bűnösök közé.
Hogyan is fejeződik be az 1. parancsolat? „Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!” Az is megszegi a szeretet parancsát, aki nem gyakorolja az irgalmasság tesit-lelki cselekedeteit. Pl. az orvos, aki nem kezeli lelkiismeretesen a betegét és mulasztása miatt az meghal, a pap, aki nem megy ki merő kényelemszeretetből a haldoklóhoz – pedig hívják – és az szentségek nélkül hal meg. Az is bűnt követ el, aki mint vállalkozó nem fizeti ki az alkalmazottakat bérét, vagy éhbérért dolgoztatja őket. Az is, aki elmegy az utcai hajléktalan mellett anélkül, hogy alamizsnát adna. Az is, aki nem ad kölcsön a rászorulónak, pedig tehetné. Az is, aki nem vigasztalja meg szomorú, panaszkodó ismerősét, arra hivatkozva, hogy sok dolga van.
Ó, Gyermekeim! Még a szeretetlenség bűnei közé lehet sorolni azt is, ha valakire rosszindulatúan gondoltok, mély ellenszenvvel. Azt is, ha lelki testvéreteknek megígéritek, hogy imádkozni fogtok érte, de nem teszitek meg. Ha keresnek, és kinyomjátok a telefont. Ha ítélkeztek vagy rágalmaztok, mellyel tönkreteszitek a másik tekintélyét.
A felebaráti szeretet ellen elkövetett bűnök legdurvábbika a gyilkosság, a teremtmény életének kioltása és ezen belül az abortusz és eutanázia. Azért a legsúlyosabbak, mert Isten élet és halál ura, csak neki van joga megszüntetni az életet. Aki ilyet tesz, áthúzza az Ő terveit. Ezekről a vétkekről majd az 5. parancsolat taglalásánál fogtok hallani.
Hogy a szeretet ellen elkövetett bűn a bocsánatos vagy a halálos kategóriába tartozik-e, azt onnan lehet tudni, hogy komoly nagy dologban követték-e el vagy jelentéktelenebb dologban. Pl. ha valaki megbánt és dühös gondolatok ébrednek benned – az bocsánatos bűn. Ha valaki rossztulajdonságairól beszélsz másoknak, ami igaz, akkor ítélkezel – ez bocsánatos bűn. Ha valakiről olyat állítasz, ami hazugság – az rágalmazás, tehát halálos bűn. Ha nem hallgatod meg a szomorkodót – az bocsánatos bűn. A munkások bérének visszatartása, a nagy károkat okozó csalás, a súlyos testi sértéseket okozó verekedés, a gyilkosság különböző formái – halálos bűnök.
Hogy egy bűn bocsánatos, vagy halálos bűn-e még a tudatosságon és a szándékosságon is múlik. Ha egy önmagában súlyos bűnről nem tudja valaki, hogy az súlyos bűn, akkor az nem is lesz számára halálos bűn, csak bocsánatos. És ha nem teljes tudatossággal követi el, hanem például kábítószer hatása alatt, vagy más okból nincs értelme teljes használatánál, az sem lesz halálos bűn.
Miután alaposan megismertettük veletek az 1. parancsolat ellen elkövetett bűnöket e három hosszú tanítás keretében, szeretnélek elvinni benneteket a közeljövőbe, hogy a szeretet elleni bűnök következményeit megláthassátok.  Eljöttök-e Velem? … Hirtelen fehér galambbá változom. Őrangyalotok megfogja a kezeteket. Nyílsebesen röpülök felfelé, irány a Mennyország. Ti mindnyájan követtek Engem, a Szentlelket. A Mennyei Atya trónja elé érünk. Az Atya hatalmas. Kinyújtja karját és megragadja a Földgolyót, mely egészen fekete a bűntől. Bal tenyerében tartja, mint egy kicsi labdát és jobb kezét ökölbe szorítja. Legszívesebben lesújtana rá, hiszen annyi figyelmeztetést küldött bűnös teremtésének, de nézzétek csak, mi történik! Az Üdvösség Anyja és Jézus Krisztus hirtelen térdre borul előtte és sírva kérik: „Könyörülj e bűnben fuldokló emberiségnek. Adj még esélyt neki!” Szíve meglágyul, ökölbe zárt ujjai kinyílnak és megsimogatja legszentebb Leánya arcát. A Szűzanya könnyei ráhullanak atyai Kezére, Jézus ölébe hajtja a Fejét és így szól: „Atyám! Irgalmasságod sugarát áraszd ki hálátlan gyermekeidre.”
Nézzétek! Kinyújtja kezét és Engem szólít: „Jöjj, Szentlelkem, elérkezett a te időd.” Én a tenyerére ereszkedem. A Földgolyót visszahelyezi a pályájára és mutatóujjával rámutatva e szavakat intézi felém: „Indulj, szeretett Lelkem és tedd a dolgodat!” Kiterjesztem szárnyaimat és villámgyorsan száguldok a mélybe, a Föld felé. Az őrangyalaitok kézenfognak titeket és követnek Engem. Most már a Földről nézitek az eseményeket. Az égen furcsa fények láthatóak: két üstökös közeledik szembe egymással és hatalmas robajjal összeütköznek. Az emberek rémüldöznek, egymásba kapaszkodnak. Az ég vörössé válik, és egy kereszt jelenik meg rajta. Sokan leborulnak és imádkoznak. Szívük tele lesz hálával, hogy nem sérültek meg a nagy robbanásban. Ezután következem Én. Kitárom hatalmas szárnyaimat és isteni irgalmasságom sugarát ontom a Földre és annak minden lakójára. Bevilágítom a lelkek minden zegét-zugát. Az emberek 15 percig mozdulatlanná válnak. Csak lelkükkel foglalkoznak és Isten szemén keresztül látják bűneiket. Kiválasztok közülük néhány olyat, akik az ellen a fontos törvény ellen vétettek, hogy „Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!”
Látjátok azt a földig görnyedő fájdalmakban elmerülő férfit? Ez egy nőgyógyász orvos. Éppen egy fiatal nőn végzett abortusz műtétet, kezében a szike, előtte az anya és a földön a kis magzat darabjai. Elborzadva látja magát, ahogy a pribék helyett kezében az ostorral véres húsdarabokat szakít ki Jézus hátából. Majd azt kell tapasztalnia, hogy egy nyirkos, kénszagú helyre hurcolják és belelökik egy mély lyukba, ahol tűz ég. Mire a Nagyfigyelmeztetés elmúlik visszahozzák a Földre. A szörnyű élmény nagyon megrázza, mély bűnbánat és hála fogja el és megtér.
Most egy olyan nőt mutatok nektek, akikre az volt a jellemző, hogy nem tudott feltétel nélkül, válogatás nélkül szeretni. Csak ahhoz volt kedves és jó, aki őt szerette. A bántásokat nem tudta megbocsátani és haraggal gondolt rosszakaróira. Figyeljétek! Jézus állt előtte fehér ruhában, szeméből patakokban ömlött a könny. Ruháját széthúzta a mellén, hogy láthatóvá váljon a Szíve. Ezután az őrangyala elviszi, hogy megmutassa neki a tisztítótüzet. Az angyal parancsára csak az egyik kezét kellett belenyújtania a lobogó lángba, de olyan kimondhatatlanul nagy fájdalmat érzett, amihez hasonlót a Földön még sohasem. A Nagyfigyelmeztetés végére ő is visszakerült a helyére és sokáig térdre borulva könyörgött bocsánatért. Istenhez imádkozott a válogatás nélküli szeretetért.
Harmadszor egyik engesztelő társatokat láthatjátok a Nagyfigyelmeztetés alatt. 60 körüli asszony, kitárt karokkal térdepel, arcát az ég felé emeli, mosolyog és ragyogó szemekkel néz fölfelé. A feltámadt megdicsőült Jézust látja lebegni maga előtt. Eddigi élete csupa Istenszeretet, példás felebaráti szeretet, lemondások és önmegtagadások sokasága. A Megváltó egészen leereszkedik hozzá, átöleli és Ő maga viszi fel, hogy pár percre megmutassa neki azt az Országot, amit szem nem látott, fül nem hallott. De hamarosan visszahozza. Azért láthatta a mennyei hazát, hogy tanúskodjon róla a többieknek. Kívánom nektek, drága Gyermekeim, hogy a ti találkozásotok is ilyen boldog legyen Istennel a Nagyfigyelmeztetés 15 perce alatt.
Búcsúzásul megáldalak benneteket a tökéletes felebaráti szeretet lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!

 


(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2017. május 12. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az óra itt van, készüljetek! Mint ahogy Én a Golgotán és a keresztfán keresztül mehettem vissza Atyám dicsőségébe, Egyházam számára is ez az út vezet a feltámadásra és az örök életre. Nektek, keresztényeknek, keresztül kell mennetek azon a tűzpróbán, amit megengedek, hogy általa bizonyítsátok Irántam való szereteteteket és hűségeteket. Ne zúgolódjatok emiatt, ha majd beköszöntenek ezek a nehéz napok. Akkor öleljétek át keresztemet, tekintsetek fel Rám, és az Én türelmemből, végtelen szeretetemből és kínszenvedésemből merítsetek erőt. Ha ezt teszitek, ki fogtok tartani Mellettem hűségesen, mindhalálig. De ha lázadtok, elbuktok, az első lépésnél.

 

Mint ahogy Engem elfogtak a Getszemáni-kertben, hogy igazságtalanul bevádoljanak és keresztre szegezzenek, úgy rátok is ez vár. Készüljetek, mert mindezek hamarosan beteljesülnek. A jelek már láthatóak. Addig is maradjatok meg az Én szeretetemben, békémben. Erre áldalak meg titeket Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Lk 9, 22: „Mert – mondta (Jézus) – az Emberfiának sokat kell szenvednie, a vének, főpapok és írástudók nem ismerik el, megölik, de harmadnap feltámad.” 23-26: Jézus követése. „Amikor az egész néphez szólt, ezt mondta: „Aki követni akar, tagadja meg magát, vegye fel .keresztjét mindennap és úgy kövessen. Mert aki életét meg akarja menteni, elveszíti. Aki meg elveszíti értem az életét, az megmenti. Mert mi haszna van belőle az embernek, ha megszerzi akár az egész világot is, de maga elpusztul, vagy súlyos kárt szenved? Aki ugyanis szégyell engem és tanításomat, azt az Emberfia is szégyellni fogja, amikor majd eljön a maga és az Atya, meg a szent angyalok dicsőségében.”

