Hamis Béke

„Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.”

ISTENI IMÁRA HÍVÁS MINDENKINEK!!!

Ghislain ROY atya, híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse, küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja * hogy imádkozza ipso facto, sőt mától kezdve többször is ismételje meg: “Legszentebb Szentháromság, KRISZTUS VÉRE, pusztítsd el a Sátánt; hatástalanítsd és bénítsd meg azoknak a csapdáit (üzelmeit), akik az egész világot manipulálják! Mária Szeplőtelen Szíve, zúzd szét a Sátán fejét; semlegesítsd és blokkold azoknak a csapdáit, akik az egész világot manipulálják! SZENT MIHÁLY arkangyal és a te hat testvéred (az arkangyalok) láncoljátok meg a Sátánt; hatástalanítsátok és bénítsátok azok csapdáit, akik az egész világot manipulálják! Ámen!”

Kérem, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak. Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18:20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”) Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )

https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/

Ez az eredeti festmény Isten Anyját ábrázolja címe alatt: Remény és öröm anyja.

Mindenkit arra biztatunk, hogy imádkozzon a Szűzanya felé, miközben szeretettel nézi ezt a szentképet. Az Istenszülő Ígérete el fog érni hozzád, és megérinti a szívedet. Gyengédsége és anyai szeretete szorosan tart és megvéd. Soha nem fog elengedni! Add át Neki a szívedet és a múltadat – Ő alkalmazni fogja azokat az imákat, amelyek lassan begyógyítják legmélyebb sebeidet. Ne feledd, mint a mennyei Édesanyád, közelről ismer téged, és gondoskodik a szükségleteidről. Legyen hite, bizalma és magabiztossága imáitokkal, és biztonságban lesz az örök üdvösség ösvényén. Ne nézz hátra… csak nézz rá a szívedben. Jézus áldjon + téged és a Szűzanya gyengéden szeressenek. Ámen.

I don't care, until the false prophet is dead and in the lake of fire

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Szeretetem mindent elvisel, csak a lélek elvesztését nem

2020. 05. 21, Csütörtök
Jézus:
„Gyermekeim, Egyházam szentjei és boldogjai az Én kegyelmem által lettek példaértékű személyekké, akiket ti ismertek.  Bizony mondom nektek, hogy a szentségi élet sokkal mélyebb, mint ahogyan elképzelitek. A szentek minden gondolatának, szavának, cselekedetének középpontjában Én voltam jelen. Ők a lelküket-testüket egészen Felém irányították. Az emberek között éltek, de magányosak voltak. Ezt a magányt egyedül csak Én tudtam betölteni és semmi más.
A Tízparancsolatot olyannak tekintették, mint ÉLETÜK IRÁNYTŰJÉT. Törvényeimben nem szabályokat, akadályokat láttak, hanem a szabadságukat, amit a szeretet gyakorlása adott számukra. Én, az Úr azért adok minden korban szenteket, boldogokat és vértanúkat az embereknek, hogy tudatosuljon bennük, hogy az Én Országom létezik és lehetséges oda bejutni, de csakis a kegyelmem segítségével. Másrészt általuk az emberek figyelmét Önmagamra irányítom, hiszen minden csoda mögött Én vagyok. Az Eucharisztia a világ legnagyobb csodája, kegyelme. A Mennyország boldogsága a Szentháromságban van jelen.
Gyermekeim, üzeneteimben gyakran tanításokat is adok nektek. Az életszentségre akarlak nevelni titeket. Az üdvösséghez vezető út keskeny, és tele van olyan próbatételekkel, amelyek nehezebbnél nehezebbekké válnak az út során. Könnyek között mondom nektek, hogy jóval többen fordulnak vissza, mint ahányan eljutnak az út végéhez. Szeretetem mindent elvisel, kivéve azt, amikor egy lelket örökre elveszítek. Ebben az időszakban a hűségesek közül is sokan elhagytak Engem. Most újult erővel kell Egyházamnak a járvány okozta helyzetet megfelelően kezelnie és megoldania. Közeleg a Pünkösd, melynek ünnepe nem lesz olyan, mint korábban. Imádkozzatok a papokért, hogy megújult lélekkel és erővel vezessenek Hozzám titeket, különösen a bűnösöket!”


Mária Magdolna

Keresztes Imahadjárat

(55) – Ima a Nagyfigyelmeztetésre való felkészüléshez

Ó, drága Jézusom,
Kérlek, nyisd meg Isten minden gyermekének a szívét Nagy Irgalmasságod ajándékára.
Segíts nekik, hogy Isteni Irgalmadat szeretettel és hálával fogadják el.
Tedd őket képessé arra, hogy alázatosakká váljanak Színed előtt, és könyörögjenek bűneik bocsánatáért, hogy így Dicsőséges Királyságodnak részeseivé válhassanak. Ámen

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!

 


(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Szelídség

Kedveseim, mindenekelőtt tanuljatok meg szelíden és alázatosan közeledni a Szentháromsághoz. A szelídség olyan erény, amellyel képesek vagytok elfogadni, minden elétek táruló nehézséget. Szelíden közeledjetek minden nehézséghez, amivel szembe találjátok magatokat! Egyszerűen, és teljesen kiüresedve fogadjatok el mindent, mert ha ezt teszitek felbecsülhetetlen kincseket gyűjtötök. Csak az viselkedhet szelíden, aki nem tart meg magának semmit. Nem gyűjt talmi kincseket, hanem csak az a fontos számára, hogy mit tehet Isten országának épüléséért. Az alázatos lélek soha nem kérkedik, és nem becsüli le mások értékeit, hanem azon iparkodik, hogy úgy emeljen fel másokat, hogy közben önmaga alulmarad. Ne féljetek ezt az erényt szorgalmasan gyakorolni. Mindig kérjétek az alázatban gyökerező szerény egyszerűség kegyelmét a Szentháromságtól.

2013. 05. 21. Pünkösd Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/szelidseg

Engesztelők Első Országos Találkozója Vác, Szent Anna Piarista Templom 2011.05.21.

