Hamis Béke

„Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.”

ISTENI IMÁRA HÍVÁS MINDENKINEK!!!

Ghislain ROY atya, híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse, küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja * hogy imádkozza ipso facto, sőt mától kezdve többször is ismételje meg: “Legszentebb Szentháromság, KRISZTUS VÉRE, pusztítsd el a Sátánt; hatástalanítsd és bénítsd meg azoknak a csapdáit (üzelmeit), akik az egész világot manipulálják! Mária Szeplőtelen Szíve, zúzd szét a Sátán fejét; semlegesítsd és blokkold azoknak a csapdáit, akik az egész világot manipulálják! SZENT MIHÁLY arkangyal és a te hat testvéred (az arkangyalok) láncoljátok meg a Sátánt; hatástalanítsátok és bénítsátok azok csapdáit, akik az egész világot manipulálják! Ámen!”

Kérem, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak. Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18:20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”) Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )

https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/

Ez az eredeti festmény Isten Anyját ábrázolja címe alatt: Remény és öröm anyja.

Mindenkit arra biztatunk, hogy imádkozzon a Szűzanya felé, miközben szeretettel nézi ezt a szentképet. Az Istenszülő Ígérete el fog érni hozzád, és megérinti a szívedet. Gyengédsége és anyai szeretete szorosan tart és megvéd. Soha nem fog elengedni! Add át Neki a szívedet és a múltadat – Ő alkalmazni fogja azokat az imákat, amelyek lassan begyógyítják legmélyebb sebeidet. Ne feledd, mint a mennyei Édesanyád, közelről ismer téged, és gondoskodik a szükségleteidről. Legyen hite, bizalma és magabiztossága imáitokkal, és biztonságban lesz az örök üdvösség ösvényén. Ne nézz hátra… csak nézz rá a szívedben. Jézus áldjon + téged és a Szűzanya gyengéden szeressenek. Ámen.

I don't care, until the false prophet is dead and in the lake of fire

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!

 


(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Várakozás a Pünkösdre

Kedveseim, várjátok a vigasztaló Szentlélek eljövetelének ünnepét! Engedjétek szívetekbe kegyelmének özönét! Ne féljetek, hogy olyasmit tesz veletek, amit eddig még nem tapasztaltatok! Ti csak fogadjátok érkezését nagy szeretettel és örömmel! Vizsgáljátok meg, mit kell még elrendeznetek azért, hogy szabadon betölthessen benneteket kegyelmének gazdagságával! A Szentlélek nem fukarkodik ajándékaival, csak hívjátok és várjátok, hogy szívetekbe költözzön! Boruljatok le, hódoljatok az alkotó, lelketeket felemelő Szentlélek előtt! Engedjétek, hogy azt tegye veletek, amit eltervezett!

2012.05. 15.                Anna Terézia



Minden gondolatotok a Szentháromság dicsőségét szolgálja

Kedveseim, törekedjetek arra, hogy minden gondolatotok a Szentháromság dicsőségét szolgálja. Minden út Istennek tetsző, amely távol tart a bűntől, és megnyitja bennetek a kegyelem kincsestárát. Oh, mennyire vigyáznak az égiek arra, hogy egészen magával ragadjon titeket a szeretet Szent Lelke. Mert bármit tesztek, azt a cselekedetet, ha nem a Szentlélek ereje fűti, mit sem ér, és mit sem használ. Ezért, amit tesztek tegyétek nagyon buzgón és egészen átadottan. Szemléljétek Isten szeretetét, mert mindenben felfedezhetitek, ha törekedtek rá. A szeretet ne csak üres szó legyen az életetekben, hanem tevékeny, és mások felé forduló cselekedet, viselkedés. Ezáltal egészen közel kerültök Istenhez. Kérjétek a Szentlelket, és Ő betölti szíveteket, és átadja mindazokat az ajándékokat, amelyek feltétlenül szükségesek a végső kitartáshoz.

2013. 05. 15. Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/minden-gondolatotok-a-szentharomsag-dicsseget-szolgalja



Nehéz feladatok

 

Kedveseim, miért gondoljátok, hogy a feladat, amit rátok bíztak, nem kivitelezhető, vagy csak nagyon nehezen? Meg kell tanulnotok úgy ráhagyatkozni a Szentháromságra, hogy teljesen a vízen járjatok. Vigyázzatok, mert nem kell senki emberfiának megfelelnetek, amikor kivitelezhetetlen nehéz dolgotok van. Meg kell tanulnotok teljes erővel bízni abban, aki mindent megtehet, sőt még azon felül is. Amikor tevékenykedtek, soha ne a saját korlátaitokra figyeljetek, mert abban a pillanatban süllyedni kezdtek és minden, amit megkezdtetek, gyorsan elillan! Jézus mellettetek áll, fogja kezetek és vezet Szentlelke által, ezért hagyjátok érvényesülni a kegyelem Istenét, hogy még inkább bővelkedjetek abban, amit nektek juttatott.

2014. 05. 15.              Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/837-nehez-feladatok

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2012. május 15. Medjugorje Szentségimádáson Jézus: “Drága kislányom! Nagy események előtt álltok. Már nagyon közel van a nagy figyelmeztetés. Az események besűrűsödnek és felgyorsulnak. Prófétáim szavai beteljesülnek. Kicsinyeim! Véremen megváltott drága gyermekeim! Készüljetek! Az idő oly rövid, mint egy sóhaj. Éljetek tisztán, minden bűn nélkül! Engeszteljetek, imádkozzatok! Hozzatok meg minden áldozatot a bűnösök megtéréséért! Ajánljátok fel magatokat engesztelő áldozatul! Így nagy örömöt szereztek Nekem, mert a legtöbb lelket tudom megmenteni általatok. Atyám úgy tekint rátok, mintha Én Magam szenvednék a helyetekben, mert Velem egyesítitek áldozataitokat. Gyermekeim, készüljetek! Az idő rövid. Megítélem ezt a világot. Hamarosan egy akol lesz és egy pásztor. De addig sokat kell imádkoznotok és szenvednetek. A jók a gonoszokkal együtt fognak meghalni. Hamarosan eltűnik ez a korszak. Egy új következik. Megújítom ezt a világot. Az emberek 2/3-a kipusztul. A maradék, a szent gyökér kihajt. Készüljetek! Egy új világot alkotok, amelyben nem lesz bűn. Megkötözöm a sátánt. Nem lesz többé gyűlölet, csak szeretet. Az Én békém tölti be a földet. Köztük fogok járni. Ők az Én népem lesznek, Én pedig az ő Istenük. Olyan lesz ez, mint az első paradicsomi állapot a bűnbeesés előtt. Köztük leszek, és ők Velem lesznek. Én leszek az ő Istenük és Mindenük. Ez egy nagyon boldog korszak lesz, de csak kevesen fogják megérni. Készüljetek, mert hamar eljönnek ezek a napok! Fogadjátok meg intésemet, és tegyétek meg, amit nektek mondok! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Szeretett Jézusotok.”

2016. május 15. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Pünkösd van. A Szentlélek kiáradásának ünnepe. Kérjétek, hogy szálljon le rátok is a Szentlélek, mint kezdetben, amikor lángnyelvek formájában leszállt mindazokra, akik befogadták Őt. A Szentlélek a harmadik Isteni Személy. Legyetek Vele is személyes kapcsolatban, mint Velem. Hívjátok Őt mindig, hogy legyen jelen az életetekben, mert csak az Ő kegyelméből tudtok tisztán látni. Csak Vele és Általa tudjátok megkülönböztetni a jót a rossztól. Csak az Ő vezetése alatt találtok rá arra a szűk ösvényre, amely az örök életre visz. Csak az Ő védelme alatt vagytok biztonságban. Szeressétek viszont a Szentlelket! Ő az Atya és a Fiú Szeretete, Aki kiárad minden emberre, az egész világra. Hívjátok Őt gyakran: Szentlélek jöjj! Alakítsd át a szívünket, az életünket, hogy Istennek tetsző módon éljünk! Ő eszetekbe juttatja mindazt, amit tanítottam nektek. Az Ő védelme alatt teljes biztonságban vagytok. Nagy ajándék számotokra a Szentlélek, Aki elvezet az üdvösségre. Ő az, Aki mindig veletek van, és befejezi megváltásom nagy művét. Én felmentem az Atyához, de megígértem, hogy veletek maradok minden nap a világ végezetéig. Veletek maradtam az Oltáriszentségben. Szent Testemet és Véremet adom nektek, mint Védelmet, és megerősítő Táplálékot, amely nélkül nincs örök életetek. Ezt mondtam: „Aki eszi az Én Testemet, és issza Véremet, annak örök élete van. Az örök életet hordozzátok magatokban, ha tiszta lelketekbe fogadtok Engem. Ahol Én vagyok, ott van a Szentlélek, de ott van Atyám is. Mi hárman egyek vagyunk. Ezért mondtam: aki Engem lát, látja az Atyát is, mert az Atya Bennem van, és Én az Atyában vagyok. Így ti is, akik Engem esztek, Bennem vagytok, és Én bennetek élek. Aki Engem eszik, az Általam él.

Drága Gyermekeim! Nagy titok ez, de a hitetekkel felfoghatjátok. Ha megteszitek, amit mondtam, megtapasztaljátok. A Lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit. Ezért gyermekeim, legyetek lelki emberek! Ne kövessétek a test kívánságait, mert az a romlásba visz. Tegyétek meg a Lélek kívánságait, ami az örök életre visz. Váltsátok tettekre tanításomat, és akkor elnyeritek az örök boldog életet! Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága Gyermekeim! Nagyon szeretlek benneteket. Szeretetem átölel mindnyájatokat, minden egyes embert. Arra vágyom, hogy mindnyájan megnyissátok a szíveteket Előttem, Megváltó Istenetek előtt! A szívetekbe vágyom! Lépjetek személyes kapcsolatba Velem, mert Én Személy vagyok, a második isteni Személy! Isten, Aki értetek lettem Emberré. Azért, hogy megváltsalak benneteket, és ne féljetek Tőlem. Isten-Ember vagyok, Mária Fia, Aki a Szentlélektől fogant. Ha beengedtek az életetekbe, szentté teszlek benneteket. Megtanítalak titeket szeretni, ami a legnagyobb boldogság a mennyben és a földön. Én vagyok a Szeretet, Aki Áldozattá lettem értetek, azért, hogy megváltsalak titeket bűneitektől, és azért, hogy példát adjak nektek az önzetlen, tiszta szeretetre.

Gyermekeim! A szeretet áldozatokat kíván. Nem arról szól, hogy én legyek boldog, hanem arról, hogy a másik embert tegyem boldoggá. Képességeimhez mérten enyhítsek szükségletein, átvállaljam terheit. Dolgozzak érte, hozzak áldozatokat. Erről szól a szülő-gyerek kapcsolat, és minden olyan szeretet kapcsolat, amely Istenben gyökerezik.

Gyermekeim! Az életeteket nem arra kaptátok, hogy élvezzétek, hanem sokkal inkább arra, hogy egymást szeretve áldozatokat hozzatok a másikért.

Kicsinyeim! Ez a főparancs. Ezt hagytam rátok. Arról ismernek meg benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretetben éltek egymással.

Gyermekeim! Az idő elszáll. Az életetek véget ér. Előttem csak a szeretet számít. Csak ezt hozzátok magatokkal. Minden itt marad. Énértem éljetek egymással szeretetben, és bocsássatok meg szívből az ellenfeleiteknek! Én a legnagyobb kínszenvedéseim közepette is ellenségeimért imádkoztam: Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek! Ne gyűlöljétek ellenségeiteket, mert ezzel a sátán akaratát teljesítitek, aki elválaszt benneteket, megmérgez, elcsüggeszt, végül megöl. Amíg nem bocsát meg valaki ellenségének, addig hozzá van láncolva, rabja a bűnének. Ezzel szemben, ha megbocsát, és imádkozik érte, megszabadul tőle, és a bűntől, amely a másikat még fogva tartja.

Gyermekeim! Én arra hívtalak meg mindnyájatokat, hogy éljetek Istenben, Aki Maga a szeretet, a jóság, az öröm, a béke, és az örök élet. Ó, ha látnátok azt a gyönyörű országot, amelyet Atyám öröktől fogva nektek készített, mindent megtennétek, csak hogy elnyerjétek. Nem kell mást tennetek, csak a főparancsot: Szeresd Uradat, Istenedet! Őt úgy tudjátok szeretni, ha megtartjátok parancsait. Szeresd felebarátodat, mint magadat! Szeresd úgy, ahogy Én szerettelek téged, amikor a keresztfán az életemet adtam érted!

Gyermekeim! Ez az örök boldogság, az örök élet, amelyet szem nem látott, fül nem hallott, emberi szív fel nem foghat, amit Isten azoknak készített, akik szeretik Őt. Erre áldalak meg benneteket Szívem csodálatos, mindeneket felülmúló örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom, Szívemnek igaz gyöngyszeme! Nagyon-nagyon szeretlek. Téged a lelkek megmentőjévé tettelek. Ezt azt jelenti, hogy megosztom veled keresztemet. A Mennyben azoknak a napoknak fogsz a legjobban örülni, amelyeken a legtöbbet szenvedtél, mert ekkor mentettem meg általad a legtöbb lelket. Nézz fel Rám, keresztre! Mekkora árat fizettem a lelkekért! Tőletek is az áldozatokat kérem. Soha ne csüggedj el! Mindig csak örülj! Kiválasztottalak, mert szeretlek téged. A Mennyben nagyon boldog leszel, mert sok megmentett léleknek leszel a lelki szülője. A földi lét rövid. Az érdemszerzés ideje hamar lejár. Tarts ki mindhalálig, és Én a fejedre teszem az örök élet koronáját. Erre áldalak meg téged Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ezt üzenem Y-nak: Drága kislányom! Hordozd türelemmel keresztedet! Nem próbállak erődön felül. Ne félj! Én mindig veled vagyok. Elég neked az Én kegyelmem. A mennyben örökké boldoggá teszlek. Amíg itt élsz a földön, mindig lesz kereszted, mert megosztom veled az Enyémet.

 

Azt akarom, hogy lelkeket ments Velem az örök életre. El nem tudod képzelni azt az örömöt, boldogságot, amit majd országomban fogsz csak megélni, minden általad megmentett lélek miatt. Mivel átadtad az életedet Nekem, Atyám úgy tekint rád, mintha Én szenvednék általad. Nagyon örül neked. Rengeteg lélek a jutalma, akik nélküled elkárhoznának. Így lásd szenvedéseidet, amelyek hamar véget érnek, mert a földi élet rövid. Megáldalak téged Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ezt üzenem Z-nek: Drága kislányom! Ne a földiekre, hanem a mennyeiekre irányítsd tekintetedet! Nem válaszolok neked, mert azt akarom, hogy Velem légy elfoglalva, ne azzal, amire kíváncsi vagy. Mindennek eljön az ideje. Imádkozz, hogy legyen meg mindenben az Én Akaratom! Mindazt megkapod Tőlem, ami az üdvösségedre válik. Hagyatkozz Rám teljesen! Akkor soha nem ér csalódás. Erre áldalak meg Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ezt üzenem B-nek: Drága kislányom! Ne kutasd a jövőt! Csak egy a fontos, hogy üdvözülj. Minden körülményt úgy irányítok, hogy lelked örök javát szolgálja. Mondd buzgón a Miatyánkot: Legyen meg a Te akaratod! Ha ezt kéred, akkor mindent elfogadsz, mert ami történik az az Én akaratom. megáldalak téged Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2016. május 15. Pünkösd vasárnapján itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Pünkösd van, a Szentlélek kiáradásának ünnepe. Amióta elküldtem nektek a Szentlelket, 2000 éve, minden nap, minden órában, minden percben kérhetitek a Szentlelket, mert Ő itt van köztetek, fölöttetek lebeg, és aki kéri, arra leszáll. Módfelett nagy kegyelem ez az Isten adománya, Aki megadja nektek a tisztánlátást, a bölcsességet, a tudományt, a jó tanácsot, a biztonságot, hogy jó irányba haladjatok, hogy rátaláljatok a szűk ösvényre, ami az örök életre vezet.

Kicsinyeim! Minden nap kérjétek a Szentlelket! Amikor fölébredtek, azonnal forduljatok a Szentlélekhez! Hívjátok Őt magatokra, hogy Ő vezessen titeket egész nap! Ő irányítsa az elméteket, hogy fölismerjétek és megtegyétek az Ő akaratát! Mert csak akkor juttok előre az üdvösség útján, ha mindig keresitek és megteszitek akaratomat, amely a béke, a szeretet, a jócselekedet, a szenvedések, a keresztek türelmes elviselése, elfogadása és általa a lelkek sokaságának a megmentése.

Gyermekeim! Hívlak benneteket a keresztútra, az Én követésemre! Hívlak titeket, hogy engedelmeskedjetek akaratomnak! Mondjatok ellene a gonosznak, ne álljatok szóba a kísértővel! Éljetek tisztán, szentül és mindig a Lélek szavát kövessétek! Álljatok ellen a test kívánságainak, amely romlásba dönt!

Drága gyermekeim! Így készüljetek föl az örök életre! Ezt a földi létet arra kaptátok, hogy elnyerjétek a teljes boldog örök életet. Ez az élet rövid. A földön, és a mennyben is egyedül Istenben van a boldogság. Isten nélkül nincs öröm, csak csalódás és csalás. Ezért, gyermekeim, Énbennem szeressétek egymást! Szeressetek Engem úgy, hogy megtartjátok törvényeimet! Csak egy mennyország van, de azt ne a földön keressétek! Itt ne akarjátok megvalósítani álmaitokat, mert csak csalódni fogtok. Csak egy vágyatok legyen: hogy elnyerjétek az örök boldogságot. Ezt pedig úgy tudjátok elérni, hogy átadjátok az életeteket Nekem. Követitek a Szentlélek sugallatait, Aki megtanít titeket mindarra, amit hirdettem és parancsoltam nektek, amikor a földön éltem.

Kicsinyeim! Keressétek a Mennyek Országát és annak igazságát, a többi mind megadatik nektek! Ne aggódjatok! Az odafent valókra összpontosítsátok figyelmeteket, a földiek ne vonzzanak benneteket! Tudjátok meg, hogy csak zarándokok vagytok ebben a világban és a ti hazátok nem itt, hanem a mennyben van! Igyekezzetek elnyerni azt, amit Atyám öröktől fogva készített azoknak, akik szeretik Őt! Erre áldalak meg benneteket Szívem túláradó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mt 26, 1-2: „…Jézus… így szólt tanítványaihoz…”

Kadarkúti Égi Üzenetek 146. Mennyei Atya: A Szűzanya életének kezdetei

ÉGI ÜZENETEK         2012.05.15  Mennyei Atya: A Szűzanya életének kezdetei
Szülei Anna és Joákim. Anna Áron leánya volt, Joákim Dávid törzséből való. Jó házasság volt az övéké, szeretetben, békességben éltek, csak nem volt gyermekük. Mikor Anna 50 év körüli volt, a templomban buzgón imádkoztak gyermekáldásért. Isten teljesítette kérésüket, és Anna áldott állapotba került. Mária volt az egyetlen emberi lény a világon, aki az eredeti bűn nélkül fogant meg. Bizony, abszolút tisztának kellett lennie, mert így tervezte a Szentháromság, hogy Ő lesz Isten anyja. Képzeljétek el, milyen másképpen alakult volna az emberiség élete, ha Ádám és Éva nem estek volna bele az engedetlenség bűnébe. Utódaik teljesen tisztán, az áteredő bűn nélkül születtek volna. Mentesek lettek volna a bűnök elkövetésétől, hiába kísértette volna őket a gonosz. Csak szeretet és béke uralkodna ma is az emberek között, a Szűzanyához hasonló tisztaságban élnétek.
A kis Mária megszületett. Csodálatosan szép, szőke, kékszemű, formás kisbaba volt. Hamarosan elvitték a templomba a szülei, Zakariás és Erzsébet kíséretében, azért, hogy egészen a Úrnak szenteljék. A papok megígérték Annának, hogy kislányát, ha majd belép a templomba 3 éves korában, az őszhajó, idős Anna fogja tanítani. Erre a szertartásra Joákimék 2 bárányt vittek ajándékba a templomnak.
Máriát szülei nagy szeretettel, kedvességgel nevelték. Még nem volt 3 éves, mikor kérdezgette édesanyját, hogy mikor jön már el a Messiás, és megígérte, hogy sokat fog ezután imádkozni az eljöveteléért. Még azt is mondta, hogy egészen Istené akar lenni és megfogadta, hogy szűz lesz. Úgy gondolta, hogy az a leány, aki a Messiás anyja lesz, már megszületett és ott nevelkedik majd a templomban, ahova ő is kerül nemsokára. Társa és szolgálóleánya lesz, és ha megszületik majd a Fia, őt, a Messiást is szolgálni fogja. Eljött az ideje, hogy a szülők a 3 éves kis Máriát elvigyék a Jeruzsálemi templomba. Mindhárman szomorúak voltak. A kicsi leány letérdelt előttük és áldásukat kérte. Ők megáldották és össze-vissza csókolgatták. Erzsébet és Zakariás elkísérték őket. Egy díszes öltözékű főpapnak adták át, aki rábízta Anna prófétanőre. Szépen növekedett jóságban, bölcsességben. Már 12 éves lett. Volt egy kicsi szobája a templomban, ahol varrt valamit és közben énekelt. Anna prófétanő bement hozzá és boldogan mondta tanítónőjének, hogy ő gyakran beszélget szívében Istennel. Annának is mondta, hogy ő szűz akar maradni, hiszen Isten a bensőjében ezt nyilvánítja ki: „Én akarlak téged.” Persze tudja, hogy a törvény azt kívánja tőle, hogy legyen jegyese, férje, és hogy anya legyen. Anna prófétanő ezt kérdezte: „Csak nem azért akarsz szűz lenni, hogy te legyél a Messiás anyja?” Ő alázatosan így felelt: „Ó, nem! Én nyomorúság és por vagyok. Vannak nálam érdemesebbek.”
Mikor 15 éves volt, a főpap maga elé hivatta, megdicsérte buzgóságáért, szelídségéért és mondta, hogy már nem gyermek és jegyest kell választania. Szeme megtelt könnyel és Anna prófétanő közölte a főpappal, hogy már egész kicsiny gyermekkorában elhatározta, hogy szűz marad. A főpap annyit mondott, hogy majd Isten választ neki jegyest. Imádkozz, hogy jövendő jegyesed elfogadja szüzességi fogadalmadat.
Hamarosan, Én a Magasságbeli valóban választottam Máriának jegyest. A főpap összehívott néhány 30 és 50 év közötti férfit, és mindegyiknek a kezébe adott egy száraz faágat. Józsefnek, az ácsnak is. December volt. József kezében a faág kivirágzott. Ez volt a jel, hogy ő lesz a Szűz Mária jegyese. József 30 éves, szép férfi volt, rövid barna hajjal, szakállal. A pap hívta Máriát, hogy lépjen elő. Bemutatta őket egymásnak és ünnepélyes szavakkal megáldotta őket. Majd az ifjú pár egyedül maradt. Kedvesen elbeszélgettek egymással, és Mária kissé aggódva elmondta Józsefnek, hogy ő egészen az Úrnak szentelte magát. A végtelenül szelíd és jóságos jegyes azt mondta, elfogadja, és kettőjük tisztaságát felajánlja az Örökkévalónak, hátha ettől hamarabb eljön a Messiás. Majd József elhatározta, hogy készít Máriának Názáretben egy házat, ahol lakhat, ugyanolyat, mint régi házuk volt.
Megtörtént Jeruzsálemben az ünnepélyes eljegyzés. A főpap Mária és József kezét egymásra tette, gyönyörű szavakkal megáldotta őket. Utána elbúcsúztak a vendégseregtől. Egy kocsi vitte őket Názáretbe. József megmutatta Jegyesének, milyen sokat dolgozott a házzal és a kerttel. Egy kicsit beszélgettek, azután József hazament a saját házába, de lelkére kötötte Máriának, hogy csak hívja, ha valamire szüksége van. Megegyeztek abban, hogy Máriának nem kell dolgoznia, József majd a munkájából mindent előteremt kettőjük számára. A kis fiatal Mária otthonában rendet tartott, szőtt-font és imádkozott. Hirtelen egyik nap nagy fény támadta a kicsi szobában és megjelent neki Gábriel főangyal. Megijedt, de az angyal megmutatta, hogy Isten küldte, mert Őt választotta ki a Messiás anyjának. Megkérdezte, teljesíti-e az Örökkévaló akaratát. Az engedelmes és alázatos Mária „igen”-t mondott így: „Íme, az Úr szolgáló leánya, legyen nekem az Ő akarata szerint.” Ekkor a Szentlélek reá szállt, és a Magasságbeli ereje beárnyékolta. És ebben a percben az Ige testté lett, megtörtént Jézus Krisztus emberré-válása.
Képzeljétek el, Gyermekeim, hogy abban a Krisztus születése előtti régi időben Anna és Joákim gyermekáldásért esengő imája fényes sugárként érkezett az Én atyai trónom elé, az egész Szentháromság elé. Akaratunk találkozott az ő kérésükkel és Anna méhébe leküldtünk egy tisztaságtól ragyogó „csillagot”, egy áteredő bűntől mentes lelket, melyhez hasonló makulátlan lélek nem volt, és nem lesz sohasem a Földön. Ezt a kegyelemmel teljes lelket egyesítettük a szülők által előkészített testtel. Ezt nevezzük szeplőtelen fogantatásnak, mely a Szűzanya egyedülálló kiváltsága.
Gyermekeim! Ha nem is láthatjátok, higgyétek el Nekem, hogy itt áll térdem előtt – miközben beszélek – a kicsi 3 éves Szűz Mária. Két kis karját felemelve ölembe kérezkedik: Atyám, emelj fel engem, mert onnan szeretnék szólni az Én kedves Gyermekeimhez. Így kezdi:
Drága Engesztelőim! El kell mondanom nektek, hogy én nem voltam tudatában szeplőtelen fogantatásomnak. Egyáltalán nem tartottam magamat különbnek, tisztábbnak vagy tökéletesebbnek a többi leánynál. Én csodálkoztam a legjobban, hogy a Magasságbeli Engem tartott alkalmasnak az Isten-anyaság-ra. Ma már tisztában vagyok vele, hogy mivel mentes voltam az áteredő bűntől, ezért nem volt Bennem bűnre való hajlam sem. Nem zaklattak bűnös vágyak és kísértések. Olyan bűntelen voltam, mint amilyennek Isten Ádámot és Évát teremtette. Ilyennek tervezte Atyánk az embereket, de sajnos az engedetlenség mindent elrontott. Mind egytől-egyik örököltétek az áteredő bűnt és a bűnre való hajlamot. De Szent Fiam kereszthalála lehetővé tette számotokra, hogy a keresztséggel megszabaduljatok az áteredő bűntől, és a bűnbánat szentségével mindig újra megtisztuljatok. Ha tisztán akartok élni, gyermekeim, forduljatok Hozzám bizalommal. Én, aki bűn nélkül születtem és éltem ezen a világon, segítelek titeket, hogy bűn nélkül távozzatok ebből a földi életből az örök életre. Kérlek, jó Atyám, így az öledben vigyél körbe gyermekeim között. Nézzétek, van nálam egy üvegtál, tele Jézusom Szent Vérével, melyet oldalsebéből gyűjtöttem össze. Vegyétek ki szíveteket, és Én egyenként megmosom e tálban. Szent Fiam vércseppjei letörlik bűneiteket és hozzám hasonlóvá, szeplőtelenné tesznek titeket. Most visszaadom szíveteket, tegyétek a helyére! Búcsúzásul átölelem nyakatokat, és mindkét arcotokra egy csókot adok. Végtelenül szeretlek benneteket. Ezután átadom a szót a Mennyei Atyának.
Drága, engesztelő Gyermekeim! Legyetek hálásak, hogy ilyen jóságos, szerető és tiszta, tökéletes Édesanyát adtam nektek. Megáldalak benneteket az Iránta való szeretet, tisztelet és bizalom lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Itt egy igevers gyűjtemény, amely elűzi a sátánt minden alkalommal, amikor hozzánk jön hazugságaival és megtévesztéseivel.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

 

Az ördög nem akarja, hogy tudjuk róla az igazságot

„Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” Jakab 4:7.

„A békesség Istene pedig összezúzza a sátánt lábatok alatt hamarosan. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” Róma 16:20.

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10.

„És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.” Jelenések 12:9–11.

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1 Péter 5:8–9.

„Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” 1 János 4:4.

„Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja.” 1 János 3:8.

sátán nem akarja, hogy tudjuk, nincs mitől félnünk

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.” Ézsaiás 41:10.

„Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek.” Lukács 10:19.

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” 2 Timóteus 1:7.

Nem akarja, hogy tudjunk a hatalomról, amelyhez hozzáférésünk van

„Mit mondjunk tehát ezekre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?” Róma 8:31.

„De ő ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem… Mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” 2 Korinthus 12:9–10.

„Mégis jól tettétek, hogy közösséget vállaltatok velem nyomorúságomban.” Filippi 4:13.

„Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” 1 Korinthus 10:13.

Az ördög nem akarja, hogy tudjunk a nekünk tett ígéretekről Krisztusban

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16.

„Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata.” Kolossé 1:13–14.

„Nincsen azért most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik Krisztus Jézusban vannak, mert az élet Szellemének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor bűnért való áldozatként tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben.” Róma 8:1–4.

„Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem.” Galátákhoz 2:20.

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” Róma 10:9–10.

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” Róma 5:8.

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsoltárok 103:12.

sátán nem akarja, hogy tudomásunk legyen a feltételekről

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Máté 7:21.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.” Jakab 1:22.

„Mi tanúi vagyunk ezeknek az eseményeknek, és tanúja a Szentlélek, akit azoknak adott Isten, akik engedelmeskednek neki.” Apostolok cselekedetei 5:32.

Nem akarja, hogy tudjunk arról, amit vetettünk, azt le is kell aratnunk

„Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is: mert aki a maga testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Szellemnek vet, a Szellemből fog aratni örök életet.” Galátákhoz 6:7–8.

„Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” Jakab 1:15.

„Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” Máté 16:26.

Olvass többet itt: Vetés és aratás: jót választani

sátán nem akarja, hogy tudjunk a jövőről

„Ne örülj bajomnak, ellenségem, mert ha elestem is, fölkelek, ha sötétségben lakom is, az Úr az én világosságom.” Mikeás 7:8

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.” Filippi 1:6.

„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29:11.

Felfegyverkezve a győzelemre! Isten igéje mindennel felfegyverez bennünket, hogy ellen tudjunk állni Sátánnak és lerombolhassuk munkáját. Nem csoda tehát, hogy az ördög nem akarja, hogy ismerjük az igeverseket! Hogyha Istennek ajánlottuk magunkat szolgálatra, akkor tapasztalni fogjuk, hogy bár az ördög dühöng, mi mégis képesek vagyunk bátran szembeszállni vele, mert Isten megígérte nekünk, hogy győzni fogunk – minden alkalommal! Az eredmény pedig magabiztosság, béke, és nyugalom a szellemünkben. A Szellem gyümölcsei lesznek láthatóak életünkben, és örök életet nyerünk!


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 02/05/2024

Drága gyermekeim, az én Jézusom veletek van, még ha nem is látjátok őt. Bízzatok és reménykedjetek benne, aki szeret benneteket és név szerint ismer benneteket. Örüljetek, mert nevetek már be van írva a Mennybe. Térdeljetek le imádságban, mert csak így érthetitek meg Isten akaratát életetekre vonatkozóan. Vigyázzatok lelki életetekre. Adjátok át magatokat annak, aki az egyetlen út, az igazság és az élet. Amikor érzitek a kereszt súlyát, adjátok nekem a kezeteket, és én gondoskodom rólatok. Nagy megpróbáltatások jövője felé tartotok, de maradjatok szilárdan az általam mutatott úton. Barátaim meg lesznek védve. Mindig emlékezzetek arra, hogy a Mennyország lesz a jutalmatok. Bármi történjék is, ne hátráljatok meg. Szeressétek és védjétek az igazságot, még akkor is, ha elutasítanak és kidobnak benneteket. Én vagyok a ti Fájdalmas Anyátok, és tudom, mi vár az igazakra. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 04/05/2024

Drága gyermekek, úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Engedelmeskedjetek hívásomnak, és minden jól fog végződni számotokra. Forduljatok el minden gonoszságtól, és szolgáljátok hűségesen az Urat. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek arról, hogy ti csak az Én Fiam, Jézusé vagytok. Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. Ha elestek, bízzatok Fiamban, Jézusban. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Ő kegyelmét a gyónás szentségén keresztül. Ne dobjátok el Isten kincseit. Hajoljatok térdre imádságban. A kétségek és a bizonytalanság jövője felé tartotok. Nagy lesz a hűtlenek sokasága. Szenvedek azért, ami rátok vár. A hit elárulói megszaporodnak, és az emberek mindenütt keresni fogják az igazságot, de kevés helyen fogják megtalálni. Legyetek bátrak! Maradjatok hűségesek Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ÖRDÖG FÜSTJE ELTERJEDT ... A Béke Királynőjének üzenete, Rómában, Olaszországban, közvetítve: 2024.05.06.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Az ördög füstje elterjedt ezen a földön, sok megszentelt emberben lelki vakságot okozva. Bábel egyre jobban és jobban növekszik, mindenhol megosztottságot okozva. Íme, eljöttek az általam megjövendölt idők, de ne csüggedjetek. Maradjatok szilárdan az általam mutatott úton, és forduljatok az Úrhoz, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. A gonoszság magja növekedni fog, de ki lesz vágva. A Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához való hűségetek meg fogja akadályozni az ellenségek előrenyomulását. Legyetek a hit férfiai és asszonyai. Egyesüljetek a bátor reverendás katonákkal, akik hűségesek a küldetéshez, amelyet az én Jézusom rájuk bízott. Nincs győzelem a kereszt nélkül. Imádkozzatok sokat, és ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr angyalai segítségetekre sietnek. Bhaktáimat meg fogják védeni. Ez lesz a pelyva és a búza szétválasztásának ideje. Azok, akik Júdásként viselkednek, elveszítik a kegyelmet, sírni és gyászolni fognak. Ez a megfelelő idő a nagy visszatérésre. Forduljatok meg. Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Trani, Olaszország, közvetítés: 2024.05.07.

Drága gyermekek, szeressétek és védjétek az igazságot. Fiam, Jézus sokat vár tőletek. Legyetek figyelmesek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. Istenben nincs féligazság. Szükségem van a ti őszinte és bátor igenetekre. Olyan korban éltek, amely rosszabb, mint az özönvíz idején, és szegény gyermekeim úgy járnak, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Nyissátok meg szíveteket az igazság fénye előtt, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Az emberiség az önpusztítás nagy szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Ne éljetek távol Isten Kegyelmétől. Életetek beszéljen többet az Úrról, mint szavaitok. Imádkozzatok az Én Jézusom Egyházáért. A megszentelt emberek nagy sokaságát az igazság szeretete miatt üldözni fogják, és a hívők számára nagy lesz a fájdalom. Sokan feladják majd az üldöztetéstől való félelem miatt, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, a mennyországgal lesznek megjutalmazva. Ne hátráljatok meg! Szeretlek benneteket, és mellettetek vagyok, még akkor is, ha nem láthattok engem. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete Nápolyban, Olaszországban, közvetítve: 2024.05.08.

Drága gyermekek, Isten Győzelme meg fog történni, és az igazak örömmel fognak ünnepelni. Még a nyomorúság közepette se veszítsétek el a reményt. Az én Uram mindent irányít. A hívő férfiakat és nőket üldözni fogják az igazság szeretete és védelme miatt. Nemzetetek meg fog botlani, és a megkötendő megállapodásokból szenvedés lesz szegény gyermekeim számára. Jézusom Egyháza nagy hajótörés felé tart. Ti, akik az Úréi vagytok, vessétek ki az igazság hálóit. Segítsetek szegény gyermekeimnek, akiket megfertőzött a hamis tanok mocsara. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek, hogy elvezesselek titeket ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Hallgassatok rám, mert a szentségre akarlak vezetni benneteket. Ne csüggedjetek. Aki az Úrral van, az soha nem éli meg a vereséget. Szenvedek azért, ami rátok vár, de veletek leszek. Legyetek bátrak! Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát küldöm le rátok a mennyből. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A KULCS KÉZRŐL KÉZRE NYITJA AZ AJTÓT AZ ELLENSÉG ELŐTT ... A Béke Királynőjének üzenete, Macerata, Olaszország, közvetítve: 2024.05.09.

Drága gyermekek, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Ne maradjatok mozdulatlanok. Ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Hirdessétek felhívásomat mindenkinek. Azt akarom, hogy boldogok legyetek itt a földön és később velem együtt a mennyben. Fájdalmas jövő felé tartotok. A farkasok támadni fognak, és a nyáj szétszéled. Jézusom Egyháza a Golgota felé tart. A rossz pásztorok hibájából sok lélek fog elveszni. Imádkozzatok! Az Én Jézusomnak szüksége van az őszinte tanúságtételetekre. Szeressétek és védjétek az igazságot. A kezedben lévő kulcs ki fogja nyitni az ajtót ellenségeid előtt. A konkoly szét fog terjedni Isten házában, de a reverendás bátor katonák révén Isten Győzelme meg fog történni. Az Ő szőlőjében csak az igazság magja lesz. Bátorság! Szeretlek benneteket, és mindig közel leszek hozzátok. Bármi történjék is, ne forduljatok el az igazságtól. Hosszú ideig a sötétség fog uralkodni, de az Úr világossága megmarad az igazak szívében. Tegyetek meg mindent, és a menny megjutalmaz benneteket. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.05.11.

Drága gyermekeim, az ellenségek Isten Projektjeinek elpusztítására fognak cselekedni, de az Úr legyőzi őket. A nagy győzelem a hit férfijainak és asszonyainak jut majd. Bízzatok teljesen Isten Erejében, mert csak így tudtok hozzájárulni az emberiség átalakulásához. A fájdalom idejét éltek, de ne hátráljatok meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr Hatalmas Keze az én híveim javára fog cselekedni. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy ez a megfelelő idő a nagy visszatérésre. Nyissátok meg szíveteket, és fogadjátok el az Úr akaratát az életetekre vonatkozóan. Még fogtok borzalmakat látni a Földön. Sokan el fogják veszíteni az igaz hitüket, és úgy fognak járni, mint a vakok, akik vezetik a vakokat. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság szeretete. Előre! Az itt megkezdett Projektek az Úréi, és semmilyen emberi erő nem tudja őket megsemmisíteni. Bátorság! Minden megpróbáltatás után az Úr letörli könnyeiteket, és eljön Szeplőtelen Szívem végleges diadala. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 14/05/2024

Drága gyermekek, keressetek erőt az Eucharisztiában, mert csak így tudtok legyőzni minden akadályt. Eljön a nap, amikor sok helyen a kenyér csak kenyér lesz. Az ördög nagy zavart fog okozni Isten házában, és sok szegény gyermekem éhezni fog. Jézusom Egyházának nagy és fájdalmas üldözése alatt keresni fogjátok a Drága Ételeket, és kevés helyen fogjátok megtalálni. Ne feledjétek: Testet, Vért, Lelket és Istenséget csak Jézusom egyetlen igaz Egyházában fogtok találni. Mondjátok el mindenkinek, hogy Jézusom teljes igazsága csak a Katolikus Egyházban található meg. Én vagyok a ti Édesanyátok, és szenvedek azért, ami hozzátok kerül. Imádkozzatok! Ne forduljatok el az imától. A kenyértörésben és a kenyérosztásban felismerhetitek a reverendás igaz katonákat. Legyetek figyelmesek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Utasítsátok el a New Age spirituális munkáját

2011. május 15. vasárnap, 17.00

Drága szeretett leányom, felhívom minden hívemet (követőmet), hogy ítéljék el a New Age szervezet munkálkodásait, amely kezében tartja a világot.

A kereszténység mindig elsődleges célpont volt a sátán számára. Azért mert ő annyira ravasz, állandóan azon van, hogy elcsábítsa azokat, akik lélekben üresek és elveszettek. Azt fogja mindig megpróbálni, hogy hazugságait a szeretet leple alatt mutassa be. Aztán azt is megpróbálja, hogy kontroll alatt tartsa gyermekeim gondolkodását, miközben pogány taktikával bemagyarázza, fel kell, hogy szabadítsák gondolataikat a modern élet stresszétől. Óvakodjanak közületek mindazok, akik átadják magukat azoknak az általuk folytatott gyakorlatoknak, amelyek által elméjüket a feledés állapotába teszik, az úgynevezett meditációval.

Ha ilyen úton engeditek, hogy gondolataitokat ellenőrizzék, akkor a sátán és démonai szép csendben, úgy, hogy fel sem ismeritek, irányítani fogja azt, kisimítva ezáltal az átmenet útját.

Kerüljetek minden spirituális praktikát, beleértve a tarot kártyát is

A világban sok-sok lélek éhezik a lelki vezetésre. Keresésük által értelmet akarnak adni életüknek, közben tudatlanul hagyják magukat, hogy azok a praktikák beszippantsák őket, amelyek a pogányságra vezetnek. Minden dogma hamis, ami annak az elhitetésére csábít benneteket, hogy valódi béke van a szívetekben és a lelketekben, ezt mindenkor el kell, hogy kerüljétek. Tanuljátok meg ezeket olyannak felismerni, amilyenek azok valójában.

A kristályok, a meditáció, a reiki, a jóga, a tarot kártya, a spirituális vezetőkbe vetett hit, a metafizika és az úgynevezett csodadoktorok, arra csábítanak benneteket, hogy egy alternatív felsőbbrendű létben higgyetek, amelyet nem Isten, az örök Atya teremtett.

Figyelmeztetés a kimagasló mesterektől…

Ma sokan közületek, akik állandóan keresik a lelki vigaszt és gyakorlatba teszik angyalaik követését, óvatosak kell, hogy legyenek, főleg akkor, amikor a kimagasló mester kifejezését hallják, mert biztosak lehetnek abban, hogy ez az angyal nem a Mennyországból való. A kiemelkedő (kimagasló) mesterek, gyermekeim, nem másak, mint bukott angyalok, és a sötétségből jönnek. De akkor azt fogják nektek mondani, hogy ők a világosságból jöttek. Ez mind pogány spiritualizmus, és ha életetekbe teszitek ezeket, akkor a sötétség mélységébe fog benneteket lehúzni, éppen akkor, amikor a legkevésbé várnátok. A sátán nagyon óvatosan fogja ezeket a sötét hazugságokat bemutatni, és ti mindenkor azt fogjátok hinni, hogy mindezek a dolgok helyesek.

A legtöbb úgy van előadva, hogy ezek elősegítik az önbecsülést, az önbizalmat, és hogy segít életeteket kontroll alatt tartani – mindez pedig hazugság. Ezek a praktikák nemcsak az Igazságtól vezetnek el benneteket, hanem elmondhatatlan nyomort is hoznak nektek, amikor a démonok, mint ennek a praktikának az eredménye, a lelketekbe költöznek.