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2008. május 12.

Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Elérkezett az óra. Amiképpen az Én számomra is elérkezett keresztre feszítésem ideje, úgy ennek a bűnös nemzedéknek is elérkezik a nagy számadás napja. Már nem tudom tovább nézni, hogy lábbal tiporják törvényeimet, és a legszentebb dolgokból gúnyt űznek. Ilyenek a gyermek tisztasága, amelyet megrontanak. A házasság szentsége, amelyet kigúnyolnak, akár úgy, hogy élettársi viszonyban egybekelnek, vagy amikor egyneműek csinálják ugyanezt. Az életellenes bűnök, az abortusz és az eutanázia. Nem beszélve a házasságtörésről, a korrupcióról, a hazug beszédről, mások kifosztásáról, egészen a brutális gyilkosságokig, és a bűnpártolásról. A lelkek úgy hullanak a pokol tüzébe, mint ősszel a falevelek. Nagy a tudatlanság a lelki élet területén. Pontosan úgy van, ahogy Szent Pál megírta: „Folyton csak tanulnak, de az igazság ismeretére el nem jutnak.” Ellenfelem könnyűszerrel félrevezeti őket ezekkel a gondolatokkal: „Neked mindent szabad. Valósítsd meg önmagad!” Gyermekeim! Mindannyian meg lesztek rostálva. Az Egyház is, a szekták is, és az egész teremtett világ. Aki áll, vigyázzon, hogy el ne essen! Szüntelenül őrködjetek lelketek tisztasága felett! Nem tudjátok, melyik pillanatban kell megállnotok Szent Színem előtt az egyéni számadásra. Életetek minden pillanatában éljetek úgy, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna. Az idő rövid. Ti drága, Véremen megváltott gyermekeim! Nagy volt a lelketek ára! Úgy őrizzétek lelketek tisztaságát, mint legdrágább kincseteket! Éljetek szüntelen készenlétben! Most különösen, mert az idő lejárt. Ütött az óra. Aki eddig nem merített irgalmasságomból, és nem tért meg, az most igazságosságom kelyhét fogja kiinni. Jaj azoknak, akik bűnökben élnek, és gúnyt űznek szentségeimből!

Itt egy igevers gyűjtemény, amely elűzi a sátánt minden alkalommal, amikor hozzánk jön hazugságaival és megtévesztéseivel.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

 

Az ördög nem akarja, hogy tudjuk róla az igazságot

„Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” Jakab 4:7.

„A békesség Istene pedig összezúzza a sátánt lábatok alatt hamarosan. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” Róma 16:20.

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10.

„És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.” Jelenések 12:9–11.

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1 Péter 5:8–9.

„Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” 1 János 4:4.

„Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja.” 1 János 3:8.

sátán nem akarja, hogy tudjuk, nincs mitől félnünk

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.” Ézsaiás 41:10.

„Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek.” Lukács 10:19.

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” 2 Timóteus 1:7.

Nem akarja, hogy tudjunk a hatalomról, amelyhez hozzáférésünk van

„Mit mondjunk tehát ezekre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?” Róma 8:31.

„De ő ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem… Mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” 2 Korinthus 12:9–10.

„Mégis jól tettétek, hogy közösséget vállaltatok velem nyomorúságomban.” Filippi 4:13.

„Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” 1 Korinthus 10:13.

Az ördög nem akarja, hogy tudjunk a nekünk tett ígéretekről Krisztusban

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16.

„Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata.” Kolossé 1:13–14.

„Nincsen azért most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik Krisztus Jézusban vannak, mert az élet Szellemének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor bűnért való áldozatként tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben.” Róma 8:1–4.

„Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem.” Galátákhoz 2:20.

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” Róma 10:9–10.

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” Róma 5:8.

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsoltárok 103:12.

sátán nem akarja, hogy tudomásunk legyen a feltételekről

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Máté 7:21.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.” Jakab 1:22.

„Mi tanúi vagyunk ezeknek az eseményeknek, és tanúja a Szentlélek, akit azoknak adott Isten, akik engedelmeskednek neki.” Apostolok cselekedetei 5:32.

Nem akarja, hogy tudjunk arról, amit vetettünk, azt le is kell aratnunk

„Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is: mert aki a maga testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Szellemnek vet, a Szellemből fog aratni örök életet.” Galátákhoz 6:7–8.

„Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” Jakab 1:15.

„Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” Máté 16:26.

Olvass többet itt: Vetés és aratás: jót választani

sátán nem akarja, hogy tudjunk a jövőről

„Ne örülj bajomnak, ellenségem, mert ha elestem is, fölkelek, ha sötétségben lakom is, az Úr az én világosságom.” Mikeás 7:8

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.” Filippi 1:6.

„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29:11.

Felfegyverkezve a győzelemre! Isten igéje mindennel felfegyverez bennünket, hogy ellen tudjunk állni Sátánnak és lerombolhassuk munkáját. Nem csoda tehát, hogy az ördög nem akarja, hogy ismerjük az igeverseket! Hogyha Istennek ajánlottuk magunkat szolgálatra, akkor tapasztalni fogjuk, hogy bár az ördög dühöng, mi mégis képesek vagyunk bátran szembeszállni vele, mert Isten megígérte nekünk, hogy győzni fogunk – minden alkalommal! Az eredmény pedig magabiztosság, béke, és nyugalom a szellemünkben. A Szellem gyümölcsei lesznek láthatóak életünkben, és örök életet nyerünk!


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 02/05/2024

Drága gyermekeim, az én Jézusom veletek van, még ha nem is látjátok őt. Bízzatok és reménykedjetek benne, aki szeret benneteket és név szerint ismer benneteket. Örüljetek, mert nevetek már be van írva a Mennybe. Térdeljetek le imádságban, mert csak így érthetitek meg Isten akaratát életetekre vonatkozóan. Vigyázzatok lelki életetekre. Adjátok át magatokat annak, aki az egyetlen út, az igazság és az élet. Amikor érzitek a kereszt súlyát, adjátok nekem a kezeteket, és én gondoskodom rólatok. Nagy megpróbáltatások jövője felé tartotok, de maradjatok szilárdan az általam mutatott úton. Barátaim meg lesznek védve. Mindig emlékezzetek arra, hogy a Mennyország lesz a jutalmatok. Bármi történjék is, ne hátráljatok meg. Szeressétek és védjétek az igazságot, még akkor is, ha elutasítanak és kidobnak benneteket. Én vagyok a ti Fájdalmas Anyátok, és tudom, mi vár az igazakra. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 04/05/2024

Drága gyermekek, úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Engedelmeskedjetek hívásomnak, és minden jól fog végződni számotokra. Forduljatok el minden gonoszságtól, és szolgáljátok hűségesen az Urat. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek arról, hogy ti csak az Én Fiam, Jézusé vagytok. Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. Ha elestek, bízzatok Fiamban, Jézusban. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Ő kegyelmét a gyónás szentségén keresztül. Ne dobjátok el Isten kincseit. Hajoljatok térdre imádságban. A kétségek és a bizonytalanság jövője felé tartotok. Nagy lesz a hűtlenek sokasága. Szenvedek azért, ami rátok vár. A hit elárulói megszaporodnak, és az emberek mindenütt keresni fogják az igazságot, de kevés helyen fogják megtalálni. Legyetek bátrak! Maradjatok hűségesek Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Rómában, Olaszországban, közvetítve: 2024.05.06.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Az ördög füstje elterjedt ezen a földön, sok megszentelt emberben lelki vakságot okozva. Bábel egyre jobban és jobban növekszik, mindenhol megosztottságot okozva. Íme, eljöttek az általam megjövendölt idők, de ne csüggedjetek. Maradjatok szilárdan az általam mutatott úton, és forduljatok az Úrhoz, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. A gonoszság magja növekedni fog, de ki lesz vágva. A Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához való hűségetek meg fogja akadályozni az ellenségek előrenyomulását. Legyetek a hit férfiai és asszonyai. Egyesüljetek a bátor reverendás katonákkal, akik hűségesek a küldetéshez, amelyet az én Jézusom rájuk bízott. Nincs győzelem a kereszt nélkül. Imádkozzatok sokat, és ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr angyalai segítségetekre sietnek. Bhaktáimat meg fogják védeni. Ez lesz a pelyva és a búza szétválasztásának ideje. Azok, akik Júdásként viselkednek, elveszítik a kegyelmet, sírni és gyászolni fognak. Ez a megfelelő idő a nagy visszatérésre. Forduljatok meg. Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Trani, Olaszország, közvetítés: 2024.05.07.

Drága gyermekek, szeressétek és védjétek az igazságot. Fiam, Jézus sokat vár tőletek. Legyetek figyelmesek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. Istenben nincs féligazság. Szükségem van a ti őszinte és bátor igenetekre. Olyan korban éltek, amely rosszabb, mint az özönvíz idején, és szegény gyermekeim úgy járnak, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Nyissátok meg szíveteket az igazság fénye előtt, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Az emberiség az önpusztítás nagy szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Ne éljetek távol Isten Kegyelmétől. Életetek beszéljen többet az Úrról, mint szavaitok. Imádkozzatok az Én Jézusom Egyházáért. A megszentelt emberek nagy sokaságát az igazság szeretete miatt üldözni fogják, és a hívők számára nagy lesz a fájdalom. Sokan feladják majd az üldöztetéstől való félelem miatt, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, a mennyországgal lesznek megjutalmazva. Ne hátráljatok meg! Szeretlek benneteket, és mellettetek vagyok, még akkor is, ha nem láthattok engem. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete Nápolyban, Olaszországban, közvetítve: 2024.05.08.