Szentségimádás alatt
Jézus:
„Szeretett gyermekeim! Nagy örömömet lelem lelketekben, hogy a mai napot Velem töltitek ezen a helyen. Rengeteg kegyelmet készítettem számotokra. Szentlelkem mindvégig jelen lesz köztetek és megosztja veletek gazdagságát, mely abban fog megnyilvánulni, hogy szíveteket lángra gyújtja és a kegyelmekkel elárasztja lelketeket. Ó gyermekeim, mérhetetlenül boldog vagyok és gyönyörködöm mindnyájatokban, mint szeretett teremtményeimben az Oltáriszentségből. Jöjjetek Hozzám! Én boldogan meghallgatom kéréseiteket. Ha nagy lelki fájdalmatok van, átölellek titeket és Szent Szívemre szorítalak titeket. Az egész Szentháromság és Édesanyám körbe öleljük ezt a szép helyet, melyből egy idő múlva zarándokhely lesz. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szűzanya:
„Drága kicsinyeim! Értelmetekkel nem lennétek képesek felfogni, ami a mai napon történik. Az egész Mennyország körülvesz titeket. Gazdag kegyelmekben van részetek e szent engesztelési ünnepen. Tudjátok, ma az egész pokol megremeg. Az engesztelés hatalmas karizmájának köszönhetően milliónyi lélek kiszabadul a gonosz karmaiból. Akik haldoklanak, azok megkapják Szent Fiamtól a bűnbánat kegyelmét. Akik bűnben élnek, azok a Szentlélek által rádöbbennek, mekkorát is vétettek azzal, hogy elhagyták Istent. Akiket megszállt az ellenség, azoknak a szenvedését enyhíti Atyám. Akik káromolnak Minket, azokban a Szentlélek felébreszti bűneik súlyosságának a tudatát. Akik a tisztítótűz középső és felső fokozatán vannak, kiszabadulnak, és a mennybe kerülnek. Akik pedig a tisztítótűz legmélyén tartózkodnak, azoknak Atyám végtelen nagy szeretetében és irgalmában enyhíti szenvedéseit úgy, hogy egy fokozattal feljebb kerülnek. Ó gyermekeim, imáitok minden lélekre kiáradnak. Mi, Égiek pedig szétosztjuk a kegyelmeket azok között, akiknek nagy szükségük van rá. Engeszteljetek továbbra is állhatatosan! Higgyétek el, a ti imáitok által fog megmenekülni az egész világ. Jutalmatok az Örök Üdvösség lesz. Ne feledjétek, legyetek szentek, miképpen a Szentháromság is szent. Erre áldalak meg titeket édesanyai szeretetemben az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ezután láttam, hogy Szent Faustyna nővér, Szent Pio atya, és Assisi Szent Ferenc letérdelt az Oltáriszentség előtt és együtt imádkoztak. Imájuk hatására az Eukarisztiából fénysugarak áradtak ki, és a kegyelmek folyamatosan fényes esőként záporoztak ránk. Majd Jézus a bejárati ajtó elé egy aranykaput helyezett, amin nem tudott át jönni a gonosz lélek és mindnyájunkat egy hatalmas fényburok vett körül.
Faustyna nővér:
„Gyermekeim, nézzetek Jézusra, aki most a kereszten van és rátok figyel. Oly sokat szenved értetek, de mindvégig kitart a Mennyei Atya akarata mellett. Mert tudja, hogy ez a ti mentsváratok. Legyetek hálásak! Legyetek buzgóak! Az ima összehoz mindenkit és a végén, a Szentháromsággal szövetséget kötve, örök egység, béke és szeretet árad e világra. Imádkozom veletek a lelkekért! Bízzatok Jézusban, mert Ő is bízik bennetek! Ti vagytok számára az utolsó remény. Kérjétek a Szűzanyát, hogy borítson be titeket édesanyai palástjával, mert ez lesz a ti védelmetek a gonosz lélek ellen, aki mindig köztetek van, és azt várja, mikor adjátok lelketeket az ő kezébe!”
Pio atya:
„Gyermekeim, engeszteljetek kitartóan! Jézus szeretettel megváltott titeket. Viszonozzátok hát szereteteket úgy, hogy minden egyes nap, reggel és este, megköszönitek Neki, hogy életet adott nektek és lehetőséget arra, hogy beléphessetek a Mennyországba. Faustya nővérrel együtt én is imádkozom értetek, hogy a gonosz sose tudjon eltántorítani titeket Istentől, aki végtelenül jóságos és türelmes hozzátok. Figyeljétek a Szűzanyát! Ő mutatja nektek azt, hogy hogyan kell úgy élni, hogy teljesen át tudjátok adni magatokat az Úrnak. Ó, ha tudnátok, mennyire szeret titeket a Szűzanya! Boldogságotokban csak leborulnátok a Mennyei Atya előtt, hogy megköszönjétek Neki, hogy van édesanyátok. Van, aki aggódik lelketek sorsáért és minden áron segíteni akar rajtatok. Örüljetek és mosolyogjatok, miképpen a Szűzanya is, aki itt van köztetek és vigyáz rátok. Megáldom földi küldetéseteket, hogy mindvégig ki tudjatok tartani Isten mellett az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Assisi Szent Ferenc:
„Testvéreim, nézzetek magatok köré! Mindent, ami körülvesz titeket, Isten szeretetének és végtelen nagy jóságának köszönhettek. Szeressetek, mert Jézus is szereti az egész világot, még a bűnösöket is. A növényeket, az állatokat, egyszóval mindent. Mikor láttok egy szegény, koldus vagy beteg embert, úgy tekintsetek rájuk, mint magára Krisztusra, aki azt várja tőletek, hogy szeressétek felebarátaitokat úgy, mint önmagatokat. Jézus bennetek él, általatok szól és általatok cselekszik. Ne feledjétek, mindnyájan eszközök vagytok Isten kezében, aki különböző feladatot bízott rátok! Kövessétek Isten Szent Fiát és tegyétek azt, amire kér titeket! Legyetek engedelmesek! Mert Jézus is engedelmes volt mindhalálig. A Szentlélek növeli bennetek az erényeket. Adjátok át magatokat teljesen az Úrnak! Így tudtok majd üdvözülni. A Szűzanya és a teljes Szentháromság áldása legyen rajtatok! Veletek együtt imádkozom szüntelen, hogy békében élhessetek és eljöjjön az Újvilág, ahol nincs többé bűn, csak szeretet.”
Boldog II. János Pál pápa:
„Gyermekeim, szüntelenül jelen vagyok köztetek Égi Édesanyámmal, aki nagyon boldog, hogy eljöttetek Szent Fiához. Ha látnátok, mi történik körülöttetek, annak boldogságát nem bírnátok elviselni, azon nyomban meghalnátok. Mialatt imádkoztok, szüntelenül égi zápor zúdul le a mennyből a lelketekbe. Ez mind-mind csupa kegyelem. Totus tuus! Teljesen a Tiéd! E naptól kezdve ez legyen a ti jelmondatotok is. Isten Szent Tervében áll, hogy mindnyájan az Ő gyermekei legyetek. Bízzátok magatokat a Szűzanyára, fussatok az Ő oltalma alá, Ő megmutatja nektek, hogyan kell szentül élni.”
A szentmise elején
Látomásban a Mennyei Atya tárt karokkal és mosolyogva köszöntött minket.
Uram irgalmazz alatt
Látomásban láttam a Földet, melyen egy kicsi fényes pont volt. Ebből a pontból egy hatalmas fénysugár lett, mely szétáradt a világűrbe is. Majd ebből a fényből kilépett a Mennyei Atya és átölelte az egész világot.
Szentháromság:
„Ma kiárasztjuk végtelen nagy irgalmunkat az egész világra. Így minden megbánt és meggyónt vétketeket megbocsátottuk és meghívtunk titeket a Mennybe vezető útra.”
Dicsőség alatt
Látomásban a teljes Szentháromság körbe ölelt minket és piros rózsák záporoztak le ránk.
Evangélium előtt
Látomásban a Mennyei Atya kinyitotta a Szentírást és mindnyájan, mint kicsi emberek rajta álltunk.
Mennyei Atya:
„Azt akarom, hogy testestül-lelkestül egyesüljetek Velem, Szent Fiammal és Szentlelkemmel! Hirdessétek a szeretet üzenetét!”
Evangélium után:
Látomásban a négy evangélista szólt hozzánk külön-külön.
Szent János:
„Szeretett testvéreim! Boldogok lehettek, mert ti alkotjátok azt a népet, akiben a Szentháromság nagy örömét leli. Kövessétek Krisztust! Mert Ő valóban Isten Fia, akit a Mennyei Atya küldött le hozzátok, hogy általa örökké élhessetek. Az utolsó vacsorán így szólt Jézus: „Vegyétek és egyétek, mert ez az Én Testem, mely értetek adatik.” Szent Testével megváltott titeket Krisztus, az élő Isten Fia. Majd így szólt: „Igyatok ebből mindnyájan, mert ez az én vérem kelyhe, az új és örök szövetségé, amely értetek, és sokakért kiontatik a bűnök bocsánatára.” Krisztus Szent Vérével megtisztított titeket a bűnöktől, megszabadít a gonosztól. Legyetek hálásak örökre a Szentháromságnak! Mert ha Ők nem tekintettek volna reátok az égből, akkor örökre elvesznétek. Az Úr áldása legyen rajtatok testvéreim.”
Szent Lukács:
„Sose feledjétek! Aki keres, az talál. Ti megtaláltátok Krisztust és Vele együtt boldogságotokat is. A Szentlélek irányítsa gondolataitokat, szavaitokat és cselekedeteket.”
Szent Márk:
„Testvéreim! Legyetek egyek, miképpen a Szentháromság is egy.”
Szent Máté:
„Hirdessétek az emberek között: Jézus szeret titeket és megváltása által megmenekültetek!”
Áldozás alatt:
A Vatikán felett Jézus szent Szíve volt látható, amelyet nem tövisek, hanem virágkszorú övezett, amelyen a virágok az engesztelők voltak. A mi imáink által fénysugarak áradtak az egész Egyházra. A Szentlélek fehér galambként Jézus Szent Szíve fölött lebegett, belőle fehér lángnyelvek áradtak a Szentatyára és az egész Egyházra. Jézus azt mondta: „általatok újítom meg Egyházamat”.
A szentmise végén
Látomásban a Mennyei Atya fehér ruhában, fehér csillogó övvel a derekán és fehér csillogó palásttal a hátán és koronával a fején állt előttünk. Jobb kezében egy pásztorbotot, hóna alatt pedig a Földünket tartotta. Bal kezével megáldott minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Mária Magdolna

Remény Imahadjárat

„Drága Istenem! Bocsásd meg kérlek a büszkeségemet, és hogy azt gondoltam, nincs szükségem Rád az életemben. Nagyon sajnálom. Őszintén bevallom, hogy szükségem van arra, hogy megszabadíts, hogy megments, mivel nincs arra mód, hogy saját magam fizessek meg a bűneimért.”

„És arra kérlek Jézusom – amennyire csak megérthetem ezt -, hogy ments meg, és szabadíts meg! Téged hívlak, mert azt mondtad: megmenekül mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét!”

„Oda akarom adni Neked az életemet, és megtanulni egyre jobban bízni benned, egyre többet tudni Rólad. Az Úr nevében kérlek, add nekem a jobb élet kegyelmét, és szabadíts meg engem. Ámen.”

Itt egy igevers gyűjtemény, amely elűzi a sátánt minden alkalommal, amikor hozzánk jön hazugságaival és megtévesztéseivel.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

 

Az ördög nem akarja, hogy tudjuk róla az igazságot

„Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” Jakab 4:7.

„A békesség Istene pedig összezúzza a sátánt lábatok alatt hamarosan. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” Róma 16:20.

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10.

„És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.” Jelenések 12:9–11.

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1 Péter 5:8–9.

„Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” 1 János 4:4.

„Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja.” 1 János 3:8.

sátán nem akarja, hogy tudjuk, nincs mitől félnünk

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.” Ézsaiás 41:10.

„Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek.” Lukács 10:19.

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” 2 Timóteus 1:7.

Nem akarja, hogy tudjunk a hatalomról, amelyhez hozzáférésünk van

„Mit mondjunk tehát ezekre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?” Róma 8:31.

„De ő ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem… Mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” 2 Korinthus 12:9–10.

„Mégis jól tettétek, hogy közösséget vállaltatok velem nyomorúságomban.” Filippi 4:13.

„Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” 1 Korinthus 10:13.

Az ördög nem akarja, hogy tudjunk a nekünk tett ígéretekről Krisztusban

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16.

„Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata.” Kolossé 1:13–14.

„Nincsen azért most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik Krisztus Jézusban vannak, mert az élet Szellemének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor bűnért való áldozatként tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben.” Róma 8:1–4.

„Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem.” Galátákhoz 2:20.

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” Róma 10:9–10.

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” Róma 5:8.

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsoltárok 103:12.

sátán nem akarja, hogy tudomásunk legyen a feltételekről

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Máté 7:21.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.” Jakab 1:22.

„Mi tanúi vagyunk ezeknek az eseményeknek, és tanúja a Szentlélek, akit azoknak adott Isten, akik engedelmeskednek neki.” Apostolok cselekedetei 5:32.

Nem akarja, hogy tudjunk arról, amit vetettünk, azt le is kell aratnunk

„Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is: mert aki a maga testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Szellemnek vet, a Szellemből fog aratni örök életet.” Galátákhoz 6:7–8.

„Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” Jakab 1:15.

„Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” Máté 16:26.

Olvass többet itt: Vetés és aratás: jót választani

sátán nem akarja, hogy tudjunk a jövőről

„Ne örülj bajomnak, ellenségem, mert ha elestem is, fölkelek, ha sötétségben lakom is, az Úr az én világosságom.” Mikeás 7:8

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.” Filippi 1:6.

„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29:11.

Felfegyverkezve a győzelemre! Isten igéje mindennel felfegyverez bennünket, hogy ellen tudjunk állni Sátánnak és lerombolhassuk munkáját. Nem csoda tehát, hogy az ördög nem akarja, hogy ismerjük az igeverseket! Hogyha Istennek ajánlottuk magunkat szolgálatra, akkor tapasztalni fogjuk, hogy bár az ördög dühöng, mi mégis képesek vagyunk bátran szembeszállni vele, mert Isten megígérte nekünk, hogy győzni fogunk – minden alkalommal! Az eredmény pedig magabiztosság, béke, és nyugalom a szellemünkben. A Szellem gyümölcsei lesznek láthatóak életünkben, és örök életet nyerünk!


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2016. május 21. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid, készüljetek! Nagyon szomorú jövő vár rátok. Hamarosan a véreteket fogják kiontani. Ez az egész helyzet a migránsokkal egy hatalmas keresztényüldözésnek az előkészülete. Minden azért van, hogy titeket megöljenek, vagy az iszlám hitre kényszerítsenek. Legyetek hűek Hozzám mindhalálig, mert csak akkor jöhettek be a mennybe! Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de a léleknek nem tudnak ártani! Bízzatok Bennem! Én olyan ékesszólást adok nektek, hogy még üldözőitek sem tudnak ellenkezni veletek.

Gyermekeim, nagyon szomorú jövő vár rátok, de ti legyetek boldogok, mert a halál által, mintegy kapu által jöttök be dicsőségembe. Bízzatok Bennem, mert ha az életeteket adjátok Értem, szentekként fogtok bevonulni a földről egyenesen a mennybe. Szeressetek Engem úgy, ahogy Én szerettelek titeket, amikor a keresztfán, rettenetes kínszenvedések árán az életemet adtam értetek. Már most kérjétek magatokra ezt a páratlan nagy kegyelmet, hogy az Én szeretettől lángoló Szívemmel gyújtsam lángra kicsi szíveteket, hogy úgy szeressetek Engem, ahogy Én szeretlek titeket. Akkor hatalmas vágyat fogtok érezni a szívetekben, hogy mielőbb meglássatok Engem színről-színre, és hogy Hozzám jöjjetek. Akkor édes és könnyű lesz a vértanúság, mert vágyakozni fogtok rá, hogy az életeteket adjátok Értem, és a véreteket ontsák ki Értem. Ez a kegyelem, amelyet Tőlem kaptok, minden emberi értelmet meghalad, mert ez az Isten végtelen szeretete, amelyet belétek áraszt, hogy viszontszeressétek Megváltótokat, mint ahogy Ő szeretett titeket, amikor a keresztfán a Vérét ontotta értetek.

Gyermekeim! Senkinek sincs nagyobb szeretete annál, mint aki az életét adja Istenért és felebarátaiért. Az idő itt van, hogy már mindez megtörténjen. Készüljetek, használjatok föl minden percet, alakítsatok ki minden szükséges lehetőséget a rejtekben, mert hamarosan ide fogtok kényszerülni. Az ebek elé ne hintsétek az igazgyöngyöt, csak azokkal beszéljetek ezekről, akikkel kapcsolatban meggyőződtetek arról, hogy hiteles keresztények, elfogadják és megélik a próféciákat.

Soha ne aggódjatok! Én Mindenható vagyok. Mint ahogy kétezer évvel ezelőtt megszaporítottam a kenyeret és a halat, úgy most is hatalmamban áll gondoskodni rólatok, amit meg is teszek.

Drága kicsinyeim! Éljetek egymással szeretetben és békességben úgy, mintha ez lenne az utolsó találkozásotok, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát. Hirtelen fog lecsapni rátok az üldözés. A rossz dolgokat mindig előre eltervezik és váratlanul hajtják végre. De ti, akik olvassátok figyelmeztetéseimet, nem jártok sötétben, mint a vakok, hanem fölkészültök, mert a Szentlélek bölcsessége vezet benneteket.

Most a házasság szentségéről beszélek nektek: a tökéletes szentségi házasság abban áll, ha Engem mindkét fél beenged a szívébe. Az életükben Én vagyok legfelül és legelöl. Engem imádnak, és kérik, hogy Én vezessem őket az életszentségben egyre magasabbra, hogy beteljesítsék rájuk vonatkozó örök szent tervemet. Az ilyen házasság egy szentségi háromszög, amelyben legfelül Én vagyok és Én fogom össze a férjet és a feleséget és a gyermekeiket és Én kovácsolom őket egybe, hogy olyan szent egységet alkossanak, mint a háromszemélyű egy Isten, az Atya, a Fiú és a Szentlélek, Amelynek példájára mintáztam meg a családot. A Szent Család is ezeken az alapokon nyugodott. Legfelül állt az Atya és a Szentlélek, Akitől Én származom. Én lettem a Gyermek, Aki testet öltött. A Fiúisten, Aki benne éltem ebben a családban, Aki összetartottam, és Aki egységgé alakítottam Máriát és Józsefet, akik Miattam keltek egybe, hogy Nekem biztos családi hátteret nyújtsanak, és az Én szolgálatomra ajánlották életüket. A mai családoktól is ezt kérem, hogy gyermekeikben Engem szolgáljanak és Értem hordozzák egymás terhét, mint keresztet, és Értem tűrjék el a másik nehéz természetét, és hogy gyermekeiknek összetartozásukkal biztos családi hátteret biztosítsanak. Gyermekeik boldog szülői szeretetben nőjenek föl, mert egy kisgyermeknek az a legnagyobb ajándék és boldogság, ha a szülei szeretetben élnek egymással, és a gyermekeiket szeretik. Ezt nem lehet helyettesíteni sem programokkal, sem játékokkal és semmivel. A szeretet a legnagyobb kincs, amelyre úgy kell vigyázni, mint a tábortűzre, hogy soha ki ne aludjon, mindig melegítsen, hogy a körülötte ülők jól érezzék magukat mellette.

Drága gyermekeim! Őrizzétek szavaimat, mint kincseket! Áldjátok és magasztaljátok az Istent minden kegyelemért, és áldottak lesztek a földön és majd a mennyben is örökké. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: „Magnificat” Lk 1, 45: „boldog, aki hitt annak beteljesedésében, amit az Úr mondott neki.”

ApCsel 8, 1: a jeruzsálemi üldözés. „Saul helyeselte István meggyilkolását” és „Istvánt megsiratták és eltemették”

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A megbocsátás a szabadsághoz vezető ösvény…

2011. május 21. szombat, 10.40
Leányom, a megbocsátás nem más, mint egy ösvény, ami szabadsághoz vezet. Amikor megbocsájtotok mindazoknak, akik megbántottak benneteket, vagy fájdalmat okoztak nektek, akkor lelketek igaz szabadságra talál. Ez az, amikor öröm tölti el lelketeket. Ez azt is jelenti, hogy Én jelen vagyok bennetek. Amikor másoknak megbocsájtotok, akkor ez a szeretetnek egy jele, és nemcsak a szomszédotokkal szemben jelent szeretetet, hanem Irántam, a ti Isteni Megváltótok iránt is. Mindazoknak mondom, akik nem hisznek Nekem: tudjátok meg, amikor másoknak megbocsátanak Én is jelen vagyok és kísérem útjukat. Mégsem tudják, hogy ez így van.
A megbocsátás egyenlő a szeretettel. Az Én szeretetem végtelen. De könyörgöm hozzátok gyermekeim, engedjétek, hogy megbocsássam bűneiteket. Ha csak megkérnétek Engem arra, hogy ezt megtegyem, nem csak felszabadulnátok, de meg is lepődnétek attól a szeretettől és boldogságtól, ami eltöltene benneteket. Ez az alázatosság cselekedete, ami arra ösztönözne benneteket, hogy szeretettel legyetek mások iránt. Fényetek világítani fog, ami a többieket különleges módon fogja befolyásolni, de ez nem lesz tudatos sem nektek, sem nekik. Miután a megváltás cselekedete megtörtént, szeretetem elárasztja lelketeket. Megtisztult lelketek olyan lesz, mint egy mágnes, ami vonzani fogja a többieket, hozzátok.
Másoknak megbocsátani nem egyszerű, gyermekeim. A büszkeség és az öndicséret az, ami megakadályozza, hogy megtörténjen ez a nagy Irgalmasság cselekedete. Ez pedig a sátán műve, mert ő azt jól tudja, hogy a megbocsátás hiánya, a legsúlyosabb bűnök elkövetéséhez vezet Atyámmal szemben. Ha nem tudtok másoknak megbocsátani, akkor harag keletkezik belőle, ami, ha tovább fokozódik, gyűlölethez, sőt gyilkossághoz is vezethet. Sok esetben pedig háborúhoz vezet.
Ha az emberek jóságosan meg tudnának egymásnak bocsátani, akkor nem is létezne gyűlölet. Nem lenne gyakori a gyilkosságok száma sem, és a szeretet, Isten, az Örök Atya Szeretete elterjedhetne a világon.
Tanuljatok meg egymásnak megbocsátani. Tegyétek félre büszkeségeteket és kérjétek Irgalmasságomat, mert ha Szent Akaratomnak megfelelően kértek valamit, akkor kéréseteknek eleget teszek.

Szerető Megváltótok
Az Irgalmasság Királya,
Jézus Krisztus




Közeledik az idő a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezésére

2012. május 21., hétfő, 20:15

Drága szeretett leányom, közeledik az idő a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezésére.

Mégis oly sok teendő van még a lelkek felkészítésében az Én Nagy Irgalmasságomra.

Felkérem mindazokat, akik szeretnek Engem, hogy imádkozzanak kitartóan a globális megtérésért, amelyre vágyom.

Oly sokan fognak futva jönni a Karjaimba, a megkönnyebbülés elárasztja majd a lelküket, mert ők tudni fogják azt, hogy Én vagyok az, szeretett Jézusuk, aki hívja őket.

Oly sokan fognak küzdeni az Igazsággal, amikor azt bemutatják majd nekik. A bizonyíték, amit Én majd feltárok előttük, nem lesz elég ahhoz, hogy akár egyetlen szeretet lángot is gyújtson a lelkükben.

Őket ellopták tőlem, de mégsem akarnak megszabadulni attól, aki foglyul ejtette őket, a fenevadtól, aki felfalta a lelküket.

Olyan gyorsan terjeszd Szavamat, leányom, amilyen gyorsan csak tudod.

Hagyd figyelmen kívül azok gúnyolódását, megvető mosolyát és kinevetését, akik megpróbálnak megállítani téged.

Keljetek fel és hirdessétek Legszentebb Szavamat, bármibe is kerül.

Azok, akik azt állítják, hogy az Én Nevemben beszélnek, és megpróbálnak megalázni benneteket,keresztre feszítenek Engem. Nem titeket kínoznak, hanem Engem, szeretett Megváltójukat.

Az emberi vélemény nem fontos. Minden, ami számít, azok a lelkek, akiknek megmentésére vágyakozom.

Imádkozzátok ezt az imát, a Keresztes Imahadjárat 55. imáját, hogy Felkészüljetek a Nagyfigyelmeztetésre:

Ó, drága Jézusom,

Kérlek, nyisd meg Isten minden gyermekének a szívét Nagy Irgalmasságod ajándékára.

Segíts nekik, hogy Isteni Irgalmadat szeretettel és hálával fogadják el.

Tedd őket képessé arra, hogy alázatosakká váljanak Színed előtt, és könyörögjenek bűneik bocsánatáért, hogy így Dicsőséges Királyságodnak részeseivé válhassanak. Ámen

Hamarosan sok millió ember világszerte meg fogja hallani hívásomat, és egyre több lélek menekülhet meg, és meg is fog menekülni.

Soha ne feledkezzetek meg annak fontosságáról, hogy mindennap imádkozzátok az Irgalmasság Rózsafüzért a lelkek megmentéséért.

Menjetek békével és szeretettel,

Szeretett Jézusotok




Amikor eljön az idő a fenevad számára, hogy felfedje az Antikrisztust, nagy jelek lesznek láthatók


2013. május 21. kedd 16:30
Drága szeretett leányom, amikor eljön az idő a fenevad számára, hogy felfedje az Antikrisztust, nagy jelek lesznek láthatók. A mennydörgés, ahogyan azt még sohasem lehetett hallani, a világ sok részén lesz érzékelhető, de különösen a világ azon részén, ahol az Antikrisztus született.
Ekkorra a Szentlélek kiárad Követőim között – minden Keresztény Egyházamban -, és biztosítani fogja azt, hogy készen álljanak. Ők, e Misszióban részt vevő Tanítványaimmal fogják alkotni Maradék Egyházamat. Nagy lesz az ő hatalmuk, és senkinek sem esik bántódása, aki az Élő Isten Pecsétjével rendelkezik. Hatalmukat az Édesanyámtól kapott imákból és a Keresztes Imahadjárat Imáiból fogják nyerni.
Az Antikrisztus óvatosan fogja majd megkezdeni uralkodását. Senki sem fog gyanakvóan tekinteni szándékaira, mert egyfajta béke fog a Földre leereszkedni. Ez az időszak nagyon fontos lesz a számotokra, Maradék Hadseregem, hogy Imacsoportokat alkossatok. Ünnepélyesen megígérem, hogy ezek az Imák sok olyan szörnyű tettet fognak megenyhíteni, amelyeket ő, az Antikrisztus fog előidézni a világ négy sarkát beborító nemzeteknek.
Haladékot fogok adni mindazoknak a nemzeteknek, ahol Imacsoportok alakulnak. A ti Irántam, szeretett Jézusotok iránti odaadásotoknak köszönhetően lelkeket fogok menteni, és még több Ajándékot fogok az emberiségre árasztani annak érdekében, hogy Isten gyermekei védve legyenek a szenvedésekkel szemben, melyeket a fenevad tervez.
Bízzatok Bennem. Legyetek békében és abban a tudatban, hogy vezetve és védve vagytok.
Jézusotok

 

 

 

Albánul ; Albánul ; Angolul (Eredeti) - Crusade of Prayers ; Arabul - Litany of Prayers ; Bahasa nyelven; Dánul ; Filippino ; Franciául - Croisade de Priére (French); Franciául ; Franciául ; Franciául ; Franciául ; Görögül ; Hollandul ; Hollandul ; Hollandul ; Horvátul ; Horvátul ; Indonézül ; Japánul ; Kínaiul ; Koreaiul ; Koreaiul ; Koreaiul ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lettül ; Litvánul ; Litvánul ; Magyarul ; Magyarul ; Magyarul ; Magyarul ; Máltai nyelven ; Máltai nyelven ; Mandarinul ; Németül ; Olaszul ; Oroszul ; Oroszul ; Örményül ; Portugálul ; Portugálul ; Románul ; Románul ; Spanyolul ; Spanyolul ; Spanyolul ; Svédül ; Svédül ; Szlovákul; Szlovénül - Litany & Crusade of Prayers (Slovenian) ; Ukránul ; Ukránul ; Vietül ; Vietül - Crusade of Prayers (vietnamese)



Azok a csoportok, amelyek elősegítik az eretnekséget a Szent Bibliával szemben, fel fogják keresni azokat, akik állhatatosak maradnak a hitben


2014. május 21. szerda, 20:40

Drága szeretett leányom, Atyám azt óhajtja, hogy minden gyermeke legyen egymás iránt szeretettel és könyörülettel. A bűn, mint a büszkeség közvetlen eredménye olyan gyorsan terjed, hogy a fertőzés – különösen azok között, akik azt állítják, hogy Keresztények – sok olyan lelket kerített hatalmába, akik egykor közel álltak Szentséges Szívemhez.
A Sátán, és minden démon, akiket ő küldött, hogy elpusztítsák az emberiséget, sok megosztottságot okozott a világban. Ők azzal próbálkoznak, hogy a nemzeteket és a közösségeket egymás ellen vitába keverjék. A terrortámadások nagyobb méreteket fognak ölteni, de a legsúlyosabb jel a Keresztények üldözésének formájában lesz. Soha ezelőtt nem voltak így megalázva a Keresztények, mint ahogyan most lesznek – korlátozni fogják vallási szabadságukat, és meg fogják sérteni azon jogukat, hogy hűségesek maradjanak az Igéhez.
A Keresztények nemcsak ellenségeim célpontjául fognak szolgálni, hanem még egymás ellen is fogják őket uszítani. Azok a csoportok, amelyek elősegítik az eretnekséget a Szent Bibliával szemben, fel fogják keresni azokat, akik állhatatosak maradnak a hitben. Nyilvánosan kritizálni fogják őket, az Igazság iránti hűségüket kigúnyolják és felkeresnek minden felszentelt szolgámat, akik ki merik hívni őket, az Engem, Jézus Krisztust való elárulásukért.
A gonosz rettenetes dühvel harcol Ellenem ebben az időben, mivel tudja, hogy az Én Időm szinte már elérkezett hozzátok. Ismerjétek fel az üldöztetés minden formáját, mely ellenetek, Keresztények ellen, az igaz látnokok és próféták ellen, vagy a felszentelt szolgák ellen irányul, mint egy közönséges és gonosz támadást, mely valójában Ellenem, Jézus Krisztus ellen irányul. Ne feledjétek, drága követőim, hogy az Irántam való szeretetetek miatt nem szabad engednetek az üldöztetésnek. Imádkozzatok azokért a szegény lelkekért, akik lehetővé tették azt, hogy gonoszság áradjon a szájukból. Legyetek türelmesek és nyugodtak, amikor tanúi vagytok a Kereszténység elleni üldöztetésnek, mert egyedül csak Istenségem Örökké tartó. Minden Ellenem irányuló tett, cselekedet, vagy eretnekség egy pillanat alatt el fog tűnni. És egyedül csak azok, akik valóban Értem vannak, fognak békére és üdvösségre találni.
Imádkozzatok üldözőitekért és gyötrőitekért, mert amikor ezt teszitek, meggyöngítitek a gonosz hatalmát.
Jézusotok
Előzmények uzenete.blogspot.com
Virrasszunk!

Mi, a magyar fajnak egyes tagjai, akik egész éltükön keresztül szolgáltuk a nemzetiség és szabadság angyalát és semmi nem törhette meg szent hitünket, hogy egykor bizonyosan kimondhatatlan nemzeti díszre fog virulni a magyarság, mi ne gyengüljünk gyáva panaszra, habár létünk Istene csak áltatás lett volna is.
Álljunk ki -- keblünket kettôztetett erôre lelkesítve -- mindnyájan a gátra és akár volna most utolsó óránk, akár csak most fakadna nemzeti létünk szebb hajnala: ,,virrasszunk!''...
...Valóban virrasztanunk kell!
Virrasszunk pedig azért, nehogy pompás és hízelgô, de csak csábeszmékkel teljes szavakkal a maga legnagyobb kárára a sokaság a józanság útjából elcsábíttassék!
Virrasszunk, nehogy gyengéinek hízelegve, restségének tömjénezve, vérét felizgatva, indulatosságát felhasználva, álpróféták a közelégedetlenség mérgét a közösség közé hintsék!
Virrasszunk, nehogy hetvenkedések és minden érdekek egymás ellen és tűhegyre állítása által tökéletes forrásnak induljon a magyarság, és az egyesség isten-angyala helyett a viszálykodás ármánya üsse fel köztünk tanyáját!
Virrasszunk, nehogy büntetlenül emelhesse fel parancsoló szavát köztünk a felszínes elbizakodás, s gôgjében büntetlenül ne tiporhassa mindazt, mit a szerényebb, de éppen olyan ôszinte, sôt tán ôszintébb hazafinak keble rejt!
Virrasszunk, nehogy felbôszült garaboncként szilaj erôvel ostoroztassanak honunk külön ajkú népei a magyarság megkedveltetésére, hanem annyira becsülje meg a magyar magamagát és másokat s a csinosodás, értelmi súly és jóízlés annyi bájával fogja magát körül, hogy erkölcsi erôvel vonzza magához a honnak különféle felekezeteit!
Virrasszunk végre, nehogy rögtönzés, minden ok nélkül való gyanúsítás, ijesztgetés, és durva erôszak legyenek a megbecsült hazafiság jelei, hanem csak a tűrnitudás, mérséklet, józan tapintat és mély bölcsesség nyerje bérül a polgári érdemkoszorút!

(Széchenyi könyörgése, Sík: DB, 853)
forrás: magvető lista 2002

Babilon pusztulása

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)
     Van egy jóslat, ami azt mondja, hogy a fekete és a fehér pápa egyszerre fog elpusztulni; ez is csak napjainkban válhat valósággá, amikor két hitehagyott üldögél a vatikáni vendégházakban.

Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A vészt hozó undokság Isten templomában
  • Abruzzo-Molise-Puglia
  • Adoráció-Örökimádás
  • Advent-Kisböjt-Úrjövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Adventi túlzások
  • Afrikai Hamis Béke
  • Akik BeDőltek az Antikrisztusnak, életükkel fizetnek, ha nem térnek észhez, s fel nem ébrednek...
  • Áldás
  • Alföld
  • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
  • Amerikai Hamis Béke
  • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
  • Anzix
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
  • Ausztria
  • AusztrálÁzsiai Hamis Béke
  • Bács-Kiskun
  • Baranya
  • Bazilicata
  • Békés
  • Bizalommal Új Esztendőben Krisztussal! - Bízd Újra Életed Krisztusra! - Biztos Úton Életünk …
  • Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Böjt-engesztelés-ima
  • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
  • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
  • Budapest
  • Calabria
  • Campania
  • Csongrád-Csanád
  • Dunántúl
  • Ébredések, jelenések
  • Egri Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Éltető Figyelmeztető Csodák
  • Emilia-Romagna
  • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmezõ-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Erről mégis miért nem beszélnek?
  • Északkelet-Olaszország
  • ÉszaKözép-Magyarország
  • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Esztergom-Vác
  • Európai Hamis Béke
  • Európai látnok által követvén
  • Fatimai Boldogságos Szűz
  • Fejér
  • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
  • Franciaország
  • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
  • Frissülés
  • Gomora Szodoma Technika
  • Gondolkodó Szemlélődő
  • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
  • Gyökereink
  • Győr-Moson-Sopron
  • Hajdú-Bihar
  • Hamis Béke
  • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
  • Heves
  • Himnusz
  • Hiszek Magyarország feltámadásában
  • Hűvösvölgy, Városliget, Viharbükk még nem épül, az ösvényt ne tévesszük szem elől...
  • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
  • Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják állítani őket.
  • Ízelítő
  • Irányadó: Salzburg 1984-től
  • Jász-Nagykun-Szolnok
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
  • John Ramirez
  • Kadarkút-Siófok-Veszprém
  • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Kanonok
  • Karácsony
  • Karácsonyban van a Mindenség
  • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
  • Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében
  • Keresztény életek, filmek, történetek
  • Keresztút
  • Ki lehet a hamispróféta legnagyobb barátja?
  • Koldus
  • Komárom-Esztergom
  • Krisztus Feltámadott! Valóban Feltámadott!
  • La Salette-Fallavaux Miasszonyunk
  • Lazio
  • Legendák, mesék, mondák
  • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
  • Liguria
  • Lengyelország
  • Lombardia
  • Lourdesi Szeplőtelen Fogantatás
  • Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen
  • Marche
  • MártírSors
  • Második Pünkösdre Készülődvén
  • Meddig még?
  • Medjugorje Béke királynője
  • Mijo Barada
  • Monasztikus
  • Munkanapló
  • NagyBöjt-Negyvenlőböjt
  • NagyHét
  • Nógrád
  • Nyár
  • Olvasó gondolkodó
  • Örökimádás
  • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
  • Örömhír
  • Örömhír
  • Ősz
  • Őszinte alázatos erkölccsel
  • Pehm Mindszenty József
  • Pest
  • Piemont
  • Prohászka Ottokár
  • Rák
  • Romboló Vakoló
  • Rózsafüzér a démoni erők megkötözésére
  • San Sebastian de Garabandal-Rosario-Kármelhegyi Miasszonyunk.
  • Somogy
  • Sopron-Vác-Mohács
  • Svájc
  • Szabályozott
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Szardínia
  • Szent Mihály Barlangjában Monte San Angelon
  • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
  • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
  • Szeretetláng
  • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
  • Szerzetesrendek feloszlatása
  • Szicília
  • Szlovénia
  • Tavasz
  • Tél
  • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
  • Tested a Szentlélek temploma. Nem szabad megfertőzni, megsemmisíteni vagy megégetni.
  • Titeket is üldözni fognak
  • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
  • Tolna
  • Toszkána
  • Üzenet
  • Üzenet
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • Vas
  • Veneto
  • Veszprém
  • Veszprémi Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Zala
  •  

    2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

    2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

    2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

    2019. június 8-a óta szerkeszthetlenek:

    2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

  • Adni, hogy még többet adhassak!
  • Ahogy kapom, úgy adom!
  • Délvidék
  • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
  • Felvidék-Kárpátalja
  • Őrvidék-Gyepüvidék
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • 2022. május 2-a óta szerkeszthetlenek:

  • Jézus az Emberiséghez
  • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
  • Kolduló rendek
  • Monasztikus rendek 
  • Pünkösd-ElJövet
  • Segítek, hogy segíthessek!
  • Szabályozott rendek

     

  • Free counters!

     

    „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”


    „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”



    Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
    életem egyedüli Reménye,
    lelkem egyedüli Világossága!
    maradj velem ezért Krisztusom!

    Bűnöm beborít engem,
    és bánom, hogy vétkeztem.
    Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
    ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
    jöjj, és újíts meg,
    mozgass meg bölcsességeddel,
    és Szentlelked uralkodjék bennem!
    Amen


    „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”


    „Jöjj Szentlélek. Gyere és érintsd meg az embereket, hogy megtérítsd őket, hogy ne hagyják annyian megbántani Urunkat. ”

     

     

    Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

     

    https://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf



     

    Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

    Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.



    Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.



    1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
    és szívünk, lelkünk töltsed el!
    Te alkotád a szíveket,
    hozd nekik bő kegyelmedet!

    2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
    kit ád nekünk az Alkotó,
    te, élő forrás, égi láng,
    szent kenet, égből szállj le ránk!

    3.    Te, hét ajándok kútfeje,
    Atyánk kegyelmes jobb keze,
    az Úr erős ígérete,
    sugalmas ajkak ihlete.

    4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
    és szállj szívünkbe, Szeretet!
    Ha testünk gyarló, s lankadunk,
    légy mindig éber gyámolunk!

    5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
    Szent békességed add nekünk!
    Te járj, Vezér, utunk előtt,
    veszélytől védjen szent erőd!

    6.    Add, ismerjük meg az Atyát
    teáltalad, és egy Fiát,
    és kettejüknek Lelke, te,
    örökre légy lelkünk hite!

    7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
    s ki felkelt sírból, szent Fiát,
    s a Lelket, szívünk vigaszát,
    most és örök időkön át!



     
    Uram, az évek alatt elviseltél bűneimmel együtt, és mindezekkel együtt megszántál engem. Minden módon téves irányba vezettek, de most már többé nem fogok vétkezni. Bántottalak Téged, és igazságtalan voltam Veled. Nem leszek többé ilyen. Ellene mondok a bűnnek, ellene mondok a gonosznak, ellene mondok a hamisságnak, amely befeketíti lelkemet. Szabadítsd meg a lelkemet mindattól, ami szentséged ellen van.
    Könyörgök Hozzád, Uram, ments meg minden gonosztól. Gyere Jézus most, gyere most és maradj a szívemben.
    Bocsáss meg nekem, Uram, és engedd meg, hogy Benned nyugalomra leljek, mert Te vagy az én Védelmezőm, a Megváltóm és a Fényem, és csak Benned bízom.
    Mától fogva minden időben áldalak Téged, Uram.
    Elutasítom a gonoszt és más isteneket és bálványokat, mert Te vagy a Leghatalmasabb a világ felett, messze felette állsz minden más istennek.
    Hatalmas karoddal ments meg a betegségtől, ments meg engem a fogságból, ments meg engem a bajtól és győzd le ellenségemet, a Sátánt. Jöjj gyorsan segítségemre, ó, Szabadítóm!
    IMÁDKOZZUNK!!!
    RÓZSAFÜZÉR + NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA FOLYAMATOSAN,KINEK MIKOR VAN ERRE IDEJE...
     
     

    NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA, MELYET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ADOTT MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA

     

    Szentháromság egy Isten, alázattal kérlek, hogy Szűz Mária, Szent Mihály Arkangyal, az összes angyalok és szentek közbenjárására add meg azt a nagy kegyelmet, hogy a sötétség erőit legyőzhessük Magyarországon, Lengyelországban…. és az egész világon, a mi Urunk Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért, drága Szent Vérének kiontásáért érettünk, Szent Sebeiért, a kereszten való szenvedéseiért, és minden szenvedéséért, melyet Passiója és egész földi élete során a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.
    Könyörgünk Urunk, Jézus Krisztus, küldd el szent angyalaidat, hogy a gonosz erőit letaszítsák a pokolba, a kárhozatba, hogy Magyarországon, Lengyelországban….és az egész világon eljöhessen Isten uralma, és Isten kegyelme áradjon minden szívbe, hogy ez által Magyarország, Lengyelország…és minden ország a Te békéddel teljen el.

    Mi Nagyasszonyunk és Királynőnk, tiszta szívből könyörgünk Hozzád, küldd el szent angyalaidat, hogy letaszítsanak a pokolba, az örök kárhozatba minden gonosz lelket, kiknek el kell veszniük.

    Szent Mihály Arkangyal, a mennyei seregek vezére, az Úr Téged küldött e nagy mű megvalósítására, hogy az Úr kegyelme örökösen velünk lehessen. Vezesd mennyei seregedet, hogy a sötétség erői véglegesen a pokolba, a kárhozat helyére kerüljenek. Egyesítsd minden erődet, hogy legyőzd Lucifert és bukott angyalait, kik Isten akarata ellen fellázadtak, és most a lelkek vesztére törnek. Győzedelmeskedj, mert hatalmad van és tekintélyed. Kérd Istentől számunkra békéje és szeretete kegyelmét, hogy mindig követhessük a mi Urunkat Isten Országa felé.
    Ámen.

    „Minden imádság 50 ezer démont taszít le a kárhozatba.
    Hatalmas kegyelem ez, imádkozzátok minél gyakrabban! Ez isten nagy ajándéka számotokra általam, az én ünnepem alkalmából. Nagyon nagy szabadulásokat eszközölhettek ki ez által országaitok számára. A sötétség erői reszketnek ez előtt az ima előtt, mert örökre el kell tűnniük. Ez az ima megszabadíthatja országotokat és sok országot a világon!”
    Szent Mihály Arkangyal, 2011 09.29.

    Locations of Site Visitors

    Powered by Blogger.hu