Hamis Béke

„Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.”

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!

 


(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen

Keresztes Imahadjárat

(54) – Ima az Atyához, a Harmadik Világháború hatásának enyhítésére
Ó Mennyei Atya, szeretett Fiad Jézus Krisztus nevében kérlek, aki nagyon sokat szenvedett az emberiség bűneiért, segíts nekünk ezekben a nehéz időkben, amellyel szembesülünk.
Segíts nekünk, hogy túléljük az üldöztetést, amelyet a kapzsi uralkodók és mindazok terveztek, akik el akarják pusztítani Egyházadat és gyermekeidet.Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy segíts családjaink táplálásában, és mentsd meg azok életét – akiket akaratuk ellenére – a háborúba kényszerítenek.Szeretünk Téged, Drága Atyánk.Kérünk Téged, segíts minket a szükség idején.Ments ki minket az Antikrisztus szorításából.Segíts nekünk, hogy átvészeljük bélyegét, a fenevad bélyegét, azáltal, hogy visszautasítjuk azt.Segíts azoknak, akik szeretnek Téged, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz, minden időben, hogy megadhasd nekünk a kegyelmeket ahhoz, hogy életben maradjunk testben és lélekben. Ámen.

(150.) A hitetlenek lelkének megmentéséért:

Drága Jézus, arra kérlek, hogy mentsd meg mindazokat, akik a saját hibájukon kívül nem hajlandók elismerni Téged. Felajánlom szenvedéseimet, hogy elhozzam Neked azok lelkét, akik elutasítanak Téged, és azért az Irgalomért, amelyet az egész világra ki fogsz árasztani. Irgalmazz a lelküknek. Vedd őket Mennyei Menedékedbe, és bocsásd meg bűneiket. Ámen.

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2015. május 16-án, itthon a Szűzanya: „Drága gyermekeim, nagyon szomorú jövő vár rátok. Az üldözés már a küszöbön van. Nagyon sok gyermekemnek a vérét fogják kiontani a hitük miatt. Legyetek éberek, figyeljétek a jeleket! Nemsokára már csak a rejtekben fogják bemutatni a Szentmisét. A hivatalos Egyházban eltörlik a mindennapi áldozatot, helyette felállítják a vészt hozó undokságot. Beteljesülnek Dániel próféta szavai. A fatimai 3. titok folyamatosan teljesül. Ez főleg a keresztényüldözésre, de minden másra is vonatkozik. Az Egyházat belülről veri szét a sátán. Az ő emberei már bent vannak, a hitehagyás belülről és felülről kezdődik. Éljetek szüntelen készenlétben! Minden pillanatot úgy éljetek meg, mintha a következőben már át kellene lépnetek az örökkévalóságba. Az üldözés hirtelen fog kitörni. Imádkozzatok magatokért és vértanú testvéreitekért és társaitokért, hogy elnyerjék a jó halál és a végső állhatatosság kegyelmét! Rejtőzködjetek el Istenanyai szent Palástom alatt! Az én Palástom az égi angyalok sokasága, akik segítségetekre vannak. Azokat, akik Palástom alá rejtőzködnek, nem érheti el a gonosz, mert fényemmel beborítalak benneteket és az én világosságom és fényességem elől menekül az ördög és minden csatlósa.

 

Kicsi gyermekeim! Éljetek életszentségben, hogy akár éltek, akár haltok, mindig az Úréi maradjatok! Egyedül csak a bűn tud elválasztani titeket Szent Fiamtól és Tőlem. Mindazok, akik megfogadják Édesanyai tanácsaimat, üdvözülnek.

 

Drága gyermekeim, nagyon-nagyon szeretlek benneteket. Szívem szeretete körülvesz titeket, mint mennyei fénysugár, mint anyai védelem, ezért Fiam úgy tekint rátok, mint legdrágább kincseire, és úgy véd meg titeket, mint saját dicsőségét. Szent Fiam nekem soha nem tud nemet mondani. Az Ő akarata és az Én akaratom mindig egy. Az Ő Szíve szándéka és az Én Szívem szándéka ugyanaz.

 

Drága gyermekeim, kérjétek az erős hit és a lelkierő kegyelmét, hogy szembe tudjatok szállni a gonosszal, amely most sokkal jobban leselkedik rátok, mint valaha. Mivel rövid az ideje, érzi a vesztét. Ne féljetek tőle! Vonuljatok Szeplőtelen Szívem menedékébe és győzni fogtok! Szeplőtelen Szívem megígért Diadala, amelyről Gobbi atyának beszéltem, hamarosan megérkezik a Földre, amely egybeesik Szent Fiam Dicsőséges Visszajövetelével. Várjátok kitörő örömmel ezt a nagy és szent napot! Akkor Szent Fiam ezer évre megkötözi a sátánt és beköszönt az új világ hajnala. Azé a világé, amelyet az ezer éves béke uralmának hívnak. Boldog, aki ebben a világban élhet. Szent Fiammal együtt a szentek is visszajönnek uralkodni a Földre. Az Ég és a Föld egy lesz, az angyalok úgy fognak énekelni, mint Szent Fiam megszületésekor. A Föld szinte magától megtermi bőségben az eledelt. Az embereknek lesz idejük az Isten dicsőítésére és imádására. Oly nagy tisztelet, szeretet és imádás fogja körülvenni a legméltóságosabb Oltáriszentségben jelenlévő feltámadott Fiamat, mint kezdetben, az első keresztények idejében.

Kicsinyeim, várjátok ezt a magasztos, felemelő és szép korszakot, amiben a szeretet és a béke, csókot váltanak egymással. Mindazok, akik arra vannak kiválasztva, hogy vérük kiontásával pecsételjék meg Isten iránti szeretetüket, teljesítsék be küldetésüket a Szentháromság dicsőségére! Akik pedig az új világban való szolgálatra lesznek meghívva, ott teljesítsék feladatukat! Imádkozzatok, hogy mindenki maradéktalanul beteljesítse Isten rá vonatkozó örök szent tervét! Imáitokat fölviszem Mennyei Atyám színe elé, és veletek együtt esdeklek kegyelemért.

 

Ezt üzenem X-nek: Kisfiam, te nagy hivatást kaptál Szent Fiamtól. Imádkozz magadért szüntelen, hogy teljes szívedből szeresd Őt és beteljesítsd mindazt, amit öröktől fogva eltervezett rólad. Téged meghívott az életszentségre, az önátadásra és a szolgálatra. Még sok feladatot szánt neked az Úr. Őrizd a szívedben a lángot, hogy soha ki ne aludjon Jézus iránti szereteted! Őt lásd mindig magad előtt, hogy milyen nagy árat fizetett a te személyes üdvösségedért és a rád bízottakért! Ezért semmi áldozat ne essen nehezedre, amit majd az Úr még kér tőled a lelkekért. Rendkívül fontos vagy Szent Fiamnak. De csak addig tud használni, amíg igent mondasz az Ő akaratára. Ezért már most kérd a kegyelmet, hogy életed végéig „igen” légy Isten örök tervére. Lesznek sötét napok, kísértések, amikor az ördög el akar venni a feladattól, mert jól tudja, ha sikerrel járna, rengeteg lelket rántanál magaddal. Ezért azt tanácsolom neked, soha ne engedd el Jézus Kezét. Kérd, hogy az Ő irgalmas Szívében lakjál, zárjon be oda és ne engedjen ki. Ha ezt hittel kéred, megkapod. Akkor hűséges leszel mindhalálig és királyi gazdagon érkezel meg az örök hazába.

Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Kolosszei 1, 25. „Isten szava…”


2017. május 16
. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Most megy a világ és az Egyház a Golgotára, a keresztre, hogy feltámadjon, megújítsam, megtisztítsam, megmossam, és szeplőtelenül tündököljön Előttem, az Én dicsőségemre. Dicsőségem fénye úgy be fogja ragyogni az Egyházat és a világot, hogy senki nem fog ráismerni. Mivel tiszteletben tartom az ember szabad akaratát, ezért megengedem a rengeteg rosszat, amit az emberek bűnei vonzanak le a világra.

 


Drága gyermekeim! Imádkozzatok, mert a gonosz szellemi hatalmak légiói úgy ellepték a Földet, hogy feketéllik tőlük az ég. Beszivárognak az emberek szívébe, megtévesztik elméjüket, becsapják, lépre csalják és ráveszik őket, hogy tegyék a gonoszságot, amit a démonok jónak tüntetnek fel. Ezért van ez a rengeteg baj, szerencsétlenség, háborúskodás, gyilkolás szerte a Földön. Már maga a Föld is fellázadt, mert a sok bűn láttán természeti katasztrófákkal válaszol az emberek rosszaságára.

 

Drága kicsinyeim! Készüljetek! Hamarosan egy soha nem látott méreteket öltő világháború fog kitörni, ami egyben párosul egy nagy, kiszélesedett keresztényüldözéssel. Amint már mondtam, most megismétlem: az üldözést azért engedem meg, hogy szétválasszam az igazakat a képmutatóktól. A háború pedig a világ bűneire válasz, mert minden bűn büntetést von maga után.

 


Drága gyermekeim! Határolódjatok el mindazoktól, akik mondják ugyan törvényeimet, de nem teszik, és minden bűntől, gonoszságtól, mert ítélőszékem előtt mindenki számot ad tetteiről. Higgyetek üzeneteimben! Minden szót beteljesítek a maga idejében. Készüljetek föl mindarra, amire figyelmeztettelek benneteket! Igaz híveim vérük kiontásával fognak tanúságot tenni Mellettem. A világ és az Egyház könnyeiben és vérében tisztul meg. Most következik be a tűzözön, a világ megtisztítása, amiről Szent Péter apostol írt a 2 Pét 3. levélben.