Drága gyermekek, Isten Győzelme meg fog történni, és az igazak örömmel fognak ünnepelni. Még a nyomorúság közepette se veszítsétek el a reményt. Az én Uram mindent irányít. A hívő férfiakat és nőket üldözni fogják az igazság szeretete és védelme miatt. Nemzetetek meg fog botlani, és a megkötendő megállapodásokból szenvedés lesz szegény gyermekeim számára. Jézusom Egyháza nagy hajótörés felé tart. Ti, akik az Úréi vagytok, vessétek ki az igazság hálóit. Segítsetek szegény gyermekeimnek, akiket megfertőzött a hamis tanok mocsara. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek, hogy elvezesselek titeket ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Hallgassatok rám, mert a szentségre akarlak vezetni benneteket. Ne csüggedjetek. Aki az Úrral van, az soha nem éli meg a vereséget. Szenvedek azért, ami rátok vár, de veletek leszek. Legyetek bátrak! Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát küldöm le rátok a mennyből. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Macerata, Olaszország, közvetítve: 09/05/2024

Drága gyermekek, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Ne maradjatok mozdulatlanok. Ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Hirdessétek felhívásomat mindenkinek. Azt akarom, hogy boldogok legyetek itt a földön és később velem együtt a mennyben. Fájdalmas jövő felé tartotok. A farkasok támadni fognak, és a nyáj szétszéled. Jézusom Egyháza a Golgota felé tart. A rossz pásztorok hibájából sok lélek fog elveszni. Imádkozzatok! Az Én Jézusomnak szüksége van az őszinte tanúságtételetekre. Szeressétek és védjétek az igazságot. A kezedben lévő kulcs ki fogja nyitni az ajtót ellenségeid előtt. A konkoly szét fog terjedni Isten házában, de a reverendás bátor katonák révén Isten Győzelme meg fog történni. Az Ő szőlőjében csak az igazság magja lesz. Bátorság! Szeretlek benneteket, és mindig közel leszek hozzátok. Bármi történjék is, ne forduljatok el az igazságtól. Hosszú ideig a sötétség fog uralkodni, de az Úr világossága megmarad az igazak szívében. Tegyetek meg mindent, és a menny megjutalmaz benneteket. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 11/05/2024

Drága gyermekeim, az ellenségek Isten Projektjeinek elpusztítására fognak cselekedni, de az Úr legyőzi őket. A nagy győzelem a hit férfijainak és asszonyainak jut majd. Bízzatok teljesen Isten Erejében, mert csak így tudtok hozzájárulni az emberiség átalakulásához. A fájdalom idejét éltek, de ne hátráljatok meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr Hatalmas Keze az én híveim javára fog cselekedni. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy ez a megfelelő idő a nagy visszatérésre. Nyissátok meg szíveteket, és fogadjátok el az Úr akaratát az életetekre vonatkozóan. Még fogtok borzalmakat látni a Földön. Sokan el fogják veszíteni az igaz hitüket, és úgy fognak járni, mint a vakok, akik vezetik a vakokat. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság szeretete. Előre! Az itt megkezdett Projektek az Úréi, és semmilyen emberi erő nem tudja őket megsemmisíteni. Bátorság! Minden megpróbáltatás után az Úr letörli könnyeiteket, és eljön Szeplőtelen Szívem végleges diadala. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Szűz Mária: Menjetek és nyissátok ki a szemeteket gyermekek, halljatok, kérdezzetek és elmélkedjetek mindazon, amit Isten nevében mutatnak be nektek


2012. május 12. szombat, 10:00

Gyermekem, ahogy a sátán és démonai ordítása hangosabbá válik, és sikításaik hangmagassága a Mennyekig hallatszik, Nekem Isten minden gyermekét figyelmeztetnem kell.

Nézzetek körül, és mit láttok?

Nyugtalanságot, vitatkozást, kétségbeesést és harcot. Mindezt a gonosz szellemek szították, amelyek körülveszik az emberiséget.

Kiszabadulván a pokolból, számuk nagy. Egy pillanatra sem fogják enyhíteni kiokádott kínzásaikat, melyeket Isten minden gyermeke számára tartogatnak.

Ezek a bukott angyalok féltékenyek voltak, amikor Atyám, a Legmagasságosabb Isten megteremtette az emberiséget és a világegyetemet.

Büszkeségük és utálatuk a bukásukhoz vezette őket, és kiűzettek a pokolba.

A sátán vezetése által gyűlöletük akkor lett nyilvánvaló, amikor az Emberfiát, az emberiség Megváltóját a világra hoztam. Az Irántam való gyűlöletük minden emberi ismeretet fölülmúl.

Mivel az összes Angyalok Királynője lettem, ez zűrzavarba kergette őket. Tudták, hogy az Isteni Hierarchiába többé már nem lesz visszatérésük.

Ahhoz, hogy megsebezzék Istent, szeretett Atyámat, azt akarják elpusztítani, ami közel áll a Szívéhez: az Ő drága és szeretett gyermekeit.

Gyermekei elcsábítása által, a bűnök kísértésein keresztül, lelkeket lopnak.

Atyám nem fogja gonoszságaikat tolerálni, és közel van az idő e bukott angyalok számára, hogy végül a kemencébe vessék őket. Ők tudják ezt.

A sátán irányítása alatt növelik terveiket, és a nap minden másodpercében pusztítást okoznak a világban.

Isten gyermekeinek tudniuk kell, hogy az ő tervük az, hogy mindent megragadjanak, ami Istennek, a Mindenható Atyának értékes.

Ez az oka annak, hogy először az Ő Szent Egyházát vették célba.

Amikor ők Isten Egyházába beszivárognak, akkor ők Isten gyermekeibe szivárognak be.

Ébredjetek fel mindarra gyermekeim, ami a szemetek előtt történik. Nektek mindig készenlétben kell állnotok.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azon kegyelmek áldásáért, hogy a gonoszságot felismerjétek, amely úgy van bemutatva nektek, mintha Isten terveit képezné, pedig nem az.

Erős hitet fog követelni és az igazság elfogadását – amelyet ezek az Égi üzenetek tartalmaznak -, hogy az örök élethez vezető igaz ösvényen maradjatok.

Az Örök Életet üdvözölnötök kell gyermekek, és soha nem szabad visszautasítanotok a hamis ígéretek javára.

Ezek a hamis ígéretek azok által vannak bemutatva a világnak, akik nemzeteiteket vezetik, és akiket befolyásolhat a hazugság királya.

Menjetek és nyissátok ki a szemeteket gyermekek, halljatok, kérdezzetek és elmélkedjetek mindazon, amit Isten nevében mutatnak be nektek.

A ti szeretett Királynőtök, a Béke Királynéja
Az Üdvösség Anyja

ISTENI IMÁRA HÍVÁS MINDENKINEK!!!

Ghislain ROY atya, híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse, küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja * hogy imádkozza ipso facto, sőt mától kezdve többször is ismételje meg: “Legszentebb Szentháromság, KRISZTUS VÉRE, pusztítsd el a Sátánt; hatástalanítsd és bénítsd meg azoknak a csapdáit (üzelmeit), akik az egész világot manipulálják! Mária Szeplőtelen Szíve, zúzd szét a Sátán fejét; semlegesítsd és blokkold azoknak a csapdáit, akik az egész világot manipulálják! SZENT MIHÁLY arkangyal és a te hat testvéred (az arkangyalok) láncoljátok meg a Sátánt; hatástalanítsátok és bénítsátok azok csapdáit, akik az egész világot manipulálják! Ámen!”

Kérem, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak. Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18:20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”) Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )

https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/

Ez az eredeti festmény Isten Anyját ábrázolja címe alatt: Remény és öröm anyja.

Mindenkit arra biztatunk, hogy imádkozzon a Szűzanya felé, miközben szeretettel nézi ezt a szentképet. Az Istenszülő Ígérete el fog érni hozzád, és megérinti a szívedet. Gyengédsége és anyai szeretete szorosan tart és megvéd. Soha nem fog elengedni! Add át Neki a szívedet és a múltadat – Ő alkalmazni fogja azokat az imákat, amelyek lassan begyógyítják legmélyebb sebeidet. Ne feledd, mint a mennyei Édesanyád, közelről ismer téged, és gondoskodik a szükségleteidről. Legyen hite, bizalma és magabiztossága imáitokkal, és biztonságban lesz az örök üdvösség ösvényén. Ne nézz hátra… csak nézz rá a szívedben. Jézus áldjon + téged és a Szűzanya gyengéden szeressenek. Ámen.

I don't care, until the false prophet is dead and in the lake of fire

Nagyfalui üzenet 2012 május

Szűz Mária Mondja: "NEKTEK CSAK SZERETNI  ÉS JÓT TENNI SZABAD"

2012.-A Nagyfigyelmeztetésre való felkészülés éve--- május.

