Hamis Béke

„Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.”

ISTENI IMÁRA HÍVÁS MINDENKINEK!!!

Ghislain ROY atya, híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse, küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja * hogy imádkozza ipso facto, sőt mától kezdve többször is ismételje meg: “Legszentebb Szentháromság, KRISZTUS VÉRE, pusztítsd el a Sátánt; hatástalanítsd és bénítsd meg azoknak a csapdáit (üzelmeit), akik az egész világot manipulálják! Mária Szeplőtelen Szíve, zúzd szét a Sátán fejét; semlegesítsd és blokkold azoknak a csapdáit, akik az egész világot manipulálják! SZENT MIHÁLY arkangyal és a te hat testvéred (az arkangyalok) láncoljátok meg a Sátánt; hatástalanítsátok és bénítsátok azok csapdáit, akik az egész világot manipulálják! Ámen!”

Kérem, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak. Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18:20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”) Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )

https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/

Ez az eredeti festmény Isten Anyját ábrázolja címe alatt: Remény és öröm anyja.

Mindenkit arra biztatunk, hogy imádkozzon a Szűzanya felé, miközben szeretettel nézi ezt a szentképet. Az Istenszülő Ígérete el fog érni hozzád, és megérinti a szívedet. Gyengédsége és anyai szeretete szorosan tart és megvéd. Soha nem fog elengedni! Add át Neki a szívedet és a múltadat – Ő alkalmazni fogja azokat az imákat, amelyek lassan begyógyítják legmélyebb sebeidet. Ne feledd, mint a mennyei Édesanyád, közelről ismer téged, és gondoskodik a szükségleteidről. Legyen hite, bizalma és magabiztossága imáitokkal, és biztonságban lesz az örök üdvösség ösvényén. Ne nézz hátra… csak nézz rá a szívedben. Jézus áldjon + téged és a Szűzanya gyengéden szeressenek. Ámen.

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

 

2021. április 27. Az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Az óra itt van. Most jövök el. Kiárasztom minden egyes emberre Szentlelkemet. Mindenki meg fogja látni egész életét, és tudni fogja, hogy Én, az igazságos Bíró megfizetek tettei szerint.

Gyermekeim! Ezt most azért mondom, hogy vigasztalódjatok. A Nagy Figyelmeztetés után már nem lesztek ilyen nagy kényszerhelyzetben, mint most, mert mindazoknak, akik ezt rátok erőltették, nagy gyötrelemben lesz részük. Egyesek meghalnak bűneik láttán, mások pedig megtérnek. Készüljetek fel, mert ti magatok is meg fogjátok látni egész életeteket, és azt, amit érdemeltek. Mossátok tisztára lelketeket értetek kiontott drága Szent Véremben! Bánjátok meg minden bűnötöket, és járuljatok a bűnbocsánat és a szentáldozás szentségéhez! Akkor könnyű szívvel és boldogan fogjátok fogadni Szentlelkem kiáradását. Mert mindaz, aki szívből megbánta és meggyónta bűneit, azok vétkeire többé nem emlékezem. A lelket pedig irgalmas Szívembe zárom.

Gyermekeim! Most nagy fordulóponthoz érkeztetek. A Föld már soha nem lesz az, ami volt. Ne akarjatok visszatérni régi életetekhez, mert nem tudtok. Mint ahogy az óra sem forog visszafelé, mindig csak előre, úgy az idő, amelyben éltek, csak előre halad az eseményekben. Most egy nagy keresztényüldözés és egy nukleáris világháború előestéjén álltok. Ez a Föld megtisztításának az ideje.

Gyermekeim! Ne legyetek meglepődve ezen. A bűn már annyira elhatalmasodott a világban, hogy kénytelen vagyok megtisztítani. Ne attól féljetek, hogy meghaltok, hanem attól, hogy bűnben éltek, ami elválaszt Tőlem. Ezt mondtam: aki megtagad Engem ez előtt a bűnös házasságtörő nemzedék előtt, azt Én is megtagadom Atyám és szent angyalai előtt. Aki megvall Engem, azt Én is megvallom Mennyei Atyám előtt. Aki mindhalálig kitart, az üdvözül. Egyeseket vértanúhalálra szántam, hogy megvalljanak Engem, és a Mennyben páratlan jutalomban részesítsem őket. Ők megkapják Tőlem az erőt és kegyelmet, hogy kitartsanak Mellettem mindhalálig. Másokat el fogok ragadni, hogy majd visszahelyezzem őket a megújult világba, az ezer éves béke uralmába. Ők lesznek a szent gyökér, ami majd kihajt. Azok, akik megátalkodottak maradnak bűneikben, elhamvadnak a Földet megtisztító tűzben, és lelkük az örök tűzben fogja találni magát.

Gyermekeim! Legyetek éberek, éljetek szüntelen készenlétben, mint az okos szüzek, hogy ha majd megjelenek dicsőségemben, bejöhessetek Velem a menyegzőre. Ezt ígértem: veletek maradok minden nap a világ végezetéig. A menyegző itt is itt van köztetek. Ez a Szentmise, ahol terített asztalhoz várlak benneteket. Szent Testem az étel, Szent Vérem az ital. Ha tiszta lélekkel fogadtok Engem magatokhoz, akkor Én is befogadlak titeket az Örök Menyegzőre.

Gyermekeim! Már annyiszor figyelmeztettelek benneteket. Újra mondom: az óra itt van. Az események elindultak, és folytatódnak. Már mindent feltártam nektek. Éljetek szüntelen készenlétben! Mindenekfölött bízzatok Bennem, Aki ugyanaz vagyok tegnap, ma és mindörökké. Veletek vagyok, és soha el nem hagylak titeket. Megáldalak benneteket Szívem minden emberi elképzelést meghaladó örök, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Máté 26, 45: (Jézus) így szólt: „Elérkezett az óra. Az Emberfiát a bűnösök kezére adják.”

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!

 


(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen

Itt egy igevers gyűjtemény, amely elűzi a sátánt minden alkalommal, amikor hozzánk jön hazugságaival és megtévesztéseivel.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

 

Az ördög nem akarja, hogy tudjuk róla az igazságot

„Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” Jakab 4:7.

„A békesség Istene pedig összezúzza a sátánt lábatok alatt hamarosan. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” Róma 16:20.

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10.

„És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.” Jelenések 12:9–11.

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1 Péter 5:8–9.

„Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” 1 János 4:4.

„Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja.” 1 János 3:8.

sátán nem akarja, hogy tudjuk, nincs mitől félnünk

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.” Ézsaiás 41:10.

„Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek.” Lukács 10:19.

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” 2 Timóteus 1:7.

Nem akarja, hogy tudjunk a hatalomról, amelyhez hozzáférésünk van

„Mit mondjunk tehát ezekre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?” Róma 8:31.

„De ő ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem… Mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” 2 Korinthus 12:9–10.

„Mégis jól tettétek, hogy közösséget vállaltatok velem nyomorúságomban.” Filippi 4:13.

„Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” 1 Korinthus 10:13.

Az ördög nem akarja, hogy tudjunk a nekünk tett ígéretekről Krisztusban

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16.

„Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata.” Kolossé 1:13–14.

„Nincsen azért most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik Krisztus Jézusban vannak, mert az élet Szellemének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor bűnért való áldozatként tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben.” Róma 8:1–4.

„Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem.” Galátákhoz 2:20.

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” Róma 10:9–10.

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” Róma 5:8.

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsoltárok 103:12.

sátán nem akarja, hogy tudomásunk legyen a feltételekről

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Máté 7:21.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.” Jakab 1:22.

„Mi tanúi vagyunk ezeknek az eseményeknek, és tanúja a Szentlélek, akit azoknak adott Isten, akik engedelmeskednek neki.” Apostolok cselekedetei 5:32.

Nem akarja, hogy tudjunk arról, amit vetettünk, azt le is kell aratnunk

„Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is: mert aki a maga testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Szellemnek vet, a Szellemből fog aratni örök életet.” Galátákhoz 6:7–8.

„Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” Jakab 1:15.

„Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” Máté 16:26.

Olvass többet itt: Vetés és aratás: jót választani

sátán nem akarja, hogy tudjunk a jövőről

„Ne örülj bajomnak, ellenségem, mert ha elestem is, fölkelek, ha sötétségben lakom is, az Úr az én világosságom.” Mikeás 7:8

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.” Filippi 1:6.

„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29:11.

Felfegyverkezve a győzelemre! Isten igéje mindennel felfegyverez bennünket, hogy ellen tudjunk állni Sátánnak és lerombolhassuk munkáját. Nem csoda tehát, hogy az ördög nem akarja, hogy ismerjük az igeverseket! Hogyha Istennek ajánlottuk magunkat szolgálatra, akkor tapasztalni fogjuk, hogy bár az ördög dühöng, mi mégis képesek vagyunk bátran szembeszállni vele, mert Isten megígérte nekünk, hogy győzni fogunk – minden alkalommal! Az eredmény pedig magabiztosság, béke, és nyugalom a szellemünkben. A Szellem gyümölcsei lesznek láthatóak életünkben, és örök életet nyerünk!


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Minden nap meg kell kérdeznetek magatoktól: „Vajon Isten ma jóváhagyná cselekedeteimet?”

2013. április 27. szombat 13:20

Drága szeretett leányom, meg kell magyaráznom minden egyes embernek, aki jelenleg a Földön él, a nekik adott idő fontosságát. Én sohasem avatkoztam be az ember akaratába, mert ez az emberiségnek adott legnagyobb Ajándékok egyike, és azt sohasem lehet elvenni. A Sátán viszont beavatkozik az ember szabad akaratába, és kezdettől fogva könyörtelenül azt kereste, hogy rabszolgává tegye az emberi elmét, és hogy ellopja a lelkét.

Ezért az embernek adott szabad akarat lesz az, amelyet a gonosz szellemek fel fognak kutatni. De szintén az ember szabad akaratán múlik az is, hogy kinyithassa az ajtót Királyságomhoz. Mert hús-vér vagytok, ezért halandók vagytok, és a rendelkezésetekre álló egyedüli idő, hogy felkészüljetek az örök életre, most van. Ezt sohasem szabad elfelednetek. Nektek minden pillanatban készen kell állnotok, mert ahogyan Atyám életet adott nektek, úgy a nap bármelyik pillanatában el is veheti azt tőletek.

Ha most meghalnátok, méltók lennétek arra, hogy Elém jöjjetek? Tudjátok – e, hogy milyen hibákat és cselekedeteket követtetek el, és hogy milyen gyűlöletet mutattatok felebarátaitok iránt, amelyek fel lesznek fedve Előttem? Annak érdekében, hogy az örök életet meg lehessen adni nektek, tudnotok kell, hogy mi az, amit most tennetek kell, hogy tisztára mossátok magatokat az Én Szememben.

Azoknak, akik elnézik a bűnt és másokat bántanak, másrészt pedig imádkoznak és olyan életet élnek, amelyről azt mondják, hogy azt Nekem szentelték, a következőket mondom: Képmutatásotokkal minden órában megbántotok Engem. Minden nap távolabb kerül a lelketek Tőlem. Nektek követnetek kell a Tízparancsolatot, pontosan úgy, ahogyan azt Atyámtól kaptátok, különben nem mondhatjátok, hogy az Enyéim vagytok.

Nagyon sok lélek nem jut a Mennyországba, és sokaknak el kell szenvedniük a megtisztulást, amelyre azért van szükség, hogy méltók lehessenek belépni Királyságomba. De sokkal több lélek vettetik az örök sötétségbe. Haláluk pillanatában a Földön oly kevesen ismerik fel, hogy megbántották Istent. Milyen rémültek és szomorúak ők akkor! Felismerik, hogy a bűnbánat ideje számukra lejárt, és hogy már túl késő van számukra ebben a szakaszban.

Miért nem értitek meg, hogy a halál bármelyik pillanatban bekövetkezhet?

Azt tudnotok kell, hogy amikor megbántjátok Istent, akkor nektek törekednetek kell arra, hogy megváltoztassátok viselkedési módotokat, annak érdekében, hogy békére találjatok. Amikor elkerülitek a bűnt és folyamatosan megpróbáljátok helyre hozni azt a módot, ahogyan másokkal bántok, csak akkor fogtok igazi békére találni. Amikor béke van a lelketekben – ami csak akkor valósulhat meg, ha a bűnt leküzditek és bűnbánatot mutattok gonosz tetteitek miatt -, akkor közelebb kerültök Istenhez.

Minden nap meg kell kérdeznetek magatoktól: Vajon Isten ma jóváhagyná cselekedeteimet? A szívetekben tudni fogjátok a választ.