 

Gyermekeim! Higgyetek szavaimban, mert csak így menekültök meg! Próféciáim számotokra a tisztánlátás. Én vagyok az Igazság, Aki igazságom fényében vezetlek titeket az örök életre. Fogadjátok megerősítő áldásomat Szívem túláradó végtelen szeretetével, amely fenntart titeket minden viszontagság ellenére is. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Mk 8, 32: „(Jézus) egészen nyíltan megmondta.” Mk 10, 33-34: „Jézus arról kezdett beszélni, ami vele történni fog: „Íme, fölmegyünk Jeruzsálembe, és az Emberfiát átadják a főpapoknak és írástudóknak. Halálra ítélik, és átadják a pogányoknak. Kicsúfolják, leköpdösik, megostorozzák és megölik, de harmadnapra feltámad.”



2018. május 16. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid, készüljetek! Nem különb a szolga Uránál. Ahogy Velem tettek, veletek is úgy fognak bánni. Már elő van készítve egy hatalmas, véres keresztényüldözés. Ki akarnak irtani titeket a Föld színéről. Egyházamat meg akarják semmisíteni. De nem számolnak Velem. Nem tudják, hogy akaratuk ellenére is Engem szolgálnak. Ez most a nagy szétválasztás ideje. Hatalmas eretnekség van, és el kell döntenie mindenkinek, hogy melyik oldalon akar állni. Papjaim szorítóba kerülnek, mert ha igaz lelkűek: az eretnekséget nem tudják elfogadni. Olyan ez nekik, mintha a szívüket tépnék ki a helyéről. Ha viszont képmutatók, akkor csak az egyéni érdeküket nézik, és követik az eretnekséget.

Drága gyermekeim! Köztetek ne így legyen! Kövessetek Engem a keresztúton, fel a Kálváriára, s ha kell: a keresztre! Jelszavatok ez legyen: „Inkább meghalni, mint Jézust elhagyni, mert Ő az Igazság, Aki meghalt az igazságért. Ő az Út, Akit, ha követünk, jó célba érünk. Ő a mi Örök Életünk.”

Gyermekeim! Most sokan meg fognak halni az igazságért, akik Engem követnek. Ők az örök boldogságra mennek, Velem lesznek mindörökké a Mennyben. Akik viszont elhagynak hűtlenül, és sokakat tévutakra vezetnek az eretnekség által, rengeteg lelket rántanak a pokolba. Ők maguk is a kénköves, tüzes tóban fogják végezni.

Megáldalak titeket, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Máté 23, 34. 36. 37: „…íme, küldök hozzátok prófétákat... Közülük egyeseket megöltök...” „Bizony, mondom nektek” „Jeruzsálem, Jeruzsálem, te megölöd a prófétákat…”

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

A gonosz lélek kezelése

Kedveseim, vigyázzatok, legyetek éberek, mert a gonosz lélek ott leselkedik körülöttetek! Bár ravasz módon rejtőzködik, de mégis könnyen felismerhetitek, ha figyeltek a körülöttetek zajló eseményekre. Minél kevesebb energiát fordítsatok arra, hogy az általa keltett zavaró tényezőkkel foglalkozzatok! Annál gyorsabban eltakarodik közeletekből. Ugyanis azt szeretné elérni, hogy ráirányuljon minden gondolatotok. De ha elkezditek dicsőíteni a Szentháromságot, azt nem bírja elviselni, és eloldalog körötökből. Soha ne féljetek tőle, mert amikor Isten nevét hívjátok segítségül, mindig alul marad és fél tőletek, mert érzi, hogy elveszítette a játszmát. Dicsőítsétek mindig és minden helyzetben Istennek életetekre vonatkozó akaratát!

2012.05. 16.               Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/a-gonosz-lelek-kezelese

Itt egy igevers gyűjtemény, amely elűzi a sátánt minden alkalommal, amikor hozzánk jön hazugságaival és megtévesztéseivel.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

 

Az ördög nem akarja, hogy tudjuk róla az igazságot

„Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” Jakab 4:7.

„A békesség Istene pedig összezúzza a sátánt lábatok alatt hamarosan. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” Róma 16:20.

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10.

„És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.” Jelenések 12:9–11.

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1 Péter 5:8–9.

„Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” 1 János 4:4.

„Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja.” 1 János 3:8.

sátán nem akarja, hogy tudjuk, nincs mitől félnünk

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.” Ézsaiás 41:10.

„Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek.” Lukács 10:19.

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” 2 Timóteus 1:7.

Nem akarja, hogy tudjunk a hatalomról, amelyhez hozzáférésünk van

„Mit mondjunk tehát ezekre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?” Róma 8:31.

„De ő ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem… Mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” 2 Korinthus 12:9–10.

„Mégis jól tettétek, hogy közösséget vállaltatok velem nyomorúságomban.” Filippi 4:13.

„Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” 1 Korinthus 10:13.

Az ördög nem akarja, hogy tudjunk a nekünk tett ígéretekről Krisztusban

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16.

„Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata.” Kolossé 1:13–14.

„Nincsen azért most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik Krisztus Jézusban vannak, mert az élet Szellemének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor bűnért való áldozatként tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben.” Róma 8:1–4.

„Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem.” Galátákhoz 2:20.

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” Róma 10:9–10.

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” Róma 5:8.

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsoltárok 103:12.

sátán nem akarja, hogy tudomásunk legyen a feltételekről

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Máté 7:21.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.” Jakab 1:22.

„Mi tanúi vagyunk ezeknek az eseményeknek, és tanúja a Szentlélek, akit azoknak adott Isten, akik engedelmeskednek neki.” Apostolok cselekedetei 5:32.

Nem akarja, hogy tudjunk arról, amit vetettünk, azt le is kell aratnunk

„Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is: mert aki a maga testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Szellemnek vet, a Szellemből fog aratni örök életet.” Galátákhoz 6:7–8.

„Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” Jakab 1:15.

„Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” Máté 16:26.

Olvass többet itt: Vetés és aratás: jót választani

sátán nem akarja, hogy tudjunk a jövőről

„Ne örülj bajomnak, ellenségem, mert ha elestem is, fölkelek, ha sötétségben lakom is, az Úr az én világosságom.” Mikeás 7:8

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.” Filippi 1:6.

„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29:11.

Felfegyverkezve a győzelemre! Isten igéje mindennel felfegyverez bennünket, hogy ellen tudjunk állni Sátánnak és lerombolhassuk munkáját. Nem csoda tehát, hogy az ördög nem akarja, hogy ismerjük az igeverseket! Hogyha Istennek ajánlottuk magunkat szolgálatra, akkor tapasztalni fogjuk, hogy bár az ördög dühöng, mi mégis képesek vagyunk bátran szembeszállni vele, mert Isten megígérte nekünk, hogy győzni fogunk – minden alkalommal! Az eredmény pedig magabiztosság, béke, és nyugalom a szellemünkben. A Szellem gyümölcsei lesznek láthatóak életünkben, és örök életet nyerünk!


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A böjt és az önmegtartóztatás értelme

2011. május 16. hétfő, 11.30
Szeretett leányom, végre felismered, hogy semmi sem vagy Nélkülem. Kegyelmem által, Atyám Birodalmában életet kapsz. Jelenlétem nélkül életed terméketlen lenne, és nem lenne valódi értelme sem. Ó, mennyire szeretném, ha minden gyermekem megértené, hogy az élet mit is jelent valójában, az az élet, amit Én szeretnék nektek adni, mindenekelőtt az Eukarisztia által. Igazán csak akkor fogjátok szeretetemet érezni, ha törékeny lelketekbe befogadtok Engem, az Isteni kenyér és bor formájában. Ez a szeretet megerősít majd benneteket, nemcsak a lelketeket, hanem az értelmeteket is. Jelenlétem felemel majd benneteket, hogy igaz követőimmé váljatok.
Az a követőm, (hívem) aki ezáltal a Szentség által, nem rendszeresen vesz magához Engem, olyan, mint egy félig telt edény. Ahhoz, hogy valódi jelenlétem eltöltsön benneteket, szükségetek van az Én Testemre és Véremre, amely mindannyiatokért kiontatott. Nélküle nem lesztek képesek, hogy megtaláljátok azt a valódi erőt, amellyel dicsőségemet tökéletesen hirdethetnétek.
Gyermekeim, meg kell értenetek, hogy a létezésembe vetett hitetek, csak egy része a lelki utazásaitoknak. Sok minden van még, amit meg kell értsetek. Ha a testi örömöktől megtartóztatjátok magatokat, akkor igazán feltöltve lesztek. Azon tény alapján, hogy a sátán a testi kísértések által ellenőrzése alatt tartja az embert, meg kell neki tagadnotok, hogy ezekhez az örömökhöz hozzáférhessen, ami valószínűleg beteggé tesz benneteket. A böjtölés, a legnagyobb lehetőségek egyike, hogy lelketeket a sátántól és démonaitól megszabadítsátok. Erre az áldozatra nagyon kevés ember tudja magát elkötelezni, pedig ez olyan egyszerű és nem árt egészségeteknek sem. Ha egy napot böjtöltök egy héten, akkor az különleges kegyelmet fog nektek hozni. Ha tiszteletből Nekem, az Isteni Megváltótoknak, kis áldozatokat hoztok, nemcsak lelkeiteket mentitek meg, hanem még Hozzám is közelebb fogtok kerülni. Más áldozatok, mint az anyagi javakról való lemondás is, közelebb hoz benneteket Szent Szívemhez.
Gyermekeim, az életeteknek, nem az anyagi javak körül kellene forognia, főleg, ha arra valójában nincs is szükségetek. Ha elfogadjátok az egyszerű dolgokat, amelyekre szükségetek van, és időtöket Rám szánjátok, igaz elégedettségben lesz részetek. Nemcsak ebben, hanem először életetekben fel fogjátok ismerni a valódi szabadság értelmét. Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol és híres személyek istenítése által. Ha elfogadjátok azt, hogy mindezek csak egyszerű illúziók, akkor meg fogjátok érteni, hogy időtöket itt a Földön, nem lenne szabad ilyen haszontalan dolgokkal eltölteni.
A ti időtök itt a Földön, csak egy része az Örökkévalóságig tartó utazásotoknak. Életetek, a halál után, más módon, de folytatódni fog. Attól függetlenül, hogy az emberek hisznek Istenben, az Örök Atyában vagy sem, lelkük, haláluk után, mégis tovább fog élni.
Most, a fényt keressétek, úgy, hogy az Örökkévalóságban igaz boldogságra találjon lelketek és méltó helyet kapjon a Paradicsomban. Ahhoz, hogy elérjetek erre a lelki szintre, kérlek benneteket, hogy hozzatok áldozatot, a test áldozatát, addig ameddig még itt a Földön éltek. Ajánljátok fel életetek minden szenvedését az elveszett lelkekért és majd a jutalmat learathatjátok, amelyek a következő életben rátok várnak.
A ti szerető Megváltótok,

Jézus Krisztus




A Második Pecsét: a Harmadik Világháború

2012. május 16., szerda, 3:10

Drága szeretett leányom, tájékoztatnom kell téged arról, hogy a harmadik világháború kibontakozóban van a világban.