"Legyetek mindig készen, mert az Emberfia abban az órában jön el, amikor nem is gondoljátok!" (Mt. 24.44.)
92. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén
A Szentírásból: elmélkedjük át az első emberpár bűnbeesését(Ter.3.),a vízözön történetét,(Ter.6,7.-8.9.), a bábeli torony lerombolását(Ter. 11.), Szodoma pusztulását(Ter. 18.19.) és Ninive megmenekülését(Jónás k.)
Havi mottó: " Az igaz ember Isten jutalmába részesül!"(Mt. 10,41.)
Havi imaszándék: azért engeszteljünk, hogy Isten igazságos büntetése csökkenjen, vagy maradjon el teljesen!
Konkrét feladatunk: Éljünk úgy tudatosan, hogy miattunk Isten az emberiséget ne büntesse, hanem jutalmazza meg!
Szűz Mária üzenete 2012. májusában
"Szeretett gyermekeim! Ebben a hónapban, a Nagy Figyelmeztetés előtt, a pecsétről szeretnék beszélni nektek. Biztosan tudjátok, ahová az ember rányomja a pecsétjét, lefoglaló jelét,az azt jelenti, hogy az a tárgy, állat...hozzá tartozik, az az ő tulajdona.
Isten pecsétje jelképezi az Ő uralmát a teremtményei felett. Tudatosítanotok kell, hogy a Szentháromság eltörölhetetlen pecsétjét kaptátok, amikor megkereszteltek titeket. A keresztség szentsége, pecsétje által a Szentháromsághoz tartoztok, az Ő tulajdonai lettetek. Ez a kegyelem, amelyet öntudatlan állapotban is megkaptatok, akkor éled fel a lelketekben, amikor a tudatos hitvallásban és a gonosznak való tudatos ellene mondásban éltek. A bérmálás eltörölhetetlen szentségében, újabb pecsétjével a Szentlélek akarja átvenni az életetek irányítását indításai és tiltásai által. Akik papság szentségében részesültetek, ugyancsak eltörölhetetlen pecsétet kaptatok a lelketekre,azért, hogy egész életetekben a lelketek és a  lelkek megmentése legyen a  legfontosabb a számotokra. Tudnotok kell, akik rendszeresen gyónnak, áldoznak, akik a házasságukat Isten akarata szerint élik, akik betegségükben a betegek kenetét elfogadják..., azok a gyermekeim Isten uralma, lefoglaló pecsétje alatt élnek. Mindazok, akik elfogadják: Istent, az Egyházat, Engem, a Tízparancsolatot, a szentségeket, a Szentírást,a szent hagyományt... és ezek szerint élnek, azok a gyermekeim mindörökké le vannak pecsételve, foglalva a Szentháromság számára. Előre megmondom nektek, az utolsó időben, nagyon boldogok lesztek, a Szentháromság lefoglalása, pecsétje miatt, mert ezáltal isteni védelemben fogtok részesülni a nagy megpróbáltatásban és a Nagy Figyelmeztetéskor. Az isteni pecsét által megkapjátok a sötétség napjaiban a világosságot, erőtlenségetekben az erőt az állhatatossághoz, a hitvalláshoz, sőt a vértanúsághoz is.
Tudatosítanotok kell, hogy a tisztítótűz felé tart mindazok élete, akik a Szentháromság pecsétje mellett elfogadják a gonosz pecsétjét is.  A gonosz pecsétjét is viselik mindazok a gyermekeim, akik langyos lelkületűek. "Neked mondom: bár lennél hideg vagy meleg, de mert langyos vagy, kiköplek a számból!" A sátán pecsétjét is viselik azok, akik kettős életet élnek, akik kétfelé sántikálnak. Végre vegyétek tudomásul: nem szolgálhattok Úrnak: Istennek is és a gonosznak is! Ne legyetek olyanok, mint a szélkakas, mely a váltakozó szélnek engedelmeskedve változtatja az irányát. A tisztulás felé tart mindazok élete: akik néha Igent, néha Nemet mondanak az Isten kéréseire. Akik néha: a Szentlélekre, néha, a gonosz lélekre hallgatnak. Sajnos sokan tudják mit kell tenni, mi válik az üdvösségükre, mégis saját kárukra, a kifogásokat keresik, amikor Isten , valami áldozatot kér tőlük. Fekete pecsét is van mindazokon, akiknél első a test és utána jön a lélek. Akik néha hozsannát, néha feszítsd meg-et kiáltanak életükkel Szent Fiam felé. Akik válogatnak a szentségekben, a parancsolatokban, a Szentírás tanításaiban... A tisztulásra van szükségük mindazoknak, akik vasárnap keresztények, hétköznap majdnem pogányok. Akik ugyanazzal a szájjal néha áldást mondanak, néha átkozódnak. Akik ugyanazzal a szívvel néha szeretnek, néha gyűlölnek. Tudnotok kell, akik az isteni pecsét mellett a gonosz pecsétjét is viselik, azok a haláluk után a tisztítótűzbe jutnak és ott lesznek addig, ameddig teljesen meg nem tisztulnak, amíg radikális döntés nem érlelődik meg Isten mellett a szívükben.
Tudatosítanotok kell, hogy a pokol, az örök kárhozat felé tart mindazok élete: akik mindvégig megtagadják Istent, az Egyházat. Akik nem hallgatnak az Isten által rendelt személyekre. Akik a Tízparancsolat, a Hét szentség ellen harcolnak. Akik a sátánnak  adják végleg az életüket. A sátán útján járnak az ateisták, akik tudatosan megtagadják a Szentháromságot. A gonosz számára lepecsételve járnak : azok a szabadkőművesek, szabadgondolkozók(liberalisták), akik tudatosan a gonosszal és egymással szövetkezve azon dolgoznak, hogy megkeserítsék , megnehezítsék az egész emberiség életét és tönkre tegyék azt a sátán megbízásából. A legrosszabb úton járnak mindazok a nagy emberek: akik törvényesítik az abortuszt, az eutanáziát, a homokosságot, minden erkölcstelenséget. Engeszteljetek mindazokért, akik e TV -ben, interneten,folyóiratokban, DVD-n... az  embereket a bűn, az alvilág szeretetére nevelik és a pokol felé segítik. A sátán eszközei mindazok, akik a chipet az igazolványokba, állatokba, és végül az emberekbe is be akarják építeni azzal a hátsó szándékkal, hogy uralják, ellenőrizzék, irányítsák az embert és ha nem hallgat rájuk a halálba küldjék.
Arra törekedjetek, engesztelő gyermekeim, hogy az utolsó időtökben, tudatosan és reménykedve engeszteljetek  mindazokért, akiknek az élete a tisztítótűz vagy a pokol felé tart. Tudnotok kell azt, nem éltetek hiába, ha csak egy lelket is megmentettetek a pokoltól és kiszabadítottatok a tisztítótűzből.
Befejezésül mondom, ti , választott  gyermekeim, akik az utolsó idők apostolai és prófétái vagytok, éljetek úgy, hogy csak az isteni pecsét ragyogjon a lelketeken, az erényes életetek által. Ha így élte, akkor nem kell féljetek a jövőtől, bármit is hoz a számotokra.
Most a Szentháromság, Általam áld meg titeket az Isten melletti, radikális döntés lelkületével!!!
Házi feladat májusra:
" Segíts Szűzanyám úgy élni, hogy mindig az isteni pecsét ragyogjon a lelkünkön, erényes életünk által!
Előre tekintés 2012 júniusára:
-- Júniusban 1-2-3-7.-én lesznek engesztelések, 15 órakor a Szentháromság hegyen!
--Adjatok hálát velem együtt a papságom 30. évfordulóján(Szentelés: 1982. június 20)!
-- Előre hirdetjük, mivel 2012 július 1-én, első vasárnap bérmálás lesz Krasznán, ezért júliusban 5-6-7-8.-án lesznek az engesztelések, 15 órától!
Visszatekintés 2012 áprilisára
1.Hogyan válhat minden napunk Istennek tetsző nappá?
Minden reggel: (6-7 óra között), végezzük el a felajánló és áldáskérő imát, a Szent Olajjal helyezzük a Szentháromság oltalmába magunkat és igyunk egy pohár szentelt vizet testi-lelki -szellemi tisztulásunkra!
Az Irgalmasság órájában:( du. 3-4 óra között) végezzük el az Irgalmasság Rózsafűzérét kérve az irgalmasság lelkületét.
Este:(9-10 óra között) : imádkozzunk a betegek gyógyulásáért és a lélekben, a bűneik által megkötözöttek szabadulásáért. Minden este, lefekvés előtt tartsunk lelkiismeret vizsgálatot. A bűneink miatt kérjünk bocsánatot Istentől és a jót, amit megtettünk, köszönjük meg Istennek.
Egész nap: törekedjünk Isten jelenlétében élni: egységben, szeretetben, kerülve a bűnt, a bűnre vezető alkalmakat. Ha tehetjük , menjünk minden nap szentmisére, gyónjunk, áldozzunk rendszeresen. A Szentírás., a szentek élete, az üzenetek..., legyenek a napi lelki eledeleink. A gyógyító keresztet viseljük a nyakunkban. Ha így élünk minden nap, Isten gyönyörködni fog bennünk és a lelkünket Égig érő boldogság fogja eltölteni!!!
2. Mit ajánlanak az Égiek betegség és megkötözöttség esetén?
Minden megpróbáltatás az életünkben meghívás, hogy lelkileg tegyük sínre az életünket!!!
Először gondolkozzunk el azon, hogy mi az oka a betegségünknek, megkötözöttségünknek? Talán az, hogy vasár- és ünnep nap nem járunk templomba! Talán az, hogy nem gyónunk és áldozunk rendszeresen! Talán az, hogy paráznaságban, vagy házasságtörésben élünk! Talán az,hogy nem óvakodunk a káros szenvedélyektől: a túlzott italozástól, drogoktól, TV, internet, számítógép, gyógyszer, játék...függőségtől, rossz barátoktól...
Az a legfontosabb feladatunk, ami az életünkben nincs helyén azt helyre kell tenni, ami rossz azt fel kell számolni.
Ha ez megtörtént: végezzünk minden nap gyógyító és szabadító imát, vállaljunk teljes böjtöt hétfő-szerdán-pénteken délig, kérjünk papjainktól gyógyító és szabadító misesorozatot(kilenced=9 mise, gregorián=30mise). Ha szentmise sorozatot ajánlunk az Égiek szándékára ás a tisztítótűzben szenvedőkért, azok rendkívüli módon segítenek a gyógyulásunkban, szabadulásunkban. Nagyon fontos, legalább kilencszer menjünk el egy zarándokhelyre. Amíg meg nem gyógyulunk, addig csendesen és türelmesen ajánljuk fel a fizikai-lelki szenvedéseinket a tisztulásunkért, az egész emberiség megmeneküléséért és a  tisztítótűzben szenvedők kiszabadulásáért!!! Ha lehet, válasszunk egy  lelki közösséget és egymást segítve, bátorítva haladjunk előre a keskeny úton. Ha ezeket megtesszük, az egy százalékot, csak azután várhatjuk, hogy Isten megteszi értünk a 99 százalékot. Tedd meg ami számodra lehetséges, és várd ki türelemmel Istentől azt, ami részedre lehetetlen!!!
3.Hogyan viszonyulnak az emberek a keresztre feszített Jézushoz?
" Szentmise alatt láttam, hogy az Úr Jézus a keresztre volt feszítve! Misztikusan, keservesen szenvedett az emberiség bűnei miatt! A kereszt alatt emberek álltak. Egyesek kezében kalapács volt, akik újabb szegeket vertek bűneik által Jézus Testébe. Mások kezében harapófogó volt, akik bűnbánatuk által kihúzták a szegeket Jézus Szent Testéből! Voltak Jézus keresztje alatt olyanok is, akiknek egyik kezében kalapács volt a másik kezében harapófogó. A keresztre feszített Jézus kérése volt:" Törekedjetek úgy élni az utolsó időben, hogy a ti kezetekben ne legyen kalapács, csak harapófogó, Nekem tetsző életetek által!"
4.Miért szomorú az Úr Jézus napjainkban?
Egy látomásban, a szomorú Jézus elmondta:" Fáj a Szívem a felelős vezetők miatt akiknél a régi hagyományok fontosabbak, mint az egység, a Húsvét megünneplésében! Imádkozzatok minden nap a felelős vezetőkért, hogy eljussanak oda, hogy az egész kereszténység, minden évben együtt ünnepelje a Húsvétot, feltámadásom Szent Ünnepét!!!
5. Hogyan viszonyuljunk az Irgalmas Jézus Szeretetéhez?
Sajnos az emberiség nagy része a gonosz lélekre hallgat, aki a következőket súgja nekik:
"Isten nem szeret téged a bűneid miatt! Isten nem bocsátja meg a bűneidet!"
A gonosz azt akarja, hogy haragot tartsunk, gyűlölködjünk és ne bocsássunk meg se ellenségeinknek, se önmagunknak. A gyűlölet által a poklot teremti meg a szívekben és a pokol felé visz embereket! A gonosz bezárja a szíveket Isten előtt és kitárja a pokol előtt!!!
A Szentlélek gyöngéden, a szabadságunkat tiszteletben tartva, azt sugallja: "Isten szeret téged! Isten megbocsát minden megbánt bűnt! Segít, hogy a bocsánatkérés és a megbocsátás olajozottan működjék közöttünk! Hálát adunk együtt az Irgalmasság vasárnapján az Irgalmas Jézusnak, hogy bűnbánatunk által megbocsátotta az összes bűneinket és a bűneink után járó adósságunkat elengedte! Elhatároztuk együtt, hogy tiszta lelkületben akarunk élni, úgy, hogy a Feltámadt Krisztus mindig érezze jól magát a szívünkben. Hálát adunk azért is az Irgalmasság vasárnapján, hogy az Irgalmas Jézus Szeretete kiáradt az egész emberiségre (szeretteinkre is) és a tisztítótűzben szenvedő őseinkre is.
7.Hogyan használjuk a szentelt vizet és melyek a hatásai?
Élő hittel és tiszta szívvel igyuk a szentelt vizet, amely szaporítható! Mossuk meg beteg testrészeinket a szentelt vízzel! Tehetünk a szentelt vízből ételeinkbe, italainkba, hogy a szenvedélybetegségeinktől megszabaduljunk és testileg-lelkileg-szellemileg megtisztuljunk. Tehetjük a fürdőkádba is, hogy meggyógyuljunk. Ajánljuk a szentelt vizet másoknak is. Az Égiek ígérete:" Ez a szentelt víz nagyon gyorsan fog elterjedni az egész Földön!" Ez a szentelt víz az Égiek egyik legnagyobb ajándéka, az utolsó időkben,az egész emberiség számára! A jövőben is megszámlálhatatlan gyógyulások, szabadulások, megtérések... fognak bekövetkezni a szent víz által. Az Égiek a szent víz tisztító hatása által készítenek fel a Nagy Figyelmeztetésre. Ezért naponta(szaporítva) ihatjuk a szent vizet!
Milyen visszajelzések jöttek az utóbbi időben a szent víz által kapott gyógyulásokkal kapcsolatosan?
--Egyik édesanyának minden nap megdagadt a lába. A szent víz használata által egészséges lett.
-- Egyik ember allergiás volt a tojásra és emiatt a keze feldagadt. A szent víz által 3 nap alatt meggyógyult.
-- Egy édesanya évekig tartó hasmenésből és aranyérből gyógyult meg a szent víz által.
--Egyik édesanya súlyos és fájdalmas melldaganatból gyógyult meg a szent víz által. Nyilvánosan tanúságot tett erről.
--Japánban, rák betegségből gyógyult meg egy férfi a szent víz által. Gyógyulása után elhatározta, hogy rendszeresen fog járni a templomba.
--Egy gyerek pikkelysömörtől gyógyult meg, néhány nap alatt a szent víz által. A meggyógyult gyermek ezt mondta, amikor tanúságot tett a nyilvánosság előtt:"Köszönöm Szűzanyám, hogy meggyógyítottál engem!"
--Volt olyan, akinek az epéje gyógyult meg, az epeköve ment el.
-- Volt olyan, aki gyomorfekélyből gyógyult meg a szent víz által.
-- Egyik papnak úgy fájt a lába, hogy alig tudott leszállni reggel  az ágyról. Egy este bekente a szent vízzel a lábát és reggelre meggyógyult. Istennek legyen hála mindenért.
Rövid hírek---értesítések
A közelmúltban Veszprémben és Székesfehérváron tartottunk 3 napos lelkigyakorlatot a Szent Hegyről, a Forrásról és a szent víz hatásairól. Sokan megígérték, hogy elzarándokolnak Szilágy-Nagyfaluba, a Szentháromság Hegyére. A Rab Mária kegyhellyel kapcsolatosan üzenetet adott a Szűzanya. Kérte, hogy a kegyhelyet újítsák fel a zarándokok.
A Szentháromság Hegyén elfogadtuk és felajánlottuk a tűzvész által okozott károkat a felelőtlen tűzgyújtó megtéréséért és a gonosz lélek megkötözéséért.
Április első napjaiban kb. 3000-en voltak engesztelésen. Több, mint 100 gyerek látogatott el a Szentháromság hegyére tanáraikkal együtt.
Örömmel közöljük, hogy a Mária-út, Máriacelltől--Csíksomlyóig tovább épül, amely a Szentháromság Hegyet is érinti.
A gyógyulni vágyók részére 6 kút szent vize áll rendelkezésünkre.
2012 május 19.-én du. 15 órakor az összes engesztelők imatalálkozója lesz Vácon, a Piarista Templomban. Már reggel 9 órától elmélkedések lesznek a Szűzanyáról. Előtte egy nappal , május 18.-án, du. 17 órakor családfa gyógyítás lesz, ugyanott.
8. Miben erősítettek meg az Égiek egy álom által?
" Azt álmodtam, hogy Iluskával együtt Olaszországban, a Vatikánban vagyunk, családias ebéden Benedek pápával és a bíborosokkal. Csodálatos volt megélni, álomban is, a hierarchikus és a karizmatikus személyek egységét. Ebéd után, az egyik bíboros bevitt egy hatalmas szobába és szeretettel kérdezte meg, most mit üzen a Szűzanya nekünk, az Egyház vezetőinek? Égre nézve azt mondtam:"Legyetek annak tudatában, hogy Benedek pápa szent és szentek mindazok, akik segítik a pápát az ő szolgálatában!" Ezután a bíboros is  az Égre nézett és azt mondta:" Ti is legyetek annak tudatában, hogy Éva asszony szent és ti is szentek vagytok, akik teszitek az engesztelésben Isten reátok vonatkozó akaratát!" Ezután egy nyakláncot hozott, amelyen egy szíven Jézus Arca volt. Ezt a nyakláncot a nyakamba tette, mondva:" Légy ezután is a feltámadt Krisztus képviselője az engesztelő közösségben! " Ezután Iluska nyakába tett egy nyakláncot a Szíven, a Szűzanya Arca volt. Ezt mondta:" Légy ezután is a Szűzanya képviselője az engesztelő közösségben!" Ezután szeretettel megölelt és kikísért a Vatikánból.
Ebből az álomból megértettem, hogy a férfiak az Úr Jézus, a nők, Szűz Mária példás képviselői kell legyenek a családjukban, lelki közösségükben.