A Szentírás figyelmeztet a mágia veszélyeire

Az Igazságot sohasem szabad manipulálni. A bibliai tanítások, figyelmeztetik az emberiséget a mágia, a jóslás és a hamis istenek imádásának veszélyeire. A mai világban ezek a praktikák úgy vannak bemutatva, hogy ártalmatlanok, de a lelki jólét eléréséhez elengedhetetlen. A lelkek szelídsége miatt, sokan természetes vonzalmat fognak a New Age praktikái iránt érezni, mert megtéveszti őket az a hamis szeretet, amelyet kiárasztanak magukból. Ettől semmi sem lehetne messzebb az Igazságtól.

Figyelmeztetés az angyalok iránti fanatikus rajongásért

Ne feledjétek, hogy a sátán és az ő bukott angyalai azok, akik óvatosan és ravasz módon húztak be benneteket ebbe az értelmetlen hazugságba. Azoknak, akik szinte fanatikus módon rajonganak az angyalokért, a következőket mondanám: miért nem Isten szavát, az Örök Atya szavát hirdetitek először? Vajon ez az angyal-mánia, nem a bálványimádás egy másik formája? Igen, természetes, hogy imádkoztok a szent angyalok segítségéért, de mindig tegyétek fel azt a kérdést, hogy: vajon az angyalok iránti rajongásom, nincs- e a Jézus Krisztus iránti szeretetem kárára, Isten Fia, vagy Isten, az Örök Atya iránt?

Ébredjetek fel a spiritualizmus hazugságaiból. Azok az angyalok, amelyek az ilyen gyakorlatok folyamán vonzanak benneteket, nem a Mennyből, vagy a világosságból valók. Úgy fognak tűnni, mintha a világosságból jönnének, de ez csak megtévesztés, amelyet a sátán és démonai használnak, hogy tetteiket okosan álcázzák.

Emlékezzetek egy utolsó tanításra. Akárhogyan is öltöztetitek fel pogány praktikáitokat, hogy úgy tűnjék, mintha az Isteni fényt imádnátok, mégis hazugságok lesznek. Ez a hazugság, és azok, akik benneteket meggyőznek arról, hogy ezen a bizarr, úgynevezett szellemi utazáson részt vegyetek, amely Atyámat figyelmen kívül hagyja, olyan közel visz majd a sátánhoz benneteket, hogy egy bizonyos pont után, már nem lesz visszaút.

A szeretet egyetlen Isteni birodalma, amely a Földön kívül létezik, az a Mennyország. Amit ezen kívül mesélnek nektek, az nem igaz. A sátán azonban azt akarja, hogy azt higgyétek el, hogy igaz. A valóság az, hogy ő minden gyanútlan és babonás lelket magával ragad a sötétségbe, és minden bukott angyalt, és mindezt a hamis szeretet nevében teszi.

Ne felejtsétek, hogy a szeretet, a valódi szeretet egyedül csak Istentől, az Örök Atyától jöhet.

A ti szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus




Isten, az Atya: Az Én Nagy Beavatkozásom elkezdődött, hogy megmentsem az emberiséget, és cselekedeteim gyorsasága mindenki számára nyilvánvaló lesz.


2013. május 15. szerda 16:40

Drága leányom, Isten Lelke most oly módon árad ki a Földre, mint még soha azelőtt.

Annak érdekében, hogy felkészítsem gyermekeimet az Új Paradicsomra, mely rájuk vár, beborítom őket az Igazság Lelkével. Néhányan tárt karokkal fogják azt fogadni, és hálásak lesznek ezekért az áldásokért. Mások el fogják utasítani, mivel nem akarják megnyitni a szívüket.

Az Én Nagy Beavatkozásom elkezdődött, hogy megmentsem az emberiséget, és cselekedeteim gyorsasága mindenki számára nyilvánvaló lesz. Az Általam, a Mindenható Atyátok által engedélyezett csodák széles körben el fognak terjedni, és beszélni fognak róla. Ez még több megtéréshez fog vezetni. Aztán, ahogy Szeretetem Lelke kiárad, a gonosznak és az ő seregének cselekedetei is növekedni fognak.

Kezem meg fogja állítani azok gonosz cselekedeteit, akik azzal próbálkoznak, hogy háborúkkal, betegségekkel, gyilkossággal és abortusszal sújtsák gyermekeimet. Kezem azokra is le fog csapni, akik kínozzák szeretett Fiam hűséges követőit, és akik megpróbálják megszüntetni az Ő jelenlétét a Szent Eukarisztiában.

Halljátok meg most Hívásomat. Minden gyermekemet Irgalmasságom felé fogom vonzani. Azok, akik elutasítják Fiamat, Engem utasítanak el. Azok, akik megsértik Fiamat, nem jöhetnek Hozzám. Azok, akik elvetik az Ő Tanításait és elferdítik az Igazságot, elutasítják Létezésemet. Nem lehet saját törvényeket létrehozni és ugyanakkor Nekem is engedelmeskedni. Az sem lehetséges, hogy elnézitek a bűnt, és ugyanakkor elvárjátok, hogy megláthassátok Arcomat is.

Ha a bűn nem csökken, meg fogom büntetni azokat a nemzeteket, amelyek felelősek a bűnökért, amelyekkel megbántanak Engem. Ahogy Szentlelkem továbbra is kiárad, így lesz a Beavatkozásommal is, hogy megakadályozza a bűn terjedését.

Mindezek a változások ugyanabban az időben lesznek láthatók. Nem sokkal azután, hogy Fiam minden kísérlete Egyházán és Tanítványain keresztül az Igazság terjesztése érdekében megtörtént, el fog jönni az a nap, amikor Fiam Nagy Irgalma leszáll az emberiségre. Aztán nem sokkal azután, eljön majd az Ítélet Napja.

Készüljetek gyermekeim, mert az a nap bármikor elérkezhet. Csak azokat lehet megmenteni, és lesznek megmentve, akik Parancsaimat megtartják és bűneik miatt bűntudatot mutatnak.

Szeretett Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten

Remény Imahadjárat

'Drága Atyám, beismerem, hogy gyakran elfelejtem,hogy velem vagy. Gyakran elfelejtem, milyen vagy. Meg tudsz bocsátani nekem ezért? Szükségem van rá, hogy jobban megismerjelek. Szükségem van rá, hogy jobban megismerjem a Te Szavadat és ígéreteidet. Segíts mindenben téged tennem az első helyre. Segíts egyszerre egy napban élnem. Segíts abbahagynom az aggódást a holnapért, és helyette arra figyelnem mit csinálsz az életemmel most. Bízni akarok az ígéretedben, hogy minden egyes szükségletemről gondot viselsz-anyagi, kapcsolati, lelki, társas, spirituális, érzelmi. Segíts jobban bíznom benned és kevesebbet aggódnom. Jézus nevében, Ámen!'

Nagyfalui üzenet, 2009. május

“… Legyetek a családotokban, közösségetekben a béke eszközei! A fatimai gyerekek az Égieknek szót fogadtak és egész Portugália számára kiesdették a békét. Mondogasd minden nap: Uram, tégy engem a Te békéd eszközévé!…”

2009 – A ZARÁNDOKHELYEK MEGISMERÉSÉNEK AZ ÉVE –MÁJUS

”Isten és a felebarát szeretetében éljétek le földi zarándoklásotok szent idejét!”

  1. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén

A Szentírásból elmélkedjük át a vasárnapi és ünnepnapi evangéliumokat! (Jn. 10,11-18;15,1-17; Mt. 28,16-20; Jn. 17,11-19; 20,19-31).

Havi mottó:„Ha megtértek, lesz jövőtök!

Havi imaszándék: a fatimai Szűzanya egyik szándékára a bűnösök megtéréséért engesztelünk!

Konkrét feladatunk: a Rózsafüzér Királynője tiszteletére minden nap elimádkozunk egy rózsafüzért!

Tanítás a Szentlélek Istentől 2009 májusában

„Szeretteim! Mária, a Szentháromság megbízásából jelent meg Fatimában, a gyerekeknek! Megmutatta nekik: az istentelen kommunizmust, a II. világháborút és a legborzalmasabb valóságot, a poklot. Ugyanakkor Portugália Őrangyala és Mária megmutatták az isteni eszközöket, amelyek által megmenthető az egész emberiség! A fatimai látnok gyerekek hősi fokban megtették mindazt, amit az Égiek kértek tőlük. Ezért lettek ők az egész emberiség jótevői és a Mennyország boldog örökösei! Jézussal és Máriával kérlek titeket, az egész emberiség megmentése érdekében, ti is tegyétek meg az Égiek kéréseit!

Legyetek gyermek lelkületüek: tanulékonyak, engedelmesek, tiszták, alázatosak, kitartóak… ugyanúgy mint Ferenc, Jácinta és Lucia, a Fatima-i látnokok!

Legyetek a családotokban, közösségetekben a béke eszközei! A fatimai gyerekek az Égieknek szót fogadtak és egész Portugália számára kiesdették a békét. Mondogasd minden nap: Uram, tégy engem a Te békéd eszközévé!

Legyetek alázatosak és imádságos lelkületüek, mint Portugália Angyala! Ő letérdelt, homlokával a földet érintette és úgy imádkozott. Hallgassatok a Rózsafüzér Királynőjére és minden nap végezzétek a rózsafüzért! Imában ajáljátok fel minden nap önmagatokat, szeretteiteket… Jézus Szent Szívének és Mária Szeplőtelen Szívének. Jézus Szent Vére és Mária Szent Könnyei által kérjetek az egész emberiség számára bűnbánatot és bűnbocsánatot! Ha Jézus Szent Szívét és Mária Szeplőtelen Szívét megszeretitek és megszerettetitek, akkor Ök győzni fognak bennetek és körülöttetek! Engeszteljetek egyedül is és együtt is: szeretetben, tisztaságban, felajánlottságban élve az egész emberiség megmeneküléséért.

Legyen bátorságotok megvallani a hiteteket Isten és az emberek előtt! „Istenem, én hiszek Benned” – imádkozták gyakran a fatimai gyerekek! Meg fogjátok látni, a tanúságtételetek által sokan megváltoznak, bűnbánatot tartanak, elkezdenek szeretni, boldogok lesznek!

Áldozzatok rendszeresen! Portugália Örangyala miután megáldoztatta a gyerekeket a következőket mondta: „Vegyétek Jézus Szent Testét és igyátok Jézus Szent Vérét, melyet a hálátlan emberek oly szörnyen meggyaláznak. Tegyétek jóvá bűneiket és vígasztaljátok meg a Jóistent!” Máriával együtt kérjük az elsőszombati engesztelő szentáldozást tőletek! Akartok-e hallgatni reánk?

Legyetek tiszták, hűségesek és ne kövessétek a divatot, amely által megbántjátok Jézust és Máriát. Lucia hallota Máriától, hogy a nemrég meghalt egyik barátnője az Égben van, és a másik barátnője pedig a világ végéig a tisztitótűzben fog szenvedni. Ezért azt mondom nektek, hogy vegyétek nagyon komolyan a bűnt, mert annak súlyos következményei vannak. Mária szomorúan mondta egy alkalommal Luciának: „Sajnos, úgy öltöznek a lányok, asszonyok, sőt az idősek is, hogy a tisztátalanság bűnére ingerlik a férfiakat.”

Ti ugye nem tartoztok ezek közé?

Hozzatok áldozatot a lelkek megmeneküléséért! Mária azt mondta a fatimai gyerekeknek:”Sok lélek azért kerül a pokolba, mivel nincs, aki áldozatot hozzon és imádkozzon értük. Kérlek benneteket, örömmel vállaljátok és ajánljátok fel a bűnösök megtéréséért mindazt, ami nehéz az életetekben!

Fogadjátok el és viseljétek el türelmesen a fizikai és a lelki szenvedéseket, amelyet az Úr küld nektek!

A fatimai látnokok Igent mondtak minden kellemetlenségre, ami érte őket! Felajánlották a bűnösök megtéréséért: a verést, rágalmat, zaklatást, megfélemlítést, bebörtönzést, fenyegetéseket, betegségüket,… Neked is azt mondom: türj, szenvedj zokszó nélkül a lelkek megmeneküléséért, ha igazi engesztelő vagy!

Miután a fatimai gyerekek hősi fokban gyakorolták az Égiek kéréseit, Mária azt mondta nekik:

„Isten meg van elégedve veletek!!!” Jelenleg Isten ezt elmondhatja-e rólatok is?

Megáldalak titeket az örömteljes lélekmentés szent kegyelmével!!!”

(Az üzeneteket Nagyfaluban, Csilik János atya és B. M. Éva asszony közvetítésével kapjuk!)

Házi feladat májusra:

„Ó, JÉZUSOM BOCSÁSD MEG BŰNEINKET, MENTS MEG MINKET A POKOL TÜZÉTŐL, VIDD A MENNYBE A LELKEKET, KÜLÖNÖSEN AZOKAT, AKIK A LEGJOBBAN RÁSZORULNAK IRGALMADRA!

Előretekintés 2009 júniusára:

Közös imaszándék lesz:azért engesztelünk, hogy béke legyen a szívünkben, a családunkban, a nemzetek és vallások között és az egész világon!

Konkrét feladatunk lesz: ahol békétlenség van, oda mi békét viszünk!

N.B. Lélekben Medjugorjébe fogunk elzarándokolni, ahol a Szűzanya kijelentette „Én a Béke Királynője vagyok!”

Előzmények uzenete.blogspot.com
Virrasszunk!

Mi, a magyar fajnak egyes tagjai, akik egész éltükön keresztül szolgáltuk a nemzetiség és szabadság angyalát és semmi nem törhette meg szent hitünket, hogy egykor bizonyosan kimondhatatlan nemzeti díszre fog virulni a magyarság, mi ne gyengüljünk gyáva panaszra, habár létünk Istene csak áltatás lett volna is.
Álljunk ki -- keblünket kettôztetett erôre lelkesítve -- mindnyájan a gátra és akár volna most utolsó óránk, akár csak most fakadna nemzeti létünk szebb hajnala: ,,virrasszunk!''...
...Valóban virrasztanunk kell!
Virrasszunk pedig azért, nehogy pompás és hízelgô, de csak csábeszmékkel teljes szavakkal a maga legnagyobb kárára a sokaság a józanság útjából elcsábíttassék!
Virrasszunk, nehogy gyengéinek hízelegve, restségének tömjénezve, vérét felizgatva, indulatosságát felhasználva, álpróféták a közelégedetlenség mérgét a közösség közé hintsék!
Virrasszunk, nehogy hetvenkedések és minden érdekek egymás ellen és tűhegyre állítása által tökéletes forrásnak induljon a magyarság, és az egyesség isten-angyala helyett a viszálykodás ármánya üsse fel köztünk tanyáját!
Virrasszunk, nehogy büntetlenül emelhesse fel parancsoló szavát köztünk a felszínes elbizakodás, s gôgjében büntetlenül ne tiporhassa mindazt, mit a szerényebb, de éppen olyan ôszinte, sôt tán ôszintébb hazafinak keble rejt!
Virrasszunk, nehogy felbôszült garaboncként szilaj erôvel ostoroztassanak honunk külön ajkú népei a magyarság megkedveltetésére, hanem annyira becsülje meg a magyar magamagát és másokat s a csinosodás, értelmi súly és jóízlés annyi bájával fogja magát körül, hogy erkölcsi erôvel vonzza magához a honnak különféle felekezeteit!
Virrasszunk végre, nehogy rögtönzés, minden ok nélkül való gyanúsítás, ijesztgetés, és durva erôszak legyenek a megbecsült hazafiság jelei, hanem csak a tűrnitudás, mérséklet, józan tapintat és mély bölcsesség nyerje bérül a polgári érdemkoszorút!

(Széchenyi könyörgése, Sík: DB, 853)
forrás: magvető lista 2002

Babilon pusztulása

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)
     Van egy jóslat, ami azt mondja, hogy a fekete és a fehér pápa egyszerre fog elpusztulni; ez is csak napjainkban válhat valósággá, amikor két hitehagyott üldögél a vatikáni vendégházakban.

Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A vészt hozó undokság Isten templomában
  • Abruzzo-Molise-Puglia
  • Adoráció-Örökimádás
  • Advent-Kisböjt-Úrjövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Adventi túlzások
  • Afrikai Hamis Béke
  • Akik BeDőltek az Antikrisztusnak, életükkel fizetnek, ha nem térnek észhez, s fel nem ébrednek...
  • Áldás
  • Alföld
  • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
  • Amerikai Hamis Béke
  • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
  • Anzix
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
  • Ausztria
  • AusztrálÁzsiai Hamis Béke
  • Bács-Kiskun
  • Baranya
  • Bazilicata
  • Békés
  • Bizalommal Új Esztendőben Krisztussal! - Bízd Újra Életed Krisztusra! - Biztos Úton Életünk …
  • Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Böjt-engesztelés-ima
  • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
  • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
  • Budapest
  • Calabria
  • Campania
  • Csongrád-Csanád
  • Dunántúl
  • Ébredések, jelenések
  • Egri Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Éltető Figyelmeztető Csodák
  • Emilia-Romagna
  • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmezõ-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Erről mégis miért nem beszélnek?
  • Északkelet-Olaszország
  • ÉszaKözép-Magyarország
  • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Esztergom-Vác
  • Európai Hamis Béke
  • Európai látnok által követvén
  • Fatimai Boldogságos Szűz
  • Fejér
  • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
  • Franciaország
  • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
  • Frissülés
  • Gomora Szodoma Technika
  • Gondolkodó Szemlélődő
  • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
  • Gyökereink
  • Győr-Moson-Sopron
  • Hajdú-Bihar
  • Hamis Béke
  • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
  • Heves
  • Himnusz
  • Hiszek Magyarország feltámadásában
  • Hűvösvölgy, Városliget, Viharbükk még nem épül, az ösvényt ne tévesszük szem elől...
  • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
  • Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják állítani őket.
  • Ízelítő
  • Irányadó: Salzburg 1984-től
  • Jász-Nagykun-Szolnok
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
  • John Ramirez
  • Kadarkút-Siófok-Veszprém
  • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Kanonok
  • Karácsony
  • Karácsonyban van a Mindenség
  • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
  • Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében
  • Keresztény életek, filmek, történetek
  • Keresztút
  • Ki lehet a hamispróféta legnagyobb barátja?
  • Koldus
  • Komárom-Esztergom
  • Krisztus Feltámadott! Valóban Feltámadott!
  • La Salette-Fallavaux Miasszonyunk
  • Lazio
  • Legendák, mesék, mondák
  • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
  • Liguria
  • Lengyelország
  • Lombardia
  • Lourdesi Szeplőtelen Fogantatás
  • Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen
  • Marche
  • MártírSors
  • Második Pünkösdre Készülődvén
  • Meddig még?
  • Medjugorje Béke királynője
  • Mijo Barada
  • Monasztikus
  • Munkanapló
  • NagyBöjt-Negyvenlőböjt
  • NagyHét
  • Nógrád
  • Nyár
  • Olvasó gondolkodó
  • Örökimádás
  • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
  • Örömhír
  • Örömhír
  • Ősz
  • Őszinte alázatos erkölccsel
  • Pehm Mindszenty József
  • Pest
  • Piemont
  • Prohászka Ottokár
  • Rák
  • Romboló Vakoló
  • Rózsafüzér a démoni erők megkötözésére
  • San Sebastian de Garabandal-Rosario-Kármelhegyi Miasszonyunk.
  • Somogy
  • Sopron-Vác-Mohács
  • Svájc
  • Szabályozott
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Szardínia
  • Szent Mihály Barlangjában Monte San Angelon
  • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
  • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
  • Szeretetláng
  • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
  • Szerzetesrendek feloszlatása
  • Szicília
  • Szlovénia
  • Tavasz
  • Tél
  • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
  • Tested a Szentlélek temploma. Nem szabad megfertőzni, megsemmisíteni vagy megégetni.
  • Titeket is üldözni fognak
  • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
  • Tolna
  • Toszkána
  • Üzenet
  • Üzenet
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • Vas
  • Veneto
  • Veszprém
  • Veszprémi Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Zala
  •  

    2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

    2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

    2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

    2019. június 8-a óta szerkeszthetlenek:

    2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

  • Adni, hogy még többet adhassak!
  • Ahogy kapom, úgy adom!
  • Délvidék
  • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
  • Felvidék-Kárpátalja
  • Őrvidék-Gyepüvidék
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • 2022. május 2-a óta szerkeszthetlenek:

  • Jézus az Emberiséghez
  • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
  • Kolduló rendek
  • Monasztikus rendek 
  • Pünkösd-ElJövet
  • Segítek, hogy segíthessek!
  • Szabályozott rendek

     

  • Free counters!

     

    „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”


    „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”



    Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
    életem egyedüli Reménye,
    lelkem egyedüli Világossága!
    maradj velem ezért Krisztusom!

    Bűnöm beborít engem,
    és bánom, hogy vétkeztem.
    Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
    ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
    jöjj, és újíts meg,
    mozgass meg bölcsességeddel,
    és Szentlelked uralkodjék bennem!
    Amen


    „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”


    „Jöjj Szentlélek. Gyere és érintsd meg az embereket, hogy megtérítsd őket, hogy ne hagyják annyian megbántani Urunkat. ”

     

     

    Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

     

    https://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf



     

    Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

    Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.



    Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.



    1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
    és szívünk, lelkünk töltsed el!
    Te alkotád a szíveket,
    hozd nekik bő kegyelmedet!

    2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
    kit ád nekünk az Alkotó,
    te, élő forrás, égi láng,
    szent kenet, égből szállj le ránk!

    3.    Te, hét ajándok kútfeje,
    Atyánk kegyelmes jobb keze,
    az Úr erős ígérete,
    sugalmas ajkak ihlete.

    4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
    és szállj szívünkbe, Szeretet!
    Ha testünk gyarló, s lankadunk,
    légy mindig éber gyámolunk!

    5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
    Szent békességed add nekünk!
    Te járj, Vezér, utunk előtt,
    veszélytől védjen szent erőd!

    6.    Add, ismerjük meg az Atyát
    teáltalad, és egy Fiát,
    és kettejüknek Lelke, te,
    örökre légy lelkünk hite!

    7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
    s ki felkelt sírból, szent Fiát,
    s a Lelket, szívünk vigaszát,
    most és örök időkön át!



     
    Uram, az évek alatt elviseltél bűneimmel együtt, és mindezekkel együtt megszántál engem. Minden módon téves irányba vezettek, de most már többé nem fogok vétkezni. Bántottalak Téged, és igazságtalan voltam Veled. Nem leszek többé ilyen. Ellene mondok a bűnnek, ellene mondok a gonosznak, ellene mondok a hamisságnak, amely befeketíti lelkemet. Szabadítsd meg a lelkemet mindattól, ami szentséged ellen van.
    Könyörgök Hozzád, Uram, ments meg minden gonosztól. Gyere Jézus most, gyere most és maradj a szívemben.
    Bocsáss meg nekem, Uram, és engedd meg, hogy Benned nyugalomra leljek, mert Te vagy az én Védelmezőm, a Megváltóm és a Fényem, és csak Benned bízom.
    Mától fogva minden időben áldalak Téged, Uram.
    Elutasítom a gonoszt és más isteneket és bálványokat, mert Te vagy a Leghatalmasabb a világ felett, messze felette állsz minden más istennek.
    Hatalmas karoddal ments meg a betegségtől, ments meg engem a fogságból, ments meg engem a bajtól és győzd le ellenségemet, a Sátánt. Jöjj gyorsan segítségemre, ó, Szabadítóm!
    IMÁDKOZZUNK!!!
    RÓZSAFÜZÉR + NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA FOLYAMATOSAN,KINEK MIKOR VAN ERRE IDEJE...
     
     

    NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA, MELYET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ADOTT MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA

     

    Szentháromság egy Isten, alázattal kérlek, hogy Szűz Mária, Szent Mihály Arkangyal, az összes angyalok és szentek közbenjárására add meg azt a nagy kegyelmet, hogy a sötétség erőit legyőzhessük Magyarországon, Lengyelországban…. és az egész világon, a mi Urunk Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért, drága Szent Vérének kiontásáért érettünk, Szent Sebeiért, a kereszten való szenvedéseiért, és minden szenvedéséért, melyet Passiója és egész földi élete során a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.
    Könyörgünk Urunk, Jézus Krisztus, küldd el szent angyalaidat, hogy a gonosz erőit letaszítsák a pokolba, a kárhozatba, hogy Magyarországon, Lengyelországban….és az egész világon eljöhessen Isten uralma, és Isten kegyelme áradjon minden szívbe, hogy ez által Magyarország, Lengyelország…és minden ország a Te békéddel teljen el.

    Mi Nagyasszonyunk és Királynőnk, tiszta szívből könyörgünk Hozzád, küldd el szent angyalaidat, hogy letaszítsanak a pokolba, az örök kárhozatba minden gonosz lelket, kiknek el kell veszniük.

    Szent Mihály Arkangyal, a mennyei seregek vezére, az Úr Téged küldött e nagy mű megvalósítására, hogy az Úr kegyelme örökösen velünk lehessen. Vezesd mennyei seregedet, hogy a sötétség erői véglegesen a pokolba, a kárhozat helyére kerüljenek. Egyesítsd minden erődet, hogy legyőzd Lucifert és bukott angyalait, kik Isten akarata ellen fellázadtak, és most a lelkek vesztére törnek. Győzedelmeskedj, mert hatalmad van és tekintélyed. Kérd Istentől számunkra békéje és szeretete kegyelmét, hogy mindig követhessük a mi Urunkat Isten Országa felé.
    Ámen.

    „Minden imádság 50 ezer démont taszít le a kárhozatba.
    Hatalmas kegyelem ez, imádkozzátok minél gyakrabban! Ez isten nagy ajándéka számotokra általam, az én ünnepem alkalmából. Nagyon nagy szabadulásokat eszközölhettek ki ez által országaitok számára. A sötétség erői reszketnek ez előtt az ima előtt, mert örökre el kell tűnniük. Ez az ima megszabadíthatja országotokat és sok országot a világon!”
    Szent Mihály Arkangyal, 2011 09.29.

    Locations of Site Visitors

    Powered by Blogger.hu