Ma reggel, amint azt te is láthatod, folynak a könnyeim.*

A Második Pecsét most töretik fel, amint az meg van jövendölve a Jelenések Könyvében János Evangélista által.

Európában fog elkezdődni.

A bankrendszeretek lesz majd az oka, és ebbe a tragédiába Németország ismét belekeveredik, mint az elmúlt két alkalommal is.

Amikor az elkezdődik, már menthetetlen lesz a gazdaság, a katasztrófa érinti majd Görögországot, és sok negatív hatása lesz Franciaországban.

A Közel Kelet szintén bele fog keveredni a háborúba Izraellel és Iránnal együtt, és Szíria komoly szerepet fog játszani Egyiptom bukásában.

Leányom, azért ébresztettelek fel, hogy mindezeket elmondjam neked, nem pedig azért, hogy megfélemlítselek, hanem hogy még több imára buzdítsak mindenkit Európáért ebben az időben.

A háború és a pénzhiány miatt a termés nagy része tönkre fog menni, és ez a Harmadik Pecsét felbontásához fog vezetni, ami éhínséget jelent.

Ezért van az, hogy Én most arra sürgetem Isten minden gyermekét, hogy raktározzatok el egy halom szárított és nem romlandó élelmiszert, családjaitok táplálására. Fontos, hogy annyira növeljétek meg a saját termésetek hozamát, amennyire csak lehetséges.

Azonban ne feledjétek, hogy az imádság sokat enyhíthet ezen a szenvedésen.

Ennek a háborúnak az lesz a kihatása, hogy Katolikus Egyházam a Földön, – az egyesítés neve alatt – egy világ egyházba lesz beszippantva.

Az egyesítés, vagyis a hamis béke, megvalósul, miután az Antikrisztus megjelenik, hogy hamis békét teremtsen, és egy úgynevezett „véget” mondjon a háborúnak.

Ez a békeszerződés belekeveri majd a nyugati országokat, míg Kína és Oroszország belekeverednek a világ dolgaiba.

Ők veszélyt jelentenek a Tízszarvú vadállat, Európa számára, és győzedelmeskedni fognak fölötte, hogy bevezessék a kommunizmust.

A Vörös Sárkány, Kína, már erősen megvetette a lábát a világban, a világ pénzügyeinek ellenőrzése miatt.

A Vörös Sárkány és a Medve, amely Oroszország, nem szeretik Istent.

Ők az Antikrisztus vezetése alatt lesznek, aki Keletről származik, és aki zárt ajtók mögött rejtőzködik.

Amikor ezek a próféciák kibontakoznak, akkor az egész világ hinni fog ezekben az üzenetekben. Akkor már nem lesz kétség.

Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat ezen imáját, hogy segítsen enyhíteni ezeknek az eseményeknek a hatásait.

A Keresztes Imahadjárat 54. imája: Ima az Atyához, a Harmadik Világháború hatásának enyhítésére:

Ó Mennyei Atya, szeretett Fiad Jézus Krisztus nevében kérlek, aki nagyon sokat szenvedett az emberiség bűneiért, segíts nekünk ezekben a nehéz időkben, amellyel szembesülünk.

Segíts nekünk, hogy túléljük az üldöztetést, amelyet a kapzsi uralkodók és mindazok terveztek, akik el akarják pusztítani Egyházadat és gyermekeidet.

Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy segíts családjaink táplálásában, és mentsd meg azok életét – akiket akaratuk ellenére – a háborúba kényszerítenek.

Szeretünk Téged, Drága Atyánk.

Kérünk Téged, segíts minket a szükség idején.

Ments ki minket az Antikrisztus szorításából.

Segíts nekünk, hogy átvészeljük bélyegét, a fenevad bélyegét, azáltal, hogy visszautasítjuk azt.

Segíts azoknak, akik szeretnek Téged, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz, minden időben, hogy megadhasd nekünk a kegyelmeket ahhoz, hogy életben maradjunk testben és lélekben. Ámen.

Leányom, tisztában vagyok azzal, hogy ez a hír talán sokként ért téged, de ne feledd, hogy az ima és az Élő Isten Pecsétjének az imája, a Keresztes Imahadjárat 33. imája védeni fogja követőimet.

Maradék Egyházam, ti, gyermekeim, túl fogjátok élni, bár ez nem lesz könnyű.

Bántalmazni fognak benneteket kereszténységetek miatt, de ti soha nem fogtok megtagadni, vagy elutasítani Engem.

Mert ehhez ajándékokat fogtok kapni. Ajándékom, az Élő Isten Pecsétje láthatatlanná tesz benneteket az ellenségeitekkel szemben.

Mostantól fogva mindennap mondjátok el. Tartsátok azt magatok előtt otthonaitokban, és áldassátok meg egy pappal.

Hamarosan kezdjétek el a felkészülést arra a napra, amikor a gazdasági összeomlás bekövetkezik Európában, mert az már nincs messze.

Jézusotok

*Amikor Mária lejegyezte ezt az üzenetet, akkor egy könnycsepp gördült elé Jézus fényképéről.



Szűz Mária: Látnokaim a világon azt az utasítást fogják kapni, hogy imádkozzanak, egy világháborúval kapcsolatos veszélyek elhárításáért


2012. május 16. szerda, 9:00

Gyermekem, próbálj erős maradni ebben a Fiamnak végzett munkában.

Fontos, hogy nyugodtak maradjanak mindazok, akik hisznek a Szent Szó igazságában, amely ebben az időben a világ számára adatik.

A ti feladatotok, hogy válaszoljatok szeretett Fiam utasításaira. Az imádság és a Fiamba vetett bizalom a megmentéseteket fogja eredményezni.

Az Élő Isten Pecsétjének az ajándéka a ti legnagyobb védelmetek lesz a háború és a küzdelem idején.

Azáltal, hogy hűséget esküdtök az Atyaistennek, elfogadván ezt az ingyenes ajándékot, szabadok lesztek.

Soha ne feledkezzetek meg az ima erejéről, és arról, hogy mennyire meg tudja enyhíteni az ilyen események hatását.

Sajnos, ezek közül az események közül soknak be kell következnie, mivel ezek már meg voltak jövendölve.

Gyermekeim, felkérem mindazokat, akik tisztelnek Engem, Áldott Édesanyjukat, hogy értsék meg: ez a hívás a Mennyből jön.

Minden látnokom a világon azt az utasítást fogja kapni, hogy imádkozzanak egy világháborúval kapcsolatos veszélyek elhárításáért.

Állhatatosnak kell lennetek a szenvedésben, és felajánlván azt ajándékként a Mennyei Atyának.

Fontos a Rózsafüzérem mindennapi elimádkozása ebben az időben, független attól, hogy milyen Keresztény Egyházhoz tartoztok.

Nektek azt imádkoznotok kell, mert azon nemzetek számára, akik nagy számban és naponta elimádkozzák, védelmet nyújt.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Európáért ebben az időben, forduljatok Fiamhoz és kérjetek Tőle erőt, bátorságot és kitartást, melyekre szükségetek van, hogy az Istenbe vetett bizalmatokat megőrizhessétek.

Szeretett Édesanyátok,
Az Ég és Föld Királynője
Az Üdvösség Anyja



Hozzatok létre imacsoportokat, amelyeket „Jézus az emberiségért” szenteltek

2012. május 16., szerda, 17:38

Drága szeretett leányom, hangsúlyoznom kell mindazok számára, akik hisznek bennem, hogy fontos minden nemzetért imádkoznotok.

Ahhoz, hogy ezt hatékony módon tegyétek, imacsoportokat kell létre hoznotok, amelyet: „Jézus az emberiségért” szenteltek.

Ezek a csoportok azért alakuljanak, hogy a Keresztes Imahadjárat összes imáját elimádkozzák, amelyeket kaptatok.

Leányom, Mária, gondoskodni fog arról, hogy ezen imádságok úgy legyenek előkészítve, mely lehetővé teszi számotokra azok kinyomtatását, bárhol is legyetek a világon.

Kérlek, terjesszétek Szent Szavamat a Klérus minden tagja között.

Egyesek el fogják utasítani Üzeneteimet.

Mások pedig szeretettel a szívükben fogják azokat átölelni.

Mindazon által a legtöbb esetben ki lesztek gúnyolva, és Szent Nevemben vissza fognak utasítani benneteket.

Ti szenvedni fogtok, akárcsak apostolaim szenvedtek, és Egyházam egyes köreiben a Földön, nevetségessé tesznek benneteket.

Ezek a szóbeli és gyalázkodó bántalmazások hevesek lesznek, és meg fognak sebezni benneteket. De a következőket mondom:

Ne feledjétek, az irántatok mutatott gyűlölet bizonyítani fogja, hogy valóban Én vagyok az, Jézus, aki a Mennyből beszél hozzátok.

Ezért a szenvedéséért gondoskodni fogok arról, hogy minden egyes alkalommal felálljatok, amikor a Földre dobnak benneteket.

Fel foglak emelni és erősebbé teszlek majd benneteket, mint azelőtt.

Miért teszem ezt? Azért teszem, hogy alkalmasabbá és erősebbé váljatok Szent Szavam terjesztésére.