A Szűzanya üzenete La Selette-ben (1846)
1846-ban a francia Alpokban megjelent a Szűzanya két pásztor gyermeknek. Az Egyház kivizsgálása után elismerte a jelenések valódiságát! Mit üzent La Selette-ben a Szűzanya?
MILYEN BÜNTETÉSRE SZÁMÍTHAT A FÖLD ÉS AZ EGÉSZ EMBERISÉG, HA NEM INDUL EL A MEGTÉRÉS UTJÁN?
"Az emberiség a legborzasztóbb és legnagyobb események előestéjét éli. Ki kell ürítenie a harag kelyhét. A Földet mindenféle csapás éri majd. Éhínség, pestis járvány, fertőző betegségek jönnek. Az emberek hangokat hallanak a levegőben, a fejüket verik a falba, a halált fogják kívánni, de az csak kínokat hoz számukra. Mindenütt a Földön vér folyik majd.
Tűz fog az Égből hullani! A Nap elsötétül, a Hold csak gyenge piros fényt ad, a csillagok elhagyják rendes pályájukat. A víz és a tűz a Földön  félelmetes mennydörgést és földrengést fog okozni, amelyek hegyeket, városokat és országokat süllyesztenek el.
Ki győzhet itt, ha Isten a választottai által meg nem rövidítené a megpróbáltatás napjait!
De Isten hagyja magát megingatni az igazak vére, könnye és imája által!!!
MIÉRT BÜNTETI ISTEN AZ EMBERISÉGET AZ UTOLSÓ IDŐBEN?
" Semmi másra nem gondolnak  egyes emberek, csak a szórakozásra! A gonoszok mindenféle bűnt elkövetnek! Az Antikrisztus tíz királya, akik az egész világ urai akarnak lenni, újra háborúkat akarnak indítani. Sokan a Földön önmagukat és egymást imádják. Rossz könyvek bőségben lesznek a Földön. A sötétség szellemei( és követői) hidegséget, szeretetlenséget, gyűlöletet fognak terjeszteni Isten és ember ellen. Lesznek olyan közösségek, amelyekben a gonosz lelkeknek szolgálnak!"
MI LESZ A VÉGE AZ ANTIKRISZTUSNAK ÉS KÖVETŐINEK?
" A mélység felnyílik... A vadállat, alattvalóival együtt fog a magasba emelkedni(gőgjében), hogy felmenjen a Mennybe! Ekkor Szent Mihály arkangyal leheletétől megfullad, lezuhan a Föld tűzzel teli belsejébe. Ekkor a pokol örökös mélysége örökre elnyeli őt övéivel együtt."
A JÖVŐBEN MI LESZ ISTEN GYERMEKEIVEL?
" A szent Egyház gyermekei, igaz követőim, a végső idők apostolai, Jézus Krisztus hűséges tanítványai imádságban, szenvedésben, vezeklésben, Istennel egyesülve, a világ elől elrejtve fognak élni. Ők növekedni fognak az Isten és egymás iránti szeretetben, az erényekben, a Szentlélek vezetése alatt. Én velük együtt fogok harcolni."
MI LESZ A FÖLDDEL ÉS AZ EGÉSZ EMBERISÉGGEL AZ IDŐK VÉGÉN?
" Akkor tűz és víz fogja a Földet megtisztítani és kiirtja Isten az emberi kevélység minden művét és minden megújul. Akkor, akik megmaradnak, Istennek fognak szolgálni és Őt fogják imádni, dicsőíteni és szeretni!"
JELENLEG MIT TEGYENEK ISTEN GYERMEKEI?
"Itt az idő, hogy előlépjetek, hogy fénnyel töltsétek be a világot! Buzgóságotok tegyen éhessé mindenkit Jézus Krisztus imádására. Ti, akik a fény gyermekei vagytok, küzdjetek, harcoljatok Isten fegyvereivel ( ima, böjt, jó cselekedetek, szenvedés, szentmise,...), mert itt van az idők ideje, a vég vége!!!"
MIT KELL TUDJUNK ISTEN BÜNTETÉSÉRŐL?
Isten büntetése mindig feltételes! " Ha megtértek lesz jövőtök, ha nem tértek meg, nem lesz jövőtök!"
Azon kell dolgozzunk, hogy a világban a büntetés okozóját, a bűnt kell megsemmisítsük a bűnbánat által.
Istentől bocsánatot kérhetünk saját magunk és az egész emberiség nevében is. Tudnunk kell, hogy minden súlyos bűnünk Isten büntetése után kiált és a pokol felé visz. Minden jó cselekedetünk után számíthatunk Isten jutalmára, végső soron a Mennyországra.
Legyünk annak a tudatában, hogy a gonosz és követői bármennyre is nagynak látszanak, végső soron veszíteni fognak. Isten gyermekei, bármilyen gyengének is tűnnek, győzni fognak.
Döntenünk kell, még az életünkben, hogy kinek a kezét fogjuk meg. Ha a súlyos bűnök által a gonosz kezét fogjuk meg, veszíteni fogunk és a pokolba juthatunk. Ha a jó cselekedetek által, Isten kezét fogjuk meg, győzni fogunk és a Mennybe juthatunk.
Mi engesztelők, álljunk Isten oldalára, harcoljunk Isten fegyvereivel, hozzunk meg minden áldozatot a lelkek megmentéséért. Ezáltal megmenekülünk és nagyon sok lelket megmentünk az örök kárhozattól!!! Mi ezért születtünk! Ez az életünk célja, értelme!!!