Jézusotok

 

Albánul ; Albánul ; Angolul (Eredeti) - Crusade of Prayers ; Arabul - Litany of Prayers ; Bahasa nyelven; Dánul ; Filippino ; Franciául - Croisade de Priére (French); Franciául ; Franciául ; Franciául ; Franciául ; Görögül ; Hollandul ; Hollandul ; Hollandul ; Horvátul ; Horvátul ; Indonézül ; Japánul ; Kínaiul ; Koreaiul ; Koreaiul ; Koreaiul ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lengyelül ; Lettül ; Litvánul ; Litvánul ; Magyarul ; Magyarul ; Magyarul ; Magyarul ; Máltai nyelven ; Máltai nyelven ; Mandarinul ; Németül ; Olaszul ; Oroszul ; Oroszul ; Örményül ; Portugálul ; Portugálul ; Románul ; Románul ; Spanyolul ; Spanyolul ; Spanyolul ; Svédül ; Svédül ; Szlovákul; Szlovénül - Litany & Crusade of Prayers (Slovenian) ; Ukránul ; Ukránul ; Vietül ; Vietül - Crusade of Prayers (vietnamese)



Királyságom sok Misztériuma ismeretlen az ember számára

2014. április 27. vasárnap, 18:00

Drága szeretett leányom, a Tervem, hogy megmentsem az egész világot, és mindnyájatokat elvigyelek Szívem Menedékébe, befejeződött és minden rész a megfelelő helyre került, hogy Ígéretem tökéletessége meghozza gyümölcsét.

Sok Misztérium van még Istenségemmel kapcsolatosan, amelyet az ember – attól függetlenül, hogy mennyire jártas a lelki dolgokban – képtelen valaha is igazán megérteni. Királyságom sok Misztériuma ismeretlen az ember számára, Atyám csak annyit tárt fel az emberiség számára, amennyit jónak látott. Az embernek megadatott a tudás és az Igazság, hogy tőle telhető módon tisztelje és szolgálja Őt (Atyámat). Az ember a próféták által tájékoztatva lett arról, hogyan kell betartania a Tízparancsolatot annak biztosítására, hogy ne essen tévedésbe. Aztán Isten, hogy bebizonyítsa a világ iránti Szeretetét, emberré lett, és Általam, az Ő egyszülött Fia, Jézus Krisztus által pontosan megmutatta az embernek, hogyan kell a rosszat jóvátennie, és mi képezi a gonoszságot. Az ember érdekében Én feltártam az Igazságot, még ha csak egy töredékét is annak, amelyet Atyám kívánt. De az ember annyira gőgős szívű, arrogáns és nagyravágyó volt, hogy nem akarta megismerni az Igazságot, mert az nem felelt meg neki.

A Farizeusok becsukták a szemüket, másfelé néztek, és azt állították Rólam, hogy Én egy olyan ember vagyok, Aki elveszítette a józan eszét, és rejtélyesen beszél. Ők nem voltak képesek meghallani az Igazságot, bár Tanításaim egyszerűen csak az Igét, a Tanításokat és a Parancsolatokat ismételték, amelyeket Atyám Könyve tartalmazza. A keskeny ösvény mentén jártak, nem nézvén sem jobbra sem balra, követték a saját verziójukat az Isten-szolgálatban. Mindezt egy jámbor külsővel tették, kerülvén a gyengéket, a szegényeket és az iskolázatlanokat, s közben dicsérték Istent. Aztán száműztek Engem, és hasonmásaik ma szintén ezt fogják tenni, amint folytatják tovább az ember csinálta tanokat az elkövetkezendő években.

Most tehát látjátok mindazt, amiről az ember azt állítja, hogy tudja, ő valójában csak nagyon keveset tud az Úr útjairól. Mindabból, ami neki adatott, csak azt fogadta el, ami megfelelt számára. Például Én Isten gyermekeit mindig arra utasítottam, hogy szeressék egymást, de ők ezt mégsem teszik. Hányan vannak közületek olyanok, akik Színem előtt arcra borulnak, és hálaadásként dicsérettel halmoznak el Engem, és aztán rágalmazzák fivéreiket és nővéreiket? Néhányan közületek odáig mennek, hogy azt mondják Nekem: nézd, azok milyen gonosz emberek, ahelyett, hogy szeretetet és megbocsátást mutatnának irántuk.

Az ember mindig gyenge lesz, mert lehetetlen az emberi lény számára, hogy tökéletes legyen. De akkor miért van az, hogy Tanításaim egy részét elfogadja, a másik részét pedig elutasítja? Soha ne engedjetek a kísértésnek, hogy egymást elítéljétek az Én Nevemben, mert nincs jogotok így cselekedni. Soha ne magasztaljátok fel magatokat Előttem, amikor azzal egy időben egy másik embert bemocskoltok és lebecsültök. Ez sért Engem. Ahhoz, hogy képesek legyetek elfogadni az Igazságot, mentesek kell, hogy legyetek a rosszindulattól, a gőgtől, a képmutatástól, vagy az önzéstől. Le kell vetkőznötök az arrogancia köpenyét, mert ez az ördög jellemvonása, és Én ezt visszataszítónak találom.

Kérlek, emlékezzetek Tanításaimra, és éljétek az életeteket aszerint, ahogyan azt Én mondtam nektek. Amikor úgy érzitek, hogy a szívetek nyugtalan, tele van gyötrelemmel vagy gyűlölettel, akkor keresnetek kell mindig az Én segítségemet. Mert ha nem ezt teszitek, akkor a kétségbeesés és a gyűlölet eme érzése el fog nyelni benneteket. El kell fogadnotok azt a tényt, hogy ti mindig megadjátok magatokat a bűnnek, de ugyanakkor azt is tudnotok kell, hogy – még mielőtt bármiféle békét és nyugalmat is éreznétek a lelketekben – bűnbánatot kell tartanotok.

Jézusotok



Üdvösség Anyja: Az antikrisztus érkezéséhez vezető napok a nagy ünnepségek napjai lesznek

2014. április 27. vasárnap, 23:20

Drága gyermekeim, engedjétek, hogy Isten Fénye rátok szálljon, mivel a tervek, a világ Fiam, Jézus Krisztus Második Eljövetelére való felkészítésére, befejeződtek. Most már minden dolog Isten Akarata szerint fog történni, és Én arra kérlek benneteket, hogy az imákat legnagyobb fegyveretekként használjátok, mivel a harc Isten gyermekei számára fokozódni fog. A korábbi harcokkal ellentétben a lelkekért folytatott harc nagyon megtévesztő lesz, mivel az ellenséget barátként lehet majd érzékelni, miközben Krisztus igaz Egyházát ellenségnek fogják nyilvánítani.

Mennyire erősnek kell lennetek, ha igaz Keresztény katonákká akartok válni. Nem szabad meghajolnotok soha a nyomás hatására, kiejtvén a káromlásokat, amelyekre felkérnek majd benneteket, hogy abban nyilvánosan és Fiam oltára előtt részt vegyetek. Amikor azt látjátok, hogy Fiam Templomaiban, ahol a Keresztnek már nyoma sincs, embereket hatalmi pozíciókra emelnek, és akik azt, követelik tőletek, hogy tisztelettel hajoljatok meg előttük, akkor fussatok, mert tévedésbe fognak rántani benneteket. Amikor a tabernákulumokat átalakítják, és sok esetben fából készült változattal helyettesítik, akkor tudni fogjátok, hogy elérkezett annak az ideje, hogy az antikrisztus belépjen Fiam Egyházába.

Gyermekek, kérlek benneteket, legyetek tudatában annak, hogy közületek sokan hátat fognak fordítani az Igazságnak, mivel úgy fogjátok találni, hogy lehetetlen elfogadni az Igazságot. Az antikrisztus érkezéséhez vezető napok a nagy ünnepségek napjai lesznek minden Keresztény egyház és más hitfelekezetek sok templomában. Minden szabályt meg fognak változtatni; a Liturgiát megújítják, a Szentségeket meghamisítják, míg végül a Szentmisét már nem a Szent Tannak megfelelően fogják bemutatni. Addigra, és azon a napon, amikor az antikrisztus büszkén a trónjára ül, Fiam Jelenléte már nem lesz többé. Aztán, attól a naptól kezdve nehéz lesz azoknak, akik szeretik Fiamat, hogy a kellő módon hűségesek maradjanak Hozzá, mert előttetek minden utálatot be fognak mutatni. Amikor már elegendő zavaró dolgokkal vesznek körül benneteket, és amikor az új hierarchia megkérdőjelezése bűncselekménynek fog számítani, abba a kísértésbe fogtok esni, hogy az egészet feladjátok, és elfogadjátok az egy-világvallást családotok és barátaitok elvesztésének félelme miatt.

Isten Hadserege – Maradék Hadserege – növekedni és terjedni fog, és a Keresztes Imahadjárat imái mindenki számára nagy erőt fognak biztosítani. Fiam közbe fog lépni, és keresztül fog vinni benneteket az előttetek álló kihívásokon, és ti tudni fogjátok, hogy az Ő Hatalma az, mely bátorságot és kitartást ad majd nektek. Mert csak azok, akik erősek köztetek fognak hűek maradni Isten Szent Szavához; de még ha csak egy töredékét képezi is a Maradék Hadsereg a fenevad hadserege nagyságának, Isten az oroszlán erejével fogja azt eltölteni. Ő a gyengéket meg fogja erősíteni, és nagy Kegyelmekben fogja részesíteni. Azok hatalmát pedig, akik az antikrisztus híveivé válnak, meg fogja gyengíteni. Mindezek az események ijesztőnek fognak tűnni, de valójában ezek az események sokak számára úgy fognak tűnni, mintha az egység új korszakát és a világ békéjét képeznék. Az emberek meg fogják tapsolni az új világegyházat, és ezt fogják mondani: „Isten milyen nagy csodát hozott létre!” Ők nagy tisztelettel fognak felnézni azokra az emberekre, akik – úgy az egyházon belül, mint azon kívül – ilyen egységet hoztak létre. Nagy dicsérettel és tisztelettel fogják elhalmozni ezeket az embereket minden nyilvános összejövetelen, s aztán hangos dicsőítő énekekkel, valamint az elismerés különleges jelével fogják üdvözölni őket.

Lesz ott öröm, ünnepségek és tiszteletbeli szertartások, ahol az eretnekeket magas elismerésekben fogják részesíteni. Ti hatalmas gazdagságnak és a különböző felekezetek közötti egységnek lehettek majd tanúi, és látni fogtok olyan nagyra becsült embereket, akiket élő szentként fognak kezelni – mindenkit, egy kivétellel. Az egyetlen kivétel, akire utalok, az antikrisztus lesz, akiről azt fogják hinni, hogy ő Jézus Krisztus.

Szerető Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2013. április 27. délután itthon az Úr Jézus…

„Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki: Máté 27, 30-37. „Jézus kigúnyolása, keresztre feszítése.”

Jézus: „Ez vár Egyházamra. Elvesznek Engem tőle. Nagy szenvedést és pusztulást zúdítanak rá, és magukra azok, akik ezt teszik vele.”