Mert csak akkor fogjátok a legnagyobb ajándékokat megkapni, amelyet Én adok nektek a Szentlélek által.

Álljatok fel tehát, és induljatok el, hogy felkészítsétek nemzeteteket, hogy megkapják azt a fegyverzetet, amelyre szükség van a Fenevad Bélyegének elkerülésében.

Soha ne felejtsétek el, hogy milyen fontos az Élő Isten Pecsétje.

Nektek és családjaitoknak védelmet fog nyújtani, nemcsak lelki, hanem fizikai védelmet is.

Ti áldottak vagytok, hogy megkapjátok a Pecsétet, és a ti kötelességetek annak biztosítása, hogy minél több Isten gyermeke mindenhol megkapja azt.

Gondoljatok mindig arra, hogy Én minden percben ott állok minden követőm mellett, és amikor végre hajtják munkámat, különleges kegyelmekben részesülnek, hogy bátrakká, erősekké és határozottakká váljanak, hogy minden férfi, nő és gyermek lelke megmeneküljön a világon.

Szeretett Üdvözítőtök



A Szeretet csak Tőlem jön. A gyűlölet nem.
2013. május 16. csütörtök 15:30

Drága szeretett leányom, a Szeretet Ereje által lesz az, hogy az emberiség megmentésre kerülhet, és meg is lesz mentve. A Szeretet, amelyről beszélek, az Isten Szeretete, ami Isten gyermekeinek szívébe áramlik. Isten Szeretete jelen van minden gyermekének a szívében, beleértve azokat is, akik megtagadják Őt. Az egymás iránti szeretetetek fog fenntartani benneteket az előttetek álló megpróbáltatások alatt. Mutassatok szeretetet és könyörületességet felebarátotok iránt, és legyetek kedvesek a szegénnyel, a gyengével és a védtelennel szemben, és Tulajdonommá teszlek benneteket egy egész örökkévalóságon át.

Azok közületek, akik durván bánnak másokkal, akik fájdalmat okoznak azoknak, akik fölött uralkodnak, és akik rosszindulattal suttognak másokról, olyanok lesznek, mint egy üres edény, amely semmit sem tud Nekem felkínálni. Nektek követnetek kell mindig Tanításaimat. A Szeretet csak Tőlem jön. A gyűlölet nem.

Azok, akik azt mondják, hogy tisztelnek Engem, de rosszat beszélnek másokról, bár azt állítják, hogy megtartják Szavamat és őrzik a Nevemet – ők nem tisztelnek Engem. Ők megbántanak Engem, és szégyenük a Nagy Napon nyilvánvaló lesz. Soha, még egy percre se gondoljátok azt, hogy élni tudnátok a nélkül, hogy a szívetekben ne lenne mások iránt szeretet, mert ha nincs bennetek mások iránt szeretet, akkor megtagadjátok azt az Ajándékot, mely szabadon adatott Isten minden gyermekének. Ha valóban szerettek Engem, akkor szeretettel és tisztelettel fogtok bánni másokkal.

Amikor kegyetlenek vagytok másokhoz, rosszat mondotok róluk, vagy igazságtalanul bíráljátok őket, akkor visszautasítjátok a Szeretetet, amellyel megajándékoztalak benneteket. Ahol nincs szeretet, ott mindig gyűlölet van. A gyűlölet egy másik emberi lény iránt csak a Sátántól származhat. Ha megengeditek, hogy a gyűlölet megkeményítse a lelketeket, akkor eltávolodtok Tőlem, és mélységesen zaklatottak lesztek a lelketekben.

Amikor másokat szerettek az Én Nevemben, akkor ezt szavaitok, tetteitek és az irgalmasság cselekedetei által fogjátok tenni. Isten Szeretete, gyermekein keresztül – akik Akarata szerint élnek – megmentheti az emberiséget. A Szeretet legyőzi a gonoszt. A Sátán hatalma azonnal megsemmisül, ha azokkal szemben gyakoroltok szeretetet, akik rosszul bánnak veletek. Nektek keményen kell dolgoznotok – engedvén így, hogy a szeretet beborítson benneteket -, hogy ezt a nagy kegyelmet másokra is kiterjesszétek.

A Szeretet másokból szeretetet vált ki. A Szeretet életet hoz. A Szeretet megbocsátást hoz. A Szeretet elpusztítja a gonoszt. Szeretet nélkül a gonosz erősödni fog.

Jézusotok



 

Albánul ; Albánul ; Angolul (Eredeti) - Crusade of Prayers ; Arabul - Litany of Prayers ; Bahasa nyelven; Dánul ; Filippino ; Franciául - Croisade de Priére (French); Franciául ; Franciául ; Franciául ; Franciául ; Görögül ; Hollandul ; Hollandul ; Hollandul ; Horvátul ; Horvátul ; Indonézül ; Japánul ; Kínaiul ; Koreaiul ; Koreaiul ; Koreaiul ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lettül ; Litvánul ; Litvánul ; Magyarul ; Magyarul ; Magyarul ; Magyarul ; Máltai nyelven ; Máltai nyelven ; Mandarinul ; Németül ; Olaszul ; Oroszul ; Oroszul ; Örményül ; Portugálul ; Portugálul ; Románul ; Románul ; Spanyolul ; Spanyolul ; Spanyolul ; Svédül ; Svédül ; Szlovákul; Szlovénül - Litany & Crusade of Prayers (Slovenian) ; Ukránul ; Ukránul ; Vietül ; Vietül - Crusade of Prayers (vietnamese)

 

 

 

Én Jelen vagyok abban az emberben, aki mindenkit szeret, független attól, hogy melyik fajhoz, valláshoz, nemhez vagy bőrszínhez tartozik (&150.)

2014. május. 16. péntek, 16:05

Drága szeretett leányom, arra kérem mindazokat, akik szeretnek Engem, hogy szenteljék Szívemnek azokat a lelkeket, akik elutasítják Irgalmamat. Arra kérlek benneteket, hogy hozzátok Hozzám a hitetleneket, akik nem fogják elfogadni Jelenlétemet, és azokat, akik még akkor is elutasítanának Engem, ha személyesen megállnék előttük. Ezek a megkeményedett lelkek, más jellegű spirituális tevékenységből merítenek vigasztalást, mert nem hajlandók elfogadni Engem. Ha elfogadnák az Igazságot, akkor nagy belső békére lelnének, amilyet soha semmilyen más spirituális üzérkedés sem tudna nyújtani nekik. Azoknak, akik nem hisznek Bennem vagy Abban, Aki küldött Engem, soha nem fog békére találni a lelkük.

Csak Én, Jézus Krisztus, hozhatok igazi békét a szíveteknek, mert Engem Ő küldött, Aki megteremtett benneteket, hogy elvigyelek Hozzá tieteket. Rajtam keresztül meg fogjátok találni Atyámat. És amikor az Atya egyesül az Általa teremtett gyermekeivel, béke fog uralkodni. Isten Békéje nélkül soha nem lehet harmónia a Földön. Ahol nincs béke, már tudni fogjátok, hogy azt az Istennel szembeni alázatos szolgaság hiánya okozza.

Azoknak, akik a legjobban ismerik Legszentebb Szavamat, soha nem szabad elfelejteniük: bármennyit is tudtok Rólam, azt soha nem szabad Ellenem felhasználnotok. Ezalatt Én azt értem, hogy nektek bíznotok kell Bennem – abban, Aki Vagyok. Fogadjatok el Engem alázatos szívvel. Soha ne engedjétek, hogy arroganciátok beárnyékolja Irántam való hűségeteket. Aki szelíd és gyengéd szívű, az szeret Engem. Én Jelen vagyok abban az emberben, aki mindenkit szeret, független attól, hogy melyik fajhoz, valláshoz, nemhez vagy bőrszínhez tartozik. Én jelen vagyok mindazokban, akik úgy élik az életüket, ahogyan tanítottam nekik. Azokban is Jelen vagyok, akik nem ismernek Engem, de követik Jellemvonásaimat.

Amikor Én a Földön jártam, soha nem dicsekedtem a tudásommal – egyszerűen csak átadtam az Igazságot. Én soha nem szórtam rágalmakat senkire; nem üldöztem és nem fedtem meg azokat, akik nem akartak Engem követni. Soha nem mondtam rosszat senkiről. Én elfogadtam Isten minden gyermekét és minden vétséget, amit Velem szemben elkövettek. Soha nem mondtam azt, hogy az Életemet csak egy néhány kiválasztottért áldoznám fel. Nem. Én mindenkiért odaadtam Magam, de különösen a megátalkodott bűnösökért. Egy embert sem részesítettem előnyben a másikkal szemben. Soha nem halmoztam el dicsérettel az egyiket, és megrágalmaztam a másikat, mert ez lehetetlen lett volna.

Igyekeztem az Igazságot terjeszteni, abban a reményben, hogy Szavam maghallgatásra talál. Békét hoztam sok nyugtalan léleknek, akik elég alázatosak voltak ahhoz, hogy hallgassanak Rám. Határozott, de méltányos voltam azokkal szemben, akik gyűlöletük és gonosz nyelvük által gyötörtek Engem. Kiűztem a démonokat azokból a lelkekből, akik felkeltek Ellenem és nagy Ajándékokat adtam azoknak, akik nagyon szenvedtek. Figyelmen kívül hagytam azon idők úgynevezett „szent emberek” gúnyolódásait, akik csak önmagukat szerették. Isten sohasem volt első (helyen) az életükben, annyira lefoglalta őket a saját szükségleteikkel való törődés. De a lelkek, akiket megkerestem, azok voltak, akik nem hittek Istenben. Ők kinyújtották Felém a kezüket, és nem értették, hogy miért vonzódnak Hozzám. A saját akaratuk által jöttek Hozzám, de sokakat azok a lelkek hoztak Hozzám, akik tudták, hogy Ki Vagyok, és hogy Ki küldött Engem. Ennek köszönhetően Én különleges Kegyelmekkel árasztottam el őket, és ők azonnal megtértek.

Ma, amikor veletek beszélek a Nagy Nap bekövetkezte előtt, arra vágyom, hogy elhozzátok Hozzám a hitetlen lelkeket. Ezt az ima által kell tennetek, imádkozván a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját:

(150.) A hitetlenek lelkének megmentéséért:

Drága Jézus, arra kérlek, hogy mentsd meg mindazokat, akik a saját hibájukon kívül nem hajlandók elismerni Téged. Felajánlom szenvedéseimet, hogy elhozzam Neked azok lelkét, akik elutasítanak Téged, és azért az Irgalomért, amelyet az egész világra ki fogsz árasztani. Irgalmazz a lelküknek. Vedd őket Mennyei Menedékedbe, és bocsásd meg bűneiket. Ámen.

Jézusotok

(Pápai) Töviskorona

Ádám átkát Krisztus magára vette, a legrosszabb formájukban vállalva az átokban jelzett szenvedéseket: „Tövist és bojtorjánt fog teremni számodra… Arcod verítékével eszed kenyeredet, amíg vissza nem térsz a földbe, amiből lettél.” Az arc munka miatti verítéke Krisztusnál vérrel verítékezés volt, a tövist és bojtorjánt pedig nem a föld teremte neki fáradozásai gyümölcstelen bosszúságaként, hanem az emberek mérték rá elkerülhetetlen szenvedésként. És ez a szenvedés nem törpült el a többihez képest.

A szentírásban tövisre használt megnevezések (LXX-ben: akanthas, tribolus ill. a héberben kotz, dardar) növénytani pontosítására sok írás született már, és bár botanikus sem vagyok, valószínűsítem, hogy a hozzáértők nem véletlenül választották ki a potenciális jelölteket – merthogy ebből több is van: a Szentföld valamiért igencsak gazdag szúrós, tövises növényekben… Ezek alapján úgy tűnik, hogy a magyar fordításban egyes számban szereplő tövis és bojtorján valójában általános megnevezése szúrós, tövises növényeknek – erre utal az is, hogy görögben többes számban állnak ezek a megnevezések. És mivel a Szentföld bővelkedik ilyen szúrós növényekben, Krisztus töviskoronájához is több növény adhatott tövist.

1870-ben Charles Rohault de Fleury megjelentette művét Krisztus Urunk passiójának eszközeiről. ebben pedig alapos emberként számbavette mindazon ereklyéket is, amelyeket Krisztus töviskoronájából valónak tartottak és tiszteltek, és ezek egy részét – kiváló építészhez illően – gyönyörűen le is rajzolta. Megkereste kora híres botanikusait is, majd kutatásait összefoglalva leírta, hogy a töviseket adó növények az ereklyék alapján Ziziphus spina-christi és Rhamnus lycioides voltak.

És bár ő jóval több ereklyét vett számba (103-at vizsgált meg saját maga), mint amennyiről Kálvin egyáltalán tudott, de mivel ő hívő ember volt, Kálvinnal ellentétben a tövisek nagy számából és a növények jellemzőiből nem arra következtetett, hogy minden ereklyeként tisztelt tövis „Megváltónk halála után nőtt”, tehát hamis. Fleury arra jutott, hogy valószínűleg nem a művészetben megszokottan ábrázolt koszorúként kell elképzelni a töviskoronát, hanem egész fejet beborító fonatként, egyfajta pileolusként, amelynek szúrós ágai kívülről vagy belülről voltak rögzítve a Notre-Dame-ban őrzött, tövisektől megfosztott, juncus nemzetséghez tartozó növényből font koszorúhoz. És mindezt két évtizeddel a torinói lepel vizsgálatának nyitányát jelentő Secondo Pia által készített első fotók előtt írta.

Ezt az elképzelést aztán megerősítették a torinói lepel huszadik századi kutatói, szerintük ugyanis ilyen töviskoronára utalnak az egész fejen lévő vérfolyások, amelyeket még aszerint is megvizsgáltak, hogy artériás vagy vénás vérzésre utalnak-e. De a töviskorona ereklyéinek Fleury által beazonosított növényeit is igazolták a leplen talált pollenek vizsgálatából, illetve a rajta felfedezett növények „lenyomatai” alapján. Ez utóbbi vizsgálat Izrael botanikai szaktekintélye, Avinoam Danin nevéhez fűződik (BOTANY OF THE SHROUD), aki szerint a leplen is fellelhető lenyomatok arról tanúskodnak, hogy a töviskoronát Ziziphus spina-christi, Rhamnus lycioides és – a bűnbánat színében virágzó – Gundelia tournefortii növényekből készíthették, éspedig olyan formában, ahogy azt Fleury feltételezte.

Danin ezeken kívül még sok növény lenyomatát azonosította a leplen, és ezek alapján megállapítható a lepel emberének halálának évszaka is, hiszen a lepel növényeinek virágzási idejében a közös metszet március-április hónapokra tehető.

A töviskorona fejbe fúródó tövisei által okozott szenvedésre vonatkozóan kutatók írnak arról, hogy az agyból kilépő háromosztatú ideg fizikai irritálása olyan rohamszerű, villámcsapásszerű fájdalmat okozhatott (trigeminus neuralgia), amely önmagában – más fizikai szenvedéstől függetlenül – is elviselhetetlen. A töviskorona által okozott szenvedés tehát nem holmi apró szenvedéske.

Mert úgy tetszett a Dicsőség Királyának, az erősnek, a hatalmasnak, a seregek Urának, hogy még hármas koronája is értünk vállalt szenvedését fokozza. És értünk vállalt szenvedése végtelenül fokozta dicsőségét.

Miután példát adott nekünk a szolgálat és szenvedés szelleméből, annak értelméből és értékéből, megmutatva, hogy miként kell a nyáj pásztorának életét adnia a nyájért, közel kétezer év után földi helytartói a dicsőség meg nem érdemelt jeleként mondtak le hivataluk közismert jelképéről, a pápai hármas koronájukról. Hatvan évvel ezelőtt ugyanis VI. Pál egy látványosan végrehajtott szegénységi rohamban eladta a pápai tiarát, hogy árát a szegények javára fordítsa. Tervezett álszegénységi roham, persze, hiszen végül amerikai katolikusok kapták meg tőle addigi adományaik jutalmaként, így a hivatkozott cél valójában hamis indoknak bizonyult.

A pápai tiaráról azt mondják, hogy hosszabb időszak alatt vált hármas koronává, de a korona hármassága csak a legnépszerűbb magyarázat szerint jelentette a pápa egész világra kiterjedő földi és lelki hatalmát (innen a pápai korona triregnum megnevezése is). De értelmezték azt a küzdő, szenvedő és diadalmas egyház, illetve a tanítói, törvényhozói és bírói hatalom szimbólumaként is.

De az értelmezés kulcsát valószínűleg Krisztus Urunk töviskoronájának hármasságában is kereshetjük, amelyre – a hármas számról lévén szó – szebbnél szebb és igazabbnál igazabb lehetőségeink vannak. Ezeken elmélkedve mindössze ’egy gondolat bánt engemet’: tudjuk, hogy Krisztus szenvedésének eszköze valójában a dicsőség koronája volt. De a pápai hármas tiara csak látszólag a dicsőség jele, valójában inkább a hivatallal együtt járó szükségszerű teher és felelősség, tehát a szenvedés jele. Véletlen lehet, hogy amikor hivatalának eme jeléről a tömegmédia nyitányához illő PR-akcióban lemondott a pápa, megkezdődött az Egyház szörnyű vesszőfutása? Mert onnantól kezdve a pápák nem voltak hajlandóak vagy nem tudták megfelelően ellátni a papi, prófétai és királyi feladataikat, nem adtak biztos irányítást, nem tanították és védték az igaz hitet, nem az Istentől kívánt igaz áldozatot folytatták minden korok örök szentmiséjében, hanem gyengekezű vezetőként engedték a hamisságot terjeszteni, nem erősítették meg a jókat, sokszor megjutalmazták a rosszakat, és kitalált, csinált liturgiát végeztetnek.

Ezért aztán kössön mindenki csomót a zsebkendőjére, aki megérni reméli még az Egyház dicsőséges megújulását, hogy el ne felejtse majd emlékeztetni majdani társait: szükséges a pápa fején lennie a hármas töviskoronának, különben minden katolikusnak aránytalan súllyal kell hordoznia azt saját fején.

https://invocabo.wordpress.com/2024/05/15/papai-toviskorona/

ISTENI IMÁRA HÍVÁS MINDENKINEK!!!

Ghislain ROY atya, híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse, küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja * hogy imádkozza ipso facto, sőt mától kezdve többször is ismételje meg: “Legszentebb Szentháromság, KRISZTUS VÉRE, pusztítsd el a Sátánt; hatástalanítsd és bénítsd meg azoknak a csapdáit (üzelmeit), akik az egész világot manipulálják! Mária Szeplőtelen Szíve, zúzd szét a Sátán fejét; semlegesítsd és blokkold azoknak a csapdáit, akik az egész világot manipulálják! SZENT MIHÁLY arkangyal és a te hat testvéred (az arkangyalok) láncoljátok meg a Sátánt; hatástalanítsátok és bénítsátok azok csapdáit, akik az egész világot manipulálják! Ámen!”

Kérem, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak. Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18:20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”) Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )

https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/

Ez az eredeti festmény Isten Anyját ábrázolja címe alatt: Remény és öröm anyja.

Mindenkit arra biztatunk, hogy imádkozzon a Szűzanya felé, miközben szeretettel nézi ezt a szentképet. Az Istenszülő Ígérete el fog érni hozzád, és megérinti a szívedet. Gyengédsége és anyai szeretete szorosan tart és megvéd. Soha nem fog elengedni! Add át Neki a szívedet és a múltadat – Ő alkalmazni fogja azokat az imákat, amelyek lassan begyógyítják legmélyebb sebeidet. Ne feledd, mint a mennyei Édesanyád, közelről ismer téged, és gondoskodik a szükségleteidről. Legyen hite, bizalma és magabiztossága imáitokkal, és biztonságban lesz az örök üdvösség ösvényén. Ne nézz hátra… csak nézz rá a szívedben. Jézus áldjon + téged és a Szűzanya gyengéden szeressenek. Ámen.

I don't care, until the false prophet is dead and in the lake of fire

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Várakozás a Pünkösdre

Kedveseim, várjátok a vigasztaló Szentlélek eljövetelének ünnepét! Engedjétek szívetekbe kegyelmének özönét! Ne féljetek, hogy olyasmit tesz veletek, amit eddig még nem tapasztaltatok! Ti csak fogadjátok érkezését nagy szeretettel és örömmel! Vizsgáljátok meg, mit kell még elrendeznetek azért, hogy szabadon betölthessen benneteket kegyelmének gazdagságával! A Szentlélek nem fukarkodik ajándékaival, csak hívjátok és várjátok, hogy szívetekbe költözzön! Boruljatok le, hódoljatok az alkotó, lelketeket felemelő Szentlélek előtt! Engedjétek, hogy azt tegye veletek, amit eltervezett!

2012.05. 15.                Anna Terézia



Minden gondolatotok a Szentháromság dicsőségét szolgálja

Kedveseim, törekedjetek arra, hogy minden gondolatotok a Szentháromság dicsőségét szolgálja. Minden út Istennek tetsző, amely távol tart a bűntől, és megnyitja bennetek a kegyelem kincsestárát. Oh, mennyire vigyáznak az égiek arra, hogy egészen magával ragadjon titeket a szeretet Szent Lelke. Mert bármit tesztek, azt a cselekedetet, ha nem a Szentlélek ereje fűti, mit sem ér, és mit sem használ. Ezért, amit tesztek tegyétek nagyon buzgón és egészen átadottan. Szemléljétek Isten szeretetét, mert mindenben felfedezhetitek, ha törekedtek rá. A szeretet ne csak üres szó legyen az életetekben, hanem tevékeny, és mások felé forduló cselekedet, viselkedés. Ezáltal egészen közel kerültök Istenhez. Kérjétek a Szentlelket, és Ő betölti szíveteket, és átadja mindazokat az ajándékokat, amelyek feltétlenül szükségesek a végső kitartáshoz.

2013. 05. 15. Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/minden-gondolatotok-a-szentharomsag-dicsseget-szolgalja



Nehéz feladatok

 

Kedveseim, miért gondoljátok, hogy a feladat, amit rátok bíztak, nem kivitelezhető, vagy csak nagyon nehezen? Meg kell tanulnotok úgy ráhagyatkozni a Szentháromságra, hogy teljesen a vízen járjatok. Vigyázzatok, mert nem kell senki emberfiának megfelelnetek, amikor kivitelezhetetlen nehéz dolgotok van. Meg kell tanulnotok teljes erővel bízni abban, aki mindent megtehet, sőt még azon felül is. Amikor tevékenykedtek, soha ne a saját korlátaitokra figyeljetek, mert abban a pillanatban süllyedni kezdtek és minden, amit megkezdtetek, gyorsan elillan! Jézus mellettetek áll, fogja kezetek és vezet Szentlelke által, ezért hagyjátok érvényesülni a kegyelem Istenét, hogy még inkább bővelkedjetek abban, amit nektek juttatott.

2014. 05. 15.              Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/837-nehez-feladatok

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2012. május 15. Medjugorje Szentségimádáson Jézus: “Drága kislányom! Nagy események előtt álltok. Már nagyon közel van a nagy figyelmeztetés. Az események besűrűsödnek és felgyorsulnak. Prófétáim szavai beteljesülnek. Kicsinyeim! Véremen megváltott drága gyermekeim! Készüljetek! Az idő oly rövid, mint egy sóhaj. Éljetek tisztán, minden bűn nélkül! Engeszteljetek, imádkozzatok! Hozzatok meg minden áldozatot a bűnösök megtéréséért! Ajánljátok fel magatokat engesztelő áldozatul! Így nagy örömöt szereztek Nekem, mert a legtöbb lelket tudom megmenteni általatok. Atyám úgy tekint rátok, mintha Én Magam szenvednék a helyetekben, mert Velem egyesítitek áldozataitokat. Gyermekeim, készüljetek! Az idő rövid. Megítélem ezt a világot. Hamarosan egy akol lesz és egy pásztor. De addig sokat kell imádkoznotok és szenvednetek. A jók a gonoszokkal együtt fognak meghalni. Hamarosan eltűnik ez a korszak. Egy új következik. Megújítom ezt a világot. Az emberek 2/3-a kipusztul. A maradék, a szent gyökér kihajt. Készüljetek! Egy új világot alkotok, amelyben nem lesz bűn. Megkötözöm a sátánt. Nem lesz többé gyűlölet, csak szeretet. Az Én békém tölti be a földet. Köztük fogok járni. Ők az Én népem lesznek, Én pedig az ő Istenük. Olyan lesz ez, mint az első paradicsomi állapot a bűnbeesés előtt. Köztük leszek, és ők Velem lesznek. Én leszek az ő Istenük és Mindenük. Ez egy nagyon boldog korszak lesz, de csak kevesen fogják megérni. Készüljetek, mert hamar eljönnek ezek a napok! Fogadjátok meg intésemet, és tegyétek meg, amit nektek mondok! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Szeretett Jézusotok.”

2016. május 15. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Pünkösd van. A Szentlélek kiáradásának ünnepe. Kérjétek, hogy szálljon le rátok is a Szentlélek, mint kezdetben, amikor lángnyelvek formájában leszállt mindazokra, akik befogadták Őt. A Szentlélek a harmadik Isteni Személy. Legyetek Vele is személyes kapcsolatban, mint Velem. Hívjátok Őt mindig, hogy legyen jelen az életetekben, mert csak az Ő kegyelméből tudtok tisztán látni. Csak Vele és Általa tudjátok megkülönböztetni a jót a rossztól. Csak az Ő vezetése alatt találtok rá arra a szűk ösvényre, amely az örök életre visz. Csak az Ő védelme alatt vagytok biztonságban. Szeressétek viszont a Szentlelket! Ő az Atya és a Fiú Szeretete, Aki kiárad minden emberre, az egész világra. Hívjátok Őt gyakran: Szentlélek jöjj! Alakítsd át a szívünket, az életünket, hogy Istennek tetsző módon éljünk! Ő eszetekbe juttatja mindazt, amit tanítottam nektek. Az Ő védelme alatt teljes biztonságban vagytok. Nagy ajándék számotokra a Szentlélek, Aki elvezet az üdvösségre. Ő az, Aki mindig veletek van, és befejezi megváltásom nagy művét. Én felmentem az Atyához, de megígértem, hogy veletek maradok minden nap a világ végezetéig. Veletek maradtam az Oltáriszentségben. Szent Testemet és Véremet adom nektek, mint Védelmet, és megerősítő Táplálékot, amely nélkül nincs örök életetek. Ezt mondtam: „Aki eszi az Én Testemet, és issza Véremet, annak örök élete van. Az örök életet hordozzátok magatokban, ha tiszta lelketekbe fogadtok Engem. Ahol Én vagyok, ott van a Szentlélek, de ott van Atyám is. Mi hárman egyek vagyunk. Ezért mondtam: aki Engem lát, látja az Atyát is, mert az Atya Bennem van, és Én az Atyában vagyok. Így ti is, akik Engem esztek, Bennem vagytok, és Én bennetek élek. Aki Engem eszik, az Általam él.

Drága Gyermekeim! Nagy titok ez, de a hitetekkel felfoghatjátok. Ha megteszitek, amit mondtam, megtapasztaljátok. A Lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit. Ezért gyermekeim, legyetek lelki emberek! Ne kövessétek a test kívánságait, mert az a romlásba visz. Tegyétek meg a Lélek kívánságait, ami az örök életre visz. Váltsátok tettekre tanításomat, és akkor elnyeritek az örök boldog életet! Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága Gyermekeim! Nagyon szeretlek benneteket. Szeretetem átölel mindnyájatokat, minden egyes embert. Arra vágyom, hogy mindnyájan megnyissátok a szíveteket Előttem, Megváltó Istenetek előtt! A szívetekbe vágyom! Lépjetek személyes kapcsolatba Velem, mert Én Személy vagyok, a második isteni Személy! Isten, Aki értetek lettem Emberré. Azért, hogy megváltsalak benneteket, és ne féljetek Tőlem. Isten-Ember vagyok, Mária Fia, Aki a Szentlélektől fogant. Ha beengedtek az életetekbe, szentté teszlek benneteket. Megtanítalak titeket szeretni, ami a legnagyobb boldogság a mennyben és a földön. Én vagyok a Szeretet, Aki Áldozattá lettem értetek, azért, hogy megváltsalak titeket bűneitektől, és azért, hogy példát adjak nektek az önzetlen, tiszta szeretetre.

Gyermekeim! A szeretet áldozatokat kíván. Nem arról szól, hogy én legyek boldog, hanem arról, hogy a másik embert tegyem boldoggá. Képességeimhez mérten enyhítsek szükségletein, átvállaljam terheit. Dolgozzak érte, hozzak áldozatokat. Erről szól a szülő-gyerek kapcsolat, és minden olyan szeretet kapcsolat, amely Istenben gyökerezik.

Gyermekeim! Az életeteket nem arra kaptátok, hogy élvezzétek, hanem sokkal inkább arra, hogy egymást szeretve áldozatokat hozzatok a másikért.

Kicsinyeim! Ez a főparancs. Ezt hagytam rátok. Arról ismernek meg benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretetben éltek egymással.

Gyermekeim! Az idő elszáll. Az életetek véget ér. Előttem csak a szeretet számít. Csak ezt hozzátok magatokkal. Minden itt marad. Énértem éljetek egymással szeretetben, és bocsássatok meg szívből az ellenfeleiteknek! Én a legnagyobb kínszenvedéseim közepette is ellenségeimért imádkoztam: Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek! Ne gyűlöljétek ellenségeiteket, mert ezzel a sátán akaratát teljesítitek, aki elválaszt benneteket, megmérgez, elcsüggeszt, végül megöl. Amíg nem bocsát meg valaki ellenségének, addig hozzá van láncolva, rabja a bűnének. Ezzel szemben, ha megbocsát, és imádkozik érte, megszabadul tőle, és a bűntől, amely a másikat még fogva tartja.

Gyermekeim! Én arra hívtalak meg mindnyájatokat, hogy éljetek Istenben, Aki Maga a szeretet, a jóság, az öröm, a béke, és az örök élet. Ó, ha látnátok azt a gyönyörű országot, amelyet Atyám öröktől fogva nektek készített, mindent megtennétek, csak hogy elnyerjétek. Nem kell mást tennetek, csak a főparancsot: Szeresd Uradat, Istenedet! Őt úgy tudjátok szeretni, ha megtartjátok parancsait. Szeresd felebarátodat, mint magadat! Szeresd úgy, ahogy Én szerettelek téged, amikor a keresztfán az életemet adtam érted!

Gyermekeim! Ez az örök boldogság, az örök élet, amelyet szem nem látott, fül nem hallott, emberi szív fel nem foghat, amit Isten azoknak készített, akik szeretik Őt. Erre áldalak meg benneteket Szívem csodálatos, mindeneket felülmúló örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom, Szívemnek igaz gyöngyszeme! Nagyon-nagyon szeretlek. Téged a lelkek megmentőjévé tettelek. Ezt azt jelenti, hogy megosztom veled keresztemet. A Mennyben azoknak a napoknak fogsz a legjobban örülni, amelyeken a legtöbbet szenvedtél, mert ekkor mentettem meg általad a legtöbb lelket. Nézz fel Rám, keresztre! Mekkora árat fizettem a lelkekért! Tőletek is az áldozatokat kérem. Soha ne csüggedj el! Mindig csak örülj! Kiválasztottalak, mert szeretlek téged. A Mennyben nagyon boldog leszel, mert sok megmentett léleknek leszel a lelki szülője. A földi lét rövid. Az érdemszerzés ideje hamar lejár. Tarts ki mindhalálig, és Én a fejedre teszem az örök élet koronáját. Erre áldalak meg téged Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ezt üzenem Y-nak: Drága kislányom! Hordozd türelemmel keresztedet! Nem próbállak erődön felül. Ne félj! Én mindig veled vagyok. Elég neked az Én kegyelmem. A mennyben örökké boldoggá teszlek. Amíg itt élsz a földön, mindig lesz kereszted, mert megosztom veled az Enyémet.

 

Azt akarom, hogy lelkeket ments Velem az örök életre. El nem tudod képzelni azt az örömöt, boldogságot, amit majd országomban fogsz csak megélni, minden általad megmentett lélek miatt. Mivel átadtad az életedet Nekem, Atyám úgy tekint rád, mintha Én szenvednék általad. Nagyon örül neked. Rengeteg lélek a jutalma, akik nélküled elkárhoznának. Így lásd szenvedéseidet, amelyek hamar véget érnek, mert a földi élet rövid. Megáldalak téged Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ezt üzenem Z-nek: Drága kislányom! Ne a földiekre, hanem a mennyeiekre irányítsd tekintetedet! Nem válaszolok neked, mert azt akarom, hogy Velem légy elfoglalva, ne azzal, amire kíváncsi vagy. Mindennek eljön az ideje. Imádkozz, hogy legyen meg mindenben az Én Akaratom! Mindazt megkapod Tőlem, ami az üdvösségedre válik. Hagyatkozz Rám teljesen! Akkor soha nem ér csalódás. Erre áldalak meg Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ezt üzenem B-nek: Drága kislányom! Ne kutasd a jövőt! Csak egy a fontos, hogy üdvözülj. Minden körülményt úgy irányítok, hogy lelked örök javát szolgálja. Mondd buzgón a Miatyánkot: Legyen meg a Te akaratod! Ha ezt kéred, akkor mindent elfogadsz, mert ami történik az az Én akaratom. megáldalak téged Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2016. május 15. Pünkösd vasárnapján itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Pünkösd van, a Szentlélek kiáradásának ünnepe. Amióta elküldtem nektek a Szentlelket, 2000 éve, minden nap, minden órában, minden percben kérhetitek a Szentlelket, mert Ő itt van köztetek, fölöttetek lebeg, és aki kéri, arra leszáll. Módfelett nagy kegyelem ez az Isten adománya, Aki megadja nektek a tisztánlátást, a bölcsességet, a tudományt, a jó tanácsot, a biztonságot, hogy jó irányba haladjatok, hogy rátaláljatok a szűk ösvényre, ami az örök életre vezet.

Kicsinyeim! Minden nap kérjétek a Szentlelket! Amikor fölébredtek, azonnal forduljatok a Szentlélekhez! Hívjátok Őt magatokra, hogy Ő vezessen titeket egész nap! Ő irányítsa az elméteket, hogy fölismerjétek és megtegyétek az Ő akaratát! Mert csak akkor juttok előre az üdvösség útján, ha mindig keresitek és megteszitek akaratomat, amely a béke, a szeretet, a jócselekedet, a szenvedések, a keresztek türelmes elviselése, elfogadása és általa a lelkek sokaságának a megmentése.

Gyermekeim! Hívlak benneteket a keresztútra, az Én követésemre! Hívlak titeket, hogy engedelmeskedjetek akaratomnak! Mondjatok ellene a gonosznak, ne álljatok szóba a kísértővel! Éljetek tisztán, szentül és mindig a Lélek szavát kövessétek! Álljatok ellen a test kívánságainak, amely romlásba dönt!

Drága gyermekeim! Így készüljetek föl az örök életre! Ezt a földi létet arra kaptátok, hogy elnyerjétek a teljes boldog örök életet. Ez az élet rövid. A földön, és a mennyben is egyedül Istenben van a boldogság. Isten nélkül nincs öröm, csak csalódás és csalás. Ezért, gyermekeim, Énbennem szeressétek egymást! Szeressetek Engem úgy, hogy megtartjátok törvényeimet! Csak egy mennyország van, de azt ne a földön keressétek! Itt ne akarjátok megvalósítani álmaitokat, mert csak csalódni fogtok. Csak egy vágyatok legyen: hogy elnyerjétek az örök boldogságot. Ezt pedig úgy tudjátok elérni, hogy átadjátok az életeteket Nekem. Követitek a Szentlélek sugallatait, Aki megtanít titeket mindarra, amit hirdettem és parancsoltam nektek, amikor a földön éltem.

Kicsinyeim! Keressétek a Mennyek Országát és annak igazságát, a többi mind megadatik nektek! Ne aggódjatok! Az odafent valókra összpontosítsátok figyelmeteket, a földiek ne vonzzanak benneteket! Tudjátok meg, hogy csak zarándokok vagytok ebben a világban és a ti hazátok nem itt, hanem a mennyben van! Igyekezzetek elnyerni azt, amit Atyám öröktől fogva készített azoknak, akik szeretik Őt! Erre áldalak meg benneteket Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mt 26, 1-2: „…Jézus… így szólt tanítványaihoz…”

Előzmények uzenete.blogspot.com
Virrasszunk!

Mi, a magyar fajnak egyes tagjai, akik egész éltükön keresztül szolgáltuk a nemzetiség és szabadság angyalát és semmi nem törhette meg szent hitünket, hogy egykor bizonyosan kimondhatatlan nemzeti díszre fog virulni a magyarság, mi ne gyengüljünk gyáva panaszra, habár létünk Istene csak áltatás lett volna is.
Álljunk ki -- keblünket kettôztetett erôre lelkesítve -- mindnyájan a gátra és akár volna most utolsó óránk, akár csak most fakadna nemzeti létünk szebb hajnala: ,,virrasszunk!''...
...Valóban virrasztanunk kell!
Virrasszunk pedig azért, nehogy pompás és hízelgô, de csak csábeszmékkel teljes szavakkal a maga legnagyobb kárára a sokaság a józanság útjából elcsábíttassék!
Virrasszunk, nehogy gyengéinek hízelegve, restségének tömjénezve, vérét felizgatva, indulatosságát felhasználva, álpróféták a közelégedetlenség mérgét a közösség közé hintsék!
Virrasszunk, nehogy hetvenkedések és minden érdekek egymás ellen és tűhegyre állítása által tökéletes forrásnak induljon a magyarság, és az egyesség isten-angyala helyett a viszálykodás ármánya üsse fel köztünk tanyáját!
Virrasszunk, nehogy büntetlenül emelhesse fel parancsoló szavát köztünk a felszínes elbizakodás, s gôgjében büntetlenül ne tiporhassa mindazt, mit a szerényebb, de éppen olyan ôszinte, sôt tán ôszintébb hazafinak keble rejt!
Virrasszunk, nehogy felbôszült garaboncként szilaj erôvel ostoroztassanak honunk külön ajkú népei a magyarság megkedveltetésére, hanem annyira becsülje meg a magyar magamagát és másokat s a csinosodás, értelmi súly és jóízlés annyi bájával fogja magát körül, hogy erkölcsi erôvel vonzza magához a honnak különféle felekezeteit!
Virrasszunk végre, nehogy rögtönzés, minden ok nélkül való gyanúsítás, ijesztgetés, és durva erôszak legyenek a megbecsült hazafiság jelei, hanem csak a tűrnitudás, mérséklet, józan tapintat és mély bölcsesség nyerje bérül a polgári érdemkoszorút!

(Széchenyi könyörgése, Sík: DB, 853)
forrás: magvető lista 2002

Babilon pusztulása

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)
     Van egy jóslat, ami azt mondja, hogy a fekete és a fehér pápa egyszerre fog elpusztulni; ez is csak napjainkban válhat valósággá, amikor két hitehagyott üldögél a vatikáni vendégházakban.

Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A vészt hozó undokság Isten templomában
  • Abruzzo-Molise-Puglia
  • Adoráció-Örökimádás
  • Advent-Kisböjt-Úrjövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Adventi túlzások
  • Afrikai Hamis Béke
  • Akik BeDőltek az Antikrisztusnak, életükkel fizetnek, ha nem térnek észhez, s fel nem ébrednek...
  • Áldás
  • Alföld
  • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
  • Amerikai Hamis Béke
  • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
  • Anzix
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
  • Ausztria
  • AusztrálÁzsiai Hamis Béke
  • Bács-Kiskun
  • Baranya
  • Bazilicata
  • Békés
  • Bizalommal Új Esztendőben Krisztussal! - Bízd Újra Életed Krisztusra! - Biztos Úton Életünk …
  • Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Böjt-engesztelés-ima
  • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
  • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
  • Budapest
  • Calabria
  • Campania
  • Csongrád-Csanád
  • Dunántúl
  • Ébredések, jelenések
  • Egri Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Éltető Figyelmeztető Csodák
  • Emilia-Romagna
  • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmezõ-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Erről mégis miért nem beszélnek?
  • Északkelet-Olaszország
  • ÉszaKözép-Magyarország
  • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Esztergom-Vác
  • Európai Hamis Béke
  • Európai látnok által követvén
  • Fatimai Boldogságos Szűz
  • Fejér
  • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
  • Franciaország
  • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
  • Frissülés
  • Gomora Szodoma Technika
  • Gondolkodó Szemlélődő
  • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
  • Gyökereink
  • Győr-Moson-Sopron
  • Hajdú-Bihar
  • Hamis Béke
  • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
  • Heves
  • Himnusz
  • Hiszek Magyarország feltámadásában
  • Hűvösvölgy, Városliget, Viharbükk még nem épül, az ösvényt ne tévesszük szem elől...
  • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
  • Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják állítani őket.
  • Ízelítő
  • Irányadó: Salzburg 1984-től
  • Jász-Nagykun-Szolnok
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
  • John Ramirez
  • Kadarkút-Siófok-Veszprém
  • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Kanonok
  • Karácsony
  • Karácsonyban van a Mindenség
  • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
  • Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében
  • Keresztény életek, filmek, történetek
  • Keresztút
  • Ki lehet a hamispróféta legnagyobb barátja?
  • Koldus
  • Komárom-Esztergom
  • Krisztus Feltámadott! Valóban Feltámadott!
  • La Salette-Fallavaux Miasszonyunk
  • Lazio
  • Legendák, mesék, mondák
  • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
  • Liguria
  • Lengyelország
  • Lombardia
  • Lourdesi Szeplőtelen Fogantatás
  • Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen
  • Marche
  • MártírSors
  • Második Pünkösdre Készülődvén
  • Meddig még?
  • Medjugorje Béke királynője
  • Mijo Barada
  • Monasztikus
  • Munkanapló
  • NagyBöjt-Negyvenlőböjt
  • NagyHét
  • Nógrád
  • Nyár
  • Olvasó gondolkodó
  • Örökimádás
  • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
  • Örömhír
  • Örömhír
  • Ősz
  • Őszinte alázatos erkölccsel
  • Pehm Mindszenty József
  • Pest
  • Piemont
  • Prohászka Ottokár
  • Rák
  • Romboló Vakoló
  • Rózsafüzér a démoni erők megkötözésére
  • San Sebastian de Garabandal-Rosario-Kármelhegyi Miasszonyunk.
  • Somogy
  • Sopron-Vác-Mohács
  • Svájc
  • Szabályozott
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Szardínia
  • Szent Mihály Barlangjában Monte San Angelon
  • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
  • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
  • Szeretetláng
  • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
  • Szerzetesrendek feloszlatása
  • Szicília
  • Szlovénia
  • Tavasz
  • Tél
  • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
  • Tested a Szentlélek temploma. Nem szabad megfertőzni, megsemmisíteni vagy megégetni.
  • Titeket is üldözni fognak
  • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
  • Tolna
  • Toszkána
  • Üzenet
  • Üzenet
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • Vas
  • Veneto
  • Veszprém
  • Veszprémi Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Zala
  •  

    2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

    2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

    2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

    2019. június 8-a óta szerkeszthetlenek:

    2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

  • Adni, hogy még többet adhassak!
  • Ahogy kapom, úgy adom!
  • Délvidék
  • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
  • Felvidék-Kárpátalja
  • Őrvidék-Gyepüvidék
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • 2022. május 2-a óta szerkeszthetlenek:

  • Jézus az Emberiséghez
  • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
  • Kolduló rendek
  • Monasztikus rendek 
  • Pünkösd-ElJövet
  • Segítek, hogy segíthessek!
  • Szabályozott rendek

     

  • Free counters!

     

    „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”


    „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”



    Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
    életem egyedüli Reménye,
    lelkem egyedüli Világossága!
    maradj velem ezért Krisztusom!

    Bűnöm beborít engem,
    és bánom, hogy vétkeztem.
    Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
    ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
    jöjj, és újíts meg,
    mozgass meg bölcsességeddel,
    és Szentlelked uralkodjék bennem!
    Amen


    „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”


    „Jöjj Szentlélek. Gyere és érintsd meg az embereket, hogy megtérítsd őket, hogy ne hagyják annyian megbántani Urunkat. ”

     

     

    Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

     

    https://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf



     

    Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

    Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.



    Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.



    1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
    és szívünk, lelkünk töltsed el!
    Te alkotád a szíveket,
    hozd nekik bő kegyelmedet!

    2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
    kit ád nekünk az Alkotó,
    te, élő forrás, égi láng,
    szent kenet, égből szállj le ránk!

    3.    Te, hét ajándok kútfeje,
    Atyánk kegyelmes jobb keze,
    az Úr erős ígérete,
    sugalmas ajkak ihlete.

    4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
    és szállj szívünkbe, Szeretet!
    Ha testünk gyarló, s lankadunk,
    légy mindig éber gyámolunk!

    5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
    Szent békességed add nekünk!
    Te járj, Vezér, utunk előtt,
    veszélytől védjen szent erőd!

    6.    Add, ismerjük meg az Atyát
    teáltalad, és egy Fiát,
    és kettejüknek Lelke, te,
    örökre légy lelkünk hite!

    7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
    s ki felkelt sírból, szent Fiát,
    s a Lelket, szívünk vigaszát,
    most és örök időkön át!



     
    Uram, az évek alatt elviseltél bűneimmel együtt, és mindezekkel együtt megszántál engem. Minden módon téves irányba vezettek, de most már többé nem fogok vétkezni. Bántottalak Téged, és igazságtalan voltam Veled. Nem leszek többé ilyen. Ellene mondok a bűnnek, ellene mondok a gonosznak, ellene mondok a hamisságnak, amely befeketíti lelkemet. Szabadítsd meg a lelkemet mindattól, ami szentséged ellen van.
    Könyörgök Hozzád, Uram, ments meg minden gonosztól. Gyere Jézus most, gyere most és maradj a szívemben.
    Bocsáss meg nekem, Uram, és engedd meg, hogy Benned nyugalomra leljek, mert Te vagy az én Védelmezőm, a Megváltóm és a Fényem, és csak Benned bízom.
    Mától fogva minden időben áldalak Téged, Uram.
    Elutasítom a gonoszt és más isteneket és bálványokat, mert Te vagy a Leghatalmasabb a világ felett, messze felette állsz minden más istennek.
    Hatalmas karoddal ments meg a betegségtől, ments meg engem a fogságból, ments meg engem a bajtól és győzd le ellenségemet, a Sátánt. Jöjj gyorsan segítségemre, ó, Szabadítóm!
    IMÁDKOZZUNK!!!
    RÓZSAFÜZÉR + NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA FOLYAMATOSAN,KINEK MIKOR VAN ERRE IDEJE...
     
     

    NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA, MELYET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ADOTT MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA

     

    Szentháromság egy Isten, alázattal kérlek, hogy Szűz Mária, Szent Mihály Arkangyal, az összes angyalok és szentek közbenjárására add meg azt a nagy kegyelmet, hogy a sötétség erőit legyőzhessük Magyarországon, Lengyelországban…. és az egész világon, a mi Urunk Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért, drága Szent Vérének kiontásáért érettünk, Szent Sebeiért, a kereszten való szenvedéseiért, és minden szenvedéséért, melyet Passiója és egész földi élete során a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.
    Könyörgünk Urunk, Jézus Krisztus, küldd el szent angyalaidat, hogy a gonosz erőit letaszítsák a pokolba, a kárhozatba, hogy Magyarországon, Lengyelországban….és az egész világon eljöhessen Isten uralma, és Isten kegyelme áradjon minden szívbe, hogy ez által Magyarország, Lengyelország…és minden ország a Te békéddel teljen el.

    Mi Nagyasszonyunk és Királynőnk, tiszta szívből könyörgünk Hozzád, küldd el szent angyalaidat, hogy letaszítsanak a pokolba, az örök kárhozatba minden gonosz lelket, kiknek el kell veszniük.

    Szent Mihály Arkangyal, a mennyei seregek vezére, az Úr Téged küldött e nagy mű megvalósítására, hogy az Úr kegyelme örökösen velünk lehessen. Vezesd mennyei seregedet, hogy a sötétség erői véglegesen a pokolba, a kárhozat helyére kerüljenek. Egyesítsd minden erődet, hogy legyőzd Lucifert és bukott angyalait, kik Isten akarata ellen fellázadtak, és most a lelkek vesztére törnek. Győzedelmeskedj, mert hatalmad van és tekintélyed. Kérd Istentől számunkra békéje és szeretete kegyelmét, hogy mindig követhessük a mi Urunkat Isten Országa felé.
    Ámen.

    „Minden imádság 50 ezer démont taszít le a kárhozatba.
    Hatalmas kegyelem ez, imádkozzátok minél gyakrabban! Ez isten nagy ajándéka számotokra általam, az én ünnepem alkalmából. Nagyon nagy szabadulásokat eszközölhettek ki ez által országaitok számára. A sötétség erői reszketnek ez előtt az ima előtt, mert örökre el kell tűnniük. Ez az ima megszabadíthatja országotokat és sok országot a világon!”
    Szent Mihály Arkangyal, 2011 09.29.

    Locations of Site Visitors

    Powered by Blogger.hu