Nagyfalui üzenet 2014. május

2014 – ben FELKÉSZÜLÜNK A SZENTLÉLEK RENDKÍVÜLI AJÁNDÉKAINAK A BEFOGADÁSÁRA – MÁJUS
”Az utolsó napokban szétárasztom minden emberre a Lelkemet, fiaitok, lányaitok, a szolgák és a vének prófétálni fognak, látomásokat látnak és álmokat álmodnak!” (Ap. Cs. 2, 17)
116. havi imatalálkozó Szilágynagyfalu mellett, a Szentháromság hegyén. A Szentírásból olvassuk el a kánai menyegző történetét! (Jn. 2, 1 – 12).
Havi mottó: A Szűzanya kérte: „tegyétek meg (mindig), amit Jézus mond nektek!” (Jn. 2, 5)
Havi imaszándék: engeszteljünk: a türelmetlenek, irigyek, kárörvendők, engedetlenek, lusták, anyagiasak, bakafántosok… megtéréséért.
Konkrét feladatunk: mindig csak jót adjunk egymásnak!
Az Szentlélek Isten tanítása 2014 májusában

„Szeretett engesztelők! Májusban, Mária egyik legszebb hónapjában, megmagyarázom nektek mit tanulhattok Jézustól, Máriától, az ifjú pártól és a szolgáktól, a kánai mennyegző történetéből (Jn. 2, 1-12). • Mit tanulhattok Jézustól? Tanuljatok meg örvendezni az örvendezőkkel és sírni a sírókkal! Jézus, Mária és az apostolok, akik meghívottként részt vettek a mennyegzőn, az együttörülésre adtak jó példát nektek. Gondoljatok arra az esetre is, amikor Lázár, Jézus barátja meghalt és eltemették, Jézus akkor együtt sírt Mártával és Máriával. Jézus azt akarja, hogy amíg éltek a Földön, amennyire lehet érezzétek jól magatokat. Jézus nem féltékeny a ti örömötökre. Ha létezik, az irigységet és a kárörvendezést számoljátok fel a szívetekben, a bűnbánat által azért, mert Jézus szomorúan nézi azokat a személyeket, akiknek fáj mások öröme, és akik örülnek mások kárának. Legyen türelmetek kivárni Jézus idejét! Jézus azt mondta Édesanyjának a kérésére: ’még nem jött el az Én órám’. Mindennek megvan az Istentől rendelt ideje: a szomorúságnak és az örömnek is, a betegségnek és az egészségnek is, a halálnak és az életnek is, és a csodának is! Amint látjátok, amikor eljött Jézus ideje, Ő azonnal cselekedett. Gondoljatok arra, Jézus sohasem késik vagy siet, Ő a legalkalmasabb pillanatban cselekszik. Talán ti vagytok néha türelmetlenek! Vigyázzatok arra, hogy mindig csak jót adjatok egymásnak! Jézus nászajándéka több száz liter jó bor volt, amivel megajándékozta a fiatal párt és a násznépet. Igazi keresztényként vigyázzatok arra, hogy csak jó szóval, jó cselekedettel és jó példával ajándékozzátok meg egymást. Ebben is kövessétek Jézust, Aki körüljárt csak jót cselekedve. Vigyázzatok arra, ne adjatok italt az alkoholistának, cigarettát a cigarettázónak és drogot a drogosnak. Higgyetek Jézus Mindenhatóságában, Aki csodát tud tenni. Jézusnak, Aki megváltott titeket, van hatalma, hogy a vizet borrá változtassa; a szentmisében a bort az Ő Szent Vérévé változtassa és a ti evilági életeteket keresztény életté változtassa. Tudnotok kell, hogy Jézus a csodái által isteni hatalmát, jóságát és az Ő küldötteit is igazolja. • Mit tanulhattok Máriától? Mária, nyitott szemmel és szeretettel teljes szívvel felismerte a fiatalok szükségleteit. Ezért ment közbenjáró lelkülettel Jézushoz mondva: ’nincs boruk!’ Mária, a szolgák szemét Szent Fiára irányította és azt mondta nekik: ’tegyétek meg, amit Jézus mond nektek!’ Egy keresztény azt kérdezte az egyik koldustól: ’mire van szükséged?’ A koldus azt válaszolta neki: ’ha te engem igazán szeretnél, kitalálnád, hogy mire van szükségem’. Észreveszitek-e
mások szükségleteit és adakozó lelkülettel segíttek-e nekik? Hiszitek-e azt, hogy minden ügyetekre elsősorban Jézusnál van a megoldás? Szükségleteitekben kéritek-e Mária, a szentek és az angyalok közbenjárását és hisztek-e annak a jó következményeiben? • Mit tanulhattok a fiatal pártól? Ők, nem Jézus nélkül, hanem Jézussal kezdték az életüket. Tudnotok kell, Jézus értékeli a házasságot, ezért szentségi rangra emelte azt. Kérlek titeket, értékeljétek ti is a családi együttlétet. Szeressetek együtt imádkozni, együtt zarándokhelyekre menni, együtt étkezni, együtt beszélgetni, együtt dönteni és együtt kikapcsolódni! Tudnotok kell azt, akik együtt imádkoznak, azok együtt maradnak és az egymás iránti szeretetben növekednek. Kérdésem hozzátok, ti Istennel akarjátok-e kezdeni, folytatni és befejezni a házas életeteket? Eltudjátok-e mondani, nem tudtok vasárnapi szentmise és szentáldozás nélkül élni? Csodálatos lenne, ha házasságkötésetek alkalmával Jézusnak, Máriának és az apostoloknak is, valóságosan is kitöltenétek egy meghívót és azt az ünnepi asztalotokra tennétek. Jó volna, ha lakodalmatok alkalmával, felolvasnátok a kánai mennyegző történetét. Ezáltal természetfölötti lenne a légkör köztetek. Kérlek titeket, bátran próbáljátok ki! • Mit tanulhattok a szolgáktól? Ők mindenben engedelmeskedtek Jézusnak. Jézus kérésére, áldozatok árán is megtöltötték az edényeket vízzel. Bár nevetségesnek tűnhetett, Jézus kérésére a vízből vittek a násznagynak. A szolgák, Jézus kérése után nem okoskodtak, nem filozofálgattak, nem kételkedtek, nem hitetlenkedtek, hanem áldozatok árán is engedelmeskedtek! Kérdésem hozzátok: rátok jellemző-e a családban az engedelmesség és az áldozatvállalás? Ne felejtsétek el, a Mennyország azoké, akik Istenért, a lelkükért és a lelkekért áldozatot vállalnak! Ha a szolgák lelkületével, minden nap engedelmeskedtek Jézusnak, Máriának, a követőiknek és egymásnak is – amely szellemi vértanúság – boldogságot, békességet, szeretetet és csodát fogtok megtapasztalni az életetekben. Most megáldalak titeket az áldozatos engedelmesség lelkületével!!!”


Házi feladat májusra: “URAM, ADD, HOGY ELHIGGYEM ÉS ASZERINT IS CSELEKEDJEK: JOBB ADNI, MINT KAPNI!”


VISSZATEKINTÉS 2014 ÁPRILISÁRA
A Szűzanya üzenete volt: „Drága fehér rózsácskáim! Hálatelt szívvel köszönöm meg nektek ezt a napot. Köszönöm, hogy állhatatosan kitartotok ezen az úton és nem fáradtatok bele a kilencedekbe. Most, a Szentháromság Akaratából, magammal hoztam a gyermekemet, aki már földi élete alatt példát mutatott nektek abban, hogyan kell engesztelni, szeretni és szenvedni! Szeretném, ha nyitott szívvel lennétek Felénk, mert ezután olyan kegyelmeket fogtok kapni, amelyeket már rég kértétek. Édesanyai kérésem hozzátok, hogy még több lelket hozzatok Hozzám és tegyétek gyakorlatba azt, amit itt kértem tőletek. A gonosz lélek nem akar békén hagyni titeket, mert látja azt, hogy az engeszteléseitek által rengeteg lelket mentetek meg a kárhozattól. Az engeszteléseitekben, a szeretetetekben és a szenvedésitekben Én mindig veletek vagyok és segítek nektek. Most átadom a szót a Szentháromság Akaratából, Boldog II. János-Pál pápának!” Boldog II. János-Pál pápa üzenete volt: „Drága gyermekeim! A földi életemben, többek között azért imádkoztam, hogy legyen a Földön egy olyan zarándokhely, ahol több nemzetiségű és vallású ember együtt imádkozik, együtt végezik a kilencedek sorozatát, azért, hogy az egész világon megszülessen az emberi szívekben a szeretet. Földi életemben, ezért én is vállaltam az engesztelést és mindent, amit az Isten kért Tőlem. Különösen életem utolsó idejében nagyon nehéz volt az egész emberiség terhét hordozni, de tudtam, hogy Isten nem add nagyobb keresztet nekem se, csak amit elbírok! Ezért, amit Isten megengedett számomra,
mindent vállaltam! Most, az Égből mindent másképpen látok! Most látom az imáimnak, az áldozataimnak és szenvedéseimnek, egész felajánlott életemnek a gyönyörű gyümölcseit. Többek között ti is azok vagytok, mert titeket is kiimádkoztalak. Most arra kérlek titeket, hogy ne roskadjatok bele szenvedéseitekbe. Ha tudnátok mennyi kegyelmet hoz maga után a jól megélt szenvedés, soha – soha nem panaszkodnátok, hanem mindent elfogadnátok és felajánlanátok szó nélkül. Ha az Égből látnátok, mennyi kegyelmet hoz maga után a kilencedeitek sorozata, soha többé nem hagynátok abba. Újra arra kérlek titeket, ne hagyjátok abba a kilencedeiteket. Ha tudnátok mekkora kegyelem az, hogy kilencedeket és gregorián miséket ajánlotok fel őseitekért, soha többé nem hagynátok abba! Előre kijelentem nektek, a Szentháromság Akaratából, Húsvét előtt, a szenvedő lelkek sokasága fog kiszabadulni a tisztítótűzből és az Égbe jut, azért, mert évek óta vállaltatok értük szentmiséket, szenvedést és mindent, ami tőletek telt. Ők meghálálják ezt nektek bőkezűen. Drága gyermekeim! Ezután szeretném, ha visszhangozna a szívetekben, hogy a szeretet, az áldozat, a kilencedek sorozata mindennél többet érnek! A mai napon rendkívüli kegyelmeket árasztunk rátok. Még befejezésül arra kérlek titeket, hogy Nagypéntektől végezzetek egy kilencedet a szentté avatásom napjára, és a saját szándékaitokra!!! Meglátjátok, a bőséges gyümölcsök nem fognak elmaradni! Most a Szűzanyával, Boldog XIII. János pápával megáldunk titeket a sorozatos kilencedek, a szenvedés és a szeretet természetfölötti értékelésével!” Ki volt Szent Fausztina és mit kért az Irgalmas Jézus általa, aki az Isten-i Irgalmasság apostola volt? Szent Fausztina Lengyelországban, Glagovicében született és 33 évet élt (1905-1938). Összesen 2 és fél osztálya volt. 20 éves korában lépett be az Irgalmas nővérek varsói kolostorába. Külsőleg olyan volt mint akárki más. Buzgón tette az állapotbeli kötelességét, mint szakács, kertész és portás. Hallgatag, derűs és jóindulatú volt. Önzetlen szeretet jellemezte. Bensőséges, személyes kapcsolatra törekedett az Égiekkel. Lelkeket akart menteni, életszentségre törekedve. Szent Fausztina küldetése, sok megalázó szenvedéssel és lelki gyötrelmekkel járt. Az egész életét felajánlotta a bűnösök megtéréséért. Tüdőszanatóriumba került. 33 évesen bocsánatot kért a közösségtől, utoljára gyónt, és a túlvilágra költözött. Boldog II. János Pál pápa, 1993 április 18-án boldoggá; 2000 április 30-án szentté avatta. 2002-ben elrendelte az Isten-i Irgalmasság vasárnapját! Amit kért az Irgalmas Jézus Szent Fausztina által, azokból mit valósítottunk meg? A megbocsátásban és bocsánatkérésben éljük-e a kiengesztelődést? Hisszük-e azt, hogy Isten megbocsát a megtérő bűnösöknek? Megbékélve élünk-e Istennel, a felebarátokkal és önmagunkkal? Bízunk-e az Irgalmas Jézusban? Szoktuk-e mondani a röpimát: ’Jézusom, bízom Benned!’? Az Isten-i Irgalmasságnak a vasárnapját komolyan vesszük-e? Az Irgalmasság órájában, egyedül vagy közösségben elszoktuk-e végezni az Irgalmasság rózsafüzérét? Tanúságot teszünk-e az Irgalmas Jézus megbocsátásáról, szeretetéről? Hálásak vagyunk-e a bűneink bocsánatáért? Engesztelünk-e a bűnösök megtéréséért? Bocsánatot kérünk-e a bűnösök nevében az Irgalmas Istentől? Értékeljük-e a magánkinyilatkoztatást, mint Boldog II. János-Pál pápa? Rácsodálkozunk-e a hiarerhikusok és a karizmatikusak egységére? Hisszük-e azt, ha az Irgalmasság vasárnapján (vagy előtte) gyónunk, áldozunk, a pápa szándékára imádkozunk és a legkisebb bűnt is tudatosan kerüljük teljes búcsúba részesülünk? Nagypénteken elszoktuk-e kezdeni a kilencedet az Irgalmasság vasárnapjára készülve? A pokol vagy a Mennyország fele tart-e az életünk? Minden este felindítjuk-e a tökéletes bánatot: ’Jézusom, szeretlek Téged, kérlek bocsásd meg minden bűnömet?’ Kik örvendeztették meg az Irgalmas Jézust? Az efezusi hívek azzal, hogy visszatértek az első szeretethez. A szmirnai hívek felszámolták a szenvedéstől való félelmüket. A pergamoni hívek elkerülték a hamis tanítókat és tanításokat! A tiatírai hívek bűnbánatot tartottak a bálványimádás miatt. A szárdeszi hívek a képmutatásból és a lelki halálból tértek meg! A
filadelfiai hívek a hazugságaikból ás a laodiceai hívek a langyosságukból tértek meg! Mi tudatosan megörvendeztetjük-e az Irgalmas Jézust?

Előretekintés júniusra • Júniusban, 1, 5 – 6 – 7 – én lesznek az engesztelések a Szentháromság Hegyen, 15 órától. • A Medjugore-i Szűzanya jelenésének a 33. Évfordulóját és a havi ünnepeket fogjuk elővételezve megtartani. • 2014, május 24-én de. 9 óra és du. 16 óra között ünnepeljük meg a kiengesztelődésünk VII. évfordulóját. Magyarországon, Vácon, a piarista templomban!


(Az üzeneteket Szilágynagyfaluban, Cs. János atya és V. Ilona közvetítésével kapjuk!)

Előzmények uzenete.blogspot.com
Virrasszunk!

Mi, a magyar fajnak egyes tagjai, akik egész éltükön keresztül szolgáltuk a nemzetiség és szabadság angyalát és semmi nem törhette meg szent hitünket, hogy egykor bizonyosan kimondhatatlan nemzeti díszre fog virulni a magyarság, mi ne gyengüljünk gyáva panaszra, habár létünk Istene csak áltatás lett volna is.
Álljunk ki -- keblünket kettôztetett erôre lelkesítve -- mindnyájan a gátra és akár volna most utolsó óránk, akár csak most fakadna nemzeti létünk szebb hajnala: ,,virrasszunk!''...
...Valóban virrasztanunk kell!
Virrasszunk pedig azért, nehogy pompás és hízelgô, de csak csábeszmékkel teljes szavakkal a maga legnagyobb kárára a sokaság a józanság útjából elcsábíttassék!
Virrasszunk, nehogy gyengéinek hízelegve, restségének tömjénezve, vérét felizgatva, indulatosságát felhasználva, álpróféták a közelégedetlenség mérgét a közösség közé hintsék!
Virrasszunk, nehogy hetvenkedések és minden érdekek egymás ellen és tűhegyre állítása által tökéletes forrásnak induljon a magyarság, és az egyesség isten-angyala helyett a viszálykodás ármánya üsse fel köztünk tanyáját!
Virrasszunk, nehogy büntetlenül emelhesse fel parancsoló szavát köztünk a felszínes elbizakodás, s gôgjében büntetlenül ne tiporhassa mindazt, mit a szerényebb, de éppen olyan ôszinte, sôt tán ôszintébb hazafinak keble rejt!
Virrasszunk, nehogy felbôszült garaboncként szilaj erôvel ostoroztassanak honunk külön ajkú népei a magyarság megkedveltetésére, hanem annyira becsülje meg a magyar magamagát és másokat s a csinosodás, értelmi súly és jóízlés annyi bájával fogja magát körül, hogy erkölcsi erôvel vonzza magához a honnak különféle felekezeteit!
Virrasszunk végre, nehogy rögtönzés, minden ok nélkül való gyanúsítás, ijesztgetés, és durva erôszak legyenek a megbecsült hazafiság jelei, hanem csak a tűrnitudás, mérséklet, józan tapintat és mély bölcsesség nyerje bérül a polgári érdemkoszorút!

(Széchenyi könyörgése, Sík: DB, 853)
forrás: magvető lista 2002

Babilon pusztulása

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)
     Van egy jóslat, ami azt mondja, hogy a fekete és a fehér pápa egyszerre fog elpusztulni; ez is csak napjainkban válhat valósággá, amikor két hitehagyott üldögél a vatikáni vendégházakban.

Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A vészt hozó undokság Isten templomában
  • Abruzzo-Molise-Puglia
  • Adoráció-Örökimádás
  • Advent-Kisböjt-Úrjövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Adventi túlzások
  • Afrikai Hamis Béke
  • Akik BeDőltek az Antikrisztusnak, életükkel fizetnek, ha nem térnek észhez, s fel nem ébrednek...
  • Áldás
  • Alföld
  • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
  • Amerikai Hamis Béke
  • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
  • Anzix
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
  • Ausztria
  • AusztrálÁzsiai Hamis Béke
  • Bács-Kiskun
  • Baranya
  • Bazilicata
  • Békés
  • Bizalommal Új Esztendőben Krisztussal! - Bízd Újra Életed Krisztusra! - Biztos Úton Életünk …
  • Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Böjt-engesztelés-ima
  • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
  • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
  • Budapest
  • Calabria
  • Campania
  • Csongrád-Csanád
  • Dunántúl
  • Ébredések, jelenések
  • Egri Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Éltető Figyelmeztető Csodák
  • Emilia-Romagna
  • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmezõ-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Erről mégis miért nem beszélnek?
  • Északkelet-Olaszország
  • ÉszaKözép-Magyarország
  • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Esztergom-Vác
  • Európai Hamis Béke
  • Európai látnok által követvén
  • Fatimai Boldogságos Szűz
  • Fejér
  • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
  • Franciaország
  • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
  • Frissülés
  • Gomora Szodoma Technika
  • Gondolkodó Szemlélődő
  • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
  • Gyökereink
  • Győr-Moson-Sopron
  • Hajdú-Bihar
  • Hamis Béke
  • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
  • Heves
  • Himnusz
  • Hiszek Magyarország feltámadásában
  • Hűvösvölgy, Városliget, Viharbükk még nem épül, az ösvényt ne tévesszük szem elől...
  • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
  • Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják állítani őket.
  • Ízelítő
  • Irányadó: Salzburg 1984-től
  • Jász-Nagykun-Szolnok
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
  • John Ramirez
  • Kadarkút-Siófok-Veszprém
  • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Kanonok
  • Karácsony
  • Karácsonyban van a Mindenség
  • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
  • Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében
  • Keresztény életek, filmek, történetek
  • Keresztút
  • Ki lehet a hamispróféta legnagyobb barátja?
  • Koldus
  • Komárom-Esztergom
  • Krisztus Feltámadott! Valóban Feltámadott!
  • La Salette-Fallavaux Miasszonyunk
  • Lazio
  • Legendák, mesék, mondák
  • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
  • Liguria
  • Lengyelország
  • Lombardia
  • Lourdesi Szeplőtelen Fogantatás
  • Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen
  • Marche
  • MártírSors
  • Második Pünkösdre Készülődvén
  • Meddig még?
  • Medjugorje Béke királynője
  • Mijo Barada
  • Monasztikus
  • Munkanapló
  • NagyBöjt-Negyvenlőböjt
  • NagyHét
  • Nógrád
  • Nyár
  • Olvasó gondolkodó
  • Örökimádás
  • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
  • Örömhír
  • Örömhír
  • Ősz
  • Őszinte alázatos erkölccsel
  • Pehm Mindszenty József
  • Pest
  • Piemont
  • Prohászka Ottokár
  • Rák
  • Romboló Vakoló
  • Rózsafüzér a démoni erők megkötözésére
  • San Sebastian de Garabandal-Rosario-Kármelhegyi Miasszonyunk.
  • Somogy
  • Sopron-Vác-Mohács
  • Svájc
  • Szabályozott
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Szardínia
  • Szent Mihály Barlangjában Monte San Angelon
  • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
  • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
  • Szeretetláng
  • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
  • Szerzetesrendek feloszlatása
  • Szicília
  • Szlovénia
  • Tavasz
  • Tél
  • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
  • Tested a Szentlélek temploma. Nem szabad megfertőzni, megsemmisíteni vagy megégetni.
  • Titeket is üldözni fognak
  • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
  • Tolna
  • Toszkána
  • Üzenet
  • Üzenet
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • Vas
  • Veneto
  • Veszprém
  • Veszprémi Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Zala
  •  

    2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

    2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

    2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

    2019. június 8-a óta szerkeszthetlenek:

    2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

  • Adni, hogy még többet adhassak!
  • Ahogy kapom, úgy adom!
  • Délvidék
  • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
  • Felvidék-Kárpátalja
  • Őrvidék-Gyepüvidék
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • 2022. május 2-a óta szerkeszthetlenek:

  • Jézus az Emberiséghez
  • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
  • Kolduló rendek
  • Monasztikus rendek 
  • Pünkösd-ElJövet
  • Segítek, hogy segíthessek!
  • Szabályozott rendek

     

  • Free counters!

     

    „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”


    „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”



    Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
    életem egyedüli Reménye,
    lelkem egyedüli Világossága!
    maradj velem ezért Krisztusom!

    Bűnöm beborít engem,
    és bánom, hogy vétkeztem.
    Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
    ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
    jöjj, és újíts meg,
    mozgass meg bölcsességeddel,
    és Szentlelked uralkodjék bennem!
    Amen


    „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”


    „Jöjj Szentlélek. Gyere és érintsd meg az embereket, hogy megtérítsd őket, hogy ne hagyják annyian megbántani Urunkat. ”

     

     

    Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

     

    https://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf



     

    Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

    Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.



    Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.



    1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
    és szívünk, lelkünk töltsed el!
    Te alkotád a szíveket,
    hozd nekik bő kegyelmedet!

    2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
    kit ád nekünk az Alkotó,
    te, élő forrás, égi láng,
    szent kenet, égből szállj le ránk!

    3.    Te, hét ajándok kútfeje,
    Atyánk kegyelmes jobb keze,
    az Úr erős ígérete,
    sugalmas ajkak ihlete.

    4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
    és szállj szívünkbe, Szeretet!
    Ha testünk gyarló, s lankadunk,
    légy mindig éber gyámolunk!

    5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
    Szent békességed add nekünk!
    Te járj, Vezér, utunk előtt,
    veszélytől védjen szent erőd!

    6.    Add, ismerjük meg az Atyát
    teáltalad, és egy Fiát,
    és kettejüknek Lelke, te,
    örökre légy lelkünk hite!

    7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
    s ki felkelt sírból, szent Fiát,
    s a Lelket, szívünk vigaszát,
    most és örök időkön át!



     
    Uram, az évek alatt elviseltél bűneimmel együtt, és mindezekkel együtt megszántál engem. Minden módon téves irányba vezettek, de most már többé nem fogok vétkezni. Bántottalak Téged, és igazságtalan voltam Veled. Nem leszek többé ilyen. Ellene mondok a bűnnek, ellene mondok a gonosznak, ellene mondok a hamisságnak, amely befeketíti lelkemet. Szabadítsd meg a lelkemet mindattól, ami szentséged ellen van.
    Könyörgök Hozzád, Uram, ments meg minden gonosztól. Gyere Jézus most, gyere most és maradj a szívemben.
    Bocsáss meg nekem, Uram, és engedd meg, hogy Benned nyugalomra leljek, mert Te vagy az én Védelmezőm, a Megváltóm és a Fényem, és csak Benned bízom.
    Mától fogva minden időben áldalak Téged, Uram.
    Elutasítom a gonoszt és más isteneket és bálványokat, mert Te vagy a Leghatalmasabb a világ felett, messze felette állsz minden más istennek.
    Hatalmas karoddal ments meg a betegségtől, ments meg engem a fogságból, ments meg engem a bajtól és győzd le ellenségemet, a Sátánt. Jöjj gyorsan segítségemre, ó, Szabadítóm!
    IMÁDKOZZUNK!!!
    RÓZSAFÜZÉR + NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA FOLYAMATOSAN,KINEK MIKOR VAN ERRE IDEJE...
     
     

    NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA, MELYET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ADOTT MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA

     

    Szentháromság egy Isten, alázattal kérlek, hogy Szűz Mária, Szent Mihály Arkangyal, az összes angyalok és szentek közbenjárására add meg azt a nagy kegyelmet, hogy a sötétség erőit legyőzhessük Magyarországon, Lengyelországban…. és az egész világon, a mi Urunk Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért, drága Szent Vérének kiontásáért érettünk, Szent Sebeiért, a kereszten való szenvedéseiért, és minden szenvedéséért, melyet Passiója és egész földi élete során a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.
    Könyörgünk Urunk, Jézus Krisztus, küldd el szent angyalaidat, hogy a gonosz erőit letaszítsák a pokolba, a kárhozatba, hogy Magyarországon, Lengyelországban….és az egész világon eljöhessen Isten uralma, és Isten kegyelme áradjon minden szívbe, hogy ez által Magyarország, Lengyelország…és minden ország a Te békéddel teljen el.

    Mi Nagyasszonyunk és Királynőnk, tiszta szívből könyörgünk Hozzád, küldd el szent angyalaidat, hogy letaszítsanak a pokolba, az örök kárhozatba minden gonosz lelket, kiknek el kell veszniük.

    Szent Mihály Arkangyal, a mennyei seregek vezére, az Úr Téged küldött e nagy mű megvalósítására, hogy az Úr kegyelme örökösen velünk lehessen. Vezesd mennyei seregedet, hogy a sötétség erői véglegesen a pokolba, a kárhozat helyére kerüljenek. Egyesítsd minden erődet, hogy legyőzd Lucifert és bukott angyalait, kik Isten akarata ellen fellázadtak, és most a lelkek vesztére törnek. Győzedelmeskedj, mert hatalmad van és tekintélyed. Kérd Istentől számunkra békéje és szeretete kegyelmét, hogy mindig követhessük a mi Urunkat Isten Országa felé.
    Ámen.

    „Minden imádság 50 ezer démont taszít le a kárhozatba.
    Hatalmas kegyelem ez, imádkozzátok minél gyakrabban! Ez isten nagy ajándéka számotokra általam, az én ünnepem alkalmából. Nagyon nagy szabadulásokat eszközölhettek ki ez által országaitok számára. A sötétség erői reszketnek ez előtt az ima előtt, mert örökre el kell tűnniük. Ez az ima megszabadíthatja országotokat és sok országot a világon!”
    Szent Mihály Arkangyal, 2011 09.29.

    Locations of Site Visitors

    Powered by Blogger.hu