Kadarkúti Hétfői üzenetek- 26 – Szűz Mária a 2. parancsolatról beszél

Szűz Mária: 2. parancs: „Isten nevét hiába ne vegyed!”
Én: Édes Jézusom, szeretlek! Tégy engem békéd eszközévé!
Mennyei Édesanyánk! Nagy örömmel fogadjuk tanításodat.
Szentlélek Úristen! Jöjj, segíts, hogy Szűzanyánk szavait méltóképpen közvetíthessem testvéreimnek.
Szűz Mária: Drága, engesztelő Gyermekeim, ne féljetek, Én vagyok égi Édesanyátok. A 2. parancsról szeretnélek tanítani benneteket, mely így szól: „Isten nevét hiába ne vegyed!”
Ez a törvény tiszteletet parancsol nektek a leghatalmasabb Uratokkal, Istenetekkel szemben. Aki szeret valakit, az nem beszél róla csúnyán, és vele se beszél tiszteletlenül. Tehát Gyermekeim, ha az 1. parancs szerint igazán szeretitek Istent, az egész Szentháromságot, akkor Róla a legnagyobb áhítattal és komolysággal szóltok, és ha beszélgettek Vele, azt csak az összeszedettség és tisztelet hangján teszitek. Bizony nagyon sokan nem szeretik az Istent, így gátlástalanul megsértik a második parancsot. Én, a ti Mennyei Édesanyátok fájdalomtól összeszorult szívvel hallgatom nemre és korra való tekintettel a sok káromkodást és trágár, közönséges beszédet. Már egészen kicsi gyermekek szájából kiszaladnak a csúnya, közönséges szavak. Még nem is értik, mit mondanak. A felnőttek csak nevetnek rajtuk, hogy milyen jól áll nekik a káromkodás, és ezzel szinte bíztatják, hogy máskor is ezt tegyék. Melyik pici gyermek beszél így? Aki szüleitől ezt hallja. Az óvodában, iskolában is folytatja, és társai eltanulják tőle. A kamaszok között sikk, divat a durva beszéd, fiúk lányok egyaránt így társalognak. Miért ne beszélnének így? Hiszen a szülők és pedagógusok – akiknek nevelni kellene őket – szintén ezt teszik. De azért mindig vannak kivételek: finom, vallásos lelkületű, Istenszerető családok, ahol csak jó példát látnak a gyermekek.
Drága Engesztelőim, akiknek a szíve együtt fáj az Enyémmel, mikor halljátok a káromkodásokat, segítsetek nekem! Utcán, buszmegállóban, buszon utasítsátok rendre azokat, akik Isten Szent nevét vagy az enyémet szidja. Ha pedig olyan goromba ember káromkodik, akire nem mertek rászólni, akkor magatokban csak ezt a fohász mondjátok nekünk vigasztalásként: „Dicsértessék és áldassék Isten és Szűz Mária szent neve!” Gyakran imádkozzatok engesztelésül ezekért a súlyos bűnösökért!
Nemcsak akkor ejtik ki hiába Isten nevét, amikor káromkodnak. Akkor is, ha Istenhez méltatlan módon szólnak, hiába való módon, amikor lelkiállapotuk miatt semmi hasznuk nincs belőle. Például nagyon bizonygat valaki egy dolgot, és azt mondja: „Isten bizony!” Vagy pl.: „Hol az Istenben van ez az ásó?” Ez bűn, mert csak ok nélkül használja Isten nevét. De ha valaki így szól: „Istenem, segíts! Istenem, köszönöm!” Akkor már van értelme és haszna a megszólításnak.
Akkor is hiába mondják ki Isten nevét, ha ima közben akarattal, szándékosan elszórakoznak: ide-oda tekingetnek, babrálnak valamivel, akarattal másra gondolnak. Az ilyenek bűnt követnek el. De ha figyelmük – bármennyire vigyáznak – szétszóródik, az nem számít bűnnek, csak gyengeségnek. Egy régebbi tanításomban, mely az imádkozásról szól, említettem, hogyan lehet harcolni az ima alatti figyelmetlenség ellen. Például újrakezdi a rózsafüzér tizedet, vagy felajánlani azért a felebarátért, akiért elgondolkoztatok. Krónikus esetben – mikor a gonosz megkötöz benneteket, hogy ne tudjatok figyelni – elmondhatjátok a „Megszabadítás rózsafüzérét” magatokért.
Az is hiába veszi Isten nevét, akinek cselekedetei nem felelnek meg dicsőítő szavainak. Itt idézem Máté evangéliumából: „Nem mindaz, aki mondja Nekem: Uram, Uram, megy be a Mennyek országába, hanem aki Atyám akaratát cselekszi.”
Ez azt jelenti, hogyha cserepesre imádkozza is a száját valaki a rózsafüzérekkel, attól bizony még nem üdvözül, amennyiben elhanyagolja állapotbeli kötelességeit és hiányoznak belőle a szeretet-cselekedetek. Mondok erre egy példát nektek az életből. Van egy jó erőben lévő, fiatalos nagymama, aki nagyon buzgó, vallásos asszony. Mindennap szentmisére megy, napi áldozó, minden zarándokútra elmegy, amit szerveznek. Együtt lakik leányával és annak családjával. 3 kisgyermek van és rengeteg házimunka. A mama néha összesöpröget, kicsit játszik az unokákkal, de a munka oroszlánrésze a lányára marad. Megkéri a lánya, mosogassa el az edényeket, míg ő vasal. Ó, nem lehet – mondja – mert még 2 rózsafüzér hiányzik a napi imamennyiségből. Ez az asszony csak a szájával dicséri az Istent, a tetteivel, a szeretetével nem. Az ilyen ima szinte bűnné válik Isten előtt, tehát ő is hiába veszi Isten nevét.
Van olyan fajta templomba járó és sokat imádkozó, aki elvégzi az otthoni teendőket, csak úgy ég a keze alatt a munka, de megállás nélkül ítélkezik, pletykál, rágalmaz, mindenkiről van egy rossz szava. Így aztán, amikor imádkozik, bűnös lélekkel ejti ki Isten nevét. Az ilyenek rontják a vallásos emberek hírnevét. Ezek miatt mondogatják közömbös és hitetlen felebarátaitok: a templomba-járók rosszabbak nálunk, akkor minek menjek misére? Higgyétek el az ilyen ember jobban tenné, ha nem is imádkozna, mert minden szavával sérti az Istent, lábbal tapossa – mint a farizeusok – a 2. parancsot. Ó, látom Isten méltatlankodó tekintetét, amellyel undorodva elfordul a képmutatótól, aki megszólítja. Mielőtt leül imádkozni vagy elmegy áldozni, mély bűnbánatot kellene gyakorolnia.
Akkor a bűnös már nem is szólhat Istenhez? Ne gondoljátok! A bűnösöknek segítségül kell hívni ezt a nevet, akik érzik, hogy fojtogatja őket a gonosz, és akik meg akarnak szabadulni a bűntől. A Hatalmashoz kiáltanak, hogy bocsásson meg nekik és gyógyítsa meg őket.
Tehát az a bűnös, akiben nincs bűnbánat, az bűnt követ el azzal, hogy imádkozik, Isten nevét hiába veszi. Viszont az a bűnös, aki könnyek között bánja bűneit, imájával kedves Isten előtt.
Mindig vigyázzatok, Gyermekeim, hogy ne imádkozzatok hazug módon! Ne imádkozzatok pusztán megszokásból, hanem szívből, mindent beleadva ejtsétek ki Isten nevét. Ejtsétek ki azért, hogy ne legyetek egyedül. Ejtsétek ki azért, hogy segítsen titeket. Ejtsétek ki azért, hogy mentsen meg a kísértéstől. Ejtsétek ki azért, hogy megbocsásson nektek!
Jól véssétek be, hiába veszitek Isten nevét, ha nem akartok megjavulni. De nem hiábavaló, mikor a nap minden pillanatában, cselekedeteiben, kísértésében, szenvedésében szeretettel hívjátok: Jöjj, Istenem! Akkor nem vétkeztek Isten szent nevének kiejtésével. Dicsőítsétek és imádjátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek szent Nevét és Én ehhez Édesanyai áldásomat adom. Amen.
Az 5 Szent Seb Rózsafüzér előtt
Édes Jézusom ezt a rózsafüzért arra a szándékra szeretném felajánlani, hogy engeszteljük és vigasztaljuk vele a két Legszentebb Szívet, a Tiédet és a Szűzanyáét a sok káromkodásért. Szégyenkezve állunk eléd, mert hazánk ebben a bűnben vezetőhelyet foglal el. Mi, aki szeretünk Téged hogyan enyhíthetnénk ezt a helyzetet? Amen
Jézus: Sajnos a káromkodás gyökerei nálatok nagyon mélyek. Az emberek így vezetik le idegességüket, ingerültségüket. Elég, ha kiesik a kezükből valami, elég ha megbotlanak a szőnyegbe, elég ha nem kedvükre szól valaki és már el is kanyarítják a csúnya szavakat. A türelem hiánya váltja ki a káromkodást. Ha van a családban káromkodó ember, nem célravezető a meggyőzés és szidalmazás módszere. A szavak leperegnek róla. Inkább szeretetteljes bánásmóddal, türelmes szavakkal, figyelem-eltereléssel lehet lecsendesíteni. Imádkoznotok kell érte és hívni Szent Mihály főangyalt, hogy szabadítsa meg a megkötözöttségtől. Ugyanis a káromkodást ellenségem táplálja szegény bűnös gyermekemben. A krónikus káromkodóért fel lehet ajánlani egy szentmisét, a szentáldozásaitokat. Lehet értük böjtölni, virrasztani. Meglátjátok, a kitartó ima és áldozat meghozza hatását.
Drága Gyermekeim! Mekkora öröm ez számomra, hogy káromkodó testvéreiteken segíteni akartok. Áldozataitokért kiosztom nekik kegyelmeimet, és ha megmentetek egy ilyen lelket Nekem, ajándékotok bőséges lesz. Köszönöm e rózsafüzérrel a vigasztalást Édesanyám nevében is. Hálás szeretettel küldöm ölelésemet mindnyájatoknak, egyenként. Amen.
2009. április 27.

Tudod, kinek hittél?

Úgy tűnik, hogy kudarcot vallottam. Leveleket váltottam egy pappal, elétárva az előző írás témáját. De azt válaszolta, hogy ő ezt úgy tanulta, megadta dogmatika tanára email-címét, egy következő levélben pedig azt írta, hogy tudja, kinek hitt. Én pedig gyászolok, mert nehéz elhinnem, hogy még csak arra sem volt hajlandó, hogy utánajárjon a hitét érintő súlyos kérdésnek: nem kérte el a forrásaimat, nem ellenőrizte fordításokat, nem kérdezett. És irtózattal gondolok arra, hogy annakidején Rahnert nekem is katolikus teológusként tanították, így annak sem voltam tudatában, hogy tanításának követése milyen következményekkel járhat. Olyan voltam, mint a ló, amely „megveti a félelmet, és nem hátrál a kard elől” (Jób 39, 22), talán mert ugyanolyan oktalan is voltam, fék és kantár kellett (Zsolt 31,9) volna nekem, de nem volt. Így bátorságom vakmerőségnek bizonyult: nem tudtam ugyan, de mivel azt állítottam, hogy tudok, bűnöm megmaradt, és a hitet elvesztettem. Beleálltam a hóba…

De ha már ő nem is hajlandó megfontolni, talán van még olyan, aki megteszi. Hátha ezen múlik, és valaki még elhagyja gondolatait (Iz 55,8), hogy Krisztus gondolatainak birtokába kerüljön (1 Kor 2,16). Ezért egy villanásnyi a sok téma közül, amelyben Balthasar eltér az Egyház tanításától, az egyházatyák és teológusok egyöntetű véleményétől és értelmezésétől (a teológusok alatt értendők „a régi iskola és ama legkiemelkedőbb tanítók (…), akiket csodálatos bölcsességük és életszentségük miatt az egyetemes Egyház tisztel – ld. Tuas Libenter Denz. 2875-2880). De mivel teológiai képzésük miatt a papoknak Balthasar mellett Rahner is becsípődött, tőle is néhány szemelvény majdnem találomra, egy-két művet felütve: vajon az alábbi állítások között nincs egymást kizáró ellentét? Lehetnek egyszerre igazak?

Elítélt tanítások a Denzinger (Az Egyházi Tanítóhivatal megnyilatkozásai) vonatkozó tételszámával, és a logikával bíbelődni nem kívánóknak zárójelben az elítélttel ellentétes, tehát helyes állítással:

3433: Akárki számára nyilvánvaló, ha nem tévesztik meg az előre elgondolt vélekedések, hogy vagy Jézus tévedett, amikor közeli messiási eljövetelét kilátásba helyezte, vagy a szinoptikus evangéliumokban tartalmazott tanításának nagyobb része nem hiteles (A helyes állítás: Jézus nem tévedett, amikor közeli messiási eljövetelét kilátásba helyezte, és a szinoptikus evangéliumok tanítása hiteles)

Rahner:Ha továbbvisszük a kérdést, amit Jézus végül nyitva hagyott: nevezetesen a Jahve eljövendő napja “közelségének” végső értelméről, mivel egyrészt az ő igehirdetésének ez a “közelsége”, másrészt a nap homályosságának ismerete, ahogyan azok Jézus tudatában léteztek, nem szintetizálható egy magasabb egységbe, megengedhető, hogy Jézus közelgő várakozásának “tévedéséről” beszéljünk.”  (The content of faith The Best of Karl Rahner’s Theological Writings, 292.o.)

 

3434: A kritikus nem állíthatja, hogy Krisztus tudását semmi sem korlátozta, hacsak nem tételez fel olyasmit, ami történetileg aligha gondolható el, és az erkölcsi érzékünkkel is ellenkezik, ti. hogy az ember Krisztus, jóllehet isteni tudása volt, annyi dolog ismeretét mégsem akarta közölni a tanítványaival és az utókorral” (A helyes állítás: állítható, hogy Krisztus tudását semmi sem korlátozta)

3643: Néhány újabbkori vélemény szerint Krisztus lelkének tudása korlátozott, és ezt nem kevésbé kell elfogadni a katolikus iskolákban, mint a régiek véleményét egyetemes tudásáról (A helyes állítás: Krisztus lelkének tudása nem korlátozott)

Rahner: Egy ilyen “tévedésben” csupán osztozott a mi sorsunkban, mert ilyen módon tévedni jobb annál a történelemben élő ember számára (és ezért Jézus számára is), mintha már mindent tudna, és ezáltal lemondana a gyötrelemmel teli, próbára tevő és döntést hozó helyzet sötétségéről, amelyet a remény jegyében fogadna.” (The content of faith, 292)

 

3435: Krisztus nem volt mindig messiási méltóságának tudatában (A helyes állítás: Krisztus mindig tudatában volt messiási méltóságának)

3645: Nem bizonyos, hogy Krisztus lelkében, amikor Ő az emberek között tartózkodott, volt-e olyan tudás, mint amilyen a boldogoknak, vagyis a színről-színre látóknak van (A helyes állítás: Krisztus lelkében emberként volt olyan tudás, mint a színről-színre látóknak)

3646: Nem lehet biztosnak mondani azt a véleményt, amely azt állítja, hogy Krisztus lelke előtt semmi sem volt ismeretlen, hanem kezdettől az Igében ismert mindent, a múlt, a jelen és a jövő eseményeket, vagyis mindazt, amit Isten tud a látás tudásával. (A helyes állítás: biztosnak mondható, hogy Krisztus lelke előtt semmi sem volt ismeretlen kezdettől fogva, ismerte a múlt, a jelen és jövő eseményeket, vagyis mindazt, amit Isten tud a látás tudásával)

3812: XII. Piusz helyes tanítása: „Azonban az a szeretetteljes ismeret, mellyel az isteni Megváltó megtestesülése pillanatától fogva kísér minket, minden kutató emberi elme képességét felülmúlja; mert alighogy méhébe fogadja az Istenanya, máris Isten boldogító látomásának örvendett, és ezáltal a titokzatos Test minden tagját szakadatlanul, folyamatosan szemmel tartja, és üdvözítő szeretetével átkarolja”

Rahner: “Egy valódi emberi tudat előtt ismeretlen jövőnek kell állnia.”  (The content of faith, 292)

Balthasar: „Jézus istenségének tudata „csak a küldetése során jutott el hozzá, amelyet a Lélek közvetített neki. Ez kizárja Isten boldogító látását, legalábbis időszakokra” (Theo-Drama V., 501)

„Jézus nem látja az Atyát egy visio beatifica-ban, hanem a Szentlélek révén kapja meg az Atya megbízatását, vagyis küldetésének tudata csak közvetett.” (The Glory of the Lord VII., 398)

„Emberként el kell érnie, előre kell haladnia istenségének tudatosítására. Így az emberi természetéből kiindulva utat nyithat az emberiség számára az istenségéhez, az egész háromságos istenséghez. Ez feltételezi (már a megtestesüléstől kezdve) az Atya látásának bizonyos elfedését: el kell hagynia azt, tartózkodnia kell attól, hogy használja azt.” (Theo-Drama V.)

„A szenvedő Jézus, szenvedésének bizonyos pillanataiban… (megkapja) a világos tudatát annak, hogy a mi érdekünkben szenved – egy olyan tudatosságot, amely ugyanolyan szükségszerűséggel visszavonásra kerül.” (Theo-Drama V., 502)

Kétségkívül különböző szintű tanítóhivatali megnyilatkozásokat szedtem egy csokorba, de „a katolikusoknak, ha bölcsek”, nem szabad ragaszkodásukat csak  „arra korlátozniuk, amely az egyetemes Zsinatok vagy a római püspök és ennek a Széknek a megfogalmazott határozataiban végérvényesítve van, hanem arra is ki kell terjesztenünk, amit az egész világon kiterjesztett Egyház rendes Tanítóhivatala mint isteni kinyilatkoztatást közöl, és ezért a katolikus teológusok általános és szabad egyetértése mint a hithez tartozót sorol be.” (IX. Piusz)

Hátha ez is segít.

https://invocabo.wordpress.com/2024/04/26/tudod-kinek-hittel/

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

MINDEN KONTINENSRE ELTERJED ... JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE Luz de Maria de Bonilla

2024. ÁPRILIS 3.

Szeretett gyermekeim, megáldom az egész emberiséget.

FOGADJÁTOK BE VÉGTELEN SZERETETEMET, GYERMEKEIM.

Néhány gyermekem az Anyám, szeretett Szent Mihály arkangyalom, Én és néhány szentem által adott Kinyilatkoztatások megerősítése előtt úgy döntött, hogy megkezdi életének módosítását, és a megtérés útját választja, imádva Engem, megadva Nekem a dicsőséget és a tiszteletet, amit megérdemlek. Ez az a felismerés, amelyet az alázatos szívűektől vártam.

FELKÉRLEK TÉGED, hogy ismerj el engem, mint Uratokat és Isteneteket, (vö. Róm 10,9-10) A sok olyan gyermekem megvetése láttán, akik nem szeretnek engem és nem akarnak megismerni, ezért a szeretet MENDIGUMÁJÁVAL jövök mindannyiótokhoz, hogy megmenekülhessetek.

Az istentelenség uralkodik a pillanatnyi konfliktusokkal szemben. A konfliktusok oly sok központja, amelyben az emberiség találja magát, jelzi a harmadik világháború nagy konfliktusának mértékét.

Szeretett gyermekeim, minden világesemény része az események eszkalálódásának, köztük azok a jelek és jelzések, amelyeket a magasból megengedek, amint a fényből a sötétségbe lépnek át.

BŰNBÁNATRA ÉS MEGTÉRÉSRE HÍVLAK BENNETEKET. Sürgős, hogy gyermekeim, minden gyermekem térjen meg és imádjon Engem, mint Urát és Királyát, nem feledkezve meg Boldogasszony Anyámról, aki folyamatosan védelmezi őket.

Azért jöttem, hogy most bűnbánatra hívjalak benneteket!

Azért jöttem, hogy imára hívjalak benneteket most!

Azért jöttem, hogy lelki odafigyelésre hívjalak benneteket most!

Azt hiszitek, hogy csak Amerikát fenyegeti a sötétség útja. Ez nem így van, gyermekeim, ez egy figyelmeztetés az egész emberiségnek, ez egy ébresztő hívás az egész emberiségnek, VIGYÁZZ! Minden helynek, ahol a sötétség árnyéka áthalad, nagy jelentősége van, minden kontinensen elterjed és megismétlődik.

ARRA HÍVLAK BENNETEKET, GYERMEKEIM, HOGY LEGYETEK KÖNYÖRÜLETESEK ÉS IRGALMASAK EGYMÁSHOZ.

Ez az esemény egyszerre jel és jel számotokra, gyermekeim, hogy ne értelmezzétek, hanem maradjatok éberek a próféciák beteljesülésére.

Gyermekeim, Irgalmasságom jeleként felajánlom nektek Szívemet, hogy abban keressetek menedéket, és bűnbánat, ima és jóvátétel által megakadályozzátok, hogy a tengerek vizei betörjenek egyes földekre, és hogy az éhínség elhatalmasodjon a Földön.

Gyermekeim, a sötétség a nemzetek közötti harcra vezeti a Földet, és ami ebből a harcból ki fog derülni.

Legyetek testvériesek, éljetek Szeretetemben, hogy Akaratom végrehajtói lehessetek; szeretet nélkül semmitek sincs. Vessetek most véget a személyes érdekeknek, az irigység a nagy gonosz tanácsadó, (Péld 14:30; I Kor 13:4) a szegények bővelkedjenek szeretetben, a gazdagok ne hivalkodjanak világi gazdagságukkal, hanem mindannyian egy hangon imádkozzanak. Itt az ideje, hogy a kegyelem mindannyiotokban bőségesen jelen legyen. Ne csak a bűnös gyászolja bűneit, hanem térjen meg, vallja meg bűneit, és kezdjen új életet.

FIGYELJETEK, GYERMEKEIM, A FIGYELMEZTETÉSEK NEM A BŰNÖSÉRT, HANEM A BŰNÖSÉRT VANNAK. Járjatok óvatosan, mert lelketek ellensége el akar űzni benneteket, hogy egyik vagy másik pillanatban üldözői legyetek azoknak, akik a testvéreitek (I Jn 3:11-12).

TÖRVÉNYEM EGY, ÉS NEM VÁLTOZIK!

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, a föld egyik vagy másik helyen megremeg.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Mexikó erősen remeg.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az emberiség fordítsa tekintetét a Sas földje felé.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a többnemzetiségű városért, San Francisco megremeg.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok magatokért, mindenkinek szüksége van imára és megtérésre.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, fel kell készülnötök lelkileg, fel kell nőnötök, alázatosnak kell lennetek.

Imádkozzatok gyermekeim az Egyházamért, szükség van rá.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, az Ördög a magasságokban bolyong, meghökkenést okozva.

Szívem szeretett gyermekei:

ÁLDOM AZ EGÉSZ EMBERISÉGET, AKIKET NEM HAGYOK MAGÁRA, HANEM ELKÜLDÖM A BÉKE ANGYALÁT, AKI ELKÍSÉR BENNETEKET SZAVAMMAL, MINDEN GYERMEKEM JAVÁRA.

Szívem továbbra is nyitott és dicsőséges marad. Jöjjetek, keressetek menedéket Szívemben, mert szomjazom a lelkekre. Anyám Szeplőtelen Szíve vár titeket, a lelkek Anyjaként és Úrnőjeként kísér titeket az úton.

Megáldalak benneteket, gyermekeim, szeretlek benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT



LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek és nővérek:

Az isteni Ige előtt találjuk magunkat, amely úgy mozgatja meg lelkiismeretünket, hogy az emberi teremtmény a megtérés mellett dönt.

A jeleket félretettük.

A jelek és jelzések, amelyekkel az Atya Háza szeretettel mutatja nekünk a pillanatot, amelyben találjuk magunkat, figyelmen kívül maradtak.
Mint emberiség, az atomháború felé tartunk, anélkül, hogy az emberiség visszatartaná magát egy ilyen szörnyű és végzetes esemény előtt, amelyet az emberi teremtmény generált. De a mi Urunk Jézus Krisztus nem fogja hagyni, hogy az emberi teremtmény elpusztítsa azt, amit Isten teremtett, és Ő el fog jönni, hogy véget vessen a háborúnak az Ő Igazságosságával.
Testvérek, legyünk az imádság és a cselekvés teremtményei, cselekedjünk úgy, ahogyan Urunk a parancsolatokban tanított minket.
Félelem nélkül, de hittel és az isteni és anyai oltalom bizonyosságával haladjunk tovább a lélek üdvössége felé.
Ámen.

A HÁBORÚ KÖZEL-KELET CÉLJA. KÖZELEBB VAN, MINT HINNÉD. JÉZUS KRISZTUS üzenete. Luz de Maria 2024. ÁPRILIS 11.

Szeretett gyermekeim, szeretlek benneteket, gyermekeim, szeretlek benneteket.

Szeretteim, fogadjátok el Áldásomat.

KEGYELMEM MINDANNYIÓTOK ELŐTT NYITVA ÁLL.

Megnyitottam Irgalmamat, gyertek és kóstoljátok meg a szeretet és a megbocsátás e forrását (vö. Jn 4:13-14). Boldogságos Anyám Anyaként és Tanítóként vezet benneteket, kivezetve benneteket a sötétségből, amelybe gyermekeim közül néhányan elmerültek.

Gyermekeim:

IRGALMASSÁGOM VÉGTELEN, AHOGY VÉGTELEN SZENTHÁROMSÁGUNK SZERETETE IS.

Felajánlom nektek Kezeimet, felajánlom nektek Lábaimat, felajánlom nektek sebesült Oldalamat?

Szeretetem hív benneteket, gyermekeim, Szeretetem megmutatja nektek, hogy egyesüljetek Velem, hogy megmenthessétek lelketek.

NÖVELJÉTEK HITETEKET, IGYATOK SZERETETEMBŐL, ÉS ÍGY TÁPLÁLJÁTOK HITETEKET.

FONTOS SZÁMOTOKRA, HOGY A HIT SZILÁRD, ERŐS LEGYEN, HOGY TOVÁBBRA IS EL TUDJÁTOK VISELNI AZT, AMIT AZ ELEMEK ÉS AZ EMBERI TEREMTMÉNY AZ EMBERISÉGRE HOZ.

Szeretteim, az elemek továbbra is az egész emberiséget ostorozzák, mint az emberi teremtmények megtisztulását. A természeti jelenségek nem enyhülnek, hanem élesen fokozódnak az emberi teremtmények ostobaságával szemben.

Ne keverjétek össze, gyermekeim, azt a tényt, hogy Irgalmasságom mindannyiótok számára nyitva áll, azzal a ténnyel, hogy az emberiség megtisztulása leállt, folytassátok a megtérés folyamatát azzal, hogy minden pillanatban hűségesek vagytok, hanyatlás nélkül.

A tengerek vize veszélyes ebben az időben, amikor nagy földrengések lesznek a tengerben, és a hullámok erővel és nagy méretben hatolnak a szárazföldre.

Az emberi teremtmény gyűlöletre hajlik, és bosszúvágyában közvetlenül kezdeményezi az egész emberiség feszültségben tartását. A nemzetek túlnyomó többsége számára még ismeretlen fegyverek, amelyeket titokban egy keleti nemzet hozott létre, bármelyik pillanatban felbukkanhatnak, és pusztító erejükkel hatással lesznek az atomfegyverekkel rendelkező nemzetekre.

Gyermekeim, anélkül, hogy megdöbbennétek azon, hogy az emberi intelligenciát arra használják, hogy nagy tragédiát okozzanak az emberiségnek, minden nemzet nyilvánosságra fogja hozni a technológia visszaélését, amellyel a legteljesebb mértékben visszaélnek.

Ennek a nemzedéknek a története szánalmas, a szívükben lévő keménység páratlan (vö. Zsid 3:7-9). Én szeretetre hívom őket, ehelyett folyamatosan ostoroznak Engem, nem akarnak testvériességre törekedni, hanem csak erőt akarnak demonstrálni, hogy legyőzzék a testvért, és ha szükséges, akkor meg is ölik.

A RENDEZÉS ROSSZ TANÁCSADÓ, elvakítja őket, teljesen elhomályosítja a gondolkodásukat, és ilyen körülmények között az emberi teremtményt a szeretet hiánya és a testvér iránti tisztelet hiánya szállja meg, a kapzsiság és a tiszteletlenség áldozatává válik embertársaival szemben.

A kőszívű emberi teremtményekben nem élek, de amit birtokolnak, az csak egy vékony burka az Én Törvényeimnek, amelyeket nem tisztelnek, és az Én Parancsaimnak, amelyeket nem hajlandók betartani. Ez a hozzáállás nem méltó azokhoz, akik gyermekeimnek nevezik magukat.

IGAZSÁGOSSÁGOMMAL JÖVÖK, AMELY NEM SZŰNIK MEG BIRTOKOLNI IRGALMAMAT, KÜLÖNBEN OLYAN BÜNTETÉST ÉRDEMELNÉNEK, HOGY ANNAK MINDEN ESEMÉNYT, MINDEN MEGNYILATKOZÁST FEL KELLENE GYORSÍTANIA.

Imádkozzatok

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a sárgás por az a halálos fegyver, amellyel egy nagy nemzet rendelkezik, a csatatéren való kiömlése bőséges halált fog okozni.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a betegség terjed, jön, hogy gyorsan újra lezárja a határokat.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a Közel-Kelet a háború fókuszpontja, gyermekeim ne számítsatok ilyen kegyetlenségre.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, az északi ország erősen megrendült.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Chile megrendült, Bolívia megrendült.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Franciaország figyelmet és nagy fájdalmat okoz.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Egyházam szenved.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a nap hatása megakadályozza, hogy a mezőgazdaság ellássa gyermekeimet.

Szeretett gyermekeim:

AZ ESEMÉNYEK IDŐPONTJAI KÖZELEBB VANNAK HOZZÁTOK, MINT GONDOLNÁTOK.

KÉSZÜLJETEK FEL SZERVEZETETEKET MOST, szedjetek vitaminokat és ásványi anyagokat, erősítsétek immunrendszereteket, de óvatosan.

Szeretlek benneteket, ezért nem engedem, hogy ilyen nagy eseményekkel szembesüljetek.

Imádkozzátok a Hitvallást, amikor egyedül vagytok.

A betegség az emberiséget éri, használd az irgalmas szamaritánus olajat (*).

ÁLDÁSOM ARRA HÍV, HOGY NÉZZÉTEK MEG AZ EMBERI VISELKEDÉSBEN ÉS AZ EGÉSZ EMBERISÉGBEN BEKÖVETKEZŐ VÁLTOZÁSOKAT, EZEK SÚLYOSAK.

VELEM VAGY, ÉS OLTALMAM NEM HAGY EL TÉGED. FÉLELEM NÉLKÜL NÉZZ SZEMBE A TEREMTMÉNY MEGMENTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES VÁLTOZÁSOKKAL.

 

A húsvér szívnek a túlélés érdekében el kell merülnie Szeretetem mély vizében, hogy elérje az átalakulást, különben fennáll a veszélye, hogy a Sátán karmai közé kerül.

FIGYELJETEK ODA GYERMEKEIM, A MEGHIRDETETTEK FEJLŐDÉSÉBEN VAGYTOK, ERŐSÍTSÉTEK MEG MAGATOKAT LELKILEG!

Megáldalak benneteket, Szeretetem végtelen annak, aki inni akar ebből a kimeríthetetlen forrásból.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL MEGFOGANT

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!

(*) Hogyan készítsük el az "Irgalmas szamaritánus" olajat letöltés könyv...



LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek és nővérek:

Urunk arra hív minket, hogy gondolkodjunk el azon, hogyan lehetünk Isten jobb teremtményei, megtartva a húsból és nem kőből való szívet, amely nem tudja, hogyan kell szeretni testvéreit és nővéreit, sem önmagát. Nagyon világosan mondja nekünk, hogy mindannak a kibontakozásában vagyunk, ami meg van jövendölve, azzal, amit már tudunk a háborúról, a betegségekről, az ellenőrzésről, a hiányról, a természet és az elemek emberiség elleni ostoráról, valamint a mi Urunk és Istenünk és a Szűzanya elleni sérelmekről.

Urunk az előző évek Üzeneteit idézi fel elmélkedésünkre:

JÉZUS KRISZTUS URUNK

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

17.03.2010

Nem figyelmeztettem-e az emberiség történelme során, amikor a bűn elöntötte a poharat, és az ember maga öntötte magára, éppen a megtisztulását? Ez az idő nem más, nem más, a BŰN TÖLTÖTTETTE TÚL A CSÜTÖRTÖKET ÉS A MEGTISZTULÁS SÜRGŐS ÉS KORÁBBAN FOLYTATÓ.

Szeretett Népem: annyi bűn ömlött és ömlik Teremtésemre, hogy az már könyörgött Nekem, hogy tisztuljon meg, és Én meghallgattam. Hallgassatok tehát Szavamra, nem vagyok irgalmatlan Atya. Az Én Irgalmasságom az, amely meg akarja menteni gyermekeim legnagyobb részét, amely eleget tett az egész Teremtés kérésének, amely vissza akar térni Hozzám, és betölteni azt a célt, amelyre teremtettem.

Szeretteim, a Megtisztulás FOLYAMATOS. Egymás után fognak bekövetkezni az általatok már ismert események. Ne tagadjátok meg Szavamat azzal, hogy Szeretetem mögé bújtok; mert bár nem büntetek, és Szeretet vagyok, nem kívánom, hogy Népem továbbra is a kárhozatban maradjon, bűnbe merülve, bűnbánat nélkül.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

31.05.2010

Gyermekeim: ne legyetek továbbra is a lélek ellenségének foglyai. Az emberiség a perverzió szelleme által uraltan él. A bűnök olyan nagy kvótája zúdul a földre, hogy az belsejétől reszket, szüntelenül keresve, hogy újra megtalálja önmagát az Én dallamomban. A próféciák összefutottak az emberiséggel ebben a nemzedékben, amely tisztulásért kiált.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

19.08.2015

Egy titokzatos betegség közeleg, amely az idegrendszert támadja meg. Gyermekeim, maradjatok hűségesek, és Fiamba vetett hitetekkel és ennek az Anyának a segítségével helyezzétek magatokat Anyai Köpenyem alá, és bízzatok abban, hogy ez az Anya soha nem hagy el benneteket.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

01.2009

A nagy konfliktus, a harmadik háború a kapuk előtt áll. Ahogy Izrael kezdeményezte a szövetséget, úgy most, a benne lévő konfliktusokon keresztül, a nagy háború szikrája is elkezdődik.

Ámen.

HÁBORÚS KÖZEGBEN NAGY CSODÁK TÖRTÉNNEK ...NAGYON KÖZEL VAGY A FIGYELMEZTETÉSHEZ  SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK

2024. ÁPRILIS 17.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

AZÉRT JÖVÖK HOZZÁTOK IGÉMMEL, HOGY MEGOSSZAM VELETEK ISTEN AKARATÁT.

A Szentháromság szeretettjei vagytok, és Királynőnk és Anyánk segít benneteket.

A MENNYEI LÉGIÓ FEJEDELMEKÉNT EL KELL MONDANOM NEKTEK, HOGY NAGYON KÖZEL VAGYTOK A FIGYELMEZTETÉSHEZ (1).

Mindegyikőtök a lelkiismeretébe néz a legkisebb hibáira, bűneire, a többi testvérrel szembeni megaláztatásokra, a testvérekkel szembeni megvetésre, a büszkeségre és a gőg minden formájára (vö. I Kor 4, 3-5).

Látni fogják önző érdekeiket, szeszélyeiket, hűtlenségeiket, hazugságaikat, tagadásaikat, a felebarát iránti szeretet hiányát, a felebarátnak ártani akarást, a szeretet hiányát (vö. Mt 25, 31-45).

Látni fogják, hogy hányszor megvetették Istent, vagy nem szerették Őt, érezni fogják a Szentháromság megtagadásának fájdalmát. Mindenekelőtt az Isten és a felebarát iránti szeretet hiányát fogják leginkább szemügyre venni (vö. I Kor 13).

Aki szeretet, az olyan kincset birtokol, amelyből minden ékszer származik: a szeretet, a megbocsátás, a megértés bölcsessége és a reménység gazdagsága. A szeretet mindent lehetővé tesz, mindent megvalósít, kéznél van Isten törvénye, és közelít a jóhoz.

ELFELEJTETTED A FIGYELMEZTETÉST, ÉS NEM SZABAD, HOGY ÍGY LEGYEN! Tartsátok észben, hogy a Figyelmeztetésben meg fogjátok tapasztalni az Isteni Akarattal ellentétes minden cselekedet fájdalmát; a fájdalom spirituális lesz, de időnként úgy fogjátok érezni, hogy a fájdalom a testhez kapcsolódik, szinte fizikai.

Fény lesz a magasban, aztán sötétség a lélekben; ahogyan azok is, akik megvallották bűneiket, és szívből megbánták azokat, és célul tűzték ki a javulást, és nem követték el ugyanazt a bűnt, ezek az emberi teremtmények kisebb mértékben fogják érezni az elkövetett rossz cselekedetek fájdalmát (vö. I Jn 1,9).

AZ EMBERISÉG SZENVEDNI FOG A ROSSZ DÖNTÉSEIK MIATT, KÜLÖNÖSEN A MAKACSSÁG ÉS AZ ENGEDETLENSÉG MIATT.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, állandó háborús fenyegetés alatt álltok, elsápadva egyes nemzetek mások elleni lelkiismeretlen támadásai előtt. A háború nem lehet lehetőség, hanem őrület, amely alatt oly sok ártatlan gyermek pusztul el. A háború formát ölt, és magával ragad más nemzeteket is, így az akaratlanok is belekeverednek, és a káosz fokozódik.

LEGYETEK SPIRITUÁLISAN ÉBEREK!

 

NE ENGEDJÉTEK, HOGY A GONOSZ URALKODJON RAJTATOK, TI RENDELKEZTEK A JÓ ÉS A ROSSZ MEGKÜLÖNBÖZTETÉSÉNEK KÉPESSÉGÉVEL.

Északról délre és keletről nyugatra látni fogjátok testvéreitek bukását, és olyan nagy fájdalomban fogtok nyögni, amilyet ez a nemzedék még soha nem szenvedett el. A teremtmény keze csodásan tud teremteni, és sajnos csodásan tud pusztulást okozni.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei, a vizek a partokon mozognak, hogy megtisztítsák az emberi istentelenséget, ezek a tisztulás. Az Atya Isten hatalmas kezének csodái az emberi teremtmény számára a legnehezebb időkben is jelen lesznek. Isten nem engedi, hogy az emberi teremtmény elpusztítsa az Ő teremtményét!

A HÁBORÚK KÖZEPETTE NAGY CSODÁK, CSODÁS CSODÁK FOGNAK TÖRTÉNNI AZ ÁLLHATATOS HITŰ EMBERI TEREMTMÉNYEKBEN.

Menjetek tovább félelem nélkül, az Isteni Szeretet végtelen, és nem lesztek egyedül. Mennyei Légióim megvédelmeznek és elrejtenek benneteket, ha szükséges; de készüljetek és tartsátok magatokat a szeretetben, hogy a "húsvér szívek" megmaradjanak az emberek közötti béke új hajnaláig.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, félelem nélkül, szorongás nélkül, aggodalom nélkül, kétségbeesés nélkül folytassátok, visszahúzódás nélkül, hogy az Isten gyermekei tudják, hogyan kell megkülönböztetni a szabadságot mindattól, ami világi és bűnös.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok a szenvedésért, amelyet a földön kitörő vulkánok magukkal hoznak.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a föld megremeg, erős földrengések történnek egyik vagy másik helyen.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a háború folytatódik és erősödik, Imádkozzatok magatokért.

Megáldalak benneteket Kardommal, ugyanazzal a Karddal, amellyel megvédelek benneteket. (2)

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) A közleményben olvassuk...

(2) Szent Mihály arkangyal könyve, töltse le...


LUZ DE MÁRIA KOMMENTÁR

Testvérek!

Szent Mihály arkangyal ezekben a napokban arról a veszélyről beszél nekünk, amelyben mint emberi teremtményeket háborúba sodródva tartanak bennünket. A III. világháború keserű piruláját a túlélésért folytatott állandó tülekedésben kell átélnünk. Isten nagy és soha nem hagyja el népét; rendelkezünk a hittel, hogy elhárítsuk a gonosz szavait, amelyek azt akarják, hogy az emberi teremtmények telítve legyenek félelemmel attól, ami jön és amit el kell hagyniuk.

Testvérek, Isten mindennek a Tulajdonosa, nekünk a lelki növekedésre kell törekednünk, az anyagot hagyjuk ott, ahol van, a döntő pillanatokban anyagi vágyak nélkül kell megmentenünk a lelket.

A mi Édesanyánk megvéd minket, és nyilvánosan is meg fog jelenni, hogy gyermekei folytathassák, anélkül, hogy legyőznék őket, hanem éppen ellenkezőleg, a mi Szűzanyánk táplálja hitünket.

Testvérek, legyünk a jó teremtményei, emlékezzünk arra, hogy az Isteni Irgalmasság mindig előttünk van, és meg kell ragadnunk, hogy megmentsük a lelket.

Ámen.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. ÁPRILIS 23.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, fogadjátok áldásaimat és anyai szeretetemet.

Szeretett gyermekeim:

MINDANNYIÓTOKAT KÜLÖNÖSEN ARRA HÍVLAK, HOGY ÚJBÓL VIZSGÁLJÁTOK MEG MAGATOKAT SZEMÉLYES TETTEITEKET ÉS CSELEKEDETEITEKET ILLETŐEN.

ISTENI FIAM BELSŐ MEGÚJULÁSRA HÍV BENNETEKET; SÜRGŐS, HOGY MOST TÉRJETEK MEG!

Újra és újra megtérésre hívlak benneteket; gyermekeim nem akarnak engedelmeskedni, figyelmen kívül hagyják felhívásaimat, és továbbra is megvetik Isteni Fiamat. Ez az engedetlenség még több szenvedést szül az emberiség számára (vö. I Jn 3:4-8).

AZ ŐRÜLET, AMELYBEN EZ A NEMZEDÉK SZENVED, AZ ISTENI FIAM FELÉ VALÓ JÁRÁS MEGTAGADÁSA.

Szeretett gyermekeim, legyetek lelki éberségben, tápláljátok magatokat jóval, védjétek magatokat lelkileg, fogadjátok Isteni Fiamat megfelelően felkészülten, kívánjátok a jót testvéreitek számára, és gyakoroljátok a jót mindenkor (vö. Gal 6:9-10); ez szükséges számotokra ebben az időben, amikor az ördög és csatlósai folyamatosan támadnak benneteket. A hitnek erős, szilárd alapot kell fenntartania, hogy ne inogjatok meg a mindennapi megpróbáltatásokkal szemben.

Szeretett gyermekeim, a betegség egyre közelebb kerül hozzátok, terjedni fog, hogy minél több emberi teremtményt megfertőzzön.  A betegség rendkívül gyorsan és erősen fertőző, ezért a légi közlekedés és a tömegközlekedés minden formája veszélybe kerül a fertőzés miatt.

ARRA KÉRTELEK BENNETEKET, HOGY HASZNÁLJÁTOK A JÓ SZAMARITÁNUS OLAJAT ÉS A KÖRÖMVIRÁGOT, HOGY MEGAKADÁLYOZZÁTOK ENNEK A BETEGSÉGNEK A TERJEDÉSÉT, AMELY OLY SOK GYERMEKEMRE FOG ÁTTERJEDNI.  Lázzal és kellemetlen érzéssel fog kezdődni a testben, a köhögés erős lesz, majd apró sebek jelennek meg a bőrön, amíg nagyobb sebekké nem válnak, ez a betegség jele.

A LEPRA EGY VÁLTOZATA, AMELY MEGHATJÁTJA A GYERMEKEIMET, és így tovább fog fejlődni, amíg az egész testet teljes egészében meg nem érinti, ha nem sietsz a megfelelő intézkedésekkel.

Szívem gyermekei, a háború meg fog történni, és ebben a pillanatban az előkészületek nagyszabásúan zajlanak, gyermekeim többségének háta mögött. Az emberiség meg fogja ízlelni ennek a tragédiának a keserűségét, ami éhínséget és az emberi teremtmény nagyobb erőszakosságát fogja előidézni.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, a természet nagy támadásai egymás után következnek be az egész Földön. Az elemek nem várnak, és egyik vagy másik helyen megtisztítják az emberi teremtményt, buzgóságukban, hogy elmossák azt a sok bűnt, amit az emberiség hagy a földre hullani.

Az emberi teremtmény megdöbbenése óriási, amikor látja, hogy a hatalmas nemzetek milyen fegyverekkel rendelkeznek, amelyeket nem ismertek meg, és amelyeket a tudomány, visszaélve velük, hozott létre.

Szeretett gyermekeim:

A BÉKESSÉG ÉN SZERETETT ANGYALOM SZOMORÚAN NÉZI ÉS ÉRZI EZEKNEK A VÁGYÁT, amely eltorzította magát a Szeretet szót, önző jelentést adva neki, a birtoklás, az érdek, a kicsapongás, a gőg jelentését.

A szeretet a családokban a célszerűségnek van alárendelve...
A párkapcsolati szerelmet a felsőbbrendűség és az önzés uralja.....
A testvérek iránti szeretet az első hely keresésében stagnál...
A szeretetet eltorzította az érdek és az anyagi elhomályosulás....
Ezért hívlak titeket, gyermekeim, hogy őrizzétek meg az Isten és felebarátotok iránti szeretetet, ahogyan egymást szeretitek (vö. Mk 12, 29-31).

A SZERETET MEGTARTJA BENNETEK ISTENI FIAM LÁNGJÁT, ÉS E HIÁNY MIATT SZENVED, SZENVED AZ EMBERI TEREMTMÉNYÉRT SZERETETT BÉKEANGYALOM.

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, a föld továbbra is reng egy-egy helyen; imádkozzatok Kínáért és Tajvanért, ők fogják elszenvedni a legerősebb földrengést.
Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, Chile és Ecuador készüljön, a föld nagy erővel reng, Spanyolország szenved.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok gyermekeim, közel az idő, a csend közepette újabb támadás lesz.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a sok gonoszsággal szemben, ami az emberiségben meghonosodott.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Mexikóért, az Egyesült Államokért, Oroszországért, a föld reszket az erőtől.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Ausztráliáért, Nicaraguáért és Costa Ricáért, megremeg a földjük.

A háború eszkalálódik, a nemzetek provokálódnak, és totális háborút indítanak az egész világon. A zűrzavarban egy nemzet rohan, és megtörténik a nem kívánt dolog.

Mennyi fájdalom, mennyi jajgatás, mennyi szenvedés az engedetlenség miatt Gyermekeimnek! El sem tudjátok képzelni, milyen szörnyű próbatétel elé állítja magát az emberi teremtmény; ezek a szülés pillanatai lesznek.

AZ EGYIK EMBERISÉG, AMELY SZÍVÉN VISELI ISTENI FIAMAT, A MÁSIK PEDIG, AMELY A SZENTSÉGTÖRÉSIG SÉRTI ŐT, A LELKI TAGADÁS BETEGSÉGE MEGÉRKEZETT, ÉS ÜLDÖZÉS ZAJLIK. LEGYETEK ÉBEREK, HOGY NE ESSETEK A GONOSZ KÍSÉRTÉSEI ELÉ.

A kereszténység ereklyéit az ördög hordái meggyalázzák.

Gyermekeim, őrizzétek meg a hitet, a reményt és a szeretetet testvéreitek iránt.  A legelképzelhetetlenebb pillanatokban is adjatok hálát és imádkozzatok, hogy szeretetteljesebbek, testvéribbek, több legyetek Isteni Fiamból.

Félelem nélkül, biztonságos tempóban járjatok; az Angyalok légiói őriznek benneteket, szeretett Szent Mihály Arkangyalom parancsnoksága alatt, és ez az Anya, aki mindannyiótok könyörgésére odafigyel, megadom nektek, hogy érezzétek Közelségemet.

Isteni Fiam megvigasztal benneteket, és jeleket és jeleket ad nektek, hogy biztosak lehessetek abban, hogy Ő az Ő gyermekeivel van, és állandóan védelmez benneteket. Isteni Fiam megadja a "mennyei mannát", hogy az éhség miatt ne adjátok magatokat ördögi kezekbe.

HITBEN MINDIG TARTSATOK KI!

ISTENI FIAM NEM FOGJA HAGYNI, HOGY A FÖLD ELPUSZTULJON, INKÁBB ELJÖN HATALMÁVAL, ÉS MEGÁLLÍTJA AZ EMBERISÉG ŐRÜLETÉT.

Megáldalak benneteket, szeretlek benneteket.

Ne féljetek a világiaktól, ne féljetek attól, hogy megsértsétek Isteni Fiamat.

Mária Anyánk

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek és nővérek:

Anyánk kinyilatkoztatta nekünk, hogy a szeretet hiánya a legsúlyosabb következményekkel jár. A jó hiányában a rossz sok emberi teremtményt elragad, és azt fogjuk látni, amit egykor utópiának hittünk.

Az álruhába bújtatott szeretet az emberi teremtmények szenvedéséhez vezet, a közelgő dolgok bizonytalanságának sikerül meggyengítenie az emberi teremtmény hitét, mert ez a pillanat hite, és az Ég arra hívott minket, hogy erősítsük a hitet, hogy lelkibbek legyünk.

A tudás jó, ha jóra használják, de a tudás, hogy a testvérek szemében az első helyet foglalja el, gyengíti a hitet és a szellem hanyatlásához vezet. Ezért ismerjük meg Krisztust, hogy elkerüljük azt, amit elkerülhetünk. Ismerjük meg Krisztust, és legyünk közelebb hozzá és a Szűzanyához, hogy szeretetből és ne félelemből szenvedjünk.

A Boldogságos Szűz, mint gyermekeiért aggódó, szerető Anya, ajánlotta az irgalmas szamaritánus olaj és a körömvirág használatát, hogy felkészüljünk a betegséggel való jobb szembenézésre, amikor az megjelenik.

Végül Krisztus győz, és Mária Szeplőtelen Szíve győzedelmeskedik. Tegyük meg a magunk részét: legyünk a hit, a remény és a szeretet teremtményei, akik a Szentháromság szeretetében születtek.

Ámen.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK 2024. ÁPRILIS 25. (az imacsoportban adott üzenet)

Szeretett gyermekeim:

Mindannyiótokra, ebben a pillanatban szeretetem sugárzik mindannyiótok szívébe, hogy megpuhítson benneteket, mert ahhoz, hogy figyelmesen haladhassatok a végső cél felé, hogy találkozzatok Isteni Fiammal, "húsvér szívvel" kell rendelkeznetek, hogy engedelmesek legyetek Isteni Fiam hívásaihoz és tanításaihoz, amelyek szükségesek ebben az időben ahhoz, hogy sikeresen kerüljetek ki a megpróbáltatásokból, amelyekkel szembe kell néznetek; nem csak mint nemzedék, hanem mint Isteni Fiam gyermekei személyes szinten.

Gyermekeim, az Atya Háza az Isteni Akarat által elküldte nektek a természet minden szükséges és hatékony gyógyszerét az újra megjelenő betegségekkel szemben. Amikor alkalmazni fogjátok őket, a hatás a teremtménynek a Mennyei Igébe vetett hitében fog jelentkezni.

Ha a hited, gyermekem, nulla, akkor nem leszel képes meggyógyítani magad azzal, amit az Atyai Ház küldött neked az ismeretlen betegségek leküzdésére; de ha a hited végtelen, ha a hited minimális, ha a hited nagy, gyermekeim, a hit meg fog menteni téged, és azt mondom neked: "a hit megmentett téged".

NÖVELJETEK HITBEN, HOGY A HIT HEGYEKET MOZGAT, (Vö. Mt 17, 20-21) növekedjetek lelkileg, és ne dolgozzatok olyan keményen az anyagi dolgokon; igen, készüljetek, de ne vigyétek túlzásba, mert a hit lesz a fűszer, amely megadja a szükséges fűszert mindannak, amit a Szentháromság nevében vagy az Én Nevemben vagy az Én legkedvesebb Szent Mihály arkangyalomnak való engedelmességben vállaltok.

SZILÁRD HIT, ERŐS HIT, HATÁROZOTT HIT, GYERMEKEIM!Mennyire szeretlek!

Mennyire megáldalak!
Mennyire köszönöm, hogy összejöttetek, hogy a Szentháromság Hívását terjesszétek minden testvéreteknek és nővéreteknek!

Mindegyikőtök az Isteni Szeretet hírnöke. Ne hagyjátok ezt az Isteni Szeretetet egyedül magatokra, mert nem fog gyümölcsöt hozni, de ha megosztjátok testvéreitekkel, akkor valóban gyümölcsöt fogtok kapni, méghozzá bőségesen, mert Isten a Szeretet, Ő a Szeretet, Ő a belső Béke és a külső Béke.

EZÉRT NÖVEKEDJETEK, GYERMEKEIM, NÖVEKEDJETEK A LÉLEKBEN, ENGEDELMESKEDJETEK HITTEL ÉS KÉSZÍTSÉTEK FEL MAGATOKAT HITTEL.

Gyermekeim, emeljétek fel az összes Szentséget, amit a kezetekben tartotok, és én, mint Anya és Tanító, mint Isteni Fiam és az emberiség Anyja, megáldom ezeket a Szentségeket, és megparancsolom a gonosz erőinek, hogy vonuljanak vissza azok előtt, akik ezeket a Szentségeket a kegyelem állapotában hordozzák, és gyógyítsam meg őket testben és lélekben, ha ez az Isteni Akarat.

Szeretlek és megáldalak benneteket, gyermekeim.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Köszönjük kis Anyánk, tisztelünk téged, Legszentebb Szűzanya. Köszönjük, édesanyám, áldott vagy te minden asszonyok között, oltalmazz minket éjjel-nappal, tarts minket mindig karjaidban, hogy karjaidban mindig hűségesek maradjunk isteni Fiadhoz.

"Bizony, bizony mondom nektek, aki hisz, annak örök élete van" (Jn, 6,47).

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS
09.09.2009

Ismét arra hívlak benneteket, hogy őrizzétek meg szilárd és rendíthetetlen hiteteket, amelyet a mindennapi Eucharisztia, a kitartó imádság és a Szentlélek folyamatos kérése táplál, hogy mindig segítségetekre legyen, hogy képesek legyetek megkülönböztetni az ördög állandó csapdáinak érkezését és távozását, amelyek ebben az időben Isten gyermekeit támadják.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
28.06.2010

A hit még az Egyházat érő támadásokkal szemben sem adhatja meg magát. A hit Fiamban, Jézus Krisztusban van, nem az emberekben. Emlékezzetek erre: a hit nem ingadozhat meg. Álljatok szilárdan, megingás nélkül; ezért hívlak benneteket újra és újra, hogy legyetek igaz keresztények.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
08.12.2010

Hívjatok engem: Üdvözlégy Mária legtisztább, bűn nélkül fogant. De hittel, mint a mustármag. Mindent el fogok venni tőletek és családotoktól, Hittel.
Legyetek tudatában ennek az emberiségnek a dekadenciájának, amelyet meg kell tisztítani. Ne lankadjon a hitetek, bár látjátok, hogy a hegyek megnyílnak, bár a hegyek és hegyvonulatok megremegnek és leomlanak, és a síkságok győzedelmeskednek, ne lankadjon a hitetek.

Ámen.

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Brüsszel és a Szent Anna-rét

2017. 04. 26, Szerda

Mennyei Édesanyám lélekben elvitt engem Brüsszelbe, az Európai Parlament épületébe, ahol a politikusok Magyarországról vitáztak és komoly kritikákat fogalmaztak meg kormányunk intézkedései ellen. Közben hallottam a magyarok imáit, akik szüntelen Istenhez és a Szűzanyához fohászkodtak, hogy Orbán Viktor mindvégig kitartson és az Európai Unió ne tudjon ártani hazánknak.

Láttam, hogy az ülésező teremben a politikusok mögött a szellemi világ is jelen volt. Szinte az egész alvilág oda sereglett. Bukott angyalok sokaságát szemléltem, akik Luciferrel az élén el akarták tiporni nemzetünket fölhasználva az ellenünk felszólaló politikusokat. Orbán Viktor mellett állt a Szűzanya, Jézus, Szent István király és a magyar szentek. Az ő beszéde alatt a Sátán úgy ordított, mint az oroszlán és el akarta nyelni, mert a hazugság atyjaként számára elviselhetetlen az igazság, hiszen azzal szemben tehetetlen. A Szűzanya piros palástjával betakarta Orbán Viktort, és így szólt a magyar néphez: „Gyermekeim, sokan imádkoztatok arra a szándékra, hogy országotokat ne a kommunizmus követői kormányozzák, hanem olyan emberek, akik keresztények és hazátok javát akarják. Íme, vezetőtök a ti nemzetetekért harcol és Fiam erejével, oltalmával száll szembe mindazokkal, akik a kereszténység értékeit el akarják törölni a Föld színéről. Miközben ő felemeli szavát a hazugság ellen, Mennyei Atyátok különleges módon felemeli Magyarországot és páratlan oltalmával támogat titeket. Dicsőséges fényével elsöpri ellenségeiteket, mert országotok küldetése abban áll, hogy az engesztelés által sokakat elvezessetek Istenhez a világ minden területéről. Fontos, hogy nemzetetek élén milyen vezető áll, mert kormányzása meghatározza népetek jövőjét. Imádkozzatok, hogy megtévesztett fiataljaitok kilábaljanak a homályból, mert az igazságnak látszó hazugság megtévesztésének áldozatai lettek! Ők nem tudják, hogy mit cselekszenek azzal, hogy fellázadnak. Szent Fiam a ti imáitok és életpéldátok által fogja felnyitni szemüket, hogy tisztán lássák a valóságot. Kiesdettem nektek a kegyelmet, hogy az ördög ne tudjon erőt venni Magyarországon, akármennyire is próbálkozik eltiporni. Higgyetek és bízzatok, mert Fiam és én mellettetek állunk.”

Láttam, hogy Szent István király a kardját országunk fölé helyezte, amelyet mennyei fény ragyogott be és közben így szólt: Koronámat a Szűzanyának ajándékoztam, kardomat pedig nektek ajándékozom, hogy most ti harcoljatok vele. Ezzel a karddal védelmeztem az életem során népemet, amelyet ma ti alkottok. A kardot mennyei fény veszi körül, mert Isten áldása van rajta. Ellenségeitek megszámlálhatatlan hada fegyverkezik fel ellenetek, mert nem tudják elviselni, hogy Szűz Mária országa vagytok. Nemzetetek kisebb területből áll (Trianon óta), mint a többi országé. De ne féljetek, mert bár kevesen vagytok látszólag, mégsem tudnak titeket eltiporni, hiszen a mennyei seregek veletek együtt harcolnak! Magyarországnak különleges feladata van Isten tervében, ezért ne csodálkozzatok, hogy a kegyelmek záporaival áraszt el benneteket, amelyet segítségként ad nektek.” Szent István két kezét ráhelyezte a kormányfő vállára és így szólt: „Drága magyar népem, ez az ember azt az utat követi, melyet én meghagytam utódaimnak. Örvendezzetek, mert a világ tekintete Magyarországra néz. Boldogok azok a nemzetek, melyek a magyarokat támogatják, mert ők is részesedni fognak abban a kegyelemben, amelyet Isten országotokon keresztül akar kiárasztani minden népre. Csak azok az országok fognak fönnmaradni, amelyek kiállnak Jézus és Mária mellett, akiknek királysága egyre közeledik. Nemzetetek világosságot ad a bűn sötétségében élő embereknek. Gyermekeim, minden kegyelmet Szűz Mária közbenjárásának köszönhettek, aki különleges anyai oltalma alá helyezte Magyarországot.

Ne féljetek, mert Isten számba veszi minden áldozatotokat, amit a Normafánál a Szent Anna-réten hoztok. Ezek az áldozatok értékesek, mert próbára teszik a fizikai test nyomorúságát. Az ott bemutatott szentmisék, az ott végzett szentségimádások és az ott mondott imádságok fölszállnak a Szentháromság trónja elé, mint illatos áldozat. Nincs még épületetek, és ez mégsem gátol titeket abban, hogy eleget tegyetek a Szűzanya kérésének. Ezt Isten nagyra értékeli, és hazátok üdvére fordítja. Minden együttlétetek során Mária, mint a Világ Győzelmes Királynője köztetek van, és amikor rátok tekint, látja általatok szeretett Fia országának megvalósulását a teremtett világban. Imádkozzatok és munkálkodjatok az egységért, mert egység nélkül nem juthattok előrébb a kijelölt úton! Az ördög nem alszik, és szüntelen ott támad titeket, ahol gyengék vagytok. Hagyjátok el önmagatokat, ne keressétek a saját érdekeiteket! A szeretet képes alkalmazkodni – bármilyen helyzetről legyen is szó. Éljen bennetek Isten szeretete, és hagyatkozzatok a gondviselésére!

Mária Magdolna.

https://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1223-brusszel-es-a-szent-anna-ret



Srí Lanka

 

2019. 04. 26, Péntek

Az angyalok elvezettek a Srí Lankán történt eseményhez, ahol húsvétvasárnap rengetegen meghaltak a merénylet miatt. Az angyalok azt mondták:

„Az egész Mennyország megremegett ettől az eseménytől, ahol sok ártatlan ember vesztette el az életét. Mennyei Édesanyánk vért könnyezett, mert a gyűlölet és a harag merényletre ösztönözte az iszlám híveit. Ez az esemény felhívást jelentett az egész világnak arra, hogy mi fog történni a kereszténységgel. Bár sok halott volt, örvendezzetek, mert ők feltámadtak Krisztusban az örök életben. Akik üldözik a keresztényeket, azok valójában Krisztust üldözik. A világ elveti a szeretet vallását, amely nem támogatja a bűnt. A Sátán az iszlámot használja fel a gyűlölet eszközeként, hogy ártson a kereszténységnek. Ott támad a legjobban, ahol élő hitet lát. Imádkozzatok, hogy ez az esemény sokakat bűnbánatra és megtérésre vezessen!”

Mária Magdolna

Előzmények uzenete.blogspot.com
Virrasszunk!

Mi, a magyar fajnak egyes tagjai, akik egész éltükön keresztül szolgáltuk a nemzetiség és szabadság angyalát és semmi nem törhette meg szent hitünket, hogy egykor bizonyosan kimondhatatlan nemzeti díszre fog virulni a magyarság, mi ne gyengüljünk gyáva panaszra, habár létünk Istene csak áltatás lett volna is.
Álljunk ki -- keblünket kettôztetett erôre lelkesítve -- mindnyájan a gátra és akár volna most utolsó óránk, akár csak most fakadna nemzeti létünk szebb hajnala: ,,virrasszunk!''...
...Valóban virrasztanunk kell!
Virrasszunk pedig azért, nehogy pompás és hízelgô, de csak csábeszmékkel teljes szavakkal a maga legnagyobb kárára a sokaság a józanság útjából elcsábíttassék!
Virrasszunk, nehogy gyengéinek hízelegve, restségének tömjénezve, vérét felizgatva, indulatosságát felhasználva, álpróféták a közelégedetlenség mérgét a közösség közé hintsék!
Virrasszunk, nehogy hetvenkedések és minden érdekek egymás ellen és tűhegyre állítása által tökéletes forrásnak induljon a magyarság, és az egyesség isten-angyala helyett a viszálykodás ármánya üsse fel köztünk tanyáját!
Virrasszunk, nehogy büntetlenül emelhesse fel parancsoló szavát köztünk a felszínes elbizakodás, s gôgjében büntetlenül ne tiporhassa mindazt, mit a szerényebb, de éppen olyan ôszinte, sôt tán ôszintébb hazafinak keble rejt!
Virrasszunk, nehogy felbôszült garaboncként szilaj erôvel ostoroztassanak honunk külön ajkú népei a magyarság megkedveltetésére, hanem annyira becsülje meg a magyar magamagát és másokat s a csinosodás, értelmi súly és jóízlés annyi bájával fogja magát körül, hogy erkölcsi erôvel vonzza magához a honnak különféle felekezeteit!
Virrasszunk végre, nehogy rögtönzés, minden ok nélkül való gyanúsítás, ijesztgetés, és durva erôszak legyenek a megbecsült hazafiság jelei, hanem csak a tűrnitudás, mérséklet, józan tapintat és mély bölcsesség nyerje bérül a polgári érdemkoszorút!

(Széchenyi könyörgése, Sík: DB, 853)
forrás: magvető lista 2002

Babilon pusztulása

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)
     Van egy jóslat, ami azt mondja, hogy a fekete és a fehér pápa egyszerre fog elpusztulni; ez is csak napjainkban válhat valósággá, amikor két hitehagyott üldögél a vatikáni vendégházakban.

Feedek
Megosztás
Honnan
websas.hu

MapFree counters! Free counters! Free counters!

HonlaprendszerüNK
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A szenvedés szeretetté, a kereszt pedig a szeretet útjává válhat…
  • A vészt hozó undokság Isten templomában
  • Abruzzo-Molise-Puglia
  • Adoráció-Örökimádás
  • Advent-Kisböjt-Úrjövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Advent-ÚrJövet
  • Adventi túlzások
  • Afrikai Hamis Béke
  • Akik BeDőltek az Antikrisztusnak, életükkel fizetnek, ha nem térnek észhez, s fel nem ébrednek...
  • Áldás
  • Alföld
  • Áldott legyen mindörökké az Úr neve!
  • Amerikai Hamis Béke
  • Antikrisztus által Irányított Népvándorlás
  • Anzix
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Áradások-figyelmeztetések
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában
  • Armageddon nyomában etnikai tisztogatású polgárháborúkban
  • Ausztria
  • AusztrálÁzsiai Hamis Béke
  • Bács-Kiskun
  • Baranya
  • Bazilicata
  • Békés
  • Bizalommal Új Esztendőben Krisztussal! - Bízd Újra Életed Krisztusra! - Biztos Úton Életünk …
  • Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Böjt-engesztelés-ima
  • Bölcsen Okosan Magyaran Természetben
  • Bölcsességek, tapasztalatok, népi kutatások
  • Budapest
  • Calabria
  • Campania
  • Csongrád-Csanád
  • Dunántúl
  • Ébredések, jelenések
  • Egri Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Éltető Figyelmeztető Csodák
  • Emilia-Romagna
  • Erdély-Bánát-Csángó-Körösmezõ-Máramaros-Székelyföld, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Erről mégis miért nem beszélnek?
  • Északkelet-Olaszország
  • ÉszaKözép-Magyarország
  • Esztergom-Budapesti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Esztergom-Vác
  • Európai Hamis Béke
  • Európai látnok által követvén
  • Fatimai Boldogságos Szűz
  • Fejér
  • Felvidék, mikor térsz vissza hozzánk?
  • Figyelmeztetések, üzenetek minden szinten
  • Franciaország
  • Friss Üzenetek a Nagy Figyelmeztetés előtt
  • Frissülés
  • Gomora Szodoma Technika
  • Gondolkodó Szemlélődő
  • Gyarlóságunk miatt az utolsó háború elkerülhetetlen
  • Gyökereink
  • Győr-Moson-Sopron
  • Hajdú-Bihar
  • Hamis Béke
  • Helyreállítás egységben egységért egyben míg élhet… Földkerekségen
  • Heves
  • Himnusz
  • Hiszek Magyarország feltámadásában
  • Hűvösvölgy, Városliget, Viharbükk még nem épül, az ösvényt ne tévesszük szem elől...
  • Igazságokat keresek, nem féligazságokat!
  • Imádkozz többet papjaimért, mert hamarosan válaszút elé fogják állítani őket.
  • Ízelítő
  • Irányadó: Salzburg 1984-től
  • Jász-Nagykun-Szolnok
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus az Emberiséghez
  • Jézus Krisztus Urunk Dobogó Szíve és Szeretete
  • John Ramirez
  • Kadarkút-Siófok-Veszprém
  • Kalocsa-Kecskeméti Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Kanonok
  • Karácsony
  • Karácsonyban van a Mindenség
  • Kegyelemteljes Áldásodat kérjük jóságos Uram!
  • Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében
  • Keresztény életek, filmek, történetek
  • Keresztút
  • Ki lehet a hamispróféta legnagyobb barátja?
  • Koldus
  • Komárom-Esztergom
  • Krisztus Feltámadott! Valóban Feltámadott!
  • La Salette-Fallavaux Miasszonyunk
  • Lazio
  • Legendák, mesék, mondák
  • Lelkitársaknak, majdnem lelkitársaknak
  • Liguria
  • Lengyelország
  • Lombardia
  • Lourdesi Szeplőtelen Fogantatás
  • Magzatgyilkosság, merénylet a megfogant élet ellen
  • Marche
  • MártírSors
  • Második Pünkösdre Készülődvén
  • Meddig még?
  • Medjugorje Béke királynője
  • Mijo Barada
  • Monasztikus
  • Munkanapló
  • NagyBöjt-Negyvenlőböjt
  • NagyHét
  • Nógrád
  • Nyár
  • Olvasó gondolkodó
  • Örökimádás
  • Öntsünk Tiszta Vizet a Pohárba!
  • Örömhír
  • Örömhír
  • Ősz
  • Őszinte alázatos erkölccsel
  • Pehm Mindszenty József
  • Pest
  • Piemont
  • Prohászka Ottokár
  • Rák
  • Romboló Vakoló
  • Rózsafüzér a démoni erők megkötözésére
  • San Sebastian de Garabandal-Rosario-Kármelhegyi Miasszonyunk.
  • Somogy
  • Sopron-Vác-Mohács
  • Svájc
  • Szabályozott
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg
  • Szardínia
  • Szent Mihály Barlangjában Monte San Angelon
  • Szentek köztünk élnek, a múlt róluk beszélnek
  • Szentek köztünk járnak, csodák bennünk élnek
  • Szeretetláng
  • Szeretve szeretett egységben szép az élet, ha nem adják meg-vissza türelemmel várd a lelkitársad!
  • Szerzetesrendek feloszlatása
  • Szicília
  • Szlovénia
  • Tavasz
  • Tél
  • Természet Bűnös természetünk ellen lázad!
  • Tested a Szentlélek temploma. Nem szabad megfertőzni, megsemmisíteni vagy megégetni.
  • Titeket is üldözni fognak
  • Titkok, amelyre ideje, hogy fény derüljön!
  • Tolna
  • Toszkána
  • Üzenet
  • Üzenet
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • Vas
  • Veneto
  • Veszprém
  • Veszprémi Érseki Kerület ProgramAjánló
  • Zala
  •  

    2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

    2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

    2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

    2019. június 8-a óta szerkeszthetlenek:

    2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

  • Adni, hogy még többet adhassak!
  • Ahogy kapom, úgy adom!
  • Délvidék
  • Erdély-Csángóföld-Bánát-Körösmező-Máramaros-Székelyföld
  • Felvidék-Kárpátalja
  • Őrvidék-Gyepüvidék
  • Üzzed El a Sötétséget!
  • 2022. május 2-a óta szerkeszthetlenek:

  • Jézus az Emberiséghez
  • Keresztény bizonyságok, életek, történetek
  • Kolduló rendek
  • Monasztikus rendek 
  • Pünkösd-ElJövet
  • Segítek, hogy segíthessek!
  • Szabályozott rendek

     

  • Free counters!

     

    „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”


    „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”



    Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
    életem egyedüli Reménye,
    lelkem egyedüli Világossága!
    maradj velem ezért Krisztusom!

    Bűnöm beborít engem,
    és bánom, hogy vétkeztem.
    Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
    ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
    jöjj, és újíts meg,
    mozgass meg bölcsességeddel,
    és Szentlelked uralkodjék bennem!
    Amen


    „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”


    „Jöjj Szentlélek. Gyere és érintsd meg az embereket, hogy megtérítsd őket, hogy ne hagyják annyian megbántani Urunkat. ”

     

     

    Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

     

    https://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf



     

    Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

    Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.



    Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.



    1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
    és szívünk, lelkünk töltsed el!
    Te alkotád a szíveket,
    hozd nekik bő kegyelmedet!

    2.    Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
    kit ád nekünk az Alkotó,
    te, élő forrás, égi láng,
    szent kenet, égből szállj le ránk!

    3.    Te, hét ajándok kútfeje,
    Atyánk kegyelmes jobb keze,
    az Úr erős ígérete,
    sugalmas ajkak ihlete.

    4.    Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
    és szállj szívünkbe, Szeretet!
    Ha testünk gyarló, s lankadunk,
    légy mindig éber gyámolunk!

    5.    Űzd messze tőlünk ellenünk,
    Szent békességed add nekünk!
    Te járj, Vezér, utunk előtt,
    veszélytől védjen szent erőd!

    6.    Add, ismerjük meg az Atyát
    teáltalad, és egy Fiát,
    és kettejüknek Lelke, te,
    örökre légy lelkünk hite!

    7.    Az Istent áldjuk, jó Atyát,
    s ki felkelt sírból, szent Fiát,
    s a Lelket, szívünk vigaszát,
    most és örök időkön át!



     
    Uram, az évek alatt elviseltél bűneimmel együtt, és mindezekkel együtt megszántál engem. Minden módon téves irányba vezettek, de most már többé nem fogok vétkezni. Bántottalak Téged, és igazságtalan voltam Veled. Nem leszek többé ilyen. Ellene mondok a bűnnek, ellene mondok a gonosznak, ellene mondok a hamisságnak, amely befeketíti lelkemet. Szabadítsd meg a lelkemet mindattól, ami szentséged ellen van.
    Könyörgök Hozzád, Uram, ments meg minden gonosztól. Gyere Jézus most, gyere most és maradj a szívemben.
    Bocsáss meg nekem, Uram, és engedd meg, hogy Benned nyugalomra leljek, mert Te vagy az én Védelmezőm, a Megváltóm és a Fényem, és csak Benned bízom.
    Mától fogva minden időben áldalak Téged, Uram.
    Elutasítom a gonoszt és más isteneket és bálványokat, mert Te vagy a Leghatalmasabb a világ felett, messze felette állsz minden más istennek.
    Hatalmas karoddal ments meg a betegségtől, ments meg engem a fogságból, ments meg engem a bajtól és győzd le ellenségemet, a Sátánt. Jöjj gyorsan segítségemre, ó, Szabadítóm!
    IMÁDKOZZUNK!!!
    RÓZSAFÜZÉR + NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA FOLYAMATOSAN,KINEK MIKOR VAN ERRE IDEJE...
     
     

    NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA, MELYET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ADOTT MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA

     

    Szentháromság egy Isten, alázattal kérlek, hogy Szűz Mária, Szent Mihály Arkangyal, az összes angyalok és szentek közbenjárására add meg azt a nagy kegyelmet, hogy a sötétség erőit legyőzhessük Magyarországon, Lengyelországban…. és az egész világon, a mi Urunk Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért, drága Szent Vérének kiontásáért érettünk, Szent Sebeiért, a kereszten való szenvedéseiért, és minden szenvedéséért, melyet Passiója és egész földi élete során a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.
    Könyörgünk Urunk, Jézus Krisztus, küldd el szent angyalaidat, hogy a gonosz erőit letaszítsák a pokolba, a kárhozatba, hogy Magyarországon, Lengyelországban….és az egész világon eljöhessen Isten uralma, és Isten kegyelme áradjon minden szívbe, hogy ez által Magyarország, Lengyelország…és minden ország a Te békéddel teljen el.

    Mi Nagyasszonyunk és Királynőnk, tiszta szívből könyörgünk Hozzád, küldd el szent angyalaidat, hogy letaszítsanak a pokolba, az örök kárhozatba minden gonosz lelket, kiknek el kell veszniük.

    Szent Mihály Arkangyal, a mennyei seregek vezére, az Úr Téged küldött e nagy mű megvalósítására, hogy az Úr kegyelme örökösen velünk lehessen. Vezesd mennyei seregedet, hogy a sötétség erői véglegesen a pokolba, a kárhozat helyére kerüljenek. Egyesítsd minden erődet, hogy legyőzd Lucifert és bukott angyalait, kik Isten akarata ellen fellázadtak, és most a lelkek vesztére törnek. Győzedelmeskedj, mert hatalmad van és tekintélyed. Kérd Istentől számunkra békéje és szeretete kegyelmét, hogy mindig követhessük a mi Urunkat Isten Országa felé.
    Ámen.

    „Minden imádság 50 ezer démont taszít le a kárhozatba.
    Hatalmas kegyelem ez, imádkozzátok minél gyakrabban! Ez isten nagy ajándéka számotokra általam, az én ünnepem alkalmából. Nagyon nagy szabadulásokat eszközölhettek ki ez által országaitok számára. A sötétség erői reszketnek ez előtt az ima előtt, mert örökre el kell tűnniük. Ez az ima megszabadíthatja országotokat és sok országot a világon!”
    Szent Mihály Arkangyal, 2011 09.29.

    Locations of Site Visitors

    Powered by Blogger